annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 6830325
Et andet syn 1409890
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1360274
Jesu ord 1015520
Spirituel omsorg 880947
Galleri
Et historisk fly, man helst vil glemme.
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 68 gæster og 20 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15866 - 13/07/2013 23:01 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Ja. Det kaldes, at lukke ørerne for en uendelig strøm af vrøvl, som kun findes i mandens egen hjerne. Det undrer mig, at du overhovedet læser hans indlæg.

Hvis han tav stille og kiggede sig omkring ville han opdage, at intet af det, som han taler om, findes. Islam eksisterer ikke i min bevidsthed idet jeg aldrig beskæftiger mig med den.

Den er en falsk konstruktion, en illusion, ikke eksisterende andre steder end i hjernen på de som er blevet indoktrineret fra fødslen af med dens ord og begreber.

Ikke desto mindre er disse ord alt hvad disse mennesker har og uden disse ord har de intet.

Hvor jeg dog ikke gider at beskæftige mig med denne rædselsfulde karikatur på en religion.

Dette fuldstændige kærlighedsløse og absolut falske fænomen. smiler
Top Svar Citer
#15867 - 14/07/2013 13:21 Re: Smukkeste måned i år [Re: Michael]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Mich..

”Hvis han tav stille og kiggede sig omkring ville han opdage, at intet af det, som han taler om, findes. Islam eksisterer ikke i min bevidsthed idet jeg aldrig beskæftiger mig med den”.

- Det er fint Somo udtrykker sig, dette muliggør at man kan anvende Somo som han anvender debatten – med afstandtagen til de grund- og livssyn hans liv styres af, dog med begrundelser samt henvisninger til realiteter, der muligvis så kan skabe et lille komma, et eller andet sted.
Resignation har aldrig forandret groteske livsforhold, den pulveriserer ikke grundsyn der faktisk har ødelagt menneskers liv rundt om i verden, i hvilken forbindelse også Arnes verdensomfavnende respekt for en ellers menneskefjendsk religion, naturligvis ska’ ha’ et par ord med på vejen!
Det er dybt menneskeligt at føle behov for anerkendelse i et socialt rum, men det er ikke et karaktertræk ved mennesket at anerkende asociale livssynsparametre, dette er derimod et kendetegn hos religioner – hvorfor de ikke er videre populære blandt reflekterende mennesker der så fint evner at skabe mening med deres liv hinanden imellem. Derfor må vi naturligvis bare takke for muligheden vi tilbydes med Somo som redskab, for dermed at vise vores dybeste foragt overfor det menneskesyn også den islamiske selvforståelse byder mennesker i verden – uanset hvor meningsgivende det så end forekommer den i forvejen troende.

Somo selv kan vi ikke gøre så meget for, ligesom vi ikke kan ændre det faktum at små drenge og piger allerede er blevet omskåret og allerede er præparerede med angst. Hvad vi derimod og derfor ka’ gøre er når lejligheden byder sig, at fremme en anden form for livsforståelse og dette med bedre argumenter, så nogen idet mindste ikke så let falder i suppegryden. Herregud Mich, det koster os kun ringe anstrengelse, og ka’ være det værd for bare én.

”Den er en falsk konstruktion, en illusion, ikke eksisterende andre steder end i hjernen på de som er blevet indoktrineret fra fødslen af med dens ord og begreber”.

- Ak, havde det bare været så enkelt, at vi med et enkelt ”illusionerende fingerknips” ku’ ingentingsliggøre hvad der for mange mennesker viser sig at være livets benhårde realiteter. Men således fungerer det desværre ikke.
Suggestionen du her omtaler, fungerer netop når mennesker er mest sårbare og derfor modtagelige, helt som forholdet er det på mange af de såkaldte ”alternative messer”, hvor mennesketyper flagrer rundt hinanden imellem og indgyder overnaturlig mening i snart krystaller, snart deres børn. Havde du ved en sådan seance pludselig rakt fingeren imod loftet og råbt, ”nej, hør nu lige engang!”, ja så havde nogen bare muligvis sparet sig for mangt og meget også dér, ved du nok...;)

”Hvor jeg dog ikke gider at beskæftige mig med denne rædselsfulde karikatur på en religion. Dette fuldstændige kærlighedsløse og absolut falske fænomen.”.

- Det er religionerne der i sig selv er en karikaturer på livet – og til akkurat disse karikaturer, knytter der sig så mennesker der angiveligt føler kærlighed. Og det er jo en historisk realitet vi heller ikke sådan kommer uden om med små illusionerende fingerknips. Det mindste vi ka’ gøre er dog at modsige disse mémer for deres virksomme historie af selvbedrag, som ikke mindst vores egen kulturhistorie bærer stærke præg af, ja vi vandrer rundt i reminiscenserne og har slet ingen grund til at resignere. Dels for dermed at tydeliggøre vores egen evne til sansebedrag, ja hvad har vi dog ellers fået vore gode hoveder for? Desuden for at indgive en smule sandhedsgehalt, og dermed omsider skabe lidt substans til meningsbygning i fx. debatter. For vi mennesker er jo slet ikke udygtige til at beskrive livsforhold og sanseoplevelser, ej heller er vi blinde for naturen vi bærer i os og behøver derfor ikke bortforklare os med anekdoter fra fortidens fantaster, ja vores egen fantasi kan ligefrem anvendes til at skabe meningsgivende realiteter med virkelighedsforankring, og det er vel ikke udsigter der er så ringe endda, sådan en helt almenmenneskelig søndag eftermiddag, oder hyr? ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (14/07/2013 13:26)
Top Svar Citer
#15869 - 15/07/2013 01:19 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
Anonym
Uregistreret

"… Resignation har aldrig forandret groteske livsforhold, den pulveriserer ikke grundsyn der faktisk har ødelagt menneskers liv rundt om i verden, i hvilken forbindelse også Arnes verdensomfavnende respekt for en ellers menneskefjendsk religion, naturligvis ska’ ha’ et par ord med på vejen!

Det er dybt menneskeligt at føle behov for anerkendelse i et socialt rum, men det er ikke et karaktertræk ved mennesket at anerkende asociale livssynsparametre, dette er derimod et kendetegn hos religioner – hvorfor de ikke er videre populære blandt reflekterende mennesker der så fint evner at skabe mening med deres liv hinanden imellem. Derfor må vi naturligvis bare takke for muligheden vi tilbydes med Somo som redskab, for dermed at vise vores dybeste foragt overfor det menneskesyn også den islamiske selvforståelse byder mennesker i verden – uanset hvor meningsgivende det så end forekommer den i forvejen troende. …"


Hej Simon

Som du er inde på her, kommer en 'somo' også til at virke som en katalysator, idet reaktionerne eller mangel på samme, giver mulighed for et indblik i de herværende aktørers, - med deres evindelige afliring af remsen om kærlighed, respekt, (selv)godhed, beundring, hengivenhed, bla, bla, bla…, - følelses-rækkevidde, hvilken ser ud til at have ca. samme spand som en teske.

Dagligt læser/hører man om islamisternes ufattelige, fanatiske fremfærd, der fører til forbrydelser mod kvinder såvel som børn…

http://www.information.dk/460071

… Taleban sprængte skolen i luften og lagde vejsidebomber ud overalt,…

[…]

… Der havde været et angreb på skolepiger, som havde fået smidt syre i ansigtet, og mange piger blev trukket ud af skolen. Også en bølge af selvmordsattentater gik gennem Kandahar... "Jeg vil hellere se dig som analfabet end se din krop spredt ud over gaden,".... Det er ikke kun frygten for at miste datteren, der får moren til at tænke sådan. Skulle Raisas lemlæstede krop med afrevne legemsdele ligge synlig for alle på gaden, ville det bringe skam over familien.

[…]

… som endeløs krig og et dybt siddende kvindehad, har skubbet dem ned i, …


Malala, en pakistansk skoleelev, der i flere år har kæmpet for pakistanske pigers ret til at gå i skole, blev skudt i hovedet (kuglen strejfede hjernen og gik gennem hoved og hals, inden den endte i venstre skulder) af Taleban, som er en islamistisk bevægelse.

Det var Malalas indstilling til kvinders ret til uddannelse, som fik Taleban til at true og derefter angribe den dengang 15-årige skoleelev.

Taleban stod bag sprængningen af de to kolossale Buddha-statuer i Bamiyan i marts 2001.

Dagligt bliver der begået overgreb mod kristne…

http://www.forfulgtekristne.dk/lande/egypten.aspx

Forfølgelsen af kristne er stigende i Egypten. Der er eksempler på bombesprænginger mod kirker og angreb på klostre, ligesom omvendelse til den kristne tro ikke anerkendes officielt. Den fundamentalistiske islams fremgang efter jasmin-revolutionen i 2011, som var en del af det såkaldte arabiske forår, har betydet en yderligere forværring af forholdene for kristne.

Evangeliske kristne iranere oplever hårde forfølgelser, når de vælger at dele deres tro med andre. Nogle betaler med deres liv. Desuden er arrestationer og diskrimination udbredt, og de evangeliske kristne er tvunget til at mødes hemmeligt i hjemmene.


Man skal være både blind og døv for ikke at forstå, hvilken grusom begrebsverden, Somo er agent for.

Da nogle har valgt at fremføre deres agenda her på portalen, kan man få indblik i deres stillingtagen – eller mangel på samme – i poesibogen.

Der udtrykkes, respekt og beundring for nidkærheden hos lægprædikanten…

Det varmhjertede Univers' kærlighed kan ikke nå ofrene for denne monstrøse ideologi; … de er nok ikke, en del af verdens sande væren, … de har, tænkeligt, svært ved at se og opleve kærligheden i små malede træstykker… Prygelknaberne bærer kanske ikke deres sæk, med kighul, så værdigt som kunne ønskes?

Lyset skal spredes,… det gøres ved rørt at takke Somo, der agiterer så helhjertet, for at dele med os alle, hvad der er vigtigt for ham…

At det vigtige for ham, er at undertrykke individet, må man, i kærlighedens navn, bære over med… De underkuede kan jo meditere over indsigtsfulde spørgsmål,… samt erkyndige sig hos kulørte glasstjerner og blafrende engle…

Der ewige Weltsmertz må udtrykkes, når irritationen over at blive ladt upåagtet flyder over,… ser de ignoranter ikke at her er en person som Verden skylder opmærksomhed?… en evigt kløende navle gør man er offeret… pilleriet levner ikke plads for andres lidelser … Weltsmertz eller Acedia?

Vi bliver disket op med hvad vi mangler:

… En følelse af at der findes noget højere og mægtigere end mennesket, - journal-skriveren, der med indviklede ord og omstændelige vendinger påpeger - at dette, ligesom kreativitet og spontanitet, er et aber dabei på dette forum. … Disse kultiske udladninger, der har til formål at forestille en holdning samt kendskab til filosofi og religionsvidenskab, er endnu en omgang af den selvhævdende, selvbekræftende føljeton 'Se Mig'… En Roman hvis indhold stort set går ud på at opremse så mange filosoffer, teologer og andre kendte skribenter som muligt, for at fremhæve, hvor belæst hovedpersonen er.

Det vigtige, er tilsyneladende at berette om og blive bekræftet i, at man er et GODT menneske og godhed består efter alt at dømme: i at overse fakta,… være tossegod,… respektere enhver forvrøvlet ide (hvilken despekt for begrebet, respekt… ubegribeligt!) og andet nonsens. - Deltagelse i samfundet er ikke prioriteret…

citat (foregående indlæg)

"… for hvis ikke kulturen varetager denne arv med forståelse for aners omkostninger, vil man tabe århundreders kulturkamp på gulvet…"

Ikke antydning af den slags forståelse i dette tabernakel, for dem kan denne verdens somo'er uimodsagt præke videre…

Zeff

Top Svar Citer
#15870 - 15/07/2013 13:16 Re: Smukkeste måned i år [Re: Anonym]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 807
Det følgende er nogle eksempler på fastende fra de nationer, der var foran os, jøderne og de kristne:

1 - De Bogens Folk bruges til hurtigt den tiende dag i Muharram. Når budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) emigrerede til Madeenah, han fandt dem faste på denne dag. Han spurgte dem om grunden, og de sagde: "Dette er den dag, hvor Allah den Almægtige leverede Moosa (Moses) må Allah ophøje hans omtale og hans folk fra Farao. Vi hurtigt på det ud af taknemmelighed til Allah." På det, sagde budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale):" Vi (muslimer) har mere ret over Moosa end dig. " Således han fastede den og befalede muslimer til hurtigt det. Hans kommando betyder, at det var obligatorisk.

Således fastende af 'Aashooraa "(den tiende Muharram) blev obligatorisk, indtil det blev ophævet af åbenbaringen af ​​den ædle vers i kapitel Al-Baqarah, som pålagde fastende i Ramadan-måneden. Resultatet var, at fasten af ​​'Aashooraa "blev en handling af Sunnah (en anbefalet Profetisk tradition), som budbringer fra Allah sallâ` alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) anbefalede hans Ummah (muslimske nation) til at gøre et par dage før hans død. Han sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sagde:" Det næste år, Allah vil, vil vi hurtigt (også) den niende dag (af Muharram i tillæg til den tiende). " Men det næste år ikke komme før han sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) døde.

2 - Jøderne bruges til hurtig hver torsdag og mandag, tænker, at Moosa (Moses) Allah kan ophøje hans omtale besteg Mount Sinai på torsdag og nedstammer fra det på mandag. Selvom vi er enige med dem på fastende disse to dage, vores fornuft og rationale er forskellig fra deres. Årsagen er, at fasten på disse dage er blevet ordineret af vores Profet sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale). Begrundelsen for dette er nævnt i Hadith: "Det er to dage, hvor portene til himlen er åbnet, og (dokumentation for) gerninger er vist til Herren." Således vi gerne, at vores gerninger er vist til ham, mens vi er fastende.


Påstanden af ​​jøderne at Moosa Allah kan ophøje hans omtale steg og steg ned fra bjerget er falsk, som angivet med ordsprog Allahs (hvilket betyder): {så fjerne dine sandaler. Faktisk, er du i den hellige dal Tuwa.} [Koranen 20:12] En dal er forskellig fra et bjerg. Udover, hvordan ville Allâh Den Almægtige har befalet ham at bestige Mount Sinai, mens han Den Almægtige vidste, at det ville bryde sammen? Han Den Almægtige Says (hvad betyder): {Og da Moses ankom til vores udpegede tidspunkt, og hans Herre talte til ham, sagde han: "Herre, vis mig [Yourself] om, at jeg kan se på dig." [Allah] sagde, "Du vil ikke se mig, men se på bjerget,. Hvis det skulle forblive på plads, så vil du se mig" Men da hans Herren viste sig for bjerget, han gjorde det niveau, og Moses faldt bevidstløs. Og da han vågnede, sagde han: "Ophøjede er du! Jeg har omvendt dig, og jeg er den første af de troende."} [Koranen 7:143]


3 - De Folk Skriften søgte den bedste dag i ugen til at vie sig til at tilbede og blev ikke styret til det. Efter en stor indsats, tog jøderne lørdag begrunder dette ved at hævde, at på denne dag, Allâh Den Almægtige "hvilede" -
Ophøjet være Allah fra, hvad de beskriver - efter at skabe himlen og jorden. Den kristne tog søndag. Men Allah Den Almægtige styret Ummah Muhammad sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) til fredag ​​som vist i den autentiske Hadith:" Allah har ikke vejlede dem, der var før os, derpå jøderne herliggjort lørdag, og de kristne glorificeret søndag. og Allah guidede os (muslimerne) til fredag ​​Vi derefter er de sidste (for at komme i denne verden) og fremmest Dommedagen. "


Fredag ​​er den dag, hvor Allah den Almægtige skabte Aadam (Adam) må Allah ophøje hans omtale, på denne dag, også han forårsagede englene til at falde i knæfald for ham, og det han gjorde ham ned til jorden. Desuden er der en time på denne dag, hvor ingen tjener står til at påkalde men hans synder er tilgivet. The Hour (af dom), vil blive etableret på denne dag.


4 - Folk Skriften bruges til at fortsætte fasten indtil midnat eller tæt på det, og ikke bryde fasten før stjernerne blandet sammen på himlen. Undertiden, fortsatte de fastende nat og dag. Men vores Sharee'ah fremkaldt lethed, ved at tilskynde os til at skynde sig at bryde fasten ved solnedgang og forsinkelse Suhoor indtil kort før daggry, og forbyde kontinuerlig faste. Ifølge en autentisk hadîth: "Folket vil fortsætte med at blomstre, så længe de skynde sig at bryde fasten og forsinkelse Suhoor." Og: "The måltid Suhoor er adskille grænsen mellem os og befolkningen i Skriften."


5 - De troede, at de djævle ind ligene af de ulydige blandt menneskeheden, og komme ud af dem kun ved at faste, men det er falsk, djævle besidder mænd om de er ulydige eller lydig. Jinnerne 'besiddelse af mænd afhænger ikke synd, ville hverken deres kommer ud afhænger udføre tilbedelseshandlinger. Ikke desto mindre er løbet af Satan gjort smal ham ved gudstjenester, mens han trives og fryder på synd. Fasten er en af ​​de største tilbedelseshandlinger hvorved løbet af Satan er trange. Budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sagde:" Satan cirkulerer og når overalt blodet cirkulerer og når i den menneskelige krop Så gør indsnævre sin uddannelse ved at faste.

http://www.youtube.com/watch?v=prnOe5-uPZM
Top Svar Citer
#15871 - 15/07/2013 17:18 Re: Smukkeste måned i år [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Zeff..

” Dagligt læser/hører man om islamisternes ufattelige, fanatiske fremfærd, der fører til forbrydelser mod kvinder såvel som børn...”.

- Ja, ”Der er ingen fred i hjertet” er beretningen om knuste skæbner der aldrig helt vil kunne klinkes, for oplevelser som Ayesha o.a. kvinder bærer i sig er en del af deres personlighed, nøjagtig som skæbner fra den grusomste underkastelse. Deres historie, som fortælles med livet som indsats, er samme historie Salman Rushdie og utroligt mange andre voksne mennesker bringer til torvs i velskrevne bøger og artikler, hvorfor heller ikke disse kvinders historie skal glide ud i glemsel, for de vil bestå side om side. De vil stå som konsekvensen af leveregler og konventioner fra den menneskeforagt i koranen også Somo besynger, og dette i en tid hvor historierne flyder fra øje til øje som aldrig før.
Det skal blive svært for islamister at undertrykke den reale historie om deres dåd, for den skal stå som en levende fakkel for deres egne øjne, mindet til erindring om de mennesker de med deres religion knuste. Og historierne vil blive mange, flere og flere skæbner vil fremover se dagens lys. Det vil blive svært for islamister at sove i størknet blod, hvor hvert et hæmoglobin vil bidrage til genkaldelse af knuste skæbner, som netop de vil bære i sig. For de er selv nutidens ansvarlige, de er netop de mennesker, der nu må lære at indse murenes nødvendige fald, så slaverne kan frigives og børnene kan vokse op og skabe deres eget liv.

”Som du er inde på her, kommer en 'somo' også til at virke som en katalysator, idet reaktionerne eller mangel på samme, giver mulighed for et indblik i de herværende aktørers, - med deres evindelige afliring af remsen om kærlighed, respekt, (selv)godhed, beundring, hengivenhed, bla, bla, bla…, - følelses-rækkevidde, hvilken ser ud til at have ca. samme spand som en teske”.

- Det er præcis det der virker så tarveligt, nøjagtig som når jeg ser en debattør som Arne, sidde og udgyde sin dybeste respekt (dvs. positive anerkendelse) overfor en religion der reelt ikke bestiller andet end berøve mennesker deres værdighed, ja som ligefrem tilskynder til mord og fornedrelse af kvinder. Og fandme om ikke man med et fingerknips – nøjagtig som disse rædselsvækkende knuste skæbner aldrig havde eksisteret – taler om idylliske perspektiver med mennesker der overalt elsker hinanden ihjel. Realiteter synes jo helt udvisket i disse menneskers virkelighedsanskuelse, det er jo for fanden grotesk, Zeef, de ku’ jo for den sags skyld sove uberørt på klods hold op af en kz-lejr, uden at få mareridt! Det var dét jeg for år tilbage kaldte ”et bad i selvtilfreds trosonani”.
Der ska’ nok være mennesker der påvirkes af Somos lirumlarum, der er immervæk mennesker der påvirkes af kristen lirumlarum. Og det ér da også svært at bygge mening i livet, dersom livet i sig selv jo ingen mening tilbyder mennesket såvel som andre dyrearter; men derfra og så til ligefrem at underkaste sig ren idioti og æblekæk nonsens, som fx. de anekdoter den glade troende Somo spreder om sig, der er dog et kvantespring. Dens slags anekdoter bør nøjagtig som du viser, imødeses med historier fra den reale verden, så idet mindste nogen af de underkastelsesglade får perspektiv. Desværre kan vi jo ikke konfrontere Somo selv med de kvinder han glad underkaster sine anekdoter, for det ville unægtelig ha’ været en seance der ville ha’ været værd at optage og ligefrem udsende på DG (Danmarks Genudsendelser – før DR).

”Lyset skal spredes,… det gøres ved rørt at takke Somo, der agiterer så helhjertet, for at dele med os alle, hvad der er vigtigt for ham…”.

- Akkurat! Somo må anvendes, nøjagtig som han anvender debatter som denne ;)

”Det vigtige, er tilsyneladende at berette om og blive bekræftet i, at man er et GODT menneske og godhed består efter alt at dømme: i at overse fakta,… være tossegod,… respektere enhver forvrøvlet ide (hvilken despekt for begrebet, respekt… ubegribeligt!) og andet nonsens. - Deltagelse i samfundet er ikke prioriteret”.

- Netop, med bare en smule trosonani konfronteres man hverken med en barsk virkelighed eller med et teodicéprincip der afmonterer guder attributterne. Væggene opretholdes dermed om drømmen, og fortvivlede kvinder der underkastes uvidende mænd og som derfor har brug for hjælp, overlades helt til deres egen skæbne...

”Ikke antydning af den slags forståelse i dette tabernakel, for dem kan denne verdens somo'er uimodsagt præke videre”.

- Ja, måske indgår det ingenlunde i kristen kærlighed, måske står det slet ikke skrevet på Arnes ikoner – at lægge afstand til mennesker, der faktisk skaber den ondskab vi ser omkring os, og modvirke dens slags med politiske virkemidler? Månen kan være smuk, men blodet flyder i strømme under Somos halvmåne i dette øjeblik, men det ser de glade kristne ikke, for de har lukket verden ude alt imens de bader i egen selvtilfredshed. Måske også her idéen med anonyme gaver opstod, idet man derved kommer på afstand af de mennesker der måtte ha’ brug for personlig hjælp?

Endnu et stærkt og godt indlæg med substans fra dig Zeef, som trods de smertelige kendsgerninger gør øjnene godt. For de forhold der skaber den underdanighed, den uretfærdighed og mistrivsel for kvinder og børn rundt om i verden, skal ikke få mulighed for at forsvinde i de selvbedrag der udgør den dogmetro Somo gør sig til repræsentant for her på debatten. Tværtimod skal det frem i lyset, så ethvert reflekterende menneske ved selvsyn kan vurdere hvad mennesker reelt udsættes for, selv om det ikke er noget kønt syn.

Og skulle man i sommervarmen mellem skyerne, eller under halvmånens blodige skær få lyst til læsning der langt overgår koranen og biblen i kvalitet, da blir man godt underholdt af Stefan Zweigs ”Verden af igår”, og som endda ligger på lydfil for den der må løbe for livet!

mvh
Simon


Redigeret af Simon (15/07/2013 17:52)
Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Seneste indlæg
Panteisme
af Arne Thomsen
23/04/2021 13:33
OPLYSTHED
af Gerth
22/04/2021 23:05
Måneden Ramadan,
af somo
22/04/2021 20:41
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
21/04/2021 16:14
GUDDOMMELIGE SAMTALER
af ABC
16/04/2021 19:14
Nyheder fra DR
Eksperters kritik preller af på Sociald..
23/04/2021 10:53
'Det er sindssygt!' Nu kan dansk forfatt..
23/04/2021 10:49
Smitteeksplosion lægger indiske hospita..
23/04/2021 10:48
VIDEO Bliver du også stresset over dit ..
23/04/2021 10:45
LIVE Nasa og SpaceX sender astronauter t..
23/04/2021 10:29
Nyheder fra Religion.dk
Den katolske kirke er i en kønsideologi..
23/04/2021 06:00
Stalin brugte propaganda til at guddomme..
22/04/2021 06:10
Flygtningenævnet mangler nuancer i dere..
20/04/2021 06:00
Præsters natursyn påvirker klimakrisen..
19/04/2021 06:00
10 vigtigste om forholdet mellem tro og ..
06/04/2021 07:00