Smukkeste måned i år

Indsendt af: somo

Smukkeste måned i år - 11/07/2013 14:00

Hvert år islamiske og arabiske nation godt

Og muslimer over hele verden til at sundhed og lykke



Muslimer tilbringer den niende måned i den islamiske kalender observere en EU-dækkende hurtigt. Den årlige faste i Ramadan betragtes som en af ​​de fem "søjler" i islam. Muslimer, der er fysisk i stand er forpligtet til hurtigt hver dag i hele måneden, fra solopgang til solnedgang. Aftenerne er brugt nyder familie og samfund måltider, engagere sig i bøn og åndelig refleksion og læsning af Koranen.

Bortset fra de fem-gange-daglig bøn er faste i Ramadan måneden de mest synlige og genkendelige muslimske handlinger verden over. I løbet af de 30-ulige dage af Ramadanen, er muslimer forpligtet til at faste i dagtimerne, drikkevarer medtages, og afstå fra kropslige fornøjelser som sex eller andre former for sensuel løssluppenhed. Der er fokus på ydmyghed, åndelig enhed med Gud og social enhed med ummaen, eller islamiske samfund, på tværs af kloden.

Fasten i islam har sin oprindelse i jødedommen, kristendommen og den præ-islamiske arabiske verden. Selvom Ramadan er, når muslimer hurtigt de fleste, kan de hurtigt frivilligt resten af ​​året, eller hurtigt tre dage om måneden, eller i seks dage i den måned, Sawwal, der følger ramadanen, eller hurtig på mandage og torsdage. Hver af disse proskriptioner indregnes i Islam.



profeten Muhammed fred være med ham sagde engang: "Hvis man ikke opgive løgn i ord og gerninger, Allah har ikke brug for hans opgive af mad og drikke." Det er derfor bydende nødvendigt, at den fastende person, ikke kun afstår fra mad og drikke, men også fra foul tale, lyve, argumentere, og lignende.

Muslimer opfordres til at bruge denne måned til at revurdere deres liv i lyset af islamisk vejledning. Vi skal slutte fred med dem, der har krænket os, styrke forbindelserne med familie og venner, gøre op med dårlige vaner - hovedsageligt at rydde op i vores liv, vores tanker og vores følelser. Det arabiske ord for "faste" (Sawm) bogstaveligt betyder "at afstå" - og det betyder ikke blot at afstå fra mad og drikke, men fra onde handlinger, tanker og ord.

Under ramadanen må enhver del af kroppen være fastholdt. Tungen skal holdes tilbage fra bagtalelse og sladder. Øjnene skal afholde sig fra at se på ulovlige ting. Hånden må ikke røre eller tage noget, der ikke hører til det. Ørerne skal afholde sig fra at lytte til tom snak eller obskøne ord. Fødderne skal afholde sig fra at gå til syndige steder. På en sådan måde, bemærket alle dele af kroppen hurtigt.


Under den hurtige, til muslimer erfaring sult og tørst og lære sympatiserer med dem i verden, der har lidt at spise. De kommer til at værdsætte de velsignelser, som Allah indrømmer dem. Gennem øget velgørenhed i løbet af måneden, udvikle muslimer følelser af generøsitet og velvilje over for andre. Og da alle muslimer i verden undergår den samme oplevelse på samme tid styrker denne praksis samfund obligationer over hele den muslimske verden.



Koranen kommandoer som følger: ". Ramadan er den måned, hvor Koranen blev sendt ned som en vejledning til menneskeheden, og tydelige tegn for vejledning og vurdering mellem rigtigt og forkert Så hver eneste af jer, der er til stede ved sit hjem i løbet af denne måned skulle bruge det i faste. Men hvis nogen er syg eller på rejse, skal den fastsatte frist gøres op i dage senere "(Koranen 2:185). Derfor er enhver muslim forpligtet til hurtigt, med følgende undtagelser:

Rejsende

De, der lider af en midlertidig sygdom

De ældre eller kronisk syge

Kvinder i menses eller postchildbirth blødning

Gravide eller ammende kvinder

Børn, der endnu ikke har nået puberteten

Hvis det er muligt, er savnet dage gøres op på et senere tidspunkt. Hvis årsagen til undtagelsen er langsigtet, så de mistede dage, kan der kompenseres for ved at give efter velgørenhed nok til at brødføde én fattig person for hver dag i fasten.

Børn er ikke forpligtet til at faste, indtil de når puberteten. Men mange børn kan lide at deltage i aktiviteter i familien og forsøge at hurtigt for en dag eller del af en dag. Undertiden vil de hurtigt på weekender, for eksempel, eller vil hurtigt fra middag til solnedgang. Dette fremmes som praksis for den dag, hvor fastende vil være påhviler dem.


På en dag med faste, kaldet muslimer stigning før daggry for en tidlig måltid Suhoor. Denne let måltid er at fodre kroppen gennem den strenge daylong hurtigt. Den hurtige begynder med predawn kald til bøn. Muslimer fortsætter gennem deres dagligdag arbejde, skole eller andre forpligtelser, bevidste om de begrænsninger af faste og stræber efter at være på deres bedste opførsel. Muslimer fortsætter med at overholde de daglige bønner som sædvanligt og ofte tilbringer en del af dagen læsning Koranens kapitler.

Som solnedgang nærmer sig, ofte muslimer samles som familie eller samfund til at bryde fasten og nyde et måltid sammen i slutningen af ​​dagen. Muslimer bryder deres hurtige ligesom kald til bøn til solnedgangen bøn bliver hørt. Efter traditionen af ​​profeten Muhammed, der ofte muslimer bryde deres hurtige ved at spise datoer og drikke noget mælk. Efter solnedgang bønner, sidder de ned sammen for en aften måltid kaldes fitoor (teknisk, "Morgenmad").



Om aftenen, samle muslimer i moskeen for særlige bønner kaldet taraweeh. Disse ekstra bønner tilbydes hver nat i Ramadanen. Hver aften, en sektion af Koranen bliver læst i en lang bøn, så der ved udgangen af ​​måneden for hele Koranen vil være blevet hørt. Muslimer bruger også tid på at besøge med venner og familie før han pensioneret for natten til at hvile, før du starter hurtigt igen den næste dag.

http://www.youtube.com/watch?v=_e1er86VQXA&list=PL4E6E459D9358694D
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 11/07/2013 15:31

...samme ligegyldige perron missionstoget kom ind på for omkring 1 år siden - kommer dette tog da aldrig ud i virkeligheden, må man spørge...

mvh
Simon
Indsendt af: Anonym

Re: Smukkeste måned i år - 11/07/2013 19:18

Om islam

I hele menneskehedens historie har der aldrig været en bevægelse, en ideologi, en trosretning, en krig, en epidemi eller en naturlig katastrofe, som har forårsaget en så stor tilbagegang i udvikling for så stor en mængde af verdens befolkning, som islam og dens lærde, der har udformet den.

- Cherif El-Ayouty

Zeff
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 13/07/2013 12:05

Hvordan muslimer fejrer ramadan på steder, hvor solen

Den islamiske hellige måned Ramadan begynder ved observation af nymånen i den niende måned i månekalenderen. Under ramadanen (som starter den 9. juli i år) opmærksomme muslimer rundt omkring i verden afholde sig fra mad og drikke mellem solopgang og solnedgang. Fordi det følger månekalenderen, Ramadan skifter med 11 dage om året i forhold til den gregorianske kalender. I nogle steder,. Som Saudi-Arabien, der gør lidt forskel til det antal timer om dagen Muslimer skal hurtigt Men hvad sker der i de nordlige lande, hvor der kan være op til 24 timers mørke eller lys, afhængigt af tidspunktet på året? Hvad i Antarktis, hvor uafbrudte dagslys og kontinuerlig mørke sidste flere måneder? Hvordan muslimer fejrer ramadan på steder, hvor solen ikke sat?

Dette spørgsmål er blevet mere presserende som muslimer har vovet længere væk fra deres oprindelige arabiske hjemland, hvor den korteste dag i året varer omkring 12 timer og den længste for omkring 15. Islamiske lærde har tilbudt forskellige løsninger. Den strengeste fortolkning af Koranen, Saudi-Arabiens Råd Senior Lærde, fastholder, at man altid skal overholde de lokale tider, så længe natten er skelnes fra dag, selv om det betyder, at faste i mere end 23 timer i døgnet om sommeren og for bare en få timer i løbet af vinteren. (Billedet viser Kaltouma Abakar, en flygtning fra Sudans Darfur-provins, bryde hende fast under den fire timers nat i Rovaniemi, en by i det nordlige Finland.) På de steder, hvor solen ikke sat på alle, skal man iagttage de tidspunkter af det nærmeste sted, hvor det gør.

Men andre forskere hævder, at dette gør for forvirring over hvilken by at følge, og at det er alligevel urimeligt og ikke i Islams ånd at kræve folk til at faste i så lange perioder. Al Azhar moskeen i Cairo, en af ​​verdens mest respekterede islamiske institutter, har fastslået, at muslimer ikke bør hurtigt for mere end 18 timer i døgnet. "Vi er ikke meningen at sulte ihjel," siger Salman Tamimi, leder af Muslim Association of Iceland. Nogle samfund, ligesom de 1.000 eller deromkring islandske muslimer følger derfor en fatwa (islamisk afgørelse) som anbefaler at observere den hurtige tider af den 45. breddegrad. Andre, i Alaska og Sverige for eksempel, observere i stedet de tider af Mekka, da det er det sted, hvor Koranens vers oprindelig henvist en afgørelse bakkes op af Det Europæiske Råd i Fatwa og Forskning. Endnu en gruppe af lærde antyder fastende i 12 timer uanset den tid af året, fordi en gennemsnitlig dag tilbyder 12 timers sollys.

