annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 4751596
Et andet syn 1195869
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 969612
Jesu ord 832033
Spirituel omsorg 782844
Galleri
Et nyt liv
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 65 gæster og 22 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 36 af 39 < 1 2 ... 34 35 36 37 38 39 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#26558 - 05/12/2018 00:31 Agnostikershowet, 12 akt...;) [Re: Arne Thomsen]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4679
Hr. lægprædikant..

"Idéen om Gud er vidunderlig smuk - men er den sand?"

- Ska' vi nu se dit agnostiker-show igen? En kreationist som du, der aldrig har bestilt andet end indføre guder i naturen her på debatten, for blot at tilskrive livet lidt menneskelig mening i henhold til kristne idéer med dit kristusikon i favnen, og som nærmest går på væggen i en eller anden økumenisk forestilling om "respekt" for islamiske fundamentalister der forsøger at opretholde en moral tæt på GT, med alt hvad dette indebærer for anderledes tænkende mennesker rundt om i verden … Det ka' du godt droppe, selv baggårdskattene gennemskuer dig...;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#26564 - 09/12/2018 20:52 Re: Agnostikershowet, 12 akt...;) [Re: Simon]
ABC Offline
bor her
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 955
Sted: Vanløse
Hej Somo

Vi må allesammenn bøje os...for den almægtige...men...hvad skal man sige til dem som bekender sig til fortiden....har det noget med Gud at gøre? Somo...elller somo...kan du høre hvad jeg siger? Jeg er ikke din fjende...stod det til mig så levede vi allesammen i paradis, men paradis er en tilstand hvor vi allesammen (kvinder og mænd) samarbejder og døden er en gæst...ikke en fjende.

Er du mere værd end en kvinde?

I krige stilles du op som tinsoldater...måske du er heldig...men er det ikke sørgeligt det hele...så meget kunne jeg have skrevet...men jeg vil hellere mindes et godt måltid...et godt måltid blandt familie og venner....lykkelige tider....dem søger jeg. Hvad søger du? At vinde? Kan du vinde en tabt kamp?

Kærlig hilsen

ABC
Top Svar Citer
#26569 - 11/12/2018 08:47 Re: Intet at misforstå... [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 698

Allah siger i Koranen Sura 3 ayat 102: Åh I som tror, Frygt Allah, som vi skal frygte Ham. Og dø ikke, uden I er i Islam, og har underkastet jer Allah.

Allah (swt) har skabt os og givet os et liv på jorden. Det liv, vi lever her, er en slags eksamen, som Allah (swt) har sat os på. Allah har skabt os, for at vi skal tilbede Ham og tro på Ham og følge Hans vej. Allah har altid fortalt os gennem profeter, at vi får et nyt liv igen efter døden.
Det kan blive et godt liv i Paradiset, hvis vi har fulgt Allahs Bog og profeterne. Men det kan også blive et dårligt liv i Helvede, hvis vi har været ligeglade med, hvad Allah (swt) og profeterne har sagt.


Der er ingen skabninger, der ved hvor længe, de skal leve på jorden, derfor skal vi altid følge, hvad Allah (swt) har sagt, og gøre de gode ting og holde os fra de dårlige ting, hvis vi vil dø med god samvittighed.


Når et menneske dør, vil det blive spurgt ud af en engel. Englen vil spørge om, hvem vores Gud er, hvad vores religion er, og hvem vores profet er. Hvis vi kan svare rigtig på de spørgsmål, får vi lov til at ligge i fred og ro og sove dejligt i vores grav. Men hvis vi ikke har troet på Allah den Almægtige, Islam og Muhammad (saws), selv om vi har vidst besked om det i livet, så kan vi risikere at få straf i graven og ikke sove i fred.
Når et menneske er ved at dø, kan det se engle, fordi et helt nyt liv er ved at åbne sig for en. Allah (swt) siger i Koranen, at enhver sjæl skal dø, og så vækkes til live igen. Alt det, som Allah (swt) har skabt har en leve tid og når Allah vil, går det til grunde og dør.


