annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 6830325
Et andet syn 1409890
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1360274
Jesu ord 1015520
Spirituel omsorg 880947
Galleri
Et historisk fly, man helst vil glemme.
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 68 gæster og 20 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15855 - 11/07/2013 14:00 Smukkeste måned i år
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 807
Hvert år islamiske og arabiske nation godt

Og muslimer over hele verden til at sundhed og lykkeMuslimer tilbringer den niende måned i den islamiske kalender observere en EU-dækkende hurtigt. Den årlige faste i Ramadan betragtes som en af ​​de fem "søjler" i islam. Muslimer, der er fysisk i stand er forpligtet til hurtigt hver dag i hele måneden, fra solopgang til solnedgang. Aftenerne er brugt nyder familie og samfund måltider, engagere sig i bøn og åndelig refleksion og læsning af Koranen.

Bortset fra de fem-gange-daglig bøn er faste i Ramadan måneden de mest synlige og genkendelige muslimske handlinger verden over. I løbet af de 30-ulige dage af Ramadanen, er muslimer forpligtet til at faste i dagtimerne, drikkevarer medtages, og afstå fra kropslige fornøjelser som sex eller andre former for sensuel løssluppenhed. Der er fokus på ydmyghed, åndelig enhed med Gud og social enhed med ummaen, eller islamiske samfund, på tværs af kloden.

Fasten i islam har sin oprindelse i jødedommen, kristendommen og den præ-islamiske arabiske verden. Selvom Ramadan er, når muslimer hurtigt de fleste, kan de hurtigt frivilligt resten af ​​året, eller hurtigt tre dage om måneden, eller i seks dage i den måned, Sawwal, der følger ramadanen, eller hurtig på mandage og torsdage. Hver af disse proskriptioner indregnes i Islam.profeten Muhammed fred være med ham sagde engang: "Hvis man ikke opgive løgn i ord og gerninger, Allah har ikke brug for hans opgive af mad og drikke." Det er derfor bydende nødvendigt, at den fastende person, ikke kun afstår fra mad og drikke, men også fra foul tale, lyve, argumentere, og lignende.

Muslimer opfordres til at bruge denne måned til at revurdere deres liv i lyset af islamisk vejledning. Vi skal slutte fred med dem, der har krænket os, styrke forbindelserne med familie og venner, gøre op med dårlige vaner - hovedsageligt at rydde op i vores liv, vores tanker og vores følelser. Det arabiske ord for "faste" (Sawm) bogstaveligt betyder "at afstå" - og det betyder ikke blot at afstå fra mad og drikke, men fra onde handlinger, tanker og ord.

Under ramadanen må enhver del af kroppen være fastholdt. Tungen skal holdes tilbage fra bagtalelse og sladder. Øjnene skal afholde sig fra at se på ulovlige ting. Hånden må ikke røre eller tage noget, der ikke hører til det. Ørerne skal afholde sig fra at lytte til tom snak eller obskøne ord. Fødderne skal afholde sig fra at gå til syndige steder. På en sådan måde, bemærket alle dele af kroppen hurtigt.


Under den hurtige, til muslimer erfaring sult og tørst og lære sympatiserer med dem i verden, der har lidt at spise. De kommer til at værdsætte de velsignelser, som Allah indrømmer dem. Gennem øget velgørenhed i løbet af måneden, udvikle muslimer følelser af generøsitet og velvilje over for andre. Og da alle muslimer i verden undergår den samme oplevelse på samme tid styrker denne praksis samfund obligationer over hele den muslimske verden.Koranen kommandoer som følger: ". Ramadan er den måned, hvor Koranen blev sendt ned som en vejledning til menneskeheden, og tydelige tegn for vejledning og vurdering mellem rigtigt og forkert Så hver eneste af jer, der er til stede ved sit hjem i løbet af denne måned skulle bruge det i faste. Men hvis nogen er syg eller på rejse, skal den fastsatte frist gøres op i dage senere "(Koranen 2:185). Derfor er enhver muslim forpligtet til hurtigt, med følgende undtagelser:

Rejsende

De, der lider af en midlertidig sygdom

De ældre eller kronisk syge

Kvinder i menses eller postchildbirth blødning

Gravide eller ammende kvinder

Børn, der endnu ikke har nået puberteten

Hvis det er muligt, er savnet dage gøres op på et senere tidspunkt. Hvis årsagen til undtagelsen er langsigtet, så de mistede dage, kan der kompenseres for ved at give efter velgørenhed nok til at brødføde én fattig person for hver dag i fasten.