Og hvad med at observere Ramadan fra lavt kredsløb om Jorden, hvor hver periode med dagslys varer kun 45 minutter? I 2007, da Sheikh Muszaphar Shukor, en malaysisk astronaut, blev den første opmærksomme muslim at gå ind i rummet under ramadanen, offentliggjorde Malaysias regering en 20-siders booklet af retningslinjer, der bekræfter, at astronauterne skal følge samme bøn og faste tider som placering fra hvor deres rumfartøjer løftes, i dette tilfælde Baikonur affyringsrampen. "Der er ingen monolitisk standard," siger Imam Abdullah Hasan af Neeli moskeen i Greater Manchester, Storbritannien. "Det gode ved Islam er dets fleksibilitet."
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 13/07/2013 18:21

Man begynder at forstå hvorfor Mich på et tidspunkt talte meget om stilhed - jeg forestiller mig et uhåndterligt behov for ro, efter en time med Somo og hans megafon! ;)

mvh
Simon
Indsendt af: Michael

Re: Smukkeste måned i år - 13/07/2013 23:01

Ja. Det kaldes, at lukke ørerne for en uendelig strøm af vrøvl, som kun findes i mandens egen hjerne. Det undrer mig, at du overhovedet læser hans indlæg.

Hvis han tav stille og kiggede sig omkring ville han opdage, at intet af det, som han taler om, findes. Islam eksisterer ikke i min bevidsthed idet jeg aldrig beskæftiger mig med den.

Den er en falsk konstruktion, en illusion, ikke eksisterende andre steder end i hjernen på de som er blevet indoktrineret fra fødslen af med dens ord og begreber.

Ikke desto mindre er disse ord alt hvad disse mennesker har og uden disse ord har de intet.

Hvor jeg dog ikke gider at beskæftige mig med denne rædselsfulde karikatur på en religion.

Dette fuldstændige kærlighedsløse og absolut falske fænomen. smiler
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 14/07/2013 13:21

Hej Mich..

”Hvis han tav stille og kiggede sig omkring ville han opdage, at intet af det, som han taler om, findes. Islam eksisterer ikke i min bevidsthed idet jeg aldrig beskæftiger mig med den”.

- Det er fint Somo udtrykker sig, dette muliggør at man kan anvende Somo som han anvender debatten – med afstandtagen til de grund- og livssyn hans liv styres af, dog med begrundelser samt henvisninger til realiteter, der muligvis så kan skabe et lille komma, et eller andet sted.
Resignation har aldrig forandret groteske livsforhold, den pulveriserer ikke grundsyn der faktisk har ødelagt menneskers liv rundt om i verden, i hvilken forbindelse også Arnes verdensomfavnende respekt for en ellers menneskefjendsk religion, naturligvis ska’ ha’ et par ord med på vejen!
Det er dybt menneskeligt at føle behov for anerkendelse i et socialt rum, men det er ikke et karaktertræk ved mennesket at anerkende asociale livssynsparametre, dette er derimod et kendetegn hos religioner – hvorfor de ikke er videre populære blandt reflekterende mennesker der så fint evner at skabe mening med deres liv hinanden imellem. Derfor må vi naturligvis bare takke for muligheden vi tilbydes med Somo som redskab, for dermed at vise vores dybeste foragt overfor det menneskesyn også den islamiske selvforståelse byder mennesker i verden – uanset hvor meningsgivende det så end forekommer den i forvejen troende.

Somo selv kan vi ikke gøre så meget for, ligesom vi ikke kan ændre det faktum at små drenge og piger allerede er blevet omskåret og allerede er præparerede med angst. Hvad vi derimod og derfor ka’ gøre er når lejligheden byder sig, at fremme en anden form for livsforståelse og dette med bedre argumenter, så nogen idet mindste ikke så let falder i suppegryden. Herregud Mich, det koster os kun ringe anstrengelse, og ka’ være det værd for bare én.

”Den er en falsk konstruktion, en illusion, ikke eksisterende andre steder end i hjernen på de som er blevet indoktrineret fra fødslen af med dens ord og begreber”.

- Ak, havde det bare været så enkelt, at vi med et enkelt ”illusionerende fingerknips” ku’ ingentingsliggøre hvad der for mange mennesker viser sig at være livets benhårde realiteter. Men således fungerer det desværre ikke.
Suggestionen du her omtaler, fungerer netop når mennesker er mest sårbare og derfor modtagelige, helt som forholdet er det på mange af de såkaldte ”alternative messer”, hvor mennesketyper flagrer rundt hinanden imellem og indgyder overnaturlig mening i snart krystaller, snart deres børn. Havde du ved en sådan seance pludselig rakt fingeren imod loftet og råbt, ”nej, hør nu lige engang!”, ja så havde nogen bare muligvis sparet sig for mangt og meget også dér, ved du nok...;)

”Hvor jeg dog ikke gider at beskæftige mig med denne rædselsfulde karikatur på en religion. Dette fuldstændige kærlighedsløse og absolut falske fænomen.”.

- Det er religionerne der i sig selv er en karikaturer på livet – og til akkurat disse karikaturer, knytter der sig så mennesker der angiveligt føler kærlighed. Og det er jo en historisk realitet vi heller ikke sådan kommer uden om med små illusionerende fingerknips. Det mindste vi ka’ gøre er dog at modsige disse mémer for deres virksomme historie af selvbedrag, som ikke mindst vores egen kulturhistorie bærer stærke præg af, ja vi vandrer rundt i reminiscenserne og har slet ingen grund til at resignere. Dels for dermed at tydeliggøre vores egen evne til sansebedrag, ja hvad har vi dog ellers fået vore gode hoveder for? Desuden for at indgive en smule sandhedsgehalt, og dermed omsider skabe lidt substans til meningsbygning i fx. debatter. For vi mennesker er jo slet ikke udygtige til at beskrive livsforhold og sanseoplevelser, ej heller er vi blinde for naturen vi bærer i os og behøver derfor ikke bortforklare os med anekdoter fra fortidens fantaster, ja vores egen fantasi kan ligefrem anvendes til at skabe meningsgivende realiteter med virkelighedsforankring, og det er vel ikke udsigter der er så ringe endda, sådan en helt almenmenneskelig søndag eftermiddag, oder hyr? ;)

mvh
Simon
Indsendt af: Anonym

Re: Smukkeste måned i år - 15/07/2013 01:19

"… Resignation har aldrig forandret groteske livsforhold, den pulveriserer ikke grundsyn der faktisk har ødelagt menneskers liv rundt om i verden, i hvilken forbindelse også Arnes verdensomfavnende respekt for en ellers menneskefjendsk religion, naturligvis ska’ ha’ et par ord med på vejen!

Det er dybt menneskeligt at føle behov for anerkendelse i et socialt rum, men det er ikke et karaktertræk ved mennesket at anerkende asociale livssynsparametre, dette er derimod et kendetegn hos religioner – hvorfor de ikke er videre populære blandt reflekterende mennesker der så fint evner at skabe mening med deres liv hinanden imellem. Derfor må vi naturligvis bare takke for muligheden vi tilbydes med Somo som redskab, for dermed at vise vores dybeste foragt overfor det menneskesyn også den islamiske selvforståelse byder mennesker i verden – uanset hvor meningsgivende det så end forekommer den i forvejen troende. …"


Hej Simon

Som du er inde på her, kommer en 'somo' også til at virke som en katalysator, idet reaktionerne eller mangel på samme, giver mulighed for et indblik i de herværende aktørers, - med deres evindelige afliring af remsen om kærlighed, respekt, (selv)godhed, beundring, hengivenhed, bla, bla, bla…, - følelses-rækkevidde, hvilken ser ud til at have ca. samme spand som en teske.

Dagligt læser/hører man om islamisternes ufattelige, fanatiske fremfærd, der fører til forbrydelser mod kvinder såvel som børn…

http://www.information.dk/460071

… Taleban sprængte skolen i luften og lagde vejsidebomber ud overalt,…

[…]

… Der havde været et angreb på skolepiger, som havde fået smidt syre i ansigtet, og mange piger blev trukket ud af skolen. Også en bølge af selvmordsattentater gik gennem Kandahar... "Jeg vil hellere se dig som analfabet end se din krop spredt ud over gaden,".... Det er ikke kun frygten for at miste datteren, der får moren til at tænke sådan. Skulle Raisas lemlæstede krop med afrevne legemsdele ligge synlig for alle på gaden, ville det bringe skam over familien.

[…]

… som endeløs krig og et dybt siddende kvindehad, har skubbet dem ned i, …


Malala, en pakistansk skoleelev, der i flere år har kæmpet for pakistanske pigers ret til at gå i skole, blev skudt i hovedet (kuglen strejfede hjernen og gik gennem hoved og hals, inden den endte i venstre skulder) af Taleban, som er en islamistisk bevægelse.

Det var Malalas indstilling til kvinders ret til uddannelse, som fik Taleban til at true og derefter angribe den dengang 15-årige skoleelev.

Taleban stod bag sprængningen af de to kolossale Buddha-statuer i Bamiyan i marts 2001.

Dagligt bliver der begået overgreb mod kristne…

http://www.forfulgtekristne.dk/lande/egypten.aspx

Forfølgelsen af kristne er stigende i Egypten. Der er eksempler på bombesprænginger mod kirker og angreb på klostre, ligesom omvendelse til den kristne tro ikke anerkendes officielt. Den fundamentalistiske islams fremgang efter jasmin-revolutionen i 2011, som var en del af det såkaldte arabiske forår, har betydet en yderligere forværring af forholdene for kristne.

Evangeliske kristne iranere oplever hårde forfølgelser, når de vælger at dele deres tro med andre. Nogle betaler med deres liv. Desuden er arrestationer og diskrimination udbredt, og de evangeliske kristne er tvunget til at mødes hemmeligt i hjemmene.


Man skal være både blind og døv for ikke at forstå, hvilken grusom begrebsverden, Somo er agent for.

Da nogle har valgt at fremføre deres agenda her på portalen, kan man få indblik i deres stillingtagen – eller mangel på samme – i poesibogen.

Der udtrykkes, respekt og beundring for nidkærheden hos lægprædikanten…

Det varmhjertede Univers' kærlighed kan ikke nå ofrene for denne monstrøse ideologi; … de er nok ikke, en del af verdens sande væren, … de har, tænkeligt, svært ved at se og opleve kærligheden i små malede træstykker… Prygelknaberne bærer kanske ikke deres sæk, med kighul, så værdigt som kunne ønskes?

Lyset skal spredes,… det gøres ved rørt at takke Somo, der agiterer så helhjertet, for at dele med os alle, hvad der er vigtigt for ham…

At det vigtige for ham, er at undertrykke individet, må man, i kærlighedens navn, bære over med… De underkuede kan jo meditere over indsigtsfulde spørgsmål,… samt erkyndige sig hos kulørte glasstjerner og blafrende engle…

Der ewige Weltsmertz må udtrykkes, når irritationen over at blive ladt upåagtet flyder over,… ser de ignoranter ikke at her er en person som Verden skylder opmærksomhed?… en evigt kløende navle gør man er offeret… pilleriet levner ikke plads for andres lidelser … Weltsmertz eller Acedia?

