annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 3862665
Et andet syn 1148457
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 899312
Jesu ord 801139
Spirituel omsorg 761778
Galleri
Rødhus december
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen, Simon 8 gæster og 102 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Intet at misforstå...


Allah siger i Koranen Sura 3 ayat 102: Åh I som tror, Frygt Allah, som vi skal frygte Ham. Og dø ikke, uden I er i Islam, og har underkastet jer Allah.

Allah (swt) har skabt os og givet os et liv på jorden. Det liv, vi lever her, er en slags eksamen, som Allah (swt) har sat os på. Allah har skabt os, for at vi skal tilbede Ham og tro på Ham og følge Hans vej. Allah har altid fortalt os gennem profeter, at vi får et nyt liv igen efter døden.
Det kan blive et godt liv i Paradiset, hvis vi har fulgt Allahs Bog og profeterne. Men det kan også blive et dårligt liv i Helvede, hvis vi har været ligeglade med, hvad Allah (swt) og profeterne har sagt.


Der er ingen skabninger, der ved hvor længe, de skal leve på jorden, derfor skal vi altid følge, hvad Allah (swt) har sagt, og gøre de gode ting og holde os fra de dårlige ting, hvis vi vil dø med god samvittighed.


Når et menneske dør, vil det blive spurgt ud af en engel. Englen vil spørge om, hvem vores Gud er, hvad vores religion er, og hvem vores profet er. Hvis vi kan svare rigtig på de spørgsmål, får vi lov til at ligge i fred og ro og sove dejligt i vores grav. Men hvis vi ikke har troet på Allah den Almægtige, Islam og Muhammad (saws), selv om vi har vidst besked om det i livet, så kan vi risikere at få straf i graven og ikke sove i fred.
Når et menneske er ved at dø, kan det se engle, fordi et helt nyt liv er ved at åbne sig for en. Allah (swt) siger i Koranen, at enhver sjæl skal dø, og så vækkes til live igen. Alt det, som Allah (swt) har skabt har en leve tid og når Allah vil, går det til grunde og dør.


Muhammad (saws) har fortalt os, at hvis små børn dør, vil de komme i Paradiset. De vil ikke blive straffet eller spurgt ud ligesom voksne. Det gælder også de børn, som ikke har kendt Islam, for børn bestemmer jo ikke over sig selv, og vælger ikke selv deres religion.
Mange mennesker er bange for at dø, men det skal vi ikke være, for Allah har sagt i et helligt hadith:
Abu Huraira (raa) fortalte: Allahs Sendebud (saws) sagde, at Allah sagde: Hvis min slave elsker at møde Mig, vil Jeg også elske at møde ham. Hvis han hader at møde Mig, vil Jeg også hade at møde ham. (Bukhari og Nasa’i)
Nogen mennesker dør, når de er unge, nogen dør, når de er gamle, nogen dør af sygdom, og nogen dør i ulykker. Der er også nogen, der bare sover stille ind i døden. Og så er der nogen, der bliver dræbt i kamp for Allahs sag. Det er alt sammen en del af vores skæbne. Selv om vi ved en del om døden og skæbnen, er der også meget vi ikke ved, det er nemlig en af Allahs hemmeligheder, har Muhammad (saws) sagt.


Dommens Dag.
Abu Huraira (raa) fortalte: Jeg hørte Allahs Profet sige: Allah vil på Dommens Dag gribe hele jord-kloden. Himlene vil være rullet sammen i Allahs højre Hånd. Derefter vil Han sige: Jeg er Kongen. Hvor er jordens konger?
(Bukhari og Muslim)
Allah og profeterne har fortalt os meget om Dommens Dag, og hvad der sker inden Dommens Dag. Først vil der komme mange tegn. Det første tegn på, at Dommens Dag snart vil komme er, at profeten Muhammad (saws) blev født. Han er nemlig den sidste profet, Allah vil sende til mennesker. Et andet tegn er, at mange mennesker vil glemme Allah og begynde at være onde imod hinanden.
Nogle af de sidste tegn vil være, at profeten Isa (as) vil komme til jorden igen og skabe fred og ro blandt mennesker. Han vil finde og dræbe den falske og onde Messias, som kaldes Ad’djadjal. Profeten Muhammad har fortalt os, hvordan vi kan kende Ad’djadjal. Han har kun 1 øje og så halter han på det ene ben. Der vil også komme en tid lige inden Dommens Dag, hvor solen vil stå op i vest og gå ned i øst.


