annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15676193
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2381349
Et andet syn 1991057
Jesu ord 1522988
Åndelig Føde 1521704
Galleri
Trankebar år 1985
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 203 gæster og 115 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta

. især to bibelvers opsummerer kvinders stilling:

"Jeg vil i høj grad formere din sorg og din undfangelse; i sorg skal du føde børn, og dit ønske skal være til din mand, og han skal herske over dig." Ved dette tredje kapitel i Første Mosebog mistede kvinden sine rettigheder, sin status - endda hendes identitet og moderskab blev en gudforskyldt forbandelse, der nedværdigede hendes status i verden.

I Det Nye Testamente bestemmer Bibelen:

"Lad kvinden lære i stilhed med al underkastelse. Men jeg lader ikke en kvinde undervise og heller ikke tilegne sig myndighed over manden, men at være i stilhed. For Adam blev først dannet, derefter Eva. Og Adam blev ikke bedraget, men kvinden, der blev bedraget, var i overtrædelse. " 1 Tim. 2: 11-14

Ét bibelvers alene, "En trollkvinna skall du icke låta leva.
" (2 Mos 22:18) er ansvarlig for titusinder af kvinder, hvis ikke millioner. Har kvinder og dem, der bryr sig om dem, brug for yderligere beviser for kristendommens store skade, forudsat at det har været på denne og lignende lære om kvinder?

Kirkeskribent Tertullian sagde "hver af jer kvinder er en Eva. Du er helvedes port, ;

Martin Luther besluttede: "Hvis en kvinde
bliver træt og til sidst dør af barsel, betyder det ikke noget. Lad hende dø af at føde, hun er der for at gøre det."




Kristne skrifter betragter derfor faktisk kvinders intelligens som ringere end mænds. Ifølge kvinder i Bibelen bør kilder til ondskab og korruption fra "arvesynden" forblive tavse i kirker, og de bør ikke få mulighed for at undervise eller uddanne et mandligt publikum.


Så vi så, at leviratloven var en uretfærdighed
over for kvinden, fordi det forpligter hende til at gifte sig med ægtemandens bror, hvis han dør uden at efterlade børn, og i mangel af broren er det den nærmeste slægtning og så videre . Så længe manden ikke har haft børn, bliver hans kone forpligtet til at gifte sig med en mand fra sin familie for at få børn, så den afdødes linje ikke slettes.

Ifølge Bibelen
er utroskab således en, der har sovet med en gift kvinde, hvilket betyder, at manden ikke straffes, fordi han snydt sin kone, hvis han har en, men simpelthen fordi han sov med sin nabos kone. Omvendt er ægteskabsbrud ifølge islam enhver person, mand eller kvinde, der snyder sin ægtefælle.


Bibelen fastslår kvindens ringere status, hendes "urenhed", hendes overtrædelser og det gudbestemte mester / tjenerforhold til mennesket. Bibelske kvinder er ejendele: fædre ejer dem, sælger dem til trældom og ofrer dem endda. Bibelsanktionerne voldtages under krigstid og i andre sammenhænge. Hustruer er underlagt mosaiklovens sanktionerede "bedchecks" som brude, og mandlig jalousi passer og skilsmisse som hustruer uden varsel.

De mest typiske bibelske mærker af kvinder er "skøge" og "luder". De beskrives som havende onde, endda sataniske beføjelser ved tilslutning. Foragt for kvinders kroppe og reproduktionskapacitet er grundstenen i Bibelen. De få få forbilleder, der tilbydes, er stereotype, konventionelle og utilstrækkelige med bibelheltinder beundret for lydighed og kampånd. Jesus håner sin egen mor og nægter at velsigne hende og udsender dystre advarsler om gravide og ammende kvinders skæbne

Find dit unikke selv - del 1 I Søndagsdars I Ustadh Waseem Rana
https://www.youtube.com/watch?v=w947iNVkUcI
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
23/04/2024 16:11
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Kom op på bjerget...
af ABC
23/04/2024 13:13
Tanker - idéer - visioner.
af Hanskrist
23/04/2024 11:55
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Franske flyveledere varsler strejke på ..
23/04/2024 16:37
To børn på skadestuen efter fund af sy..
23/04/2024 16:35
Forsvaret dropper køb af syv gummibåde
23/04/2024 16:11
Politiet anholder 16-årig dreng i forbi..
23/04/2024 15:52
Danmark vil sætte strøm til ukrainske ..
23/04/2024 15:45
Nyheder fra Religion.dk