Vi bliver disket op med hvad vi mangler:

… En følelse af at der findes noget højere og mægtigere end mennesket, - journal-skriveren, der med indviklede ord og omstændelige vendinger påpeger - at dette, ligesom kreativitet og spontanitet, er et aber dabei på dette forum. … Disse kultiske udladninger, der har til formål at forestille en holdning samt kendskab til filosofi og religionsvidenskab, er endnu en omgang af den selvhævdende, selvbekræftende føljeton 'Se Mig'… En Roman hvis indhold stort set går ud på at opremse så mange filosoffer, teologer og andre kendte skribenter som muligt, for at fremhæve, hvor belæst hovedpersonen er.

Det vigtige, er tilsyneladende at berette om og blive bekræftet i, at man er et GODT menneske og godhed består efter alt at dømme: i at overse fakta,… være tossegod,… respektere enhver forvrøvlet ide (hvilken despekt for begrebet, respekt… ubegribeligt!) og andet nonsens. - Deltagelse i samfundet er ikke prioriteret…

citat (foregående indlæg)

"… for hvis ikke kulturen varetager denne arv med forståelse for aners omkostninger, vil man tabe århundreders kulturkamp på gulvet…"

Ikke antydning af den slags forståelse i dette tabernakel, for dem kan denne verdens somo'er uimodsagt præke videre…

Zeff

Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 15/07/2013 13:16

Det følgende er nogle eksempler på fastende fra de nationer, der var foran os, jøderne og de kristne:





1 - De Bogens Folk bruges til hurtigt den tiende dag i Muharram. Når budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) emigrerede til Madeenah, han fandt dem faste på denne dag. Han spurgte dem om grunden, og de sagde: "Dette er den dag, hvor Allah den Almægtige leverede Moosa (Moses) må Allah ophøje hans omtale og hans folk fra Farao. Vi hurtigt på det ud af taknemmelighed til Allah." På det, sagde budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale):" Vi (muslimer) har mere ret over Moosa end dig. " Således han fastede den og befalede muslimer til hurtigt det. Hans kommando betyder, at det var obligatorisk.

Således fastende af 'Aashooraa "(den tiende Muharram) blev obligatorisk, indtil det blev ophævet af åbenbaringen af ​​den ædle vers i kapitel Al-Baqarah, som pålagde fastende i Ramadan-måneden. Resultatet var, at fasten af ​​'Aashooraa "blev en handling af Sunnah (en anbefalet Profetisk tradition), som budbringer fra Allah sallâ` alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) anbefalede hans Ummah (muslimske nation) til at gøre et par dage før hans død. Han sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sagde:" Det næste år, Allah vil, vil vi hurtigt (også) den niende dag (af Muharram i tillæg til den tiende). " Men det næste år ikke komme før han sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) døde.

2 - Jøderne bruges til hurtig hver torsdag og mandag, tænker, at Moosa (Moses) Allah kan ophøje hans omtale besteg Mount Sinai på torsdag og nedstammer fra det på mandag. Selvom vi er enige med dem på fastende disse to dage, vores fornuft og rationale er forskellig fra deres. Årsagen er, at fasten på disse dage er blevet ordineret af vores Profet sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale). Begrundelsen for dette er nævnt i Hadith: "Det er to dage, hvor portene til himlen er åbnet, og (dokumentation for) gerninger er vist til Herren." Således vi gerne, at vores gerninger er vist til ham, mens vi er fastende.


Påstanden af ​​jøderne at Moosa Allah kan ophøje hans omtale steg og steg ned fra bjerget er falsk, som angivet med ordsprog Allahs (hvilket betyder): {så fjerne dine sandaler. Faktisk, er du i den hellige dal Tuwa.} [Koranen 20:12] En dal er forskellig fra et bjerg. Udover, hvordan ville Allâh Den Almægtige har befalet ham at bestige Mount Sinai, mens han Den Almægtige vidste, at det ville bryde sammen? Han Den Almægtige Says (hvad betyder): {Og da Moses ankom til vores udpegede tidspunkt, og hans Herre talte til ham, sagde han: "Herre, vis mig [Yourself] om, at jeg kan se på dig." [Allah] sagde, "Du vil ikke se mig, men se på bjerget,. Hvis det skulle forblive på plads, så vil du se mig" Men da hans Herren viste sig for bjerget, han gjorde det niveau, og Moses faldt bevidstløs. Og da han vågnede, sagde han: "Ophøjede er du! Jeg har omvendt dig, og jeg er den første af de troende."} [Koranen 7:143]


3 - De Folk Skriften søgte den bedste dag i ugen til at vie sig til at tilbede og blev ikke styret til det. Efter en stor indsats, tog jøderne lørdag begrunder dette ved at hævde, at på denne dag, Allâh Den Almægtige "hvilede" -
Ophøjet være Allah fra, hvad de beskriver - efter at skabe himlen og jorden. Den kristne tog søndag. Men Allah Den Almægtige styret Ummah Muhammad sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) til fredag ​​som vist i den autentiske Hadith:" Allah har ikke vejlede dem, der var før os, derpå jøderne herliggjort lørdag, og de kristne glorificeret søndag. og Allah guidede os (muslimerne) til fredag ​​Vi derefter er de sidste (for at komme i denne verden) og fremmest Dommedagen. "


Fredag ​​er den dag, hvor Allah den Almægtige skabte Aadam (Adam) må Allah ophøje hans omtale, på denne dag, også han forårsagede englene til at falde i knæfald for ham, og det han gjorde ham ned til jorden. Desuden er der en time på denne dag, hvor ingen tjener står til at påkalde men hans synder er tilgivet. The Hour (af dom), vil blive etableret på denne dag.


4 - Folk Skriften bruges til at fortsætte fasten indtil midnat eller tæt på det, og ikke bryde fasten før stjernerne blandet sammen på himlen. Undertiden, fortsatte de fastende nat og dag. Men vores Sharee'ah fremkaldt lethed, ved at tilskynde os til at skynde sig at bryde fasten ved solnedgang og forsinkelse Suhoor indtil kort før daggry, og forbyde kontinuerlig faste. Ifølge en autentisk hadîth: "Folket vil fortsætte med at blomstre, så længe de skynde sig at bryde fasten og forsinkelse Suhoor." Og: "The måltid Suhoor er adskille grænsen mellem os og befolkningen i Skriften."


5 - De troede, at de djævle ind ligene af de ulydige blandt menneskeheden, og komme ud af dem kun ved at faste, men det er falsk, djævle besidder mænd om de er ulydige eller lydig. Jinnerne 'besiddelse af mænd afhænger ikke synd, ville hverken deres kommer ud afhænger udføre tilbedelseshandlinger. Ikke desto mindre er løbet af Satan gjort smal ham ved gudstjenester, mens han trives og fryder på synd. Fasten er en af ​​de største tilbedelseshandlinger hvorved løbet af Satan er trange. Budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sagde:" Satan cirkulerer og når overalt blodet cirkulerer og når i den menneskelige krop Så gør indsnævre sin uddannelse ved at faste.

http://www.youtube.com/watch?v=prnOe5-uPZM
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 15/07/2013 17:18

Hej Zeff..

” Dagligt læser/hører man om islamisternes ufattelige, fanatiske fremfærd, der fører til forbrydelser mod kvinder såvel som børn...”.

- Ja, ”Der er ingen fred i hjertet” er beretningen om knuste skæbner der aldrig helt vil kunne klinkes, for oplevelser som Ayesha o.a. kvinder bærer i sig er en del af deres personlighed, nøjagtig som skæbner fra den grusomste underkastelse. Deres historie, som fortælles med livet som indsats, er samme historie Salman Rushdie og utroligt mange andre voksne mennesker bringer til torvs i velskrevne bøger og artikler, hvorfor heller ikke disse kvinders historie skal glide ud i glemsel, for de vil bestå side om side. De vil stå som konsekvensen af leveregler og konventioner fra den menneskeforagt i koranen også Somo besynger, og dette i en tid hvor historierne flyder fra øje til øje som aldrig før.
Det skal blive svært for islamister at undertrykke den reale historie om deres dåd, for den skal stå som en levende fakkel for deres egne øjne, mindet til erindring om de mennesker de med deres religion knuste. Og historierne vil blive mange, flere og flere skæbner vil fremover se dagens lys. Det vil blive svært for islamister at sove i størknet blod, hvor hvert et hæmoglobin vil bidrage til genkaldelse af knuste skæbner, som netop de vil bære i sig. For de er selv nutidens ansvarlige, de er netop de mennesker, der nu må lære at indse murenes nødvendige fald, så slaverne kan frigives og børnene kan vokse op og skabe deres eget liv.

”Som du er inde på her, kommer en 'somo' også til at virke som en katalysator, idet reaktionerne eller mangel på samme, giver mulighed for et indblik i de herværende aktørers, - med deres evindelige afliring af remsen om kærlighed, respekt, (selv)godhed, beundring, hengivenhed, bla, bla, bla…, - følelses-rækkevidde, hvilken ser ud til at have ca. samme spand som en teske”.

- Det er præcis det der virker så tarveligt, nøjagtig som når jeg ser en debattør som Arne, sidde og udgyde sin dybeste respekt (dvs. positive anerkendelse) overfor en religion der reelt ikke bestiller andet end berøve mennesker deres værdighed, ja som ligefrem tilskynder til mord og fornedrelse af kvinder. Og fandme om ikke man med et fingerknips – nøjagtig som disse rædselsvækkende knuste skæbner aldrig havde eksisteret – taler om idylliske perspektiver med mennesker der overalt elsker hinanden ihjel. Realiteter synes jo helt udvisket i disse menneskers virkelighedsanskuelse, det er jo for fanden grotesk, Zeef, de ku’ jo for den sags skyld sove uberørt på klods hold op af en kz-lejr, uden at få mareridt! Det var dét jeg for år tilbage kaldte ”et bad i selvtilfreds trosonani”.
Der ska’ nok være mennesker der påvirkes af Somos lirumlarum, der er immervæk mennesker der påvirkes af kristen lirumlarum. Og det ér da også svært at bygge mening i livet, dersom livet i sig selv jo ingen mening tilbyder mennesket såvel som andre dyrearter; men derfra og så til ligefrem at underkaste sig ren idioti og æblekæk nonsens, som fx. de anekdoter den glade troende Somo spreder om sig, der er dog et kvantespring. Dens slags anekdoter bør nøjagtig som du viser, imødeses med historier fra den reale verden, så idet mindste nogen af de underkastelsesglade får perspektiv. Desværre kan vi jo ikke konfrontere Somo selv med de kvinder han glad underkaster sine anekdoter, for det ville unægtelig ha’ været en seance der ville ha’ været værd at optage og ligefrem udsende på DG (Danmarks Genudsendelser – før DR).