Allah (swt) siger i Koranen Sura 67 ayat 25 og 26: De spørger (Muhammad), hvornår vil Domme Dag komme? Hvis det er sandt?
Sig Muhammad, kendskab til ’Timen’ er alene hos Allah, og jeg (Muhammad) er kun en advarer.
Som I nu ved, er det kun Allah alene, der ved, hvornår Dommens Dag vil komme. Når den begynder, vil der ske forfærdelige og uhyggelige ting. Jorden og hele universet vil blive totalt ødelagt.
Ingen vil hjælpe hinanden, og alt vil falde sammen, som om det var vat; huse, veje, broer, og bjerge. Alle planeter i universet vil styrte ind i hinanden, alt vil forsvinde. Alle de mennesker, som ikke allerede er døde, vil dø på denne dag.
Derefter vil Allah (swt) vække alle mennesker til live igen, og vi vil begynde at gå frem imod Allah, for at få vores dom. Der vil være forfærdeligt varmt, solen vil hænge meget lavt og vil brænde hårdt.
Der kan gå lang tid, mange dage og måske år, inden Allah (swt) giver alle mennesker deres dom. Nogle mennesker vil være lykkelige, for de vil ikke føle den brændende sol, de vil være i Allahs skygge. Andre vil være ulykkelige og svede så meget, at deres sved vil blive til hele floder.
Allah (swt) vil til sidst dømme alle mennesker, og vi vil få vores bog. Den bog, som englene har skrevet alle vores handlinger op i. De gode mennesker vil gå til Paradiset, og de onde vil gå til Helvede.

Allah (swt) har lovet, at Han vil være meget Barmhjertig og Nådig over for de mennesker, der har troet på, at der ikke er andre guder end Allah (swt). De mennesker vil komme i Paradiset før eller siden, selv om de måske ikke har lavet så mange gode handlinger i livet, men måske vil de først blive straffet i Helvede, og så senere flyttet over i det vidunderlige Paradis.
Abu Huraira (raa) fortalte, at Profeten (saws) sagde: Allah (swt) siger: For Mine rettroende slaver har Jeg forberedt, hvad intet øje nogensinde har set, hvad intet øre nogensinde har hørt eller hvad noget menneske nogensinde har kunnet forestille sig i hjertet.
(Bukhari, Muslim, Thirmidhi, og Ibn Majah)
Del 26. Fra begyndelsen til afslutningen - Du eskorteres af 70 000 engle

https://www.youtube.com/watch?v=tJJanQq1FZQ
Del 27. Fra begyndelsen til afslutningen - Skytsengle

https://www.youtube.com/watch?v=FI0QBYWUz5c
\\\\\
Islam er den religion, der er i perfekt overensstemmelse med menneskets natur og prædiket af alle profeter siden menneskehedens morgen. Andre religioner, der er til stede i dag, som kristendom og jødedom, er rester af religionen afsløret og praktiseret på deres tid af alle profeterne, det vil sige islam. Med tiden, dog,

Originale lære er enten ændret eller tabt, og hvad der er tilbage i dag af disse religioner er en blanding af sandheder og løgne. Den eneste religion, der er bevaret og forkynder stadig den samme budskab, der er bragt af alle

Profeter i Islam er den eneste sande religion, som styrer alle områder af menneskelivet, herunder de religiøse, moralske overvejelser, en harmonisk udvikling af samfundet og personlige udvikling, og det er en pligt for ethvert menneske skal studere denne religion for at sikre sin sandhed, derefter at øve den og gøre den til en livsstil.

Faktisk har jeg hørt mange løgne om islam
Ignorance og had for islam
Imidlertid
Spred og øg antallet af konvertere til islam
Hvorfor

Forøg antallet af tilhængere af islam

Af ikke mindre


Kristne forskere
Og spillere og berømte af Hollywood-stjerner


Og Yusuf Estes


Søsterens kone af Tony Blair
konverteret til islam?

Kaka (Brasilien) - Ribeirah (Frankrig)


liam nison \\ Log datter af amerikanske præsident Bush i islam

Advokater -Engineers-sued - en politimand og hæren -

\\\\

Årsagerne til, at islam tillader polygami:

I islam er monogami essentielt, og polygami er usædvanlig. Det kan kun bruges, når det er nødvendigt eller obligatorisk. Islam gjorde ikke polygami obligatorisk for nogen, og det opfordrede heller ikke polygami. Men det anses for at være tilladt, når der er generelle eller særlige grunde.

Generelle grunde: I nogle regioner falder den mandlige befolkning, og kvindelig befolkning kan stige over normal. Under krigstid er det hyppigere. Faktisk var der efter Tysklands første verdenskrig fire eller seks kvinder for en mand. Derefter fortalte tyske kvinder, at mænd skulle gifte sig med mere end en kvinde. I en sådan situation tjener polygami til at beskytte kvinder mod prostitution, for at give dem et varmt hjem og at beskytte farløse børn.
Nogle gange kan det være nødvendigt at gifte sig med mere end en kvinde for at øge befolkningen i nogle regioner; for eksempel døden for de fleste af befolkningen i krigen.
Der kan være polygami for at sprede islam. Så var profeten gift med en kvinde Hazrat Khadijah, indtil han var 54 år og havde 9 hustruer derefter. (az-zuhayli, VII, 169, 170).

Der er mange særlige grunde:

1- Kvinden kan være syg og kan ikke møde sin mands seksuelle behov. Det kan være en gynækologisk sygdom, der ikke kan helbredes; kvinden kan være uklar og kan ikke bære et barn. I så fald kan skilsmisse fra den syge kone og gifte sig med en anden synes at være en løsning, men i stedet for at sende hende væk fra hendes børnehjem skal en gift kvinde være med en anden kvinde med samtykke fra den første kone. Således bevares den første kone rettigheder.

2- Nogle mænd kan være forelsket i en anden kvinde. Den eneste måde at forhindre ham på at være utroskab er det andet ægteskab.

Så, at polygami er tilladt, skyldes forpligtelse, nødvendighed, sygdom eller en gyldig årsag.
Seneste indlæg
Mellemrummet
af Simon
19/08/2019 22:30
OPLYSTHED
af Simon
19/08/2019 22:23
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Arne Thomsen
19/08/2019 16:00
Lyser på vej
af Simon
19/08/2019 15:36
DYBETS DIMENSION
af Hanskrist
13/08/2019 14:55
Nyheder fra DR
Twitter og Facebook anklager Kina for at..
19/08/2019 23:06
Komiker raser over kaos: Firma ventede m..
19/08/2019 22:50
På stranden med Salvini: Italiens reger..
19/08/2019 21:34
Gom efter afgansk bombebryllup: Jeg har ..
19/08/2019 21:15
Fængselsdirektør degraderet efter mill..
19/08/2019 20:57
Nyheder fra Religion.dk
Quiz: Har du styr på film med religiøs..
19/08/2019 13:52
Muslim: Kære præster og politikere, un..
16/08/2019 07:00
Mystikeren er både hyldet og hadet af v..
14/08/2019 14:18
Vu Lan festivalen er en vietnamesisk fej..
14/08/2019 09:45
Muslim: Kun i fællesskab kan vi definer..
13/08/2019 13:45