Børn er ikke forpligtet til at faste, indtil de når puberteten. Men mange børn kan lide at deltage i aktiviteter i familien og forsøge at hurtigt for en dag eller del af en dag. Undertiden vil de hurtigt på weekender, for eksempel, eller vil hurtigt fra middag til solnedgang. Dette fremmes som praksis for den dag, hvor fastende vil være påhviler dem.


På en dag med faste, kaldet muslimer stigning før daggry for en tidlig måltid Suhoor. Denne let måltid er at fodre kroppen gennem den strenge daylong hurtigt. Den hurtige begynder med predawn kald til bøn. Muslimer fortsætter gennem deres dagligdag arbejde, skole eller andre forpligtelser, bevidste om de begrænsninger af faste og stræber efter at være på deres bedste opførsel. Muslimer fortsætter med at overholde de daglige bønner som sædvanligt og ofte tilbringer en del af dagen læsning Koranens kapitler.

Som solnedgang nærmer sig, ofte muslimer samles som familie eller samfund til at bryde fasten og nyde et måltid sammen i slutningen af ​​dagen. Muslimer bryder deres hurtige ligesom kald til bøn til solnedgangen bøn bliver hørt. Efter traditionen af ​​profeten Muhammed, der ofte muslimer bryde deres hurtige ved at spise datoer og drikke noget mælk. Efter solnedgang bønner, sidder de ned sammen for en aften måltid kaldes fitoor (teknisk, "Morgenmad").Om aftenen, samle muslimer i moskeen for særlige bønner kaldet taraweeh. Disse ekstra bønner tilbydes hver nat i Ramadanen. Hver aften, en sektion af Koranen bliver læst i en lang bøn, så der ved udgangen af ​​måneden for hele Koranen vil være blevet hørt. Muslimer bruger også tid på at besøge med venner og familie før han pensioneret for natten til at hvile, før du starter hurtigt igen den næste dag.

http://www.youtube.com/watch?v=_e1er86VQXA&list=PL4E6E459D9358694D
Top Svar Citer
#15857 - 11/07/2013 15:31 Re: Smukkeste måned i år [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
...samme ligegyldige perron missionstoget kom ind på for omkring 1 år siden - kommer dette tog da aldrig ud i virkeligheden, må man spørge...

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15860 - 11/07/2013 19:18 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
Anonym
Uregistreret

Om islam

I hele menneskehedens historie har der aldrig været en bevægelse, en ideologi, en trosretning, en krig, en epidemi eller en naturlig katastrofe, som har forårsaget en så stor tilbagegang i udvikling for så stor en mængde af verdens befolkning, som islam og dens lærde, der har udformet den.

- Cherif El-Ayouty

Zeff
Top Svar Citer
#15862 - 13/07/2013 12:05 Re: Smukkeste måned i år [Re: Anonym]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 807
Hvordan muslimer fejrer ramadan på steder, hvor solen

Den islamiske hellige måned Ramadan begynder ved observation af nymånen i den niende måned i månekalenderen. Under ramadanen (som starter den 9. juli i år) opmærksomme muslimer rundt omkring i verden afholde sig fra mad og drikke mellem solopgang og solnedgang. Fordi det følger månekalenderen, Ramadan skifter med 11 dage om året i forhold til den gregorianske kalender. I nogle steder,. Som Saudi-Arabien, der gør lidt forskel til det antal timer om dagen Muslimer skal hurtigt Men hvad sker der i de nordlige lande, hvor der kan være op til 24 timers mørke eller lys, afhængigt af tidspunktet på året? Hvad i Antarktis, hvor uafbrudte dagslys og kontinuerlig mørke sidste flere måneder? Hvordan muslimer fejrer ramadan på steder, hvor solen ikke sat?

Dette spørgsmål er blevet mere presserende som muslimer har vovet længere væk fra deres oprindelige arabiske hjemland, hvor den korteste dag i året varer omkring 12 timer og den længste for omkring 15. Islamiske lærde har tilbudt forskellige løsninger. Den strengeste fortolkning af Koranen, Saudi-Arabiens Råd Senior Lærde, fastholder, at man altid skal overholde de lokale tider, så længe natten er skelnes fra dag, selv om det betyder, at faste i mere end 23 timer i døgnet om sommeren og for bare en få timer i løbet af vinteren. (Billedet viser Kaltouma Abakar, en flygtning fra Sudans Darfur-provins, bryde hende fast under den fire timers nat i Rovaniemi, en by i det nordlige Finland.) På de steder, hvor solen ikke sat på alle, skal man iagttage de tidspunkter af det nærmeste sted, hvor det gør.

Men andre forskere hævder, at dette gør for forvirring over hvilken by at følge, og at det er alligevel urimeligt og ikke i Islams ånd at kræve folk til at faste i så lange perioder. Al Azhar moskeen i Cairo, en af ​​verdens mest respekterede islamiske institutter, har fastslået, at muslimer ikke bør hurtigt for mere end 18 timer i døgnet. "Vi er ikke meningen at sulte ihjel," siger Salman Tamimi, leder af Muslim Association of Iceland. Nogle samfund, ligesom de 1.000 eller deromkring islandske muslimer følger derfor en fatwa (islamisk afgørelse) som anbefaler at observere den hurtige tider af den 45. breddegrad. Andre, i Alaska og Sverige for eksempel, observere i stedet de tider af Mekka, da det er det sted, hvor Koranens vers oprindelig henvist en afgørelse bakkes op af Det Europæiske Råd i Fatwa og Forskning. Endnu en gruppe af lærde antyder fastende i 12 timer uanset den tid af året, fordi en gennemsnitlig dag tilbyder 12 timers sollys.

Og hvad med at observere Ramadan fra lavt kredsløb om Jorden, hvor hver periode med dagslys varer kun 45 minutter? I 2007, da Sheikh Muszaphar Shukor, en malaysisk astronaut, blev den første opmærksomme muslim at gå ind i rummet under ramadanen, offentliggjorde Malaysias regering en 20-siders booklet af retningslinjer, der bekræfter, at astronauterne skal følge samme bøn og faste tider som placering fra hvor deres rumfartøjer løftes, i dette tilfælde Baikonur affyringsrampen. "Der er ingen monolitisk standard," siger Imam Abdullah Hasan af Neeli moskeen i Greater Manchester, Storbritannien. "Det gode ved Islam er dets fleksibilitet."
Top Svar Citer
#15865 - 13/07/2013 18:21 Re: Smukkeste måned i år [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Man begynder at forstå hvorfor Mich på et tidspunkt talte meget om stilhed - jeg forestiller mig et uhåndterligt behov for ro, efter en time med Somo og hans megafon! ;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Seneste indlæg
Panteisme
af Arne Thomsen
23/04/2021 13:33
OPLYSTHED
af Gerth
22/04/2021 23:05
Måneden Ramadan,
af somo
22/04/2021 20:41
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
21/04/2021 16:14
GUDDOMMELIGE SAMTALER
af ABC
16/04/2021 19:14
Nyheder fra DR
Eksperters kritik preller af på Sociald..
23/04/2021 10:53
'Det er sindssygt!' Nu kan dansk forfatt..
23/04/2021 10:49
Smitteeksplosion lægger indiske hospita..
23/04/2021 10:48
VIDEO Bliver du også stresset over dit ..
23/04/2021 10:45
LIVE Nasa og SpaceX sender astronauter t..
23/04/2021 10:29
Nyheder fra Religion.dk
Den katolske kirke er i en kønsideologi..
23/04/2021 06:00
Stalin brugte propaganda til at guddomme..
22/04/2021 06:10
Flygtningenævnet mangler nuancer i dere..
20/04/2021 06:00
Præsters natursyn påvirker klimakrisen..
19/04/2021 06:00
10 vigtigste om forholdet mellem tro og ..
06/04/2021 07:00