annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 7188314
Et andet syn 1448324
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1432135
Jesu ord 1049590
Spirituel omsorg 896941
Galleri
Tålmodighed belønnes.
Hvem er online?
2 registrerede somo, Arne Thomsen 40 gæster og 34 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 14 af 30 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 29 30 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#30836 - 29/10/2020 19:52 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 838
Og årsagen til, at vi beder Allah om at lovprise Profeten (Allahs fred og velsignelser være med ham) og sende Sine fred og velsignelser bunder i det faktum, at Profetens ophøjethed og fortrinlighed ingen grænser har og ikke mindst: “Fordi han er den rene uden fejl, og vi er dem med fejl og mangler. Så hvordan kan dem med mangler, lovprise den uden? Derfor beder vi Allah om at sende Sine velsignelser, således at velsignelserne er fra Den Rene (at-Tayyib) Herre til den rene (at-Tahur) Profet“.5

Selvom mennesket aldrig vil være i stand til at kunne udtrykke Profetens (Allahs fred og velsignelser være med ham) storhed og ophøjethed med deres munde, ligger der derfor som ovenfor nævnt en stor visdom bag forpligtelsen. Og vi ved i princippet heller ikke mere end, at Profeten (Allahs fred og velsignelser være med ham) var et menneske, men hans essens rummer meget mere end dette og meget mere end vi kan forstå. Derfor er det en stor nedkrænkelse af Profeten, hvis man begrænser hans ophøjethed da det er hans rettighed. Man kan sige, at påkaldelsen af velsignelser og fred også er et udtryk for vores loyalitet over for ham. Hans gavmildhed og alle hans bestræbelser for sin nation er utallige, og vi står i virkeligheden i gæld til ham for hans anstrengelser på at føre os tilbage til den sande vej.Og i vores ydmyge forsøg på at betale denne gæld af, ender vi selv med at få millioner på kontoen, da fordelene ryger tilbage til os selv. Allah er sandelig Den Barmhjertige.
Top Svar Citer
#30864 - 03/11/2020 07:54 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 838
Kristne kritiserer meget ofte Jihad i islam og forstår ikke eller foregiver ikke at forstå, at krig kan blive uundgåelig i visse situationer og endda nødvendig. Alligevel er det tilstrækkeligt at se på historien for at indse, at krig altid har været en del af menneskets masse.

En religion, der ikke har nogen lov, der styrer krig, kan ikke være en kærlighedsreligion af den enkle grund, at i konfliktsituationer risikerer dens tilhængere at overindulere. Kristendommens historie er et godt eksempel på denne sag. Faktisk, uden at have nogen lov, der styrede krig, var kristendommen skyldig i korstogene, kolonisering, slaveri, inkvisition, udryddelse af amerikanske indianere og australske aboriginer. , apartheidsituationen i Sydafrika osv. Ville en religiøs kærlighed, som argumenteret af kristne polemikere, give så meget råddent frugt?

Disse polemikere forstår absolut ikke forestillingen om at opgive sig selv for at kæmpe på Guds vej og beskytte de svage som den hellige Koran siger:
. (75) Hvad fejler jer da, at I ikke kæmper for Allahs sag og for de svage blandt mændene og kvinderne og børnene – dem, der siger: Vor Herre, før os ud af denne by, hvis beboere er undertrykkere, og skænk os en beskytter fra Dig selv, og skænk os en hjælper fra Dig selv


Holy Quran, Sura an-Nisâ (Kvinder) 4, 75

Det er derfor fra perspektivet at kæmpe for Gud og for de svages sag, at islam opfatter krig. Det er med realisme, vi læser i bogen om islamisk retspraksis, Fiqh As-Sunna:

Krig er et uudvindeligt socialt fænomen, der berører alle nationer og alle tider eller næsten så; de tidligere åbenbarede love anerkender denne kendsgerning: vi finder i Torahen, som jøderne mediterer over den juridiske anerkendelse af begrebet krig i sin mest bratte form. Med hensyn til international ret definerer den de situationer, hvor krigen bliver legitim, og kodificerer for den love og skikke, der mildner dens virkninger, ud over det faktum, at disse love aldrig er blevet anvendt. "