”Lyset skal spredes,… det gøres ved rørt at takke Somo, der agiterer så helhjertet, for at dele med os alle, hvad der er vigtigt for ham…”.

- Akkurat! Somo må anvendes, nøjagtig som han anvender debatter som denne ;)

”Det vigtige, er tilsyneladende at berette om og blive bekræftet i, at man er et GODT menneske og godhed består efter alt at dømme: i at overse fakta,… være tossegod,… respektere enhver forvrøvlet ide (hvilken despekt for begrebet, respekt… ubegribeligt!) og andet nonsens. - Deltagelse i samfundet er ikke prioriteret”.

- Netop, med bare en smule trosonani konfronteres man hverken med en barsk virkelighed eller med et teodicéprincip der afmonterer guder attributterne. Væggene opretholdes dermed om drømmen, og fortvivlede kvinder der underkastes uvidende mænd og som derfor har brug for hjælp, overlades helt til deres egen skæbne...

”Ikke antydning af den slags forståelse i dette tabernakel, for dem kan denne verdens somo'er uimodsagt præke videre”.

- Ja, måske indgår det ingenlunde i kristen kærlighed, måske står det slet ikke skrevet på Arnes ikoner – at lægge afstand til mennesker, der faktisk skaber den ondskab vi ser omkring os, og modvirke dens slags med politiske virkemidler? Månen kan være smuk, men blodet flyder i strømme under Somos halvmåne i dette øjeblik, men det ser de glade kristne ikke, for de har lukket verden ude alt imens de bader i egen selvtilfredshed. Måske også her idéen med anonyme gaver opstod, idet man derved kommer på afstand af de mennesker der måtte ha’ brug for personlig hjælp?

Endnu et stærkt og godt indlæg med substans fra dig Zeef, som trods de smertelige kendsgerninger gør øjnene godt. For de forhold der skaber den underdanighed, den uretfærdighed og mistrivsel for kvinder og børn rundt om i verden, skal ikke få mulighed for at forsvinde i de selvbedrag der udgør den dogmetro Somo gør sig til repræsentant for her på debatten. Tværtimod skal det frem i lyset, så ethvert reflekterende menneske ved selvsyn kan vurdere hvad mennesker reelt udsættes for, selv om det ikke er noget kønt syn.

Og skulle man i sommervarmen mellem skyerne, eller under halvmånens blodige skær få lyst til læsning der langt overgår koranen og biblen i kvalitet, da blir man godt underholdt af Stefan Zweigs ”Verden af igår”, og som endda ligger på lydfil for den der må løbe for livet!

mvh
Simon
Indsendt af: Anonym

Re: Smukkeste måned i år - 17/07/2013 10:35

Ramadan (digt)
Velkommen til Ramadan, den måned barmhjertighed.
Sæt dig rolig og overvære skønhed.
Mærk den rene brise i skyggen af ​​palmer
Tilgivelse - også selvom synder strække syv verdenshave.

Måneden reflektere det liv, vi har brugt
Og hvordan det helet efter hver bule.
Tiden til at realisere dit sande mål
Og for at leve islam fuldt ud og ikke selektiv.

Tiden til at værdsætte mad og drikke.
At forene rige og fattige og give linket.
Måneden kampen for at forstå din sjæl,
For de næste elleve måneder. Fuld kontrol

Det er det tidspunkt, hvor helvedes porte er lukket.
Djævelen er låst op, og hans arbejde er skåret.
Dørene til barmhjertighed er åbnet bred
Og Allahs velsignelser er altid på din side

Dette er den måned, hvor Koranen blev åbenbaret,
Den sidste åbenbaring - døren var blevet forseglet.
En sand vejledning for hele menneskeheden,
Ingen bedre ord andetsteds vil vi nogensinde finde.

Det er den måned, hvor falder Night of Power,
"Bedre end tusind måneder«, den velsignelser bruser.
Englene ned på os, så de kan se
Ansigterne på troende i ro.

Må ikke ignorere denne Ramadan, det kunne være din sidste.
Stræb efter at opnå Allahs glæde og hold din hurtigt.
I morgen kunne være din sidste dag, være forberedt.
Seize dag ved halsen og har ingen chance skånet.

http://www.youtube.com/watch?v=opZIMNTEw38
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 17/07/2013 15:41

Her lidt om digtet ’Ramadan’..

”Måneden reflektere det liv, vi har brugt
Og hvordan det helet efter hver bule.
Tiden til at realisere dit sande mål
Og for at leve islam fuldt ud og ikke selektiv”

- Refleksion uden selektivitet blir jo nonsens...

”Tiden til at værdsætte mad og drikke.
At forene rige og fattige og give linket.
Måneden kampen for at forstå din sjæl,
For de næste elleve måneder. Fuld kontrol”.

- Ramadanen er egentlig bare et cirkus på linie med julen, et madorgie i halvmånens skær som ikke i sig selv skaber indsigt og forståelse for et samfunds fattigdom, og derfor som julen mere vidner om et bad i selvtilfredshed – hvor alternativet ku’ har været 11 mdr i refleksion over det menneskesyn hvormed kvinder martres, så de atter ku’ gå lige uden skam over den fornedrelse også deres familie udsætter dem for!

”Det er det tidspunkt, hvor helvedes porte er lukket.
Djævelen er låst op, og hans arbejde er skåret.
Dørene til barmhjertighed er åbnet bred
Og Allahs velsignelser er altid på din side”.

- I grunden mere et tankebillede på den angst hvormed overtroiske mennesker fastholdes i ufrihed – ordet velsignelse kunne fx. erstattes med ordet ’dekret’.

”Dette er den måned, hvor Koranen blev åbenbaret,
Den sidste åbenbaring - døren var blevet forseglet.
En sand vejledning for hele menneskeheden,
Ingen bedre ord andetsteds vil vi nogensinde finde”.

- Dette er en ”lukning” – en åbenbaring er en frigørende erkendelse.
Ved dogmetroen accepterer her det overtroiske menneske sin skæbne som træl, hvor nøglen til det fri findes i bedre beskrivelser, altså i bedre ord, der netop åbner overtroen med sandhedsværdi...

”Må ikke ignorere denne Ramadan, det kunne være din sidste.
Stræb efter at opnå Allahs glæde og hold din hurtigt.
I morgen kunne være din sidste dag, være forberedt.
Seize dag ved halsen og har ingen chance skånet”.

- Her en slet skjult trussel om overskåret hals – men islam fungerer netop ved et liv i angst for det ukendte, deri netop forskellen mellem videnskab og religioner som islam: at skabe viden, er at undersøge noget ukendt og beskrive det observerede på en god og fornuftig måde, med mulighed for korrektion. At skabe religioner som islam, består derimod i kun at skabe angst for noget ukendt, og så i øvrigt fastholde et samfund i frygten for selve religionen.
Der kommer selvsagt ingen viden ud af at fængsle en kultur i angst – angus betyder på latin ’sammentrækning’, altså noget der lukker sig om sig selv, i dette tilfælde lukker det overtroiske menneske verden omkring sig ude i angsten for en overtro der blev internaliseres før barnet forstod noget som helst om sig selv i en ukendt verden. At fastholde sig selv i selvbedrag med aforismer som dette ”digt”, er udelukkende et formål apologeter skabte – hvilket det overtroiske menneske også afholdes fra at gennemskue, for med fokus på kun hullerne i osten...

Islamisten vil således begå sit liv i nøjagtig samme angst som den strengt kristne vil, men denne angst består grundlæggende i en gennemskuelig frygt for egen forgængelighed. Det er m.a.o. muligt at befri sig selv og hinanden fra sådanne tankefængsler, og man kunne jo passende begynde med at befri sine egne børn fra blyhatten kulturkonservatismen havde sænket nedover ens eget hoved!

Gode digte ér jo svære at skabe, der skal arbejdes meget med dem og det er ikke i sig selv nogen garanti. Linierne i ’Ramadan’ er mere end tankebilleder fra nogens egentlige sanseindtryk bare en reklame, måske bedst beskrevet som hurtigt overskuede doktriner uden storslået indhold. Dette gør linierne upersonlige og derfor uvedkommende og kan af den grund gøres bedre – for uanset hvor kritisk vi end stiller os til hverandres livs- og menneskesyn også her på debatten, ja så kan smukke tankeværker fra alle verdens lande være tankevækkende, nogle må man næsten fortabe sig i, igen og igen, nøjagtig som stor billedkunst med pensel, hvor direktiverne er udeladt og du på usikker rejsefod må begå dine egne opdagelser. Det må ha’ et liv i sig selv, og det er ikke let at få til at virke – mens det er meget lettere at skabe myrernes fodsti, hvor beskueren bare vandrer med tå i hæl.

mvh
Simon

P.s.: Ku' Atentzen ikke snart ordne det sådan, at man kunne rette i en text, uden at man midt i korrektionen forsvinder op til de første 6-7 linier - det ville jeg sætte pris på!
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 17/07/2013 17:09

Her et endnu et eksempel på islamisk kvindesyn:
http://www.dagens.dk/krimi/norsk-kvinde-voldtaget-i-dubai-d%C3%B8mt-sex-uden-%C3%A6gteskab

mvh
Simon
Indsendt af: Anonym

Re: Smukkeste måned i år - 19/07/2013 09:29

"Fem søjler i islam."
Den første søjle er recitation af trosbekendelse: "Der er ingen Gud, men Allah, og Muhammed er hans profet." Det er almindeligt fastslået, at for at recitere denne trosbekendelse i overværelse af to vidner, er at udgøre selv en muslim - et i underkastelse til Gud. Selvfølgelig blot ordet islam betyder "underkastelse".

