annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 11098793
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2112339
Et andet syn 1821829
Jesu ord 1398037
Den Evige Filosofi 1194995
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 44 gæster og 50 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 12 < 1 2 3 4 ... 11 12 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#33849 - 10/12/2021 14:19 Re: Lidt af hvert [Re: per]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6863
Sted: Sydsjælland
Hej Per.
Du peger på:
Åbenhed - Gennemsigtighed - Ærlighed
og på
Empati for hinandens ståsteder

Det er jeg meget enig med dig i.
Men hvad du skriver om Helligånden er for mig uklart.

M.v.h. Arne agnostisk pan"teist" - ærbødighed, mådehold, empati, harmoni, kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
#33851 - 10/12/2021 14:39 Re: Lidt af hvert [Re: per]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3828
Sted: Vanløse
Hej Per

Velkommen til forummet heart Håber vi får nogle gode samtaler om tingene...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#33852 - 10/12/2021 15:26 Re: Lidt af hvert [Re: per]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Hej Per

Velkommen til 💕

Hvad du skriver om Helligånden 10 december 2021 (i din trådstarter "lidt af hvert") i dit indlæg nummer to her på stedet, hvor du for alvor præsenterer dig selv, glæder mig.

Også fordi det flugter ret meget hvad jeg skrev to dage tidligere, den 8 december hvor jeg præsenterer HELLIGÅNDEN som det helt centrale begreb i den urkristne Jesus Paulus SPIRITUALITET.

Uden tvivl vi kunne sagtens problematisere hvad hin'anden skriver, påstår, siger, udtaler, om HELLIGÅNDEN.

Håber ikke vi bliver så uenige at vi ikke kan kommunikere sammen og opfylde dine tre kriterier.

-0-0-0-

Det skal ingen hemmelighed være at jeg er meget fascineret og optaget af HELLIGÅNDENS APOSTEL pr se PAULUS.

Bliver ofte kaldt for Paulus. Og fremfører gerne i den sammenhæng at det er Paulus der er blevet "far til mig i KRISTUS" (udtryk Paulus selv bruger), det er ham der har iklædt mig KRISTUS - begivenheden KRISTUS - den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus - der døber og føder de kristne hvorigennem vi er KIRKE i verden.

At der er plads til tænkning - højt til loftet - i de urkristne menigheder er Paulus og Peter gode eksempler på. Albert Schweitzer påstår derfor at takket være Paulus er kristendommen født tænkende og at blind tro (trostvang og dogmer) ingen steder høre hjemme hos de første kristne omkring Jesus og Paulus - det er noget der kommer med en senere kirke.

-0-0-0-

Vi har i den grad brug for nyt blod - ❤️ og ny HELLIGÅNDS INSPIRATION.

Og gode ord om GUD HELLIGÅNDEN.

Håber derfor du får en rigtig go tid her.

Mange kærlige hilsner HansKrist
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#33855 - 10/12/2021 16:59 Re: Lidt af hvert [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3828
Sted: Vanløse
Hej HansKrist

Hvad er den hellige ånd for noget...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-17/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xvii/

Er du enig...

Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#33857 - 10/12/2021 22:03 Re: Lidt af hvert [Re: ABC]
per Offline
ny
Registeret: 28/11/2021
Indlæg: 17
Hej Jeg har indikeret, at jeg har nok ikke vil skrive for meget af forskellige årsager.
Mit kald er allerede delvist opfyldt ved noget af mit skriv. Det er sådan, at jeg som englemenneske reagerer meget på vibrationer. For dem der ikke forstår kan henvises til Asger lorentsen : Engle- og stjernemennesker.
Boglig viden er godt (super godt), men der skal også praktisk viden til for at tage de rigtige skridt. Når jeg skriver om mig selv, er det ikke for at fremføre mit ego, det er blot for at fortælle lidt om virkeligheden. Jeg bryder mig slet ikke om at være i rampelyset.
Folk der mediterer på forskellige ting, har nok selv erfaret, at de har et inderste hjerterum. Det er her det bliver spændende. Her lyser også ens indre evige flamme.
Vi er nødt til at inddrage begrebet den 5. dimension med flere for at vide, at vi i vores fysiske inkarnation ikke har begge ben kun her i den 3. og 4. dimension.
Desuden skal vi forstå at vores ego er vores yderste eksistens som enden på en pind. I den anden ende er vores højeste selv, nogle kalder det monaden.
Som sagt er jeg en engel og når jeg er færdig her på Jorden om mange inkarnationer, så kan jeg påføre på mit CV : Englemenneske fra college Earth.
Egoets lange vandring og opløsning, ja sågar sjælens opløsning til den tid, skal igennem talrige prøvelser og indvielser. I den sammenhæng kan jeg inddrage biblen. Jeg bruger ikke mere biblen, men kan fortælle at der har været en stor styring med biblens endelige udformning. Dette er især sket for at fastholde skæbnen hos mia af mennesker. Var biblen skrevet anderledes, var der måske ikke blevet brændt hekse af på bålet etc etc.
Derfor har fortiden været delvis tung, mørk af de helt rette årsager, som dermed opfyldte især indvielsesvejen. I vor nye tid kan andre ikke tage samme indvielser med samme dybde og alkymistiske blod i hjertet. Indvielsesvejen er blevet nemmere og mere åben for andre.
Der blev spurgt lidt om Helligånden og derfor ovenstående skriv til en start.
Folk kan læse og debattere en teori om, at vi som væsener i menneskekroppe stort set alle stammer ude fra universet. Dette er spændende læsning og teori for nogle, men for mig er det lige så virkeligt, som at drikke en kop kaffe.
For at gøre det kort : Jeg var så heldig gennem en lyskroprejse at finde tilbage til mit hjemmeunivers. Af personlige årsager og motiver bla i forlængelse af min dharma og faktisk også gode karma var jeg blevet kaldt hjem til bla en opgradering.
Jeg susede gennem Universet og røg igennem et hvidt ormehul for så at lande i et parallelt engleunivers. Her mødte jeg mig selv i yderste potens. Jeg blev budt velkommen med ordene : Velkommen, dette er engle domæne. Allerede her kunne jeg fornemme, at der blev givet forskellig information i den telepatiske kommunikation mellem lille mig og store mig. Dvs jeg fik yderligere viden om dette univers blot i denne ene sætning og sådan blev samtalen ved og ved med gode og rette oplysninger, som jeg har taget med hjem.
Nu til et lille løft om Helligånden : Vel ankommen hjem til vores fysiske verden, da gik jeg ind i mit hjertekammer. Her fastgjorde jeg energien fra mit hjemmeunivers, så jeg altid kan fylde mig op med den til forskellig brug. Som jeg siger, så fungerer jeg bedst ved at opfatte i energi og vibrationer. Denne lysenergi minder om en ferskensmag. Den er meget indbydende. Selv om jeg arbejder i et æterisk fællesskab i samarbejde med væsener af gode hensigter kommende udefra, så er der endnu ikke nogen ,der har nikket genkendende til min energi. Den er helt ny for alle.
Da jeg stod i mit hjertekammer var jeg temmelig opløftet over det hele, men pludselig fik jeg følelsen af ikke at være alene. Hvis man stoler på sin intuition, så var jeg ikke alene. Men jeg kunne ingen se ! Efter et stykke tid fornemmede jeg den blideste følelse ved en ny energistrøm. Den nok mest blide energi, jeg endnu har sanset grænsende til ikke at kunne sanses eller ikke være til stede. Den var altså så subtil, så man blev helt stakåndet. Da jeg connectede med den, fandt jeg ud af, at det var Helligånden. Den samme helligånd som jeg havde mødt i mit hjemmeunivers. Mit hjemmeunivers er et helligt og fuldendt sted styret af Helligånden. Den var kommet med helt ned i mit hjerte og derfor er den nu lige så fasttømret, som den nye energi fra engleuniverset. Fik igen nogle personlige informationer og lukkede så taknemmeligt ned. Gik på wc og kiggede ud af vinduet. Her så jeg en hvid due cirkle 3 gange på himlen for derefter at forsvinde. Det var så lige en dejlig bekræftelse og et "farvel vi ses" snart igen fra Helligånden.
Da jeg kommer fra en anden verden som er styret af Helligånden, så er der mange ligheder og sammentræf mellem min ferskenenergi og selve Helligånden. Feks kan jeg heale men Helligånden kan samtidig gå ind og tage styringen. Her kan den opløfte og skabe glæde gående mod ekstase og det kan også ske uden mit eget vidende. Dvs jeg bliver meget brugt til healing af enhver art. Dyr af alle slags bliver tiltrukket af mig og bliver de for meget i min energi, så falder de i søvn. Det blev min daværende kat meget overrasket over, men den lærte at være i det ...
Så når jeg ser at andre fejlagtigt misbruger Helligånden med uvisse hensigter, så er jeg nødt til at connecte. Jeg kan i bund og grund ikke "redde andre" udover mig selv, men for engle er den "hemmelige mission" i bund og grund faktisk bare at være til stede og så udstråle, det som man indeholder. Deraf er det op til folk, hvad de ønsker at modtage ...
Der er myriader af liv i Universet og andre universer og jeg er blot en af dem. jeg er blevet kaldt til af Gaia for at hjælpe hende med mine særegne evner og lys i at hjælpe hende i at få så meget som muligt med op i den 5. dimension. Det er her Helligånden spiller den store rolle i orkesteret. Hvad den står for er meget vigtigt i fremtiden. Der er selvfølgelig også et hav af andre aktører med i den store plan.
Jeg har selv udviklet et udsagn som for mig er sigende om Helligånden : 2 + 2 er 4 men når Helligånden kommer forbi til en kop kaffe, så hedder det : 2 + 2 er mere end 4.
Mvh Per PS det blev til et større skriv end beregnet og det er ikke redigeret. Budskabet er vigtigst smiler
Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 12 < 1 2 3 4 ... 11 12 >


Seneste indlæg
Evig vækst
af Gerth
31/05/2023 23:25
Det spirituelle parti...
af ABC
29/05/2023 19:21
Så er der linet op...
af Gerth
29/05/2023 17:44
Tro, håb og kærlighed
af Gerth
29/05/2023 15:23
skadelige urenheder
af Gerth
26/05/2023 16:41
Nyheder fra DR
Analytiker om halvårsregnskab: 'SAS er ..
01/06/2023 10:16
Zelenskyj er dukket op til topmøde i Mo..
01/06/2023 10:02
DR i Kyiv efter nye missilangreb: Folk e..
01/06/2023 09:55
Flere kilometer lang kø på E20 mod Sj..
01/06/2023 09:49
Sydøstjyllands Politi om tabte kartofle..
01/06/2023 09:38
Nyheder fra Religion.dk