annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15926237
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2403395
Et andet syn 2007092
Åndelig Føde 1619804
Jesu ord 1536344
Galleri
Kærlighed
Hvem er online?
0 registrerede 48 gæster og 248 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 9 af 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15765 - 27/06/2013 11:56 Re: Hijab [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1466
Vigtigheden og Nødvendigheden af ​​Hijab:

Betydningen af ​​Den islamiske hijab er i et omfang, den Ophøjede Gud hedder det som en nødvendighed i masser af Koranen `s suraer og betragter det som den menneskelige` s beskytter mod mange fysiske og psykiske sygdomme. Hijab er ikke kun allokeres til kvinde fra det synspunkt af islam, det er en form for slør, der eksisterer i forholdet mellem mand og

kvinde. Hijab hindrer umoral, forspænding og er beskytteren af respekt og regler for kyskhed og beskedenhed i islam. Formålet med Islam om hijab er, at den muslimske kvinde kan gøre hendes basale opgaver og mission med fuldstændig frihed, at den menneskelige `s generation, engagere sig i de Værdigheder i hus og hus-føring, er uddannelse af børn, og at være opmærksom på det anset som af hendes opgaver. Islam har nødvendiggjort

hijab som vigtigt element i vedligeholdelse og forherligelse af individuelle kendetegn og stabilisering af familien `s fundament og social kyskhed og etik. Desuden har det indført hellige Josef og Jomfru Maria som rollemodel for kyskhed og renhed. Så vil vigtigheden og nødvendigheden af ​​hijab bestemmes i henhold til de ovennævnte spørgsmål.
Top Svar Citer
#15766 - 28/06/2013 17:02 Re: Hijab [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”Betydningen af Den islamiske hijab er i et omfang, den Ophøjede Gud hedder det som en nødvendighed i masser af Koranen `s suraer og betragter det som den menneskelige` s beskytter mod mange fysiske og psykiske sygdomme”.

- For det første har gudetro været en belastning for udvikling af viden om sygdomme og virksomme midler imod dem. For det andet beskytter tøj ikke imod hverken psyk. ell. fysiologiske sygdomme – noget du faktisk burde vide, og forøvrigt reciterer du fortsat fra koranen og argumenterer altså stadig ikke for dine meninger!

”Hijab hindrer umoral, forspænding og er beskytteren af respekt og regler for kyskhed og beskedenhed i islam”.

- Som forklaret i denne og tråden ”fem ting”, ka’ den form for moral reduceres til kun beskyttelse af en barnagtig kulturel adfærdsform hos kun drenge, der så at sige via denne kultur (koranen) har fået et vrangbillede af kvinder, og dermed aldrig har lært at blive voksne mænd med styr på deres egne hormonale drifter. Det betyder, at når disse ”drenge” fx. rejser til vesten, da chikanerer de kvinder med deres middelalderlige kønsopfattelse, som var de omvandrende testosteronbomber der render rundt med den opfattelse, at det er kvinders pligt at dække sig til, så de ikke konfronteres med deres egne hormoners brusen.
Beklager Somo, vi ka ikke reducere kvinder til mænds værktøjer, hvorimod vi fra ethvert menneske der opholder sig i off. såvel som private rum ka’ forvente, at mennesker har lidt styr på egne drifter. Din koran er bare ikke repræsentativ for mennesket, og viser derfor egentlig bare noget om neandertalere i indbyrdes kamp om reproduktion – hvilket skete lidt før civilisationen tog form ;)

”Formålet med Islam om hijab er, at den muslimske kvinde kan gøre hendes basale opgaver og mission med fuldstændig frihed”.

- Det er dine egne behov du styres af, i denne reducering af kvinder som andenrangsmennesker, dvs. forestillingen om kvinden som din ”naturlige husslave” – kvinden selv fratages her friheden.

”...at den menneskelige `s generation, engagere sig i de Værdigheder i hus og hus-føring, er uddannelse af børn”.