Den anden søjle er den almindelige praksis med bønner. Sunni muslimer er forpligtet til at recitere bestemte bønner ledsaget af foreskrevne bevægelser fem gange dagligt. (Shiiter gør det kun tre gange om dagen.) Alle mandlige muslimer er også pålagt at mødes til fællesskabet bøn (og prædiken) hver fredag ​​ved middagstid.

Den tredje søjle er almisse. Født sjældne selv, var Muhammed dybt bekymret for de trængende. Koranen kræver, at 2,5% af ens indkomst gives til den fattige eller til spredning af islam.

Den fjerde søjle i Islam er den hurtige løbet af Ramadan (den niende månens måned i den muslimske kalender, hvor Muhammed siges at have modtaget den første af sine åbenbaringer fra Gud, og hvor han og hans tilhængere gjorde deres historiske trek fra Mekka til Medina). I løbet af denne måned, er muslimer i et godt helbred kræves for at give afkald på al mad og væske i dagtimerne. Denne hurtige fremmer muslims selvdisciplin, afhængighed af Allah, og medfølelse for de trængende.

Den femte søjle er Hajj eller pilgrimsfærd til Mekka. Hvis det er muligt, er enhver muslim til at foretage en pilgrimsrejse til Mekka én gang i løbet af sin levetid. Det kan gøres ordentligt kun på et par dage i den sidste måned i den muslimske år. Hajj fremmer idéer verdensomspændende sammenhold og lighed blandt muslimer. Men det indeholder også mange elementer af foreskrevne aktivitet, der er af hedensk oprindelse.
En sjette søjle, nemlig jihad, er ofte tilsat. (Udtrykket betyder "anstrengelse" eller "kamp" i vegne af Gud). Jihad er den måde, hvorpå de, der er uden for husstanden af ​​islam bringes ind i sin fold. Jihad kan være ved overtalelse, eller det kan være med magt eller "hellig krig". Det faktum, at enhver muslim, der dør i en hellig krig er sikret sin plads i paradis giver stærkt incitament for deltagelse!

Muslimer over hele verden ser på disse søjler for at få vejledning i at forme deres religiøse praksis. Men ud over disse søjler, er der talrige love og traditioner, der er indeholdt i Hadith - litteratur, der blev udarbejdet efter afslutningen af ​​Koranen, der angiveligt indeholder eksempel og opgørelser af Muhammed om mange emner. Fordi lovene i Hadith og Koran dækker stort set alle områder af livet, har Islam godt blevet omtalt som en altomfattende livsform, samt en religion.
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 19/07/2013 11:01

...bare endnu en kopiering, uden værdi.

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 21/07/2013 11:52

http://www.youtube.com/watch?v=wBWCIjXu3Go

http://www.youtube.com/watch?v=OxKrNrG9KxI
Indsendt af: treram

Re: Smukkeste måned i år - 22/07/2013 06:37

Og endnu mere sludder fra den forräderiske bog koranen,skrevet af en evnesvag for de hjernedöde,der tror på hvert af ordene i bogen, som vi andre afskyr som pesten.

Jeg tror jeg er på vej til at blive racist,når det gälder muslimer, men det var vist dem der begyndte,med at tale racistisk om ateister og kristne.
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 22/07/2013 11:54

Hej Treram..

Vor lille reklamesøjle her bimler bare ureflekteret ud af tangenten med knæfald for et trosindhold han slet ikke evner at gennemskue, og derfor må sluge råt. Men dette har vi jo set adskillige eksempler på blandt andre troende: evner man ikke at skabe mening med og i sit liv, ja så flintrer man rundt i livssynssupermarkedet med røde knæ hist og pist.
Tænk bare på mænd med islam som religion, der køber sig adskillige hustruer som var de kvæg, og dette alene for anseelsens skyld, fx. i en lille afrikansk landsby – hvilket udmærket kunne stå som et flot eksempel på menneskesynet gutten reklamerer for.

Muligvis netop islam som kulturform udformede sig i egnsområder hvor populationen var stærkt faldende og i fare for at uddø. Fluks introducerede man derfor mandens ”guddommelige ret” (hentet fra bl.a. jødedommen) til at reproducere sig ved køb af kvinder på et slavemarked. Og langt senere blev konsekvensen så det vi idag ser: mænd der flagrer rundt i vestlige byer og forarges over at ingen kvinder gider dem, ja hvor kvinderne ligefrem anser dem som et håbløst udspring fra en tidlig middelalder. Hva’ ska’ sådan en mand dog stille op med sig selv i nutiden?

Her ser vi 1) en mand der skiftede religion af samme årsag: eneste mulighed for reproduktion består i køb af kvinden – trods alt starter gutten jo sin islamiske reklamekampagne med akkurat reducering af kvinden til mandens slave. Han er m.a.o. en drømmer, Treram, en drømmer der her introducerer sit håb om virkeligheden der indretter sig efter illusioner han oplæser i sin nye koran.
Eller 2) en mand der altid har været islamist, men her bare gir den som konvertit, udelukkende for at gi religionen udseende af en attraktion.

Det sir uanset sig selv, at der jo må være dybtliggende årsager til at en islamist ligefrem finder det nødvendigt at reklamere for sine illusioner:
1) mange steder i mellemøsten ønsker mennesker ret kontant at fjerne islam fra politiske beslutninger med ønsket om selve folkets indflydelse, dvs. en mere demokratisk proces.
2) islam er i tilbagegang, for overalt hvor muslimer flytter til vestlige lande vil deres børn og børnebørn jo påvirkes af individuelle frihedsidealer og et bredt funderet livssyn, hvilket koranen slet ikke indeholder, i og med den påbyder betingelsesløs underkastelse, hvorfor islam som religion betragtet langsomt vil uddø som social komponent – fordi den simpelthen ingen værdier har at tilbyde mennesket i vestlige samfund.
3) vores lille reklamemand er bare ikke bevidst om ovenstående, og er derfor blot en konvertit der er faret vild i livssynssupermarkedet, hvorfor han bl.a. ikke evner at uddybe årsagerne til sit livssynsvalg på en debatside som denne.

Hvad årsagen så end måtte være, har vi i realiteten ikke set andet end ubegrundede påstande samt decideret uvidenhed fra Somo, hvilket formentlig så må jage en skræk i livet på reflekterende konvertitter – selv som trosbekendelse på en køleskabsdør, er det jo for fanden et trist syn ;)

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 23/07/2013 10:33

(Bestemmelserne i Ramadan)

Ting afkræfter ikke den hurtigt:
• våde drøm under fasten ikke bryde fasten, manglen på forsæt og aftale de lærde.


• Hvad er inkluderet i halsen, uden valg af støv eller fluer, og andre ting, der ikke kan undgås, er det ikke afkræfte den hurtige,

• blødning fra utilsigtet: blødning og såret, og så videre, ikke bryde fasten, omstøder ikke den hurtige, manglen på valg.

• fra at spise eller drikke ved en fejl
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 23/07/2013 13:57

Du store kineser, nu skal vi også introduceres i Somos problemer med ”våde drømme” – jamen, det blir da bare barnligere for hvert indlæg...;)

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 25/07/2013 09:51

http://www.youtube.com/watch?v=VvQDyIGW8UU
http://www.youtube.com/watch?v=iy5P7DOp3v0
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 25/07/2013 13:34

Du skal forklare dig på debatsider Somo, ikke gentage de samme idéer.

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 27/07/2013 09:51

Medicinske fordele ved fasten (ramadanen)



De medicinske fordele ved fasten er som et resultat af fastende. Fasten i almindelighed har været anvendt i medicin til medicinske årsager, herunder vægtkontrol, til resten af ​​fordøjelseskanalen og sænke lipider. Der er mange negative virkninger af den samlede faste samt såkaldte nedbrud kost. Islamic fastende er forskellig fra sådanne kost planer, fordi i Ramadan fastende, er der ingen fejlernæring eller utilstrækkelig kalorieindtag. Den kalorieindtag af muslimer under ramadanen er på eller lidt under de nationale krav retningslinjer. Desuden er fastende i Ramadan frivilligt taget og er ikke en foreskreven indførelsen af ​​lægen.

Ramadan er en måned selvregulering og selvtræning, med håbet om, at denne uddannelse vil vare ud over afslutningen på ramadanen. Hvis erfaringerne under ramadanen, enten i form af indtagelse eller retfærdighed, bæres på efter Ramadan, er det gavnligt for hele ens liv. Desuden giver den type mad taget under ramadanen ikke nogen selektive kriterier for nedbrud kost som dem, der er protein eneste eller frugt eneste type kost. Alt, hvad der er tilladt er taget i moderate mængder.

Den eneste forskel mellem Ramadan og total fasten er timingen af ​​fødevaren under ramadanen, dybest set vi savner frokost og tage en tidlig morgenmad og spiser ikke indtil solnedgang. Afholdenhed fra vand i denne periode er ikke dårligt på alle, og i virkeligheden, det forårsager koncentration af alle væsker i kroppen, der producerer mindre dehydrering. Kroppen har sit eget vand bevarelse mekanisme, faktisk er det blevet påvist, at svag dehydrering og vand bevarelse, i det mindste planteliv, forbedre deres levetid.

Den fysiologiske effekt af fasten omfatter lavere blodsukker, sænkning af kolesterol og sænkning af det systoliske blodtryk. Faktisk ville Ramadan fasten være en ideel anbefaling til behandling af mild til moderat, stabil, ikke-insulinkrævende diabetes, fedme og essentiel hypertension. I 1994 den første internationale kongres om "Sundhed og Ramadan," blev afholdt i Casablanca, trådte 50 forskningsartikler fra hele verden, fra muslimske og ikke-muslimske forskere, der har gjort omfattende studier af medicinsk etik faste. Mens forbedringer i mange medicinske tilstande blev noteret, men gjorde på ingen måde fastende forværre eventuelle patienternes helbred eller baseline medicinske tilstand. På den anden side,. Patienter, der lider af alvorlige sygdomme, uanset om diabetes eller koronararteriesygdom, nyresten, etc., er fritaget for fasten, og bør ikke forsøge at faste

Der er psykologiske virkninger af fastende så godt. Der er en fred og ro for dem, der faster under ramadanen. Personlig fjendtlighed er på et minimum, og kriminaliteten falder. Denne psykologiske forbedring kunne være relateret til en bedre stabilisering af blodsukker under fastende som hypoglykæmi efter at have spist, forværrer adfærdsændringer.

Recitation af Koranen ikke kun producerer en ro i hjerte og sind, men forbedrer hukommelsen. Derfor vil jeg opfordre mine muslimske patienter til hurtigt i Ramadan måneden, men de skal gøre det under lægeligt tilsyn. Sund voksen Muslimer bør ikke frygte at blive svag ved at faste, men i stedet det bør forbedre deres sundhed og udholdenhed.

http://www.youtube.com/watch?v=dNGTYzWe1KA

http://www.youtube.com/watch?v=22tFGT1lnMY
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 27/07/2013 11:52

Mer trummerum fra Somo - sjovt nok viser mit antivirusprogram altid virus, når jeg har været en tur på hans trosbekendelser!
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 29/07/2013 10:00

Profeten i Ramadan

Det var Muhammed, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, som gjorde os hæve vores øjne mod støv under at se herlighed stjernehimlen ovenfor. Det var Muhammed, der førte os fra dybet af mørket til storhed af Guds lys.

Profeten var den, der førte os til at bryde vore sten statuer og træ guder. Det var Muhammad, der løftede os ud af snavs på afgudsdyrkelse at nyde roen i Guds transcendens.

Om natten den Power i ét Ramadan, nedstammer Koranen om Muhammad, og han modtog sine første vers i hulen Hira. (Ibn Abbas)

Derefter profeten lærte os at fejre Ramadan via dages faste og nætter for bøn: at ære hver dag i Ramadan som en dag patient udholdenhed gennem fasten, og hver nat som en nat for taknemmelighed gennem bønner.

An Unexpected Transformation

Det var intet mindre end et mirakel, hvordan profeten reformeret og forfinet de uregerlige stammer Arabien og omdannede dem til fromme, disciplinerede, gudfrygtige asketer, der stod i bøn i moskeen fem gange om dagen søger vejledning af Gud.

Og forestil dig: de samme mennesker, der engang svælgede i glæden ved "vin og kvinder" kunne nu bruge hele Ramadan måneden i faste og bøn.

Ind i hjerterne på sine tilhængere, indpodet profeten kærlighed og frygt for Gud og kærlighed til menneskeheden. Hans eksempel var inspirerende og uimodståelig, og hver af dem blev ivrige efter at være hans nærmeste follower.

For dem var han den oprigtigste og mest hjertelige af ledere. Og hans liv var åben, før dem som en bog, de kunne se ham øve bedst i sit eget liv, hvad han prædikede.
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 30/07/2013 08:38


"Medicinske fordele ved fasten".

- Der er forskel på medicinske og helsemæssige fordele ved at faste - du har fået forskellen galt i halsen Somo. Medicinsk har det ingen fordele at du faster - heller ikke mindre brug af medicin, det er bare endnu en helsemæssig fordel.

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 31/07/2013 11:16

http://www.youtube.com/watch?v=Yy2KzRbO4s0
http://www.youtube.com/watch?v=UL2KzvqhM3Q
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 31/07/2013 12:59

Tråden her er slut Somo. Der er ikke mer at sige, du gentager bare dig selv - men tak fordi du stod model, og fortsat god sommer ;)

mvh
Simn
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 02/08/2013 10:42

Wassam Azaqeer, en libanesisk, som bor i et land omgivet af isbjerge kaldt "Grønland", er den eneste muslim i denne stat, som er fastende dagligt i 21 timer med fuld beslutsomhed.
Grønland er den største ø i verden, ligger mellem Nordatlanten og det Arktiske Ocean, en selvstyrende provins Danmark.
Ifølge en arabisk TV-rapport Wassam Azaqeer, der bor i Grønland fra de sidste mange år, og er blevet kaldt "arabisk Columbus", som han er den eneste arabiske muslim, der ikke kun formået at leve i Grønland-på trods af den lange og vanskelige rejse , men også kører en succesfuld virksomhed i hovedstaden for Grønland kaldes Nuuk.
Wassam, der kører sin egen restaurant, hvor han modtager 200 kunder hver dag.
Den måned, Ramadan, dette år, kom i sommer, så Wassam har at faste i 21 timer, og efter Iftaar han kun fik 2 timer til at forberede Suhur - før daggry måltid til at starte næste hurtigt.
I disse to timer Wassam, også har at tilbyde Maghrib og Isha bønner.
Wassam siger, at han er meget stolt muslim at leve på en tilstand, hvor han er den eneste faste og bede i Allahs navn.
Han siger, at han nogle gange tænke på at gå til Libanon i denne hellige måned, men han stopper selv ved at tænke, at hvis venstre Grønland, plejer der ikke være nogen til at faste og bede om dette land
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 04/08/2013 13:14

http://www.youtube.com/watch?v=UhahlUwLKtA

http://www.youtube.com/watch?v=uCeZkHBBVuM
Indsendt af: Simon

Re: Smukkeste måned i år - 05/08/2013 08:28

Hvilken resignation, i skygger ruge
kundskabsløshed og frihedsmisundelse
illusionsrigdomme af selvforgabelse
ved islamisk menneskeforagt, at skue.

Det ville jo være et såkaldt mirakel, hvis Somo en skønne dag voksede op og så verden i øjnene, for først derved at forstå hvad denne religion gennem sølle tusind år har bidraget med af sand menneskelig fortvivlelse. Vi kan ikke gøre os håb om så meget som en anelse for de skyggeformationer religionen i øjeblikket kaster over mennesker i Syrien og Ægypten, dertil kræves der for meget.

Så der er med vægt på ordet skam, ikke særlig meget at være stolt af som muslim i denne tid, hvor vi atter må sande hvad religionen islam formår at regenerere af menneskelig fortabelse. Mennesker med en personlig stolthed, ville næppe anse det for en særlig ærefuld beskæftigelse at sidde og missionere for et livssyn, som islamister i skrivende stund spytter ret op i verdenssamfundets ansigt med deres terrortrusler. En sådan stolthed, vokser immervæk ud af modenheden. Men ak & vé, hvad denne religion ikke på få generationer har genereret af statiske grundsyn og mangel på refleksionsevne.

Men altså, alt imens fanatiske ”elefanthue-krigere” kaster sig over uskyldige børnefamilier rundt om i verden, for netop at reklamere for denne ”virkelighedsanskuelse” med særdeles voldsomme overtalelsesmetoder – for hvilket menneske ville vel frivilligt fraskrive sig sin personlige frihed? – ja så sidder Somo altså med sit fjerne blik og repeterer koran, som om ingen verdens ting er sket.
Et tørt gæt vil være, at dersom vi atter vil se en terrorkatastrofe med tusindvis af uskyldige døde, da vil Somo dagen efter ligeledes sprede sine dejlige trosbekendelser som om ingen verdens ting var hændt. Vi må vist bare være taknemlige for, at der blandt fornuftigere mennesker som trods alt voksede op med denne religion i bagagen, findes væsentlig større situationsfornemmelse.

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 06/08/2013 10:49

Ting ugyldig hurtigt:

En person, der har sex med sin kone i løbet af dagen i Ramadhaan, hans hurtige bliver ugyldig. På den anden side, er han forpligtet til at sone sin synd enten ved at frigøre en slave, ikke, at han skal overholde hurtigt for to på hinanden følgende måneder, ellers, at han må brødføde tres fattige mennesker. Desuden har han til at følge den nævnte rækkefølge soning i tilfælde af svigtende kort at gøre nogen af ​​de tre måder. Det mener flertallet af muslimske lærde.



Det betyder også, at hvis en sådan person ikke er i stand til at betale bod, er det tilladt for nogen til at betale på hans vegne, så længe den første accepterer, og dette vil være tilstrækkeligt. Men hvis en sådan person ikke sone med alle midler, er det stadig hans pligt, indtil han kan gøre det. Derefter, når han kan betale bod, bør han fodre tres fattige mennesker. Desuden kan man gøre sådan en bod i sit

eget hjemland, og det er bedre, da overføre soning til et andet land er tilladt. Denne dom for at overføre soning er i modsætning til at betale Zakaah, som skal betales i det land, hvor en giver bor, medmindre der er nogle fordele, såsom fattige slægtninge i akut behov, eller ikke er behov for det, hvor giveren bor.

http://www.youtube.com/watch?v=UhahlUwLKtA

http://www.youtube.com/watch?v=uCeZkHBBVuM


http://www.youtube.com/watch?v=mIIxpUMZrS8
Indsendt af: Anonym

Re: Smukkeste måned i år - 06/08/2013 16:17

"Ting ugyldig hurtigt:"

Denne overskrift giver ingen mening.

"En person, der har sex med sin kone i løbet af dagen i Ramadhaan, hans hurtige bliver ugyldig."

Denne sætning giver ingen mening.

"… forpligtet til at sone sin synd enten ved at frigøre en slave, ikke, at han skal overholde hurtigt for to på hinanden følgende måneder…"

Disse to (2) sætninger giver ingen mening:

1. Slaveri er forbudt i den civiliserede verden; en hel del muslimer lever i den civiliserede verden.
2. Anden sætning er uforståelig.

"Desuden har han til at følge den nævnte rækkefølge soning i tilfælde af svigtende kort at gøre nogen af de tre måder."

Denne sætning giver ingen mening.

"Det mener flertallet af muslimske lærde."

Uanset muslimske lærdes meninger er hele dit indlæg en gang meningsløst nonsens.

Zeff
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 28/06/2014 15:42

Ramadan Kareem

http://www.youtube.com/watch?v=-nmPR0eziwQ
http://www.youtube.com/watch?v=FKtQN1ZYplY
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 01/07/2014 10:37

En tidlig måltid
"Spis en predawn måltid, for sandelig i det der er velsignelse." (Sahih Al-Bukhari)
Selvom det ikke er obligatorisk, muslimske familier i hele Ramadan stige tidligt om morgenen, før de første spor af lys og tage del i et let måltid i gennemførelsen af ​​denne profeten undervisning. Normalt dagen for en muslim starter med daggry bøn udføres, når de første spor af lys vises i himlen, men da det er det tidspunkt, hvor man starter hurtigt ved at tilbageholde fra mad eller drikke, profeten, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, opmuntrede muslimerne til at opstå inden dette tidspunkt, og tage del i et måltid.

Fra dette er det klart, at det punkt i fasten er ikke, at man føler sult i løbet af dagen, men snarere, at man ændrer deres livsstil for at det at være mere befordrende for tilbedelsen af ​​Allah, et ​​faktum, der vil blive helt klar. En, der ofte misser daggry bøn, det sværeste af de fem bønner til at udføre på grund af sin erklærede tid, i denne velsignede måned opstår tidligt for at tage del i et måltid.

Således denne person bliver vant til opvågning på et tidligt tidspunkt, i sidste ende hjælpe ham til at udføre daggry bøn for resten af året.
Den mest elskede af de frivillige bønner er en kaldet "Qiyaam-ul-Layl" eller Night Prayer [1]. Denne bøn udføres før daggry bøn i ensomhed. Det er så elsket, at det normalt er tilnavnet "Bøn den Fromme", en bøn udført af troende, når de fleste mennesker stadig sover i deres senge. Gud beskrev denne bøn i Koranen, siger:
"Deres sider svigte fra (deres) senge, påkalde deres Herre i frygt og i håb ...." (Koranen 32:16)
Vågne i de tidlige timer før daggry for at spise et måltid også tilskynde de troende til at udføre denne velsignede bøn, en som ellers synes som en vanskelig opgave for nogle.


Denne predawn måltid er at blive spist tæt på tidspunktet for daggry, og dermed folk fortsætter med at spise, indtil de hører mu'ezzin eller opkalds af bøn, så ring ud azaan fra den lokale moske, signalerer, at de første spor af lys har dukkede op. Således muslimer afslutte deres måltid og forberede sig til at deltage i menighedens bøn på deres lokale moske, der blev afholdt fem gange om dagen hele året.

Månedens i Koranen
Efter at have deltaget daggry bøn, mange muslimer vælger at sidde i moskeen for et stykke tid og recitere en udvalgt del af Koranen på dette tidspunkt. Recitation af Koranen anbefales på alle tidspunkter, og på grund af det ens tro stigninger i Islam:
"De troende er kun dem, der, når Allah er nævnt, deres hjerter skælve af frygt, og da hans Vers bliver reciteret for dem, de (dvs. Vers) at øge deres tro; og de sætter deres lid til deres Herre (alene). "(Koranen 8:2)
At være den måned, hvor Koranen blev åbenbaret, muslimer er endnu mere nidkær at recitere sin helhed, da dette også blev gjort ved Profeten.

"[Profeten] ville møde ham (Gabriel) hver aften i Ramadan og de ville recitere Koranen til hinanden." (Sahih Al-Bukhari)
Ganske ofte i Ramadan i den muslimske verden, vil du næppe finde en moske tom under en del af dagen. Muslimer prøver at afsætte tid i denne måned for at fuldføre Koranen og overveje dens betydninger.

https://www.youtube.com/watch?v=W7VezcjXNec
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 07/07/2014 10:40

Der er andre specielle funktioner i ramadanen.
De sidste ti nætter
1. “Indeed we have revealed it (the Quran) in the Honored Night.
2. And what will explain to you what the Honored Night is?
3. The Honored Night is better than a thousand months.
4. In it, the angels descend as well as the Spirit (Gabriel) by the permission of their Lord, with all types of decrees.
5. ‘Peace’ it is until the rising of dawn.” (Quran:97:1-5)

Det var Ramadan, hvori Koranen blev åbenbaret fra himlen til Jorden. Mere specifikt var det en af ​​de sidste ti nætter i denne velsignede måned. Profeten sagde:
"Søg det hædret Night i de sidste ti." (Sahih Al-Bukhari)
På den nat, tilbedelse og gode gerninger er bedre end at udføre dem i tusind måneder, som nævnt i ovenstående vers. Profeten vil således øge sin tilbedelse ved opholder sig vågen hele natten i tilbedelse.


"Da han kom ind i [sidste] ti [nætter] Ramadan ville Profeten 'opdateringspakke ærmerne" og give liv til hele natten, og vække hans familie. "(Sahih Al-Bukhari)
Muslimer i Ramadan søge denne hædret Night, så de kan gives en stigning i belønning. Muslimer tilbringe hele natten i tilbedelse, at bede den taraweeh bøn til at læse Koranen, bønfaldende til Gud og bede ekstra frivillige bønner. I løbet af disse nætter, der er endnu en ekstra

menighedens bøn afholdt i moskeerne, der varer cirka en time og en halv til to timer indtil tidspunktet for den predawn måltid. Nights er i live med tilbedelse, og folk for disse ti nætter forbruge alle bestræbelser i at gøre det, Søger at de kan have brugt hædret Night i tilbedelsen af ​​Gud. Profeten sagde:
"Hvem stod i bøn i hædret Night, tro på Gud og håbet om hans belønning, vil alle hans tidligere synder blive tilgivet." (Sahih Al-Bukhari)
Ramadan er en måned af tilgivelse, og folk håber, at de vil folk fra dem, der er reddet fra brand:
"Gud vælger som vil blive frelst fra den Brand (i Ramadan), og det er hver aften." (Al-Tirmidhi)
Af denne grund i Ramadan, folk hurtigt, bede og søge hædret natten for at de kan blive tilgivet for deres mangler og komme i Paradis.

http://www.youtube.com/watch?v=wBWCIjXu3Go
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 10/07/2014 11:55

Fasten er ikke enestående for muslimerne. Det har været praktiseret i århundreder i forbindelse med religiøse ceremonier af kristne, jøder, Confucianists, hinduer, taoister og jainister. Gud nævner dette i Koranen:

“O you who believe, fasting is prescribed for you as it was prescribed for those before you, that you may develop God-consciousness.” (Quran 2:183)


Nogle indianske samfund fastede at afværge katastrofen eller at tjene som bod for synd. Native nordamerikanerne holdt stammeledere faster at afværge truende katastrofer. De indfødte amerikanere i Mexico og inkaerne i Peru observeret penitential faster at formilde deres guder. Tidligere nationer i den gamle verden, såsom assyrerne og babylonerne, observerede fastende som en form for bod. Jøder observere fasten som en form for anger og rensning hvert år på Forsoningsdagen eller Yom Kippur. På denne dag er tilladt hverken mad eller drikke.

Tidlige kristne forbundet fastende med anger og rensning. I løbet af de to første århundreder af sin eksistens, den kristne kirke etablerede fastende som en frivillig forberedelse til at modtage sakramenterne af den hellige kommunion og dåb og for ordination af præster. Senere blev disse faster gjort obligatorisk, da andre dage blev efterfølgende tilføjet. I det 6. århundrede blev fastetiden hurtigt udvidet til 40 dage på hver af hvilke kun én måltid var tilladt. Efter reformationen blev fasten tilbageholdt af de fleste protestantiske kirker og blev gjort valgfri i nogle tilfælde. Strengere protestanter dog fordømte ikke kun festivaler i kirken, men dens traditionelle faster så godt.

I den romersk-katolske kirke, kan fastende indebære delvis afholdenhed fra mad og drikke eller total afholdenhed. Den romersk-katolske dages faste er Askeonsdag og Langfredag​​. I USA, er fastende meste observeret af episkopale og lutheranere blandt protestanter, af ortodokse og konservative jøder, og af katolikker.

Fasting tog en anden form i Vesten: sultestrejken, en form for faste, som i moderne tid er blevet et politisk våben efter at være blevet populariseret af Mohandas Gandhi, leder af kampen for Indiens frihed, der påtog faster at tvinge sine tilhængere til at adlyde hans forskrift af ikkevold.

Islam er den eneste religion, der har bevaret de ydre og åndelige dimensioner af fastende gennem århundreder. Egoistiske motiver og begær af basen selv fremmedgøre en mand fra sin Skaber. De mest uregerlige menneskelige følelser er stolthed, griskhed, frådseri, begær, misundelse og vrede. Disse følelser ved deres natur er ikke let at styre, og dermed en person skal stræbe hårdt for at disciplinere dem. Muslimer hurtigt at rense deres sjæl, det lægger et bidsel på de mest ukontrollerede, savage menneskelige følelser. Folk er gået til to yderpunkter med hensyn til dem. Nogle lader disse følelser styre deres liv, som fører til barbariet blandt de gamle, og kras materialisme forbruger kulturer i moderne tid. Andre forsøgte at berøve sig helt af disse menneskelige træk, hvilket igen førte til klostervæsen.

Den fjerde søjle i islam, fasten i Ramadan, sker en gang hvert år i 9. månens måned, ramadanen, den niende måned i den islamiske kalender, hvor:


“…the Quran was sent down as a guidance for the people.” (Quran 2:185)


Gud i sin uendelige barmhjertighed har fritage syge, rejsende og andre, der er ude af stand til på fastende ramadanen.

Fastende hjælper muslimer udvikle selvkontrol, få en bedre forståelse af Guds gaver og større medfølelse mod berøvet. Fasten i islam indebærer at afholde sig fra alle kropslige fornøjelser mellem daggry og solnedgang. Ikke alene er maden forbudt, men også enhver seksuel aktivitet. Alt, der betragtes som forbudt, er endnu mere i denne måned, på grund af sin hellighed. Hvert eneste øjeblik under den hurtige, en person undertrykker deres lidenskaber og begær i kærlig lydighed mod Gud. Denne bevidsthed om pligt og ånd tålmodighed

hjælper med at styrke vores tro. Fastende hjælper en person opnå selvkontrol. En person, som afholder sig fra tilladte ting som mad og drikke er tilbøjelige til at føle bevidst om sine synder. En øget følelse af spiritualitet hjælper med at bryde vaner liggende, stirrede med begær på det modsatte køn, sladre, og spild af tid. Opholder sultne og tørstige efter bare en dags portion gør en føler elendighed af 800 millioner, der sulter eller én ud af ti husstande i USA, for eksempel, at lever med sult eller er i risiko for sult. Efter alt, hvorfor skulle nogen bekymre sig om sult, hvis man aldrig har følt sine kvaler selv?


http://www.youtube.com/watch?v=4852pNr3PLQ
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 14/07/2014 14:06

Abdulah b.. Abbas, sagde:
"Profeten var den mest generøse mennesker, og han var endnu mere generøse i ramadanen." (Sahih Al-Bukhari)
For at øge deres gode gerninger, nogle muslimer vælger at tilbyde deres Zakaah [1], eller obligatorisk årlig velgørenhed, i denne måned også.

privat Devotion
Der er en særlig form for tilbedelse i Islam, hvor man helliger sig til moskeen for en periode, hvad enten det er for en dag eller en uge, og bruger sin tid på at recitere Koranen og nævne lovprisninger af Gud, igen en uddannelse for at have en person, der ved at blive vant til at leve et liv kredsede tilbedelsen af ​​Gud. I secluding sig fra ens daglige rutine og hengive sig til tilbedelsen af ​​Gud, han lærer at prioritere sit liv og give mindre værd til livet i denne verden. Profeten kan nåde og velsignelser Gud være med ham, ville selv praktiserer denne handling af hengivenhed, kaldet I'tikaaf, i løbet af de sidste ti dage af Ramadanen. Han ville slå telt i moskeen og isolere sig selv i det, mangesidighed sig i forskellige typer af individuelle tilbedelse.

