annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15692312
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2382603
Et andet syn 1992154
Åndelig Føde 1526479
Jesu ord 1523791
Galleri
Strandbumse livet
Hvem er online?
0 registrerede 408 gæster og 273 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 13 1 2 3 ... 12 13 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15699 - 30/05/2013 11:12 Hijab
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460
Hijab har altid været en vigtig del af missionen af ​​profeterne, religioner åndelige mænd og lærde på en måde, at en af ​​de pligter, som den lærde af religion og samfund er genstand for kyskhed.

Emnet hijab og specifik dækning af kvinder ikke gjorde, og ikke tildeler Islam. Den specifikke slør af kvinder har været stillet i alle himmelske religioner såsom kristendom og jødedom. og et hijab nær den islamiske hijab er observeret blandt de t raditional kvinder, der lever i overensstemmelse med forfader `s måde og har ikke været under indflydelse af den dominerende kultur af tid. Den historiske forbliver indhentet fra de tidligere nationer og stammer i forskellige trosretninger og kulturer viser, at kvinderne har haft mere hijab end mænd. Billederne af Jomfru Maria i de ældre malerier af kristne eller hijab af munke, der har begavet sig for de åndelige spørgsmål og tjener Gud `s tjenere efter Jomfru Maria er den fælles hijab` s criterions blandt muslimer og de betragtes som en fuldstændig slør set fra Koranens og narrative kriterier.

Denne virkelighed viser, at bunden af ​​kvindernes `s hijab ikke have været en geografisk, historisk fænomen, der har sin oprindelse fra klimaet tilstand, Islam` s oprindelse eller private interesser Holy Mohammad (fvmh) og folk eller specifikke situation for befolkningen i arabiske halvøen, selvfølgelig, er islams `s opfattelse i godkendelsen af ​​de tidligere himmelske religion` s anvisninger.

Bunden af ​​islam er frelse og forløsning af mennesker, og de religiøse overbevisninger og etiske og kirkelige bud relateret til kvinde `s hijab i de guddommelige love er blevet udstedt på grundlag af denne logiske filosofi og visdom. Observere den islamiske hijab, kvinden er opmærksom på raffinement og rensning af sjælen og kødelige interesser, giver guddommelig nærhed og forbereder arenaen af ​​åndelig vækst for mænd ved at kontrollere hendes udseende. Hijab er nydt godt af social effektivitet, som styrer de fysiske begær, agitation og udsvævende socialisering, øger fasthed af familien `s system, forhindrer opløsningen af ​​ægteskabet` s stabile centrum og tilbyder den sociale sikring. Den islamiske hijab og slør og followingly opretholdelse af familien `s system er værdifulde på grund af at give den menneskelige` s fremgang og være som kilde til guddommelig nærhed.





Vigtigheden og Nødvendigheden af ​​Hijab:

Betydningen af ​​Den islamiske hijab er i et omfang, den Ophøjede Gud hedder det som en nødvendighed i masser af Koranen `s suraer og betragter det som den menneskelige` s beskytter mod mange fysiske og psykiske sygdomme. Hijab er ikke kun allokeres til kvinde fra det synspunkt af islam, det er en form for slør, der eksisterer i forholdet mellem mand og kvinde. Hijab hindrer umoral, forspænding og er beskytteren af ​​respekt og regler for kyskhed og beskedenhed i islam. Formålet med Islam om hijab er, at den muslimske kvinde kan gøre hendes basale opgaver og mission med fuldstændig frihed, at den menneskelige `s generation, engagere sig i de Værdigheder i hus og hus-føring, er uddannelse af børn, og at være opmærksom på det anset som af hendes opgaver. Islam har nødvendiggjort hijab som vigtigt element i vedligeholdelse og forherligelse af individuelle kendetegn og stabilisering af familien `s fundament og social kyskhed og etik. Desuden har det indført hellige Josef og Jomfru Maria som rollemodel for kyskhed og renhed. Så vil vigtigheden og nødvendigheden af ​​hijab bestemmes i henhold til de ovennævnte spørgsmål.

Virkningerne og betydningen af ​​hijab:

De åndelige resultater:

Hijab er vingerne af jordens `s vinkler, har den kvinde, der har hijab valgt Gud mellem sig selv og sin Gud og har henvendt sig til religionen` s bud blandt befalinger religion og kødelige begær.