Muhammad (saws) har fortalt os, at hvis små børn dør, vil de komme i Paradiset. De vil ikke blive straffet eller spurgt ud ligesom voksne. Det gælder også de børn, som ikke har kendt Islam, for børn bestemmer jo ikke over sig selv, og vælger ikke selv deres religion.
Mange mennesker er bange for at dø, men det skal vi ikke være, for Allah har sagt i et helligt hadith:
Abu Huraira (raa) fortalte: Allahs Sendebud (saws) sagde, at Allah sagde: Hvis min slave elsker at møde Mig, vil Jeg også elske at møde ham. Hvis han hader at møde Mig, vil Jeg også hade at møde ham. (Bukhari og Nasa’i)
Nogen mennesker dør, når de er unge, nogen dør, når de er gamle, nogen dør af sygdom, og nogen dør i ulykker. Der er også nogen, der bare sover stille ind i døden. Og så er der nogen, der bliver dræbt i kamp for Allahs sag. Det er alt sammen en del af vores skæbne. Selv om vi ved en del om døden og skæbnen, er der også meget vi ikke ved, det er nemlig en af Allahs hemmeligheder, har Muhammad (saws) sagt.


Dommens Dag.
Abu Huraira (raa) fortalte: Jeg hørte Allahs Profet sige: Allah vil på Dommens Dag gribe hele jord-kloden. Himlene vil være rullet sammen i Allahs højre Hånd. Derefter vil Han sige: Jeg er Kongen. Hvor er jordens konger?
(Bukhari og Muslim)
Allah og profeterne har fortalt os meget om Dommens Dag, og hvad der sker inden Dommens Dag. Først vil der komme mange tegn. Det første tegn på, at Dommens Dag snart vil komme er, at profeten Muhammad (saws) blev født. Han er nemlig den sidste profet, Allah vil sende til mennesker. Et andet tegn er, at mange mennesker vil glemme Allah og begynde at være onde imod hinanden.
Nogle af de sidste tegn vil være, at profeten Isa (as) vil komme til jorden igen og skabe fred og ro blandt mennesker. Han vil finde og dræbe den falske og onde Messias, som kaldes Ad’djadjal. Profeten Muhammad har fortalt os, hvordan vi kan kende Ad’djadjal. Han har kun 1 øje og så halter han på det ene ben. Der vil også komme en tid lige inden Dommens Dag, hvor solen vil stå op i vest og gå ned i øst.


Allah (swt) siger i Koranen Sura 67 ayat 25 og 26: De spørger (Muhammad), hvornår vil Domme Dag komme? Hvis det er sandt?
Sig Muhammad, kendskab til ’Timen’ er alene hos Allah, og jeg (Muhammad) er kun en advarer.
Som I nu ved, er det kun Allah alene, der ved, hvornår Dommens Dag vil komme. Når den begynder, vil der ske forfærdelige og uhyggelige ting. Jorden og hele universet vil blive totalt ødelagt.
Ingen vil hjælpe hinanden, og alt vil falde sammen, som om det var vat; huse, veje, broer, og bjerge. Alle planeter i universet vil styrte ind i hinanden, alt vil forsvinde. Alle de mennesker, som ikke allerede er døde, vil dø på denne dag.
Derefter vil Allah (swt) vække alle mennesker til live igen, og vi vil begynde at gå frem imod Allah, for at få vores dom. Der vil være forfærdeligt varmt, solen vil hænge meget lavt og vil brænde hårdt.
Der kan gå lang tid, mange dage og måske år, inden Allah (swt) giver alle mennesker deres dom. Nogle mennesker vil være lykkelige, for de vil ikke føle den brændende sol, de vil være i Allahs skygge. Andre vil være ulykkelige og svede så meget, at deres sved vil blive til hele floder.
Allah (swt) vil til sidst dømme alle mennesker, og vi vil få vores bog. Den bog, som englene har skrevet alle vores handlinger op i. De gode mennesker vil gå til Paradiset, og de onde vil gå til Helvede.

Allah (swt) har lovet, at Han vil være meget Barmhjertig og Nådig over for de mennesker, der har troet på, at der ikke er andre guder end Allah (swt). De mennesker vil komme i Paradiset før eller siden, selv om de måske ikke har lavet så mange gode handlinger i livet, men måske vil de først blive straffet i Helvede, og så senere flyttet over i det vidunderlige Paradis.
Abu Huraira (raa) fortalte, at Profeten (saws) sagde: Allah (swt) siger: For Mine rettroende slaver har Jeg forberedt, hvad intet øje nogensinde har set, hvad intet øre nogensinde har hørt eller hvad noget menneske nogensinde har kunnet forestille sig i hjertet.
(Bukhari, Muslim, Thirmidhi, og Ibn Majah)
Del 26. Fra begyndelsen til afslutningen - Du eskorteres af 70 000 engle

https://www.youtube.com/watch?v=tJJanQq1FZQ
Del 27. Fra begyndelsen til afslutningen - Skytsengle

https://www.youtube.com/watch?v=FI0QBYWUz5c
\\\\\
Islam er den religion, der er i perfekt overensstemmelse med menneskets natur og prædiket af alle profeter siden menneskehedens morgen. Andre religioner, der er til stede i dag, som kristendom og jødedom, er rester af religionen afsløret og praktiseret på deres tid af alle profeterne, det vil sige islam. Med tiden, dog,

Originale lære er enten ændret eller tabt, og hvad der er tilbage i dag af disse religioner er en blanding af sandheder og løgne. Den eneste religion, der er bevaret og forkynder stadig den samme budskab, der er bragt af alle

Profeter i Islam er den eneste sande religion, som styrer alle områder af menneskelivet, herunder de religiøse, moralske overvejelser, en harmonisk udvikling af samfundet og personlige udvikling, og det er en pligt for ethvert menneske skal studere denne religion for at sikre sin sandhed, derefter at øve den og gøre den til en livsstil.

Faktisk har jeg hørt mange løgne om islam
Ignorance og had for islam
Imidlertid
Spred og øg antallet af konvertere til islam
Hvorfor

Forøg antallet af tilhængere af islam

Af ikke mindre


Kristne forskere
Og spillere og berømte af Hollywood-stjerner


Og Yusuf Estes


Søsterens kone af Tony Blair
konverteret til islam?

Kaka (Brasilien) - Ribeirah (Frankrig)


liam nison \\ Log datter af amerikanske præsident Bush i islam

Advokater -Engineers-sued - en politimand og hæren -

\\\\

Årsagerne til, at islam tillader polygami:

I islam er monogami essentielt, og polygami er usædvanlig. Det kan kun bruges, når det er nødvendigt eller obligatorisk. Islam gjorde ikke polygami obligatorisk for nogen, og det opfordrede heller ikke polygami. Men det anses for at være tilladt, når der er generelle eller særlige grunde.

Generelle grunde: I nogle regioner falder den mandlige befolkning, og kvindelig befolkning kan stige over normal. Under krigstid er det hyppigere. Faktisk var der efter Tysklands første verdenskrig fire eller seks kvinder for en mand. Derefter fortalte tyske kvinder, at mænd skulle gifte sig med mere end en kvinde. I en sådan situation tjener polygami til at beskytte kvinder mod prostitution, for at give dem et varmt hjem og at beskytte farløse børn.
Nogle gange kan det være nødvendigt at gifte sig med mere end en kvinde for at øge befolkningen i nogle regioner; for eksempel døden for de fleste af befolkningen i krigen.
Der kan være polygami for at sprede islam. Så var profeten gift med en kvinde Hazrat Khadijah, indtil han var 54 år og havde 9 hustruer derefter. (az-zuhayli, VII, 169, 170).

Der er mange særlige grunde:

1- Kvinden kan være syg og kan ikke møde sin mands seksuelle behov. Det kan være en gynækologisk sygdom, der ikke kan helbredes; kvinden kan være uklar og kan ikke bære et barn. I så fald kan skilsmisse fra den syge kone og gifte sig med en anden synes at være en løsning, men i stedet for at sende hende væk fra hendes børnehjem skal en gift kvinde være med en anden kvinde med samtykke fra den første kone. Således bevares den første kone rettigheder.

2- Nogle mænd kan være forelsket i en anden kvinde. Den eneste måde at forhindre ham på at være utroskab er det andet ægteskab.

Så, at polygami er tilladt, skyldes forpligtelse, nødvendighed, sygdom eller en gyldig årsag.
Top Svar Citer
#26570 - 11/12/2018 12:26 Re: Intet at misforstå... [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4679
Psst!