Kilde: Sayyid Sabiq, Fiqh As-Sunna, ENNOUR udgaver, bind 3, s.25

Hvis islam styrede krigen, var det ganske enkelt at begrænse dets ugjerninger. Ville vi være tåbelige nok til at forkaste Genève-konventionerne og hævde, at de legitimerer krig? Klart ikke. I islam kan Gud ikke lide krig, og selv den kristne historiker Karen Armstrong forstod dette, da hun sagde:

[...] Ordet Islam kommer fra den samme arabiske rod som ordet fred og Koranen fordømmer krig som en unormal begivenhed i strid med Guds vilje:
" Hver gang de tænder en ild til krig, vil Allah udslukke den, og de anstrenger sig for at stifte ufred på jorden. Og Allah elsker ikke dem, der stifter ufred."
"(Koranen, sura al-Ma'ida, vers 64)

Islam retfærdiggør ikke aggressiv krig eller udryddelse, som Torah gør i de første fem bøger i Bibelen. En mere realistisk religion end kristendommen erklærer islam, at krig er uundgåelig og undertiden en positiv forpligtelse til at afslutte undertrykkelse og lidelse. Koranen lærer, at krigen skal begrænses og føres på den mest menneskelige måde. Mohammed måtte kæmpe ikke kun indbyggerne i Mekka, men også de jødiske stammer i regionen og de kristne stammer i Syrien, der allierede sig med jøderne, planlagde et angreb mod ham. Alligevel fik dette ikke Mohammed til at fordømme bogens folk.

Vi vil afslutte denne korte undersøgelse med forherligelsen af ​​krigerne af den hellige kristne mester, Paul af Tarsus, der bekræfter i den bog, der tilskrives ham (Hebr 11: 32-34): "
Tiden vil jo slippe op, mens jeg fortæller om Gideon, Barak, Samson, Jefta, David og Samuel og om profeterne, alle dem, som ved tro besejrede riger, øvede retfærdighed, fik løfter opfyldt, stoppede løvers gab, slukkede voldsom ild, undgik truende sværd, blev styrket, når de var svage, blev stærke i krig og slog fjendtlige hære på flugtDet er derfor ved troen og for opfyldelsen af ​​de guddommelige løfter, at disse profeter-mujahedin udførte alle disse bedrifter og ødelagde deres fjender, skønt de ofte begik barbariteter og dræbte de spædbørn, der ikke 'ikke havde begået nogen fejl (som er forresten forbudt i islam).Kristne burde bruge mere tid foran deres bibler og studere den i stedet for at følge forudfattelser, der i sidste ende giver bagslag

Dit forsvar på dommensdag | Søndagsdars
https://www.youtube.com/watch?v=VB0_YOYX9vI&t=20s
Top Svar Citer
#30934 - 09/11/2020 05:54 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: ABC]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 838
. især to bibelvers opsummerer kvinders stilling:

"Jeg vil i høj grad formere din sorg og din undfangelse; i sorg skal du føde børn, og dit ønske skal være til din mand, og han skal herske over dig." Ved dette tredje kapitel i Første Mosebog mistede kvinden sine rettigheder, sin status - endda hendes identitet og moderskab blev en gudforskyldt forbandelse, der nedværdigede hendes status i verden.

I Det Nye Testamente bestemmer Bibelen:

"Lad kvinden lære i stilhed med al underkastelse. Men jeg lader ikke en kvinde undervise og heller ikke tilegne sig myndighed over manden, men at være i stilhed. For Adam blev først dannet, derefter Eva. Og Adam blev ikke bedraget, men kvinden, der blev bedraget, var i overtrædelse. " 1 Tim. 2: 11-14

Ét bibelvers alene, "En trollkvinna skall du icke låta leva.
" (2 Mos 22:18) er ansvarlig for titusinder af kvinder, hvis ikke millioner. Har kvinder og dem, der bryr sig om dem, brug for yderligere beviser for kristendommens store skade, forudsat at det har været på denne og lignende lære om kvinder?