Immunitet og sindsro af kvinden:

En kvinde, der ikke er set, motiverer ingen grådighed mod sig selv. Den sikkerhed og fred i sindet er de indlysende konsekvenser af islamisk hijab. Mennesket føler sig mere ro under beskyttelse af en beskytter. Den religiøse hijab er også kvinde `s keeper mod uanstændige blik og sandsynlige skader, som giver kvinden immunitet og ro. Hvis dette hijab bliver mere komplet, vil procentdelen af ​​sikkerhed og beskyttelse øges.

Sundhed og skønhed:

Den islamiske hijab er en manifestation af de åndelige skønheder kvinde. Utvivlsomt, den religiøse hijab forsikrer kvinden mod mange ulykker og sygdomme, og give faste hendes friskhed og skønhed. Vanskeligheden ved hijab er forsikringspræmien, hvor kvinden betaler for vedligeholdelse af hendes ro og sundhed, fordi hijab er et slør, som forhindrer indgangen af ​​skud af blik, tomme ord og det andet problem mod hende sikkert miljø. En kvinde, der ikke har nogen hijab er sårbar. Når kvinden kommer ud fra hendes religiøse hijab, masser af ulykker ødelægge hendes helbred. Hijab holder kvinden mere holdbare, sunde og renere.

Faldet af fortræd:

Hijab af kvinder og værdig adfærd unge har altid været en stærk barriere mod Satans `s fristelser. Sammenligningen af ​​statistikkerne for seksuelle forbrydelser i samfundet viser, at kvinder, der har hijab, spiller en vigtig rolle i nedgangen af ​​sociale Spilopmagerne. De fleste af seksuelle forbrydelser, vil blive fjernet af kyskhed og renhed unge og kvinder hijab. Hvis kyskhed eksisterer i udseende, adfærd og gerning, de seksuelle uro og falske excitements og kærlighed, som har involveret mange unge, der er tilintetgjort, og den etiske sundhed dominere samfundet.
http://www.youtube.com/watch?v=_IykFGpSuys
Top Svar Citer
#15701 - 30/05/2013 13:43 Re: Hijab [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”Bunden af islam er frelse og forløsning af mennesker, og de religiøse overbevisninger og etiske og kirkelige bud relateret til kvinde `s hijab i de guddommelige love er blevet udstedt på grundlag af denne logiske filosofi og visdom”.

- Det er lidt misvisende tale om filosofi, og i særdeleshed logik, i forbindelse med love for leveregler i din koran, som i realiteten blot er en række moralske konventioner med hvilke, et præstestyre tvinger kvinden til at underkaste sig en række unaturlige principper der slet ikke kan argumenteres for som visdom.

”Observere den islamiske hijab, kvinden er opmærksom på raffinement og rensning af sjælen og kødelige interesser, giver guddommelig nærhed og forbereder arenaen af åndelig vækst for mænd ved at kontrollere hendes udseende”.

- Observationen hos mennesker der ikke er underlagt denne form for seksualhysteri, vil nærmest være den pureste form for kvindeundertrykkelse, m.a.o. må kvinder bare ikke virke seksuelt udfordrende på mænd i det off. rum, hvilket i realiteten så indebærer, at manden i følge din koran åbenbart ikke skal lære at få lidt styr på eget følelsesliv, hvorfor kvinder pålægges at gemme sig af vejen så mænd altså ikke påvirkes.

Hvor tit ser og hører man ikke netop om konsekvenserne af denne form for adfærd, som netop drejer sig om at de bare fik koranens direktiver ind med sutteflaske og af den grund nærmest bare vader rundt med fx. et kvindesyn der i den grad mangler sin naturlige menneskelighed. Faktisk har koranen reduceret kvinden fra det menneskelige til en redskab, ja en fødemaskine og gennem netop det teokrati, der så langt fra har relation til egentlig dialektik, hvorfor koranen altså kan reduceres til en række pålæg bestående af idéer direkte overskrevet fra GT.