Du trænger til lidt undervisning, der er ingen guder der har skabt dig, du er ligesom din bogholder et helt almindeligt biologisk afkom, der genetisk set slet ikke ligger fjernt fra alle andre dyrearter, tværtimod er der så stor overensstemmelse at dine drømme om stor betydning straks burde få dig til at dæmpe din reklametrang for guder lidt. Men hvad ka' man forvente fra mennesker der fra barnsben blev indoktrineret i en sådan grad, at de som du bruger resten af levetiden på at gentage gamle religiøse dogmer, og naturligvis på debatter hvor du ikke har kinamands chance for interessant argumentation..;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#26590 - 18/12/2018 07:42 Re: Intet at misforstå... [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 698


Islam har fem søjler, den første af dem er shahadatan, eller de to vidnesbyrder. De består af at bevidne, at der er ingen Gud udover Allah (swt) og at Profeten Muhammad er Allahs sendebud. Allahs (swt) profet har sagt: " Islam er blevet bygget omkring fem søjler: at bevidne, at der er ingen Gud udover Allah og at Profeten Muhammad er Allahs sendebud; at udføre de obligatoriske bønner; at give zakat; at faste i måneden Ramadan; og at tage på pilgrimsrejse til Allahs hus i Makka".
Enhver, der vil konverterer til islam skal sige de to vidnesbyrder og tro på dem.

Første del: bevidne, at der er ingen Gud udover Allah (swt)
Troen på Allahs (swt) eksistens.
Storheden i skabelsen og alt det, den omfatter - mennesker, dyr, fugle, planter, floder, søer, have, bjerge, sletter, bakker, stjernerne og planeterne - Alle disse ting peger mod eksistensen af en Skaber, Enestående og Iagttageren over alt.
Den Almægtige Allah siger i Koranen sura Al-Djathija vers 4-6: "Sandelig, i himlene og på jorden er der visselig (overbevisende) tegn for de troende. Og (også) i jeres (egen) skabelse og i (alt), hvad Han udbreder af levende væsner (på den), er der visselig tegn for et folk, som har vished. Og i nattens og dagens veksel, og i det, som Allah sender ned fra himlen som ernæring, hvorved Han levendegør jorden efter dens død. Og (ligeledes) i vindenes skiften er der tegn for et folk som forstår".

Allah er en, uden partnere.
Universets forunderlige orden og den præcise udvikling det har gennemgået i millioner af år, antyder at Herskeren af universet må være en, uden partnere. Ligesom, det er umuligt, at universet er kommet af sig selv, er det også umuligt, at der skulle være to skabere. Hvis det havde været sådan, ville der have været uoverensstemmelser, der ville have ødelagt og nedbrudt ordenen.
Den Almægtige Allah (swt) siger i Koranen, sura Al- Mu'minûn vers 92: "Allah har ikke antaget Sig nogen søn, og der er ikke nogen gud sammen med Ham. Så ville enhver gud visselig have taget (til sig), hvad han (selv) havde skabt, og nogle og nogle af dem ville have besejret andre (af disse formentlige guder). Allah er fri fra (sådanne) mangler og (højt) hævet over, hvad de tilskriver (Ham).

Allah, den Alvidende.
Muslimer tror på, at Allah (swt) er den Alvidende. Hans viden omfatter alt der foregår i hele universet. Han ved alt hvad vi ser og hører og det vi ikke ser og hører. Allah ved hvad der er skjult i hjerterne og sindene i alle Sine skabninger.
Allahs (swt) viden omfatter alt fra det enorme til det mikroskopiske: fra antallet af stjerner på himlen, til fiskene i floder og have, fra korn af sand i ørkenen til antallet af dråber i havet.
Den Almægtige Allah (swt) siger i Koranen, sura Al-An'am vers 60: "Og hos Ham er nøglerne til det skjulte. Ingen kender dem undtagen Han (alene). Og han ved, hvad der er på det tørre land og i havet. Og ikke et blad falder af, undtagen Han kender det. Og der er ikke et korn i jordens mørke, ej heller noget grønt eller noget vissent, undtagen det er i en tydelig bog".

