annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10690457
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2083153
Et andet syn 1798988
Jesu ord 1381482
Den Evige Filosofi 1174854
Galleri
Symbol
Hvem er online?
0 registrerede 34 gæster og 194 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 12 af 12 < 1 2 ... 10 11 12
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#33949 - 16/12/2021 20:24 Re: Lidt af hvert [Re: per]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Nyhed - Dette er en meget bedre version af emnet, så læs den venligst igen, tak. Jeg har ikke siden da læst jeres nitten indlæg, men dem kigger jeg snart på:


OPLYSNING OM ´LEDETRÅDEN´

H siger: "Det guddommelige i vores essens er afhængig af vores eksistentielle mod, at vi tør bekræfte livet, vores eksistens med hinanden og Jesus er her det bedste eksempel. Jesus engagement med hans tro på sit folks drømme med længsler, ønsker om at være rask og at kunne leve i kærlighed indbyrdes. Jesu tro på livet, vores eksistens og at der her findes en mening. Iøvrigt synes jeg ikke, at Bibelen fremstiller Jesus som perfekt, men som menneskelig. Ja, han blev vred, græd, havde kampe og tvivl med sig selv. Han er ikke en gud. Gud var Jesus: Mennesket ophøjedes ikke på grund af sine egne fortrin i guders rige! Kristus var netop ikke verdensfjern i forhold til den sværeste vanskeligt menneskelige eksistens. Jesus Kristi Gud Fader er folkets Gud. Og netop tilhører Jesus selv folket. Jesus var ikke filosoffernes gud til kun spekulationer. Han var ikke umenneskelig over folket, men han kom netop til os i vores meget ydmyge kår. Så, Jesus kan ikke gøres til ligegyldigt spekulation og abstrakt teoretiske gisninger."
Jeg kommenterer: "Selv Jesus sagde positivt noget om muligheden for vores større gerninger end hans. Jeg ved, at biblen billedligt advarer imod ´Satan´ (falsk gud), som laver mennesket i sit eget billede men kun for sig selv sådan, hvor Helligånden istedet handler om den samme skabning i guddommens billede både sammen med og for folket. Derfor nævnte jeg profetisk tale, som når en person er fortaler for medmennesker og Det guddommelige. Fatter ingen mine seneste ord om den slags kærlighed? Dette af den grund at verden har mere brug for generel omsorg end kynisk flere højteknologiske ting og klogskab, fordi civilisationen kan let ende i forfald, når menneskeheden er imod hinanden med krig, sult, fattigdom og naturkatastrofer til endda også dermed øget ´pest´. Essensen i mennesket er den evige livsgnist som et kraftfuldt lys. Nogen efterspørger mere forklaring i mine emner, men jeg udfordrer jeres forstand på den måde, der kræver en entusiastisk interesse. Jeg har før skrevet noget vistnok kodet tungetale om mit liv som et åbenbarende vidnesbyrd, men mit ekstra kald handler ikke kun om mig selv! Jeg genkender i mig H´s beskrivelse af Jesu vilkår og passion til livet med folket, men han er altså ikke det bedste eksempel, fordi han udtrykte en menneskelig vej igennem mørkets negative følelser og udholdenhed mod folks forfærdelige undertrykkelse, hvilket jeg også har erfaret og endda værre end det igennem mange år. Han havde altså en barndom ved en supergod mor og far og som voksen hyggen med disciplene og måske dejligt kvinden Maria Magdalena. Jeg er hans ligemand om genopstandelsen og Riget. Ligesom noget andet i Biblen lover jeg jer bedre end det, fordi vær ligesom jeg det transcendent nye eksemplar på ingen åndelig død, sorg - had/vrede - frygt - tvivl eller lignende andet i sindet lidelse, sygdom og uretfærdighed. Det er derfor helt ok, at jeg idag lever iblandt socialt udsatte om håbet. På den barsk hårde måde fatter jeg, at når mennesker ikke vedkender mig, så elsker Det guddommelige mig alligevel og det synes jeg også om jer helt uden fortjeneste."

P siger: "Jeg starter altid en meditation med taknemmeligt at bede om styring fra højeste instans og her er det ofte Jesus, der styrer."
Jeg kritiserer: "Tror du, at en Jesus lange hår og skæg stadig sidder i Himlen med Gud på Rigets trone og i et af cirka år 23 tøj uvidende om historiens gang som endnu den samme person ligesom fra dengang? Han som sjæl på den måde eksisterer ikke mere medmindre, jeg er ham som en reinkarnation, hahah. Nej, kun Det guddommelige handler om den, jeg er. Giv ikke sådan det magt over dig selv, fordi man har et bevidst ansvar. Jeg er et med det såkaldte højere selv, som er guddommen. Lader du dig blive kontrolleret af noget, så er du slaven som fanget under nogen. Nogle psykisk syge tror, at et eller andet har fjernet deres fri vilje. Befri folket ved dens kendskab til frelsen."

A siger: "Mon ikke trængselens klima og Corona kriserne er et budskab fra det guddommelige til os mennesker om ydmygt at finde vor rette plads i det værende?"
Jeg svarer: "Men, du tror ikke på ens evigt hellig ånd. Jeg har ingen børn, så dermed virker fremtiden intetsigende uden evigt liv. Så, er alt bare en tilfældighed, hvor vi meningsløst netop ingen orden har i livet. Der kan man kæmpe for kun sine egne behov og ens private relationers overlevelse i en begrænset levetid også forsvinde derefter til intet. På den måde er alt jo ligegyldigt. Hvis du dræber nogen, flere eller mange, det er så ligemeget, når dette senere er glemt igen med dig selv, som ikke eksisterer længere ligesom selvmord."

Alene klarer jeg ikke noget. Jeg har hele livet udholdt meget modgang, så jeg kan ikke værdsætte verden sådan som en gave, hvor istedet den var byrden, men med Helligånden jeg elsker alle som mig selv og Det guddommelige, fordi det er dog alligevel meningen med skabelsen. Kærlighed er det smukke ved livet og forstår man det ord, så er i frelst.


Redigeret af Gerth (16/12/2021 21:24)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 12 af 12 < 1 2 ... 10 11 12


Seneste indlæg
hjertes og sjæls lykke i ramadanen
af ABC
29/03/2023 23:00
Kan man blive ven med Gud?
af ABC
27/03/2023 17:12
Så er der linet op...
af Gerth
27/03/2023 16:43
SOCIALE RELATIONER
af Gerth
27/03/2023 16:05
Den skinnende sol på verden
af somo
26/03/2023 16:40
Nyheder fra DR
Topembedsmand i EU sendes til anden afde..
29/03/2023 23:55
Kong Charles vil styrke forholdet mellem..
29/03/2023 23:22
Flere end 20 unge døde efter væbnet an..
29/03/2023 22:19
Nashville mindes ofre for skoleskyderi
29/03/2023 21:58
Restaurantkæderne Brdr. Price og A Here..
29/03/2023 21:41
Nyheder fra Religion.dk