Hvis drengebasser udsættes for koransk sutteflaske, og derfor ikke fra barnsben lærer at håndtere deres følelsesliv på erfaringsbasis i naturlig menneskelig omgang med piger/kvinder, fordi man netop indretter samfund og familieliv efter idéer om ”den skrøbelige mand” der må tages hensyn til fra alle kanter, ja så kommer bl.a. ægteskaber selvsagt til at afspejle disse koranske doktriner som patriarkalske fodnoter, og har derfor ikke det fjerneste at gøre med et samliv mellem ligeværdige mennesker af forskelligt køn.
Koranens kvindesyn er uddateret og fungerer ikke i et moderne samfund hvor religioner er en privat syssel, dvs. adskilt fra jus og politiske bestemmelser. Når kvinder bryder ud i frihedstrang fra så omklamrende et livssyn, og bare gerne vil trække vejret frit uden direktion af ”skrøbelige mænd” med uddaterede macho-selvsyn fra koranen, ja så overlades disse mænd jo til at fungere med sig selv, og det ka’ nok være de får ondt af sig selv!, og det ka’ nok være at de sekulære samfund blir den rene skærsild, netop fordi de ikke ka’ håndtere den pludselige kontakt med deres følelsesliv – ”mor” er gået, fordi hun fik nok af manden som endnu et barn.

Helt ærligt Somo, du ka’ vel for fanden ikke for alvor mene, at kvinder skal rende rundt og dække sig til, blot fordi du får uhåndterlige følelser hver gang du ser en kvindes hårpragt og lign.? – nu må du sgu’ skærpe dig lidt, du! ;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15702 - 01/06/2013 12:17 Re: Hijab [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460
En muslimsk kvinde forklarer, hvorfor hun har valgt at bære hijab, ikke af undertrykkelse, men frigørelse.

Jeg sandsynligvis ikke passer ind i den forudfattede begrebet "rebel". Jeg har ingen synlige tatoveringer og minimal piercing. Jeg ikke har en læderjakke. I virkeligheden, når de fleste mennesker ser på mig deres første tanke er normalt noget i retning af The modige personer, der har mønstrede modet til at spørge mig om den måde, jeg klæder normalt har spørgsmål som "undertrykte kvinder.": "Har dine forældre gør du bære det? "eller" Kan du ikke finde det virkelig uretfærdigt? "

Et stykke tid siden blev et par piger i Montreal smidt ud af skolen for at klæde ligesom jeg gør. Det forekommer mærkeligt, at et lille stykke stof ville gøre for en sådan polemik. Måske er det frygt er, at jeg huser en Uzi under det! Selvfølgelig er spørgsmålet ved hånden mere end blot en klud. Jeg er en muslimsk kvinde, der ligesom millioner af andre muslimske kvinder over hele kloden, vælger at bære hijab. Og begrebet hijab, i modsætning til den gængse opfattelse, er faktisk en af ​​de mest grundlæggende aspekter af kvindelig empowerment.

Når jeg dækker mig selv, jeg gør det næsten umuligt for folk at dømme mig efter den måde, jeg ser ud. Jeg ikke kan kategoriseres på grund af min tiltrækningskraft eller mangel på samme.

Sammenlign dette med livet i dagens samfund: Vi er konstant dimensionering hinanden op på baggrund af vores tøj, smykker, hår og makeup. Hvilken slags dybde kan der være i en verden som denne? Ja, jeg har en krop, en fysisk manifestation på denne jord. Men det er skibet et intelligent sind og en stærk ånd. Det er ikke for beskueren at Leer på eller til at bruge i reklamer for at sælge alt fra øl til biler!

På grund af den overfladiskhed af verden, vi lever i, er eksterne optrædener så stresset, at værdien af ​​de enkelte tæller for næsten ingenting. Det er en myte, at kvinder i dagens samfund er befriet! Hvilken form for frihed kan der være, når en kvinde ikke kan gå ned ad gaden uden at alle aspekter af hendes fysiske selv bliver "tjekket ud"?

Når jeg bære hijab jeg føler sikkert fra alt dette. Jeg kan være forvisset om, at ingen kigger på mig og gøre antagelser om min karakter fra længden af ​​min nederdel. Der er en barriere mellem mig og dem, der vil udnytte mig. Jeg er først og fremmest et menneske, svarende til enhver mand, og ikke sårbare på grund af min seksualitet.

En af de sørgeligste sandheder i vores tid er spørgsmålet om skønhed myte og kvindelige selvopfattelse. Læsning populære teenage magasiner, kan du hurtigt finde ud af, hvad slags kropsbillede er "in" eller "out". Og hvis du har den "forkerte" kropsbygning, ja, så er du bare nødt til at ændre det, er du ikke? Efter alt, er der ingen måde, at du kan være overvægtig og stadig være smuk.

Kig på en reklame. Er en kvinde bliver brugt til at sælge produktet? Hvor gammel er hun? Hvor attraktiv er hun? Hvad hun iført? Oftere end ikke, vil den kvinde ikke være ældre end hendes tidlige 20'erne, højere, slankere og mere attraktiv end gennemsnittet, klædt i mager tøj. Hvorfor skal vi tillade os at blive manipuleret på denne måde?