Kirkeskribent Tertullian sagde "hver af jer kvinder er en Eva. Du er helvedes port, ;

Martin Luther besluttede: "Hvis en kvinde
bliver træt og til sidst dør af barsel, betyder det ikke noget. Lad hende dø af at føde, hun er der for at gøre det."
Kristne skrifter betragter derfor faktisk kvinders intelligens som ringere end mænds. Ifølge kvinder i Bibelen bør kilder til ondskab og korruption fra "arvesynden" forblive tavse i kirker, og de bør ikke få mulighed for at undervise eller uddanne et mandligt publikum.


Så vi så, at leviratloven var en uretfærdighed
over for kvinden, fordi det forpligter hende til at gifte sig med ægtemandens bror, hvis han dør uden at efterlade børn, og i mangel af broren er det den nærmeste slægtning og så videre . Så længe manden ikke har haft børn, bliver hans kone forpligtet til at gifte sig med en mand fra sin familie for at få børn, så den afdødes linje ikke slettes.

Ifølge Bibelen
er utroskab således en, der har sovet med en gift kvinde, hvilket betyder, at manden ikke straffes, fordi han snydt sin kone, hvis han har en, men simpelthen fordi han sov med sin nabos kone. Omvendt er ægteskabsbrud ifølge islam enhver person, mand eller kvinde, der snyder sin ægtefælle.


Bibelen fastslår kvindens ringere status, hendes "urenhed", hendes overtrædelser og det gudbestemte mester / tjenerforhold til mennesket. Bibelske kvinder er ejendele: fædre ejer dem, sælger dem til trældom og ofrer dem endda. Bibelsanktionerne voldtages under krigstid og i andre sammenhænge. Hustruer er underlagt mosaiklovens sanktionerede "bedchecks" som brude, og mandlig jalousi passer og skilsmisse som hustruer uden varsel.

De mest typiske bibelske mærker af kvinder er "skøge" og "luder". De beskrives som havende onde, endda sataniske beføjelser ved tilslutning. Foragt for kvinders kroppe og reproduktionskapacitet er grundstenen i Bibelen. De få få forbilleder, der tilbydes, er stereotype, konventionelle og utilstrækkelige med bibelheltinder beundret for lydighed og kampånd. Jesus håner sin egen mor og nægter at velsigne hende og udsender dystre advarsler om gravide og ammende kvinders skæbne

Find dit unikke selv - del 1 I Søndagsdars I Ustadh Waseem Rana
https://www.youtube.com/watch?v=w947iNVkUcI
Top Svar Citer
#30945 - 11/11/2020 12:17 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2276
Sted: Nørresundby
Kristendom er ikke en bogreligion - vi er derfor ikke hængt op på Bibelen somo (hvilket er din uvidende udgangspunkt når du forsøger at forstå kristendommen, men det mislykkedes totalt for dig), men på den historiske real "politiske" åbenbarings begivenhed KRISTUS ind i verden ved mennesket Jesus der betyder den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke/Virkelighed der nu suverænt er åben for ethvert menneske, der tager imod den KRISTUS - FRIHEDEN OG ÅNDEN fra GUD - det er ikke længere at være under institutionel religiøse lovforordninger, eller at skulle være bundet op på nogen bogstavstro (kristnes tro er ikke rettet imod Bibelen, hvilket er bibelfundamentalisme et kætteri efter reformationen).

Hos Paulus kan en kvinde ikke bare være en overapostel (biskop), men også den ypperste af alle overapostler (iøvrigt det du ser vi kristne praktiserer i den protestantiske verdensdel). Hvor højt Paulus satte og skattede kvinder kan enhver selv forsikre sig om ved at læse Paulus breve.

