annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15675726
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2381321
Et andet syn 1991023
Jesu ord 1522978
Åndelig Føde 1521563
Galleri
Min første store kærlighed
Hvem er online?
3 registrerede Hanskrist, somo ,(1 usynlig), 194 gæster og 136 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Simon
Emne: Re: Smukkeste måned i år

Hej Zeff..

” Dagligt læser/hører man om islamisternes ufattelige, fanatiske fremfærd, der fører til forbrydelser mod kvinder såvel som børn...”.

- Ja, ”Der er ingen fred i hjertet” er beretningen om knuste skæbner der aldrig helt vil kunne klinkes, for oplevelser som Ayesha o.a. kvinder bærer i sig er en del af deres personlighed, nøjagtig som skæbner fra den grusomste underkastelse. Deres historie, som fortælles med livet som indsats, er samme historie Salman Rushdie og utroligt mange andre voksne mennesker bringer til torvs i velskrevne bøger og artikler, hvorfor heller ikke disse kvinders historie skal glide ud i glemsel, for de vil bestå side om side. De vil stå som konsekvensen af leveregler og konventioner fra den menneskeforagt i koranen også Somo besynger, og dette i en tid hvor historierne flyder fra øje til øje som aldrig før.
Det skal blive svært for islamister at undertrykke den reale historie om deres dåd, for den skal stå som en levende fakkel for deres egne øjne, mindet til erindring om de mennesker de med deres religion knuste. Og historierne vil blive mange, flere og flere skæbner vil fremover se dagens lys. Det vil blive svært for islamister at sove i størknet blod, hvor hvert et hæmoglobin vil bidrage til genkaldelse af knuste skæbner, som netop de vil bære i sig. For de er selv nutidens ansvarlige, de er netop de mennesker, der nu må lære at indse murenes nødvendige fald, så slaverne kan frigives og børnene kan vokse op og skabe deres eget liv.

”Som du er inde på her, kommer en 'somo' også til at virke som en katalysator, idet reaktionerne eller mangel på samme, giver mulighed for et indblik i de herværende aktørers, - med deres evindelige afliring af remsen om kærlighed, respekt, (selv)godhed, beundring, hengivenhed, bla, bla, bla…, - følelses-rækkevidde, hvilken ser ud til at have ca. samme spand som en teske”.

- Det er præcis det der virker så tarveligt, nøjagtig som når jeg ser en debattør som Arne, sidde og udgyde sin dybeste respekt (dvs. positive anerkendelse) overfor en religion der reelt ikke bestiller andet end berøve mennesker deres værdighed, ja som ligefrem tilskynder til mord og fornedrelse af kvinder. Og fandme om ikke man med et fingerknips – nøjagtig som disse rædselsvækkende knuste skæbner aldrig havde eksisteret – taler om idylliske perspektiver med mennesker der overalt elsker hinanden ihjel. Realiteter synes jo helt udvisket i disse menneskers virkelighedsanskuelse, det er jo for fanden grotesk, Zeef, de ku’ jo for den sags skyld sove uberørt på klods hold op af en kz-lejr, uden at få mareridt! Det var dét jeg for år tilbage kaldte ”et bad i selvtilfreds trosonani”.
Der ska’ nok være mennesker der påvirkes af Somos lirumlarum, der er immervæk mennesker der påvirkes af kristen lirumlarum. Og det ér da også svært at bygge mening i livet, dersom livet i sig selv jo ingen mening tilbyder mennesket såvel som andre dyrearter; men derfra og så til ligefrem at underkaste sig ren idioti og æblekæk nonsens, som fx. de anekdoter den glade troende Somo spreder om sig, der er dog et kvantespring. Dens slags anekdoter bør nøjagtig som du viser, imødeses med historier fra den reale verden, så idet mindste nogen af de underkastelsesglade får perspektiv. Desværre kan vi jo ikke konfrontere Somo selv med de kvinder han glad underkaster sine anekdoter, for det ville unægtelig ha’ været en seance der ville ha’ været værd at optage og ligefrem udsende på DG (Danmarks Genudsendelser – før DR).

”Lyset skal spredes,… det gøres ved rørt at takke Somo, der agiterer så helhjertet, for at dele med os alle, hvad der er vigtigt for ham…”.

- Akkurat! Somo må anvendes, nøjagtig som han anvender debatter som denne ;)

”Det vigtige, er tilsyneladende at berette om og blive bekræftet i, at man er et GODT menneske og godhed består efter alt at dømme: i at overse fakta,… være tossegod,… respektere enhver forvrøvlet ide (hvilken despekt for begrebet, respekt… ubegribeligt!) og andet nonsens. - Deltagelse i samfundet er ikke prioriteret”.

- Netop, med bare en smule trosonani konfronteres man hverken med en barsk virkelighed eller med et teodicéprincip der afmonterer guder attributterne. Væggene opretholdes dermed om drømmen, og fortvivlede kvinder der underkastes uvidende mænd og som derfor har brug for hjælp, overlades helt til deres egen skæbne...

”Ikke antydning af den slags forståelse i dette tabernakel, for dem kan denne verdens somo'er uimodsagt præke videre”.

- Ja, måske indgår det ingenlunde i kristen kærlighed, måske står det slet ikke skrevet på Arnes ikoner – at lægge afstand til mennesker, der faktisk skaber den ondskab vi ser omkring os, og modvirke dens slags med politiske virkemidler? Månen kan være smuk, men blodet flyder i strømme under Somos halvmåne i dette øjeblik, men det ser de glade kristne ikke, for de har lukket verden ude alt imens de bader i egen selvtilfredshed. Måske også her idéen med anonyme gaver opstod, idet man derved kommer på afstand af de mennesker der måtte ha’ brug for personlig hjælp?

Endnu et stærkt og godt indlæg med substans fra dig Zeef, som trods de smertelige kendsgerninger gør øjnene godt. For de forhold der skaber den underdanighed, den uretfærdighed og mistrivsel for kvinder og børn rundt om i verden, skal ikke få mulighed for at forsvinde i de selvbedrag der udgør den dogmetro Somo gør sig til repræsentant for her på debatten. Tværtimod skal det frem i lyset, så ethvert reflekterende menneske ved selvsyn kan vurdere hvad mennesker reelt udsættes for, selv om det ikke er noget kønt syn.

Og skulle man i sommervarmen mellem skyerne, eller under halvmånens blodige skær få lyst til læsning der langt overgår koranen og biblen i kvalitet, da blir man godt underholdt af Stefan Zweigs ”Verden af igår”, og som endda ligger på lydfil for den der må løbe for livet!

mvh
Simon
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Min ”religion”
af Hanskrist
23/04/2024 13:13
Kom op på bjerget...
af ABC
23/04/2024 13:13
Tanker - idéer - visioner.
af Hanskrist
23/04/2024 11:55
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Svensk slikgigant stopper leverancen af ..
23/04/2024 14:47
Israel hævder at have dræbt to højtst..
23/04/2024 14:35
Partifælle vil vælte borgmesteren i Ra..
23/04/2024 14:15
Mette Frederiksen: Landbruget må tage a..
23/04/2024 14:01
Skolegård afspærret, efter syrebomber ..
23/04/2024 13:38
Nyheder fra Religion.dk