Hvorvidt 90'erne kvinden ønsker at tro det eller ej, er hun ved at blive tvunget ind i en støbeform. Hun bliver tvunget til at sælge sig selv, ind kompromittere sig selv. Det er derfor, vi har 13-årige piger stikker deres fingre ned i halsen og overvægtige unge hængende selv.

Når folk spørger mig, om jeg føler undertrykt, kan jeg ærligt sige nej. Jeg tog denne beslutning ud af min egen fri vilje. Jeg kan godt lide det faktum, at jeg tager kontrol over den måde, andre mennesker opfatter mig. Jeg nyder, at jeg ikke giver nogen noget at se på og at jeg har udgivet mig fra trældom af svingende pendul af modebranchen og andre institutioner, der udnytter kvinder.

Min krop er min egen virksomhed. Ingen kan fortælle mig, hvordan jeg skal se, eller om jeg smuk. Jeg ved, at der er mere i mig end det. Jeg også i stand til at sige "nej" komfortabelt så folk spørger mig, om jeg føler som om min seksualitet bliver undertrykt. Jeg har taget kontrol over min seksualitet. Jeg er taknemmelig jeg vil aldrig have til at lide den skæbne at forsøge at tabe / vinde vægt eller forsøger at finde den nøjagtige læbestift nuance, der vil gå med min hudfarve. Jeg har lavet valg om, hvad mine prioriteter er, og disse er ikke blandt dem.

Så næste gang du ser mig, ser ikke på mig sympati. Jeg er ikke under tvang eller en mandlig-tilbedende kvinder fanget fra de barbariske arabiske ørkener! Jeg har været befriet.


USA har en af ​​de højeste rater for voldtægt

USA formodes at være en af ​​de mest avancerede lande i verden. Det har også en af ​​de højeste rater for voldtægt i noget land i verden. Ifølge en FBI rapport, i år 1990 blev der hver dag på en gennemsnitlig 1756 voldtægter begået i USA alene. Senere en anden rapport sagde, at på et gennemsnit dagligdags 1900 voldtægter begås i USA. Året blev ikke nævnt. Kan være det var 1992, eller 1993. Kan være amerikanerne fik 'dristigere "i de følgende år.

Overvej et scenario, hvor den islamiske Hijab er fulgt i Amerika. Når en mand ser på en kvinde og enhver fræk eller skamløse tanke kommer til hans sind, han sænker blikket. Enhver kvinde bærer den islamiske Hijab, der er hele kroppen er dækket undtagen ansigtet og hænderne op håndleddene. Efter dette, hvis nogen mand begår voldtægt, han får dødsstraf. Jeg spørger dig, i et sådant scenario, vil satsen for voldtægt i Amerika stigning, vil det fortsat være de samme, eller vil det falde?

Gennemførelsen af ​​den islamiske Sharia vil reducere antallet af voldtægter

Naturligvis så snart den islamiske Sharia er gennemført positive resultater vil være uundgåelig. Hvis den islamiske Sharia er implementeret i alle dele af verden, uanset om det er Amerika eller Europa, vil samfundet ånde lettere. Hijaab ikke nedbrydes en kvinde, men løfter en kvinde og beskytter hendes beskedenhed og kyskhed.
http://www.youtube.com/watch?v=B8EOj_Rgk24

http://www.youtube.com/watch?v=O5LoLQgPT24
Top Svar Citer
#15705 - 03/06/2013 14:50 Re: Hijab [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”En muslimsk kvinde forklarer, hvorfor hun har valgt at bære hijab, ikke af undertrykkelse, men frigørelse”.

- Du har stadig ikke forstået problemets kerne, Somo ;)
Det ikke alene svært, men decideret umuligt at argumentere for ’sociale hæmninger’ som en frigørelsesproces, hvorfor der naturligvis kun er tale om individet der må indrette sig efter forventninger der er koblet på en identifikationsmodel (koranen).

Når kvinder færdes tilsløret i et off. rum, hvor forbud bygget på koransk dogmetro automatisk ville påføre dem store ubehageligheder dersom de smed det panser mænd har pålagt dem, da skyldes dette altså en indlysende nødvendighed, hvorfor de må gemme sig af vejen for at accepteres i den sociale ramme. Modsat ville de nemlig blive udstillet til offentligt fordømmelse, og måtte flytte – forudsat hun havde livet i behold! De offentlige tilsløringer skal som sagt sikre disse kvinder imod umodne mænd, der aldrig har lært at håndtere deres følelsesliv på en nogenlunde forsvarlig måde.
Kvinder forventes altså netop at gemme deres krop og hår af vejen, men kun fordi disse mænd render rundt som tikkende testosteronbomber uden nogen form for selvkontrol.
M.a.o. skaber man altså med koranen disse tikkende testosteronbomber, via en indbygget seksualmoral og selvidentifikation der imidlertid ku’ undgås med en større psykologisk natur- og selvforståelse.

Kvinder der ikke må gemme sig for at undgå disse verbale eller fysiske overfald, de har en langt større socialøkonomisk og seksuel frihed, som i sig selv muliggør at de selv kan udvælge den eller de mænd der måtte matche deres ønsker som samlivspartner. Kvinders frihed er både en trussel og en udfordring i lande hvor et muslimsk teokrati kun overlever dersom størstedelen af befolkningen holdes i fattigdom og dermed uvidenhed, derfor netop fastholdelsen af disse middelalderlige selvsyn.
Eksempelvis kan årsagen til at du, Somo, sidder her på debatten og missionerer for koransk trosonani anskues som at også du føler dig truet af kvinders frihed til selv at vælge deres liv og mænd. Også du, påvirkes nemlig af humanistiske grundidealer du intet kan stille op imod, hvorfor du enten må gemme dig bag doktriner - som du fx. fremmer i stedet for selv at argumentere for synspunkter – eller matche kvinders forventninger ved at gøre dig mere attraktiv. For se, konsekvensen af friheden til tilvalg, er i sig selv faren ved fravalg. M.a.o. må mænd og kvinder i vestlige samfund altså leve med disse grundvilkår, men render altså sjældent rundt og slår kvinder ihjel, fordi de enten vil skilles eller er blevet forelsket i en anden mand. Der må derfor arbejdes for at vedligeholde værdien af et samliv, og det er skam et fælles arbejde mellem ligeværdige mennesker uden hensyn til kønnets art.

Vi både læser, ser og hører i denne tid en masse om hvordan muslimske mænd har behandlet kvinder, enten fordi de har følt sig forsmået eller p.a. deres familiære middelalderlige æreskodekser. Disse historier viser hver især noget om et kunstigt opskruet macho-selvsyn, der faldt helt til jorden konfronteret med en kvinde der ønskede sin frihed, fordi disse mænd ingen som helst selvkontrol og fornuft havde i sig. Vældig mange mennesker er efterhånden ved at være rigtig godt trætte af at høre om mord og forulempelser af kvinder. Vi vil ikke ha’ et samfund, hvor mænd henviser til deres koranske dogmer som forsvarstaler for deres mord og andre modbydeligheder Somo. Vi vil ha’ et samfund, hvor mennesker uanset kønnet, accepterer andre menneskers valg, og det betyder at man må lære sig at tackle sine egne følelser hvis og såfremt en kvinde vil skilles osv.osv., for også dette er nu engang hendes ret på lige fod med manden selv. Forstår du det?

I den forbindelse er vi særdeles mange der er trætte af at høre om muslimer i ungdomsbander, hvilket igen indikerer at deres egentlige selvværd er så lavt, at det blot afhænger af det gruppepres der nu engang forefindes en den slags bander.

Forstår du, gruppepres var et stort problem der offentlig blev debatteret i skolerne tilbage i midten af 70’erne her i landet. Men i og med at der her i landet befinder sig omkring 600.000 mennesker af anden etnisk herkomst, hvoraf en stor del har fået din koran ind med sutteflasken, så må vi altså igen til at undervise i god moral og etik, på samme niveau som tilbage i 70’erne. M.a.o. skal mange børnefamilier altså spilde tiden med at vente på, at en stor gruppe mennesker der har travlt med deres koran får opdraget deres børn efter leveregler i det land de selv er tilflyttet. Ikke mindst, skal disse drengebasser altså også lære at vise respekt overfor kvinder, men i en familie hvor manden opfatter sig selv som kvinden overlegen og decideret betragter hende som hans fødemaskine. Jeg ved ikke om du egentlig forstår problemet, det ser ikke liiige akkurat sådan ud, skal jeg sige dig. Men hvorom dette er, så kan man ikke ligefrem sige at din koran just er medvirkende til fornuftig sameksistens, tværtimod synes folk med den i hånden overalt i verden nærmest at tilbageføre samfund til tilstande de for længst har udviklet sig ud af. Og det er et problem, om du så kan få øje på det eller ej, Somo!

Her må vi bare sige, at mange er ovenud glade for at så mange mennesker der fraflytter islamisk samfundsgalskab, bare udvikler et afslappet forhold til disse religiøse dogmer. Man kan simpelthen bare ikke overføre dogmetroen på demokratiske samfunds bærende søjler, der jo netop sætter mennesket i centrum – det er borgerne der suverænt vælger de politikere der skal repræsentere samfundet og skabe div. love, m.a.o. skabes altså de bærende samfundslove af mennesker, samfundsborgere. Gudeidéer ka’ flagre frit, eller lade være.

”Jeg sandsynligvis ikke passer ind i den forudfattede begrebet "rebel".

- Næh, det kan man vist ikke just ”anklage” dig for ;)

”Jeg har ingen synlige tatoveringer og minimal piercing. Jeg ikke har en læderjakke”.

- Hva’ ska’ du vel også med den slags statiske symboler, når du som menneske i stedet frit kan udvikle eller flytte dit livssyn?

Dresskoder er en signatur i det off. rum, værdisyn formidles symbolsk. Overlever værdierne sig selv, mister signaturen sin værdi. Det samme gælder dresskoder der akkurat reklamerer for særlige livssyn. Små teokrater med store selvsyn, misbruger egentlig bare kvinder som omvandrende reklamesøjler for en religion der egentlig undertrykker mennesker, uanset køn. Kvinder har det bare værre end mænd i disse kulturer hvor dogmetroen/koranen florerer med stringens.

”På grund af den overfladiskhed af verden, vi lever i, er eksterne optrædener så stresset, at værdien af de enkelte tæller for næsten ingenting”.

- Verden selv er indifferent, naturen selv formidler skam ingen værdisyn. Det er mennesker der opbygger værdisyn og formidler dem, hvor nogle af disse værdisyn altså bare ikke repræsenterer livet, og derfor heller ikke udtrykker andet end bare et menneskeligt synspunkt. Synspunkter kan vi imidlertid flytte til en anden vinkel, også uden dér at udvikle nye statiske livssynsmodeller. Koranen din repræsenterer m.a.o. bare et statisk menneskesyn, og det går altså an at gennemskue fx. anekdoter om en ”overfladisk verden” osv.osv.

”En af de sørgeligste sandheder i vores tid er spørgsmålet om skønhed myte og kvindelige selvopfattelse. Læsning populære teenage magasiner, kan du hurtigt finde ud af, hvad slags kropsbillede er "in" eller "out". Og hvis du har den "forkerte" kropsbygning, ja, så er du bare nødt til at ændre det, er du ikke? Efter alt, er der ingen måde, at du kan være overvægtig og stadig være smuk”.

- Den kvindelige skønhed har antikke traditioner, smukt formidlet i hellenismen med et væld af marmor der i visse tilfælde stadig står støt. De viser noget af glæden ved kvindekroppen uden hensyn til tiden i øvrigt, dvs. den kvindekrop du åbenbart gerne ser tildækket, men kun fordi du har fået slige direktiver ind med sutteflasken, hvorfor du altså her sidder og agiterer for kvindekroppen som mandens pers. ejendom. Det er ikke kvinder der trænger til revision min ven, det er sgu’ dig ;)

Modeindustrien som sådan sælger seksuelle identifikationsmodeller i form af påklædning – man kan forøvrigt ikke rigtig tale om kvindekroppe i modeindustrien, da kvindelige former er udæsket, væk, ikke-eksisterende. Og her finder du så en række helseproblemer, som når fx. små teenagepiger derigennem får et ret forkvaklet selvbillede. Modeindustrien lever imidlertid af at sælge tøj i indbyrdes varianter, hvor succes afhænger af salget af stangtøj. M.a.o. kan socialoplysning og helseinformation også her medvirke til at frigøre kvindekroppen fra tvivlsomme idealbilleder – ”aspargeskvinden” (dvs. modellen modetøjet er syet efter) opstår fx. kun fordi det nu engang er lettest at sy tøj efter en originalmodel uden særlige former, hvorfor modeller der skal ”spankulere kat” heller ingen former har. Hvem fanden der så ser det seksuelle i en kvinde uden former, blir hans/hendes eget anliggende. Omvendt er fedme heller ikke spor attraktivt, i hvert fald ikke for mig.

Hvorom alt er, ser du slet ikke dette eller noget andet kvindesyn reflekteret som politiske lovbestemmelser, hvorfor heller ikke denne historie kvalificerer sig som argument for den kvindeundertrykkelsen du faktisk gør dig til fortaler for gennem dine korancitater ;)

Vi ka’ ikke forme fremtidsudsigter for civilisationen med tilbageblik på en gammel religiøs overtro i din koran Somo, den slags fungerede ikke tilbage i tiden og har aldrig fungeret som andet og mere end det at gøre mennesker til trælle. Omvendt ku’ du tilskrive din koran nogle af de humanistiske grundopfattelser tidligere kristne måtte opjustere kristendommen med, det ville idet mindste være dig et pers. fremskridt. Men selve kvinden (for nu at justere din monokel for dig) ér ikke en konstruktion du kan forstå dig på med koranen som manual. Masser af kvinder udvikler sig heldigvis også væk fra disse gamle grundsyn i din koran, og det er godt for dem og deres liv fremover. Hvordan og hvorledes de så ønsker at indrette livet blir op til dem – nøjagtig ligesom det er op til kvinden selv at vælge aborter i kliniske hospitalsmiljøer, hvilket du evt. ka’ bruge som grundlag for næste ombæring af sangvinske korancitater, dér ka’ du ligefrem ta’ selvglade kristne i hånden fra USA, herligt med lidt fællessang troende hinanden imellem, ik’ Somo? ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (03/06/2013 15:48)
Top Svar Citer
#15706 - 03/06/2013 15:52 Re: Hijab [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460
Dine ord er forkert




Iført slør er
Kommando fra Gud til de troende kvinder, der dækker det slør af hoved, ansigt, hals, øvre bryst og bryst.
.

Command fra Gud


Indeholder alle de gode og lykke af kvinder
Kig på den blanke dække af enhver magasin eller reklamer på TV og avisen, vil du opdage, at de fleste af disse reklamer sparsomt har klædt kvinder dragende udgør at tiltrække sig opmærksomhed fra mænd. Dette beviser, at vestlige samfund anser kvinden kun som en sex symbol.
Befrielsen af ​​kvinder i islam er langt overlegen i forhold til vestlige befrielse, da det tillader kvinder at leve med respekt, værdighed og lighed i samfundet.

Lighed betyder ikke efterabe og opfører sig som mænd eller danse til deres kødelige melodier, det ville være en handling af mindreværd i ansigtet af ens egen kvindelighed.
En virkelig frigjort kvinde altid kjoler anstændigt og beskedent. En sand kvinde vil aldrig forringe hendes krop og sælge sit værdighed til højestbydende. Ingen kvinde er virkelig befriet, hvis hun stadig er slave af hendes egensindige samvittighed, kropslig begær eller utroskab.

Men i islam, kvinder, uanset deres rolle som mødre, hustruer, søstre eller døtre, kommando respekt og have en konstruktiv rolle i samfundet. Den Hijab selv giver en aura af frihed til kvindekønnet, lette bevægelser og beskytter dem mod provokationer og hensynsløse grådighed af de menneskelige ulve. Fjernelse af Hijab gør dig sårbar over for begær mænd.
Ved at fjerne din Hijab, har du ødelagt din tro. Islam betyder underkastelse til Allah (swt) i alle vores handlinger. De, der nægter indsendelse kan ikke kaldes muslimer.
Hvad er Hijab? (Hijaab (Muslim Veil), Hejab (An Act of Faith), islamisk klædedragt for kvinder)

Der er mange søstre, der har undladt at forstå den egentlige betydning af Hijab. Hijab teknisk betyder dækker. Islam ønsker bevarelsen af ​​social ro og familiær fred. Derfor er det beder kvinderne at dække sig i deres indbyrdes handlinger med mænd, hvem de ikke er relateret til.
Hvorfor er Hijab nødvendig? (Hijab, Hijab Billeder, Hijab Girls, Hijabi Fashion)
De farlige konsekvenser af den vestlige kultur nøgenhed og eftergivenhed er foran os. Vi bør tænke to gange før blindt forsøger at efterligne de vestlige livsstil.
Hvordan skal kvinder observere Hijab korrekt?
Grundlæggende bør den kjole af damer dække hele kroppen undtagen ansigt og hænder (dvs. håndflader og fingre). Hår bør ikke udsættes, da Islam anser det som halvdelen af ​​den samlede skønhed for kvinder. Den Hijab kan være af enhver form og farve, et stykke chader eller en tredelt ensemble, så længe det ikke er tætsiddende og ikke tiltrækker folks opmærksomhed.
Grundløse indsigelser mod Hijab

• Hijab søger at fængsle kvinder: De, der føler, at Hijab fængsler kvinder bør afstå fra at leve i huse, fordi det er tættere på et fængsel end Hijab.
• Hijab underordnede kvinder: Faktisk tager kultur, der fremmer nøgenhed, folk nærmere til kulturen af ​​dyr. Iført Hijab, tværtimod, befrier kvinderne fra fælden af ​​vestlige mode og sygdomme. Det giver dem større, snarere end mindre frihed og mobilitet.
• Hvorfor kun kvinder? Videnskaben har bekræftet, at visuel stimulation spiller en dominerende rolle i fysiologi mænd i forhold til kvinder. Den omstændighed, at sexindustrien i Vesten er rettet mod den mandlige-markedet bekræfter det.

• Ofre for latterliggørelse: Nogle af vores søstre kommer op med den undskyldning, at den ikke-troende griner ad dem, hvis de observerer Hijab og de føler nedbrudt. De kan grine for en stund, men efter nogen tid vil de ikke have andet valg end at respektere de muslimske kvinder observere Hijab for deres disciplin, som ikke kunne rystes ved deres små griner.
• Lad os ikke glemme den berømte sætning: Den der ler sidst ler længst.

• Beauty er beregnet til at blive værdsat: Sandt! Men kun af manden. Derfor kvinder, der virkelig elsker deres mænd ville aldrig ønsker at blive set i offentligheden uden Hijab.
Hvad er ulemperne ved genudsætning Hijab?
• At blive et let mål for anti-sociale elementer.
• forårsager stor belastninger, usikkerhed og mistænksomhed i hovederne på mænd, i sidste ende at forstyrre den familiære harmoni.
• Anstiftelse unge at afvige mod stien af ​​begær og umoral



• Give anledning til tilfælde af skilsmisse, utroskab, voldtægt og uægte børn.
Hvad er fordelene ved at observere Hijab?
• Tillid social deltagelse som menneske og ikke som seksuel handelsvare.
• Bevogtning en selv fra lystne blikke mænd.
• Ikke aflede folks opmærksomhed fra konstruktivt socialt arbejde.
• Forbedring af den moralske karakter af samfundet.
Som konklusion kan kvinder opnå ægte værdighed og opleve ægte frigørelse ved at observere Hijab og ikke ved at kassere det.
Hijab (Beskedenhed) er også for muslimske mænd


At kaste ned ens blik, betyder ikke at se i en fast måde, ikke at stirre. Sætningen betyder: "Sig de troende ikke at stirre på eller flirte med kvinder."

1.900 voldtaget hver dag i Amerika
Washington: Næsten 1.900 kvinder voldtaget hver dag i Amerika, ifølge en undersøgelse offentliggjort torsdag, at tegner et langt mere dystert billede end amerikanske justitsministerium tal annoncerede tidligere i denne uge.

The National Victim Center, som fremmer rettighederne for ofre for voldsforbrydelser, sagde 1.3 voksne kvinder voldtaget hvert minut og 683.000 amerikanske kvinder voldtaget hvert år på grundlag af en undersøgelse af mere at 4.000 kvinder, herunder 579 voldtægtsofre.
En ud af otte voksne amerikanske kvinder er blevet voldtaget, hvilket bringer det samlede antal voldtægtsofre til mindst 12,1 mio, er det sagt.
Undersøgelsen viste, at 61 procent af alle voldtægtssager involvere kvinder under 18, og at 29 procent af alle voldtægter fandt sted, da offeret var mindre end 11 år gammel.


http://www.youtube.com/watch?v=BAWDrauwZcI

http://www.youtube.com/watch?v=iK28vpFynHc
Top Svar Citer
Array
Side 1 af 13 1 2 3 ... 12 13 >


Seneste indlæg
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Hanskrist
25/04/2024 23:58
Min ”religion”
af Hanskrist
25/04/2024 22:54
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
25/04/2024 21:42
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Trump går efter 'absolut immunitet' ved..
26/04/2024 02:37
USA er gået i gang med at bygge midlert..
26/04/2024 00:31
Ekstremt vejr skyld i dårligste vinprod..
25/04/2024 22:14
Zelenskyj retter direkte tak til Danmark
25/04/2024 21:10
Norsk politi afslutter efterforskning i ..
25/04/2024 20:35
Nyheder fra Religion.dk