Muslimer over hele verden til at tage orlov fra deres arbejde eller skole og forsøge at opfylde denne handling af tilbedelse, men på grund af dens problemer, da det indebærer en form for afskæring fra hverdagen, få mennesker gør det. Ikke desto mindre, de fleste af de menighedsrådene moskeer har et par mennesker, der tager til denne tilbedelse.
konklusion
Som man kan se, Ramadan er faktisk en meget speciel tid for muslimer i hele verden. Det er en måned for tilbedelse, hvor syndere omvender sig og vende tilbage til Gud, og den troende forynge deres tro. Det er en uddannelse periode, hvor man bliver vant til at leve et liv i overensstemmelse med Guds befalinger og søger Hans velbehag. Det er en tid, hvor man styrker deres forhold til deres Skaber.

Det er en tid, hvor man uddanner sig til at gøre ekstra tilbedelseshandlinger foruden den obligatoriske. Måneden Ramadan er en, der ikke har nogen match, og de ​​følelser muslimerne har i denne måned er uforklarlige. Af denne grund, vil ledsagere af profeten bede Gud om at give dem den velsignelse at opleve Ramadan seks måneder før sin ankomst, og i seks måneder efter sin afgang, ville de søge tilgivelse fra Gud for deres mangler i det. Vi beder Gud om at acceptere muslimerne faster og beder i denne velsignede måned, og for at give andre den vejledning for at være i stand til hurtigt det som muslimer.

http://www.youtube.com/watch?v=37Mk9gATSUU
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 17/07/2014 10:50


There is this story about an Egyptian whose Doctor prescribed to him some medication in order to prepare him before he gets operated on, to rid him off certain tumor in his stomach. When he realized that the medication would prevent him from fasting, which it was about to begin, he became so sad and then gave his trust to Allah by fasting, with the hope that Allah will cure him.

Lo and behold, a miracle happened! This man went back to his doctor after Ramadan and the doctor examined him and he realized that, the tumor that he supposed to operate him and removed was nowhere to be found, and he told him about it, and the man then revealed to the Doctor that, perhaps he was cured because he fasted, and the doctor admitted to him the medical advantages of fasting, confirming what the Qur'an says.
Consider the Eleven Basic Medical Benefits of Fasting

A medical expert, Dr. Cinque summarizes it all very well below:
1. Fasting promotes detoxification. As the body breaks down its fat reserves, it mobilizes and eliminates stored toxins.
2. Fasting gives the digestive system a much-needed rest. After fasting, both digestion and elimination are invigorated.

3. Fasting promotes the resolution of inflammatory processes, such as in rheumatoid arthritis.
4. Fasting quiets allergic reactions, including asthma and hay fever.
5. Fasting promotes the drying up of abnormal fluid accumulations, such as edema in the ankles and legs and swelling in the abdomen.

6. Fasting corrects high blood pressure without drugs. Fasting will normalize blood pressure in the vast majority of cases, the blood pressure will remain low after the fast, if the person follows a health-supporting diet and lifestyle.

7. Fasting makes it easy to overcome bad habits and addictions. Many people have overcome tobacco and alcohol addictions by fasting, and even drug addictions. Fasting rapidly dissipates the craving for nicotine, alcohol, caffeine and other drugs.

8. Fasting clears the skin and whitens the eyes. It is common to see skin eruptions clear while fasting, and the whites of the eyes never look so clear and bright as they do after fasting.
9. Fasting restores taste appreciation for wholesome natural foods. People say that their taste buds come alive after fasting and that food never tasted so good.

10. Fasting is the perfect gateway to a healthful diet and lifestyle. Going on a fast gives you the motivation and enthusiasm to make a fresh start.
11. Fasting initiates rapid weight loss with little or no hunger. Most people are surprised at how little desire for food they have while fasting.

http://www.youtube.com/watch?v=RL9bkVKUuJQ
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 23/07/2014 11:08

Every Muslim who is adult and in possession of his faculties must fast Ramadan. They are exempted, however, in the following cases:

1. Women in menstruation, or in child-birth bleeding.
2. Persons on sick bed, or on a journey.


Women who are Bleeding during Menstruation of Child-Birth

1. Women in menstruation, or bleeding after giving birth, shall not fast.
2. If Ramadan begins while a woman is in menstruation or child-birth bleeding, she shall not fast until bleeding ceases in both cases and she takes the ritual bath.
3. If bleeding occurs during Ramadan, then a woman shall break the fast.
4. When bleeding ceases, a woman must wash and then fast. If she does not find water, she must perform the ritual purification with sand (tayammum).
5. If bleeding ceases during the night, she can formulate the intention to fast and lose no time in washing but postpone taking a bath until after dawn, providing she does so before sunrise.
6. If a bleeding woman deliberately postpones the bath until after sunrise, thereby missing the morning prayers, then her fast shall not be valid.
7. A bleeding woman shall fast a number of days equal to those she missed because of bleeding. `Aisha said :"In the Prophet's time we were ordered to compensate for fasting days missed in bleeding but were not ordered to perform restitution for our missed prayers"


The Sick, and Persons Traveling

(1) Out of Allah's mercy, a sick person or a traveller was instructed to fast a number of days equal to those he missed during Ramadan.

(2) The Quran did not mention any specific kind of sickness and did not describe the sickness which exempts a person from the fast during Ramadan. Therefore, a person suffering from any ailment whatsoever of the stomach, side, eye, heart, etc... may apply this stipulation. The Quran contains a general statement and does not specify the severity of pain or degree of danger involved.

Some of the early `ulama granted the exemption even in the case of a painful finger.

(3) The Quran also did not specify, in the case of a journey, the distance or means of transport used. So the stipulation applies in all cases of travel whether a person is travelling on foot; on an animal ; by train, or by plane.

Ulama differed, however, as to the distance which grants the exemption. Several authorities reported that one of the prophet's companions, a man by the name of Dihya Ibn Kalifa travelled during Ramadan for about three miles and had considered the distance sufficient to justify his breaking the fast, as did a number of people who were with him.

(4) The following are some regulations regarding travelling in Ramadan:

(a) A person may or may not break the fast if lie happens to be travelling during Ramadan; Anas Ibn Malik said "We used to travel with the Prophet. He never criticised those who had been fasting or th
Indsendt af: somo

Re: Smukkeste måned i år - 23/07/2014 11:17

(4) The following are some regulations regarding travelling in Ramadan:

(a) A person may or may not break the fast if lie happens to be travelling during Ramadan; Anas Ibn Malik said "We used to travel with the Prophet. He never criticised those who had been fasting or those who had broken the fast."

(b) To break the fast is preferable if the journey threatens a person's health. Jabir reported that the Prophet passed a crowd with a man in their midst placed in the shade. Asking about the man, the Prophet was told he was fasting. Whereupon the Prophet said that it was not healthy to fast on the road.

(c) It is also preferable to break the fast when the warriors approach the enemy. Abu Sa'id reported : "We travelled in the company of the prophet to Mecca. We were fasting and we approached Mecca. The Prophet told us "You have neared your enemy and it will give you more strength if you break the fast".

(d) If a clash with the enemy is certain, then breaking the fast is imperative. Abu Sa'id, continuing his previous report, said "Then we came closer to Mecca. The Prophet told us "Tomorrow you will meet your enemy ; therefore break the fast.' And we did so."

(e) A traveller, who happens to be observing the fast, may break it any time he feels like doing. Ibn `Abbas said : "The Prophet and the believers went out during Ramadan in the year of the conquest of Mecca. On the road they passed by a stream. It was noon and the thirsty people stretched out their necks while their souls burned with the desire to drink. The Prophet called for a vessel full of water which he held up on high so that every body could see it. Then he drank and everybody else followed his example."

(f) One may break the fast before starting on a journey. Muhammad Ibn Kab said: " I called at the house of Anas Ibn Malik one day in Ramadan Anas was preparing to go on a journey. His camel was saddled and he was dressed for the journey. He asked for food, which he ate, and I said to him : "Is breaking the fast in this fashion a sunah (an act of the Prophet) ?` He answered : `Yes, it is a sunnah.' Then he mounted and left".

(g) If a man happens to enter during his journey a town where he does not intend to stay permantly, he may fast or break the fast. Ibn `Abbas reported : "The Prophet embarked on the conquest of Mecca during Ramadan He observed the fast until he reached al-Kadid a well between Qudayd and `Usfan, then he broke the fast until the month had passed."


Pregnant and Nursing Women

Pregnant and nursing women may break the Ramadan fast but shall fast a number of days, equal to those missed ,after pregnancy or nursing ceases. In other words, pregnant and nursing women are in the same position as a traveller, being free to choose between breaking the fast or keeping it.

According to a hadith related by Anas Ibn Malik al Kabi, the Prophet said "God has relieved a traveller from part of the prayers and relieved him along with pregnant and nursing women from fasting."

Pregnant and nursing women may also break the fast if they fear injury either to themselves or their infants.

However, they should perform restitution.


Old Age

`Ulama have different opinions as regards old people.

Some `ulama are of the opinion that if an old man is unable to fast, he may break the fast provided he feeds a poor man for each day he breaks the fast. This is what is meant by the term fidyah.

Others said that an old person was free not to observe the fast without fidyah) on the strength of the Quranic verse "On no soul does God place a burden greater than it can bear."

The stipulation regarding old persons applies to persons afflicted with incurable illnesses.

Sheikh Muhammad Abdu (a prominent scholar and one time rector of Al-Azhar) was of the opinion that people engaged in hard manual work like mining, or prisoners sentenced to hard labour, may break the fast if they can afford the fidyah

http://www.youtube.com/watch?v=a70c_FoAI64