annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15659804
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380304
Et andet syn 1989662
Jesu ord 1522485
Åndelig Føde 1515215
Galleri
Nørresundby Rødhus
Hvem er online?
2 registrerede ABC, Arne Thomsen 355 gæster og 34 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Anonym
Emne: Re: Smukkeste måned i år

"… Resignation har aldrig forandret groteske livsforhold, den pulveriserer ikke grundsyn der faktisk har ødelagt menneskers liv rundt om i verden, i hvilken forbindelse også Arnes verdensomfavnende respekt for en ellers menneskefjendsk religion, naturligvis ska’ ha’ et par ord med på vejen!

Det er dybt menneskeligt at føle behov for anerkendelse i et socialt rum, men det er ikke et karaktertræk ved mennesket at anerkende asociale livssynsparametre, dette er derimod et kendetegn hos religioner – hvorfor de ikke er videre populære blandt reflekterende mennesker der så fint evner at skabe mening med deres liv hinanden imellem. Derfor må vi naturligvis bare takke for muligheden vi tilbydes med Somo som redskab, for dermed at vise vores dybeste foragt overfor det menneskesyn også den islamiske selvforståelse byder mennesker i verden – uanset hvor meningsgivende det så end forekommer den i forvejen troende. …"


Hej Simon

Som du er inde på her, kommer en 'somo' også til at virke som en katalysator, idet reaktionerne eller mangel på samme, giver mulighed for et indblik i de herværende aktørers, - med deres evindelige afliring af remsen om kærlighed, respekt, (selv)godhed, beundring, hengivenhed, bla, bla, bla…, - følelses-rækkevidde, hvilken ser ud til at have ca. samme spand som en teske.

Dagligt læser/hører man om islamisternes ufattelige, fanatiske fremfærd, der fører til forbrydelser mod kvinder såvel som børn…

http://www.information.dk/460071

… Taleban sprængte skolen i luften og lagde vejsidebomber ud overalt,…

[…]

… Der havde været et angreb på skolepiger, som havde fået smidt syre i ansigtet, og mange piger blev trukket ud af skolen. Også en bølge af selvmordsattentater gik gennem Kandahar... "Jeg vil hellere se dig som analfabet end se din krop spredt ud over gaden,".... Det er ikke kun frygten for at miste datteren, der får moren til at tænke sådan. Skulle Raisas lemlæstede krop med afrevne legemsdele ligge synlig for alle på gaden, ville det bringe skam over familien.

[…]

… som endeløs krig og et dybt siddende kvindehad, har skubbet dem ned i, …


Malala, en pakistansk skoleelev, der i flere år har kæmpet for pakistanske pigers ret til at gå i skole, blev skudt i hovedet (kuglen strejfede hjernen og gik gennem hoved og hals, inden den endte i venstre skulder) af Taleban, som er en islamistisk bevægelse.

Det var Malalas indstilling til kvinders ret til uddannelse, som fik Taleban til at true og derefter angribe den dengang 15-årige skoleelev.

Taleban stod bag sprængningen af de to kolossale Buddha-statuer i Bamiyan i marts 2001.

Dagligt bliver der begået overgreb mod kristne…

http://www.forfulgtekristne.dk/lande/egypten.aspx

Forfølgelsen af kristne er stigende i Egypten. Der er eksempler på bombesprænginger mod kirker og angreb på klostre, ligesom omvendelse til den kristne tro ikke anerkendes officielt. Den fundamentalistiske islams fremgang efter jasmin-revolutionen i 2011, som var en del af det såkaldte arabiske forår, har betydet en yderligere forværring af forholdene for kristne.

Evangeliske kristne iranere oplever hårde forfølgelser, når de vælger at dele deres tro med andre. Nogle betaler med deres liv. Desuden er arrestationer og diskrimination udbredt, og de evangeliske kristne er tvunget til at mødes hemmeligt i hjemmene.


Man skal være både blind og døv for ikke at forstå, hvilken grusom begrebsverden, Somo er agent for.

Da nogle har valgt at fremføre deres agenda her på portalen, kan man få indblik i deres stillingtagen – eller mangel på samme – i poesibogen.

Der udtrykkes, respekt og beundring for nidkærheden hos lægprædikanten…

Det varmhjertede Univers' kærlighed kan ikke nå ofrene for denne monstrøse ideologi; … de er nok ikke, en del af verdens sande væren, … de har, tænkeligt, svært ved at se og opleve kærligheden i små malede træstykker… Prygelknaberne bærer kanske ikke deres sæk, med kighul, så værdigt som kunne ønskes?

Lyset skal spredes,… det gøres ved rørt at takke Somo, der agiterer så helhjertet, for at dele med os alle, hvad der er vigtigt for ham…

At det vigtige for ham, er at undertrykke individet, må man, i kærlighedens navn, bære over med… De underkuede kan jo meditere over indsigtsfulde spørgsmål,… samt erkyndige sig hos kulørte glasstjerner og blafrende engle…

Der ewige Weltsmertz må udtrykkes, når irritationen over at blive ladt upåagtet flyder over,… ser de ignoranter ikke at her er en person som Verden skylder opmærksomhed?… en evigt kløende navle gør man er offeret… pilleriet levner ikke plads for andres lidelser … Weltsmertz eller Acedia?

Vi bliver disket op med hvad vi mangler:

… En følelse af at der findes noget højere og mægtigere end mennesket, - journal-skriveren, der med indviklede ord og omstændelige vendinger påpeger - at dette, ligesom kreativitet og spontanitet, er et aber dabei på dette forum. … Disse kultiske udladninger, der har til formål at forestille en holdning samt kendskab til filosofi og religionsvidenskab, er endnu en omgang af den selvhævdende, selvbekræftende føljeton 'Se Mig'… En Roman hvis indhold stort set går ud på at opremse så mange filosoffer, teologer og andre kendte skribenter som muligt, for at fremhæve, hvor belæst hovedpersonen er.

Det vigtige, er tilsyneladende at berette om og blive bekræftet i, at man er et GODT menneske og godhed består efter alt at dømme: i at overse fakta,… være tossegod,… respektere enhver forvrøvlet ide (hvilken despekt for begrebet, respekt… ubegribeligt!) og andet nonsens. - Deltagelse i samfundet er ikke prioriteret…

citat (foregående indlæg)

"… for hvis ikke kulturen varetager denne arv med forståelse for aners omkostninger, vil man tabe århundreders kulturkamp på gulvet…"

Ikke antydning af den slags forståelse i dette tabernakel, for dem kan denne verdens somo'er uimodsagt præke videre…

Zeff

Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
20/04/2024 13:31
Vigtige præciseringer
af ABC
20/04/2024 13:23
Kom op på bjerget...
af Anonym
20/04/2024 06:35
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Region vil tage hul på milliardlån til..
20/04/2024 12:26
Coops regnskab går i minus med 717 mill..
20/04/2024 11:31
Clara Tauson er finaleklar uden kamp
20/04/2024 11:28
Haiti er hærget af vold: Bander bortfø..
20/04/2024 11:04
Politi undersøger sprængning af pengea..
20/04/2024 10:06
Nyheder fra Religion.dk