Allah, den Almægtige.
Muslimer tror på, at Allah har magt til at gøre alting. Når Han vil noget, siger Han: "bliv til!" og det er.
Allah (swt), er den der bestemmer over vores anliggender og tager sig af vores behov. Han giver liv og bestemmer over døden. Som følge deraf, skal muslimer ikke sætte sin lid til andre end Allah (swt).
Muslimer tror på, at kun Allah (swt) giver og tager, Den Almægtige Allah (swt) siger i Koranen, sura Al-Ma'idah vers 120: "Kongedømmet over himlene og jorden og hvad der er i dem tilhører (alene) Allah, og han er Mægtig over alle ting".

Allah (swt) hører hver en lyd, nær som fjern, høj eller lav. Han hører os, når vi taler højt og når vi hvisker til os selv og Han besvarer vores bønner. Han hører også alle Sine skabninger, store som små, om de tramper som en elefant, kryber som reptiler, flyver som fugle, eller graver sig stille ned som insekter. Og Han hører de skabninger vi ikke kender til. Allah (swt) ser alt stort og småt, synlige og usynlige for mennesker om natten og om dagen.
Fordi Allah (swt) er den Althørende og den Altseende, skal man ikke gøre noget, der vil gøre Ham vred.
Den Almægtige Allah (swt) siger i Koranen, sura Al-Sjura vers 12: "...Intet (eller ingen) er lig Ham, og Han er den Althørende, den Altseende".

Allah, Forsørgeren.
En anden del at den islamiske tro er, at Allah (swt) er Forsørgeren, der dækker vores behov. Han giver menneskene hvad Han vil, ud af gavmildhed og velsignelse. Derfor er mennesket ikke den rigtige forsørger; denne rolle er kun Allahs (alene).
Muslimer tror på, at lydighed mod Allah (swt), tilbedelse af Ham, og udførelse af gode gerninger, vi forøge deres underhold og velsignelser. Hvis ens underhold bliver mindre, skal man ikke blive ked af det eller pessimistisk. I stedet skal man have tålmodighed og bede Allah med fuld tro på Ham, om at Han vil hjælpe en til at gennemgå denne test, at gøre ens underhold større og ens prøvelser mindre.
Den Almægtige Allah (swt) siger i Koranen, sura Al-Rûm vers 38: "Har de ikke set, at Allah øger Sit underhold for hvem han vil og begrænser (det for hvem han vil). Sandelig, heri er der visselig tegn for folk, som tror".

Del 28. Begyndelsen og afslutningen - At fornærme englene

https://www.youtube.com/watch?v=lptxoyN4kdI
Del 29. Begyndelsen og afslutningen - Dit paradis venter
https://www.youtube.com/watch?v=shqS-8eAG7M
Del 30. Begyndelsen og afslutningen - Jinn og djævle
https://www.youtube.com/watch?v=rkXMJtP4YV8
Top Svar Citer
annonce
Side 36 af 39 < 1 2 ... 34 35 36 37 38 39 >


Seneste indlæg
Vi læser det Nye Testamente
af Tikka
29/05/2020 14:53
OPLYSTHED ( ny version )
af Arne Thomsen
29/05/2020 13:34
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Gerth
28/05/2020 20:43
Kristendommen og Buddhismen.
af Thomas
28/05/2020 17:39
glad Eid
af Simon
27/05/2020 22:55
Nyheder fra DR
Afgørende nyt for sommerferien: Drop sy..
29/05/2020 14:31
Lange dage foran computeren: Derfor bliv..
29/05/2020 14:21
Statsministeren: Tyskere, nordmænd og i..
29/05/2020 14:17
Ingen coronarelaterede dødsfald det sen..
29/05/2020 14:03
Færøerne åbner igen for danskere
29/05/2020 13:27
Nyheder fra Religion.dk
Religionsanalysen: Troens rolle i nutide..
28/05/2020 09:21
Tema: På tværs af religionerne
28/05/2020 09:08
Har religiøsitet været en evolutionær..
27/05/2020 07:29
Naiha Khiljee: Velgørenhed skal være b..
20/05/2020 06:08
Halal smelter sammen med bæredygtighed
19/05/2020 06:22