- Dette viser netop til den feudalisme der er så beskrivende for islamiske samfund. Denne form for samfund har aldrig udviklet sig, hvorfor dit kvindesyn akkurat er betinget af din opdragelse med koranske direktiver i sutteflasken.
Det er uværdigt i det 21 århundrede at begrænse mennesker til slaver, det troede jeg faktisk du vidste? Du har brug for tid til oplysning og eftertanke, for det er dig der her udviser store mangler i din menneskeopfattelse, idet den hører fortiden til – og allerbedst kan illustreres ved sammenligning med romerske leveregler for mere end 2000 år siden ;)

Udd. kvinder stiller forventninger til indholdet i deres liv, og vil alene af den grund være en stor trussel imod din selvopfattelse som mand og det antikke verdensbillede du her opererer med. Kvinderne vil vælge en mand der ikke søger at begrænse deres frie selvudfoldelse, og det efterlader naturligvis dig o.a. med dette menneskesyn i en dybt frustreret livssituation, da du/i jo får svært ved at skabe familie og social tryghed med dén kønsopfattelse. M.a.o. er du/i dybt afhængig af kvinderne som slaver, mens de slet ikke er afhængig af rollen som slave. Og af netop den grund, holder du stædigt fast i dit feudale kvindesyn, fordi du er styret af en uddateret række leveregler fra koranen (fra det 6 århundrede) som moralsk kompas ;)
.
Men jeg har nyheder til dig, Somo: også i teokratier frasiger kvinder sig i stor udstrækning at være mødre for små ”drenge”, for de vil gerne leve sammen med voksne mænd der kan finde ud af at leve uden slaver og mødre. Du må udvikle dig lidt, opdatere dit verdensbillede og menneskesyn, hvis du ska’ gøre dig håb om et samliv mellem ligeværdige mennesker uanset kønnet. Der er altså hverken udsigt til sex eller familiehygge på dén baggrund, Somo ;)

”hijab som vigtigt element i vedligeholdelse og forherligelse af individuelle kendetegn og stabilisering af familien `s fundament og social kyskhed og etik”.

- Som du ser, blir altså ovenstående form for pligtetik bare uanvendelige fraser uden betydning i det 21 århundrede. Det er ikke kvinders livsopgave at undertrykke sig selv i den form for familiepolitik – den gik i det 13 – 19 århundrede her i vesten, idag ville kvinder få ondt i maven af grin og foretrække en rigtig mand fra det 21 århundrede? ;))


mvh
Simon

P.s.: jeg ka’ i øvrigt anbefale dig at læse Giovanni Boccaccio’s “The Decameron” – som på baggrund af ”den sorte død” i Florence 1348 iscenesætter mennesker fra forskellige samfundslag i en enestående livssituation med svirende filosofiske grund- og moralbegreber sat op imod naturen selv, dvs. en natur der var leveringsdygtig med en hæmoragisk sygdom så skræmmende, at den formåede at udviske stort set ¾ af vestlig civilisation. Her stod man netop i vadestedet og vidste hverken ud eller ind p.a. et livssyn der forklarede det kendte med det ukendte, nøjagtig som dit verdensbillede er konstrueret, og måtte herfra rekonstruere værktøjer såvel som sit verdensbillede. Det er naturligt at man brugte reminiscenser i genopbygningsfasen, men det religiøse aspekt forhindrede fortsat en bedre forståelse af menneskets natur, hvorfor der skulle gå flere århundrede før religionen blev frataget politisk magt, og først da, begyndte mennesket så langsomt at undersøge naturen udenfor mennesket med en større forståelse af menneskets egen natur som konsekvens. Viden er jo en kontinuerlig proces, når den altså ikke begrænses af religioner der føler sig truet af forandringer, som det ses i også den islamiske samfundsbygning i vor tid. Og Boccaccio fortæller her historien om menneskets møde med egen frygt, om konfrontationen med meningsgivende sindbilleder i ønsket om at reproducere noget af den kendte tryghed, så man ikke spejler sig i instinktiv regression på ”skildpaddeniveau” i en for fællesskabet svær livssituation, hvor netop livets forgængelighed var et vidnesbyrd der stank overalt på trods af klæder og bønner til guden; hvorfor altså en lille gruppe mennesker fortrækker til et større landsted...



Redigeret af Simon (28/06/2013 17:15)
Top Svar Citer
#15768 - 29/06/2013 11:48 Re: Hijab [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1466
Ubegrundet indvendinger mod Hijab

• Hijab søger at fængsle kvinder: De, der føler, at Hijab fængsler kvinder bør afstå fