annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
Rødhus strand
Hvem er online?
1 registreret Hanskrist 273 gæster og 245 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Smukkeste måned i år

Det følgende er nogle eksempler på fastende fra de nationer, der var foran os, jøderne og de kristne:





1 - De Bogens Folk bruges til hurtigt den tiende dag i Muharram. Når budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) emigrerede til Madeenah, han fandt dem faste på denne dag. Han spurgte dem om grunden, og de sagde: "Dette er den dag, hvor Allah den Almægtige leverede Moosa (Moses) må Allah ophøje hans omtale og hans folk fra Farao. Vi hurtigt på det ud af taknemmelighed til Allah." På det, sagde budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale):" Vi (muslimer) har mere ret over Moosa end dig. " Således han fastede den og befalede muslimer til hurtigt det. Hans kommando betyder, at det var obligatorisk.

Således fastende af 'Aashooraa "(den tiende Muharram) blev obligatorisk, indtil det blev ophævet af åbenbaringen af ​​den ædle vers i kapitel Al-Baqarah, som pålagde fastende i Ramadan-måneden. Resultatet var, at fasten af ​​'Aashooraa "blev en handling af Sunnah (en anbefalet Profetisk tradition), som budbringer fra Allah sallâ` alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) anbefalede hans Ummah (muslimske nation) til at gøre et par dage før hans død. Han sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sagde:" Det næste år, Allah vil, vil vi hurtigt (også) den niende dag (af Muharram i tillæg til den tiende). " Men det næste år ikke komme før han sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) døde.

2 - Jøderne bruges til hurtig hver torsdag og mandag, tænker, at Moosa (Moses) Allah kan ophøje hans omtale besteg Mount Sinai på torsdag og nedstammer fra det på mandag. Selvom vi er enige med dem på fastende disse to dage, vores fornuft og rationale er forskellig fra deres. Årsagen er, at fasten på disse dage er blevet ordineret af vores Profet sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale). Begrundelsen for dette er nævnt i Hadith: "Det er to dage, hvor portene til himlen er åbnet, og (dokumentation for) gerninger er vist til Herren." Således vi gerne, at vores gerninger er vist til ham, mens vi er fastende.


Påstanden af ​​jøderne at Moosa Allah kan ophøje hans omtale steg og steg ned fra bjerget er falsk, som angivet med ordsprog Allahs (hvilket betyder): {så fjerne dine sandaler. Faktisk, er du i den hellige dal Tuwa.} [Koranen 20:12] En dal er forskellig fra et bjerg. Udover, hvordan ville Allâh Den Almægtige har befalet ham at bestige Mount Sinai, mens han Den Almægtige vidste, at det ville bryde sammen? Han Den Almægtige Says (hvad betyder): {Og da Moses ankom til vores udpegede tidspunkt, og hans Herre talte til ham, sagde han: "Herre, vis mig [Yourself] om, at jeg kan se på dig." [Allah] sagde, "Du vil ikke se mig, men se på bjerget,. Hvis det skulle forblive på plads, så vil du se mig" Men da hans Herren viste sig for bjerget, han gjorde det niveau, og Moses faldt bevidstløs. Og da han vågnede, sagde han: "Ophøjede er du! Jeg har omvendt dig, og jeg er den første af de troende."} [Koranen 7:143]


3 - De Folk Skriften søgte den bedste dag i ugen til at vie sig til at tilbede og blev ikke styret til det. Efter en stor indsats, tog jøderne lørdag begrunder dette ved at hævde, at på denne dag, Allâh Den Almægtige "hvilede" -
Ophøjet være Allah fra, hvad de beskriver - efter at skabe himlen og jorden. Den kristne tog søndag. Men Allah Den Almægtige styret Ummah Muhammad sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) til fredag ​​som vist i den autentiske Hadith:" Allah har ikke vejlede dem, der var før os, derpå jøderne herliggjort lørdag, og de kristne glorificeret søndag. og Allah guidede os (muslimerne) til fredag ​​Vi derefter er de sidste (for at komme i denne verden) og fremmest Dommedagen. "


Fredag ​​er den dag, hvor Allah den Almægtige skabte Aadam (Adam) må Allah ophøje hans omtale, på denne dag, også han forårsagede englene til at falde i knæfald for ham, og det han gjorde ham ned til jorden. Desuden er der en time på denne dag, hvor ingen tjener står til at påkalde men hans synder er tilgivet. The Hour (af dom), vil blive etableret på denne dag.


4 - Folk Skriften bruges til at fortsætte fasten indtil midnat eller tæt på det, og ikke bryde fasten før stjernerne blandet sammen på himlen. Undertiden, fortsatte de fastende nat og dag. Men vores Sharee'ah fremkaldt lethed, ved at tilskynde os til at skynde sig at bryde fasten ved solnedgang og forsinkelse Suhoor indtil kort før daggry, og forbyde kontinuerlig faste. Ifølge en autentisk hadîth: "Folket vil fortsætte med at blomstre, så længe de skynde sig at bryde fasten og forsinkelse Suhoor." Og: "The måltid Suhoor er adskille grænsen mellem os og befolkningen i Skriften."


5 - De troede, at de djævle ind ligene af de ulydige blandt menneskeheden, og komme ud af dem kun ved at faste, men det er falsk, djævle besidder mænd om de er ulydige eller lydig. Jinnerne 'besiddelse af mænd afhænger ikke synd, ville hverken deres kommer ud afhænger udføre tilbedelseshandlinger. Ikke desto mindre er løbet af Satan gjort smal ham ved gudstjenester, mens han trives og fryder på synd. Fasten er en af ​​de største tilbedelseshandlinger hvorved løbet af Satan er trange. Budbringer fra Allah sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sagde:" Satan cirkulerer og når overalt blodet cirkulerer og når i den menneskelige krop Så gør indsnævre sin uddannelse ved at faste.

http://www.youtube.com/watch?v=prnOe5-uPZM
Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Ramadan-måneden
af ABC
26/03/2024 19:13
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Efter sygdom: Paven prædiker igen til p..
28/03/2024 13:19
Visitationszone forlænges yderligere ef..
28/03/2024 12:50
Menneskerettighedschef i FN advarer: Sul..
28/03/2024 11:40
11 mennesker dræbt af cyklon på Madaga..
28/03/2024 10:29
Kreml beder populært russisk socialt me..
28/03/2024 10:21
Nyheder fra Religion.dk