Bibelfundamentalister har jeg sagt jeg vil gøre kort proces overfor, og også en Koran fundamentalist som du somo har ikke min store interesse, men hvad du her fik skrevet af vrøvl som jeg tilfældigvis skimtede ud af øjenkrogen måtte jeg lige kort respondere på. Men ellers vil din åndløse non spirituelle, fundamentalisme ikke have min store interesse fremover. Jeg gider ikke folk der lever deres liv i skrifter og den læsningens og forsøg på udenadslære tåbelige mentalitet dette medfører, hvor man ikke formår overhovedet at forholde sig rent og klart til virkeligheden og ja virkelighedens Gud.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#30947 - 11/11/2020 14:51 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: Hanskrist]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 838
Det skal jeg sige dig
Muslimer kan ikke være ligesom kristne eller jøder
Og opfind en interpoleret religion
Passende til luner af personlige

Til sidst

Alle vil dø og møde Gud ansigt til ansigt

Hvad vil du sige?
Og du kender sandheden !!!!!

se og lyt meget godt

allah er en for muslimer, jøder og kristne ....
Men
Desværre

Christian ændrer budskabet om Jesus Kristus, fred være med ham på hovedet

fra ensartethed til treenighed

Forvrængning af de himmelske bøger (Toraen og evangeliet)

Dette førte til uenighed og uenighed

Og opret en ny lære er ikke relateret til den sande lære

Drikker blod, svinekød og drikker alkohol, utroskab, løgn, ...

Eksempel
Så se på profeten Muhammad, fred være med ham og hans ledsagere og alle muslimer hidtil

Sig ikke Muhammad er Gud eller Guds søn


Hvis du er kristen, vil du følge Jesu lære, fred være med ham ikke paul

\\\\\\\\\\\\\Du narre dig selv igen


Hvem blev talt med folk og kastet ham med sten?

Er Jesus Kristus? Eller englen Gabriel være med dem?

Sandhedens ånd
Alle mennesker ser og hører og taler med ham

fortæl folket om al lærdommen fra hans mund

Fordi han ikke kunne læse og skrive

så han er en mand med kød og blod

Profeten Kristus leverer budskabet til profeten, en mand som ham
Kristus modtog budskabet om Moses, fred være med ham

Alle apostlene
mænd

Og ikke i ånden af ​​den fiktive filt inde i dig

Disse illusioner er uforenelige med ordene fra Jesus Kristus, fred være med ham


Hvad Helligånden sagde til dig?

Hvad er den lære, som Helligånden fortalte dem?


Kan du sige?


Modtager du Helligåndens lære og ansigt til ansigt?


Tror du, at Kristi Jesu disciple og tilhængere

De er de eneste, der lever i hans regeringstid og hans liv på jorden?


Du tager fejl
De studerende, der følger Kristus Jesus, være med ham

de vil ikke være i stand til at leve

i 600 år
indtil profeten Muhammed skal være med komme

Disciple og tilhængere af Kristus Jesus fred være med ham

Er de der bærer og anvender Kristi lære og arver Jesusde vil tro på hans ord og gerninger

profeten Muhammed
Top Svar Citer
annonce
Side 14 af 30 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 29 30 >


Seneste indlæg
Gud Helligåndens Indflydelse.
af ABC
14/06/2021 20:20
Er der selvmodsigelser i Bibelen?
af Jørgen Primdahl
14/06/2021 13:41
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af somo
14/06/2021 07:28
Åndelig Føde
af Gerth
14/06/2021 03:03
Grebet af KRISTUS
af ABC
06/06/2021 22:40
Nyheder fra DR
Tingbjerg og Gellerup topper liste over ..
14/06/2021 21:02
Det sker der i kroppen ved et hjertestop
14/06/2021 20:55
For mange fugle på taget og for lidt i ..
14/06/2021 20:55
Nato retter det kritiske blik mod Kina o..
14/06/2021 20:50
Boris Johnson udskyder genåbning med fi..
14/06/2021 20:48
Nyheder fra Religion.dk
Skal muslimer kompensere, hvis de ikke k..
14/06/2021 06:00
Hvordan strukturerer man som muslim sin ..
07/06/2021 06:00
Er Bibelens mytiske væsener en styrke e..
07/06/2021 06:00
Hvad er den bedste udgave af Koranen på..
31/05/2021 06:00
Meditationsapps er populære. Men har de..
27/05/2021 06:00