annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15540585
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372635
Et andet syn 1981099
Jesu ord 1518507
Åndelig Føde 1466783
Galleri
Kærlighed
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 508 gæster og 262 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Smukkeste måned i år

Hvert år islamiske og arabiske nation godt

Og muslimer over hele verden til at sundhed og lykke



Muslimer tilbringer den niende måned i den islamiske kalender observere en EU-dækkende hurtigt. Den årlige faste i Ramadan betragtes som en af ​​de fem "søjler" i islam. Muslimer, der er fysisk i stand er forpligtet til hurtigt hver dag i hele måneden, fra solopgang til solnedgang. Aftenerne er brugt nyder familie og samfund måltider, engagere sig i bøn og åndelig refleksion og læsning af Koranen.

Bortset fra de fem-gange-daglig bøn er faste i Ramadan måneden de mest synlige og genkendelige muslimske handlinger verden over. I løbet af de 30-ulige dage af Ramadanen, er muslimer forpligtet til at faste i dagtimerne, drikkevarer medtages, og afstå fra kropslige fornøjelser som sex eller andre former for sensuel løssluppenhed. Der er fokus på ydmyghed, åndelig enhed med Gud og social enhed med ummaen, eller islamiske samfund, på tværs af kloden.

Fasten i islam har sin oprindelse i jødedommen, kristendommen og den præ-islamiske arabiske verden. Selvom Ramadan er, når muslimer hurtigt de fleste, kan de hurtigt frivilligt resten af ​​året, eller hurtigt tre dage om måneden, eller i seks dage i den måned, Sawwal, der følger ramadanen, eller hurtig på mandage og torsdage. Hver af disse proskriptioner indregnes i Islam.



profeten Muhammed fred være med ham sagde engang: "Hvis man ikke opgive løgn i ord og gerninger, Allah har ikke brug for hans opgive af mad og drikke." Det er derfor bydende nødvendigt, at den fastende person, ikke kun afstår fra mad og drikke, men også fra foul tale, lyve, argumentere, og lignende.

Muslimer opfordres til at bruge denne måned til at revurdere deres liv i lyset af islamisk vejledning. Vi skal slutte fred med dem, der har krænket os, styrke forbindelserne med familie og venner, gøre op med dårlige vaner - hovedsageligt at rydde op i vores liv, vores tanker og vores følelser. Det arabiske ord for "faste" (Sawm) bogstaveligt betyder "at afstå" - og det betyder ikke blot at afstå fra mad og drikke, men fra onde handlinger, tanker og ord.

Under ramadanen må enhver del af kroppen være fastholdt. Tungen skal holdes tilbage fra bagtalelse og sladder. Øjnene skal afholde sig fra at se på ulovlige ting. Hånden må ikke røre eller tage noget, der ikke hører til det. Ørerne skal afholde sig fra at lytte til tom snak eller obskøne ord. Fødderne skal afholde sig fra at gå til syndige steder. På en sådan måde, bemærket alle dele af kroppen hurtigt.


Under den hurtige, til muslimer erfaring sult og tørst og lære sympatiserer med dem i verden, der har lidt at spise. De kommer til at værdsætte de velsignelser, som Allah indrømmer dem. Gennem øget velgørenhed i løbet af måneden, udvikle muslimer følelser af generøsitet og velvilje over for andre. Og da alle muslimer i verden undergår den samme oplevelse på samme tid styrker denne praksis samfund obligationer over hele den muslimske verden.



Koranen kommandoer som følger: ". Ramadan er den måned, hvor Koranen blev sendt ned som en vejledning til menneskeheden, og tydelige tegn for vejledning og vurdering mellem rigtigt og forkert Så hver eneste af jer, der er til stede ved sit hjem i løbet af denne måned skulle bruge det i faste. Men hvis nogen er syg eller på rejse, skal den fastsatte frist gøres op i dage senere "(Koranen 2:185). Derfor er enhver muslim forpligtet til hurtigt, med følgende undtagelser:

Rejsende

De, der lider af en midlertidig sygdom

De ældre eller kronisk syge

Kvinder i menses eller postchildbirth blødning

Gravide eller ammende kvinder

Børn, der endnu ikke har nået puberteten

Hvis det er muligt, er savnet dage gøres op på et senere tidspunkt. Hvis årsagen til undtagelsen er langsigtet, så de mistede dage, kan der kompenseres for ved at give efter velgørenhed nok til at brødføde én fattig person for hver dag i fasten.

Børn er ikke forpligtet til at faste, indtil de når puberteten. Men mange børn kan lide at deltage i aktiviteter i familien og forsøge at hurtigt for en dag eller del af en dag. Undertiden vil de hurtigt på weekender, for eksempel, eller vil hurtigt fra middag til solnedgang. Dette fremmes som praksis for den dag, hvor fastende vil være påhviler dem.


På en dag med faste, kaldet muslimer stigning før daggry for en tidlig måltid Suhoor. Denne let måltid er at fodre kroppen gennem den strenge daylong hurtigt. Den hurtige begynder med predawn kald til bøn. Muslimer fortsætter gennem deres dagligdag arbejde, skole eller andre forpligtelser, bevidste om de begrænsninger af faste og stræber efter at være på deres bedste opførsel. Muslimer fortsætter med at overholde de daglige bønner som sædvanligt og ofte tilbringer en del af dagen læsning Koranens kapitler.

Som solnedgang nærmer sig, ofte muslimer samles som familie eller samfund til at bryde fasten og nyde et måltid sammen i slutningen af ​​dagen. Muslimer bryder deres hurtige ligesom kald til bøn til solnedgangen bøn bliver hørt. Efter traditionen af ​​profeten Muhammed, der ofte muslimer bryde deres hurtige ved at spise datoer og drikke noget mælk. Efter solnedgang bønner, sidder de ned sammen for en aften måltid kaldes fitoor (teknisk, "Morgenmad").



Om aftenen, samle muslimer i moskeen for særlige bønner kaldet taraweeh. Disse ekstra bønner tilbydes hver nat i Ramadanen. Hver aften, en sektion af Koranen bliver læst i en lang bøn, så der ved udgangen af ​​måneden for hele Koranen vil være blevet hørt. Muslimer bruger også tid på at besøge med venner og familie før han pensioneret for natten til at hvile, før du starter hurtigt igen den næste dag.

http://www.youtube.com/watch?v=_e1er86VQXA&list=PL4E6E459D9358694D
Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
29/03/2024 08:41
Ramadan-måneden
af ABC
29/03/2024 08:40
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
'Oppenheimer' har haft forsinket premier..
29/03/2024 12:30
Storebæltsbroen er lukket i retning mod..
29/03/2024 12:13
Rumænien efterforsker dronelignende fra..
29/03/2024 10:53
Israel reagerer på ICJ's ordre om nødh..
29/03/2024 10:23
Problemer giver op til 40 minutters læn..
29/03/2024 09:53
Nyheder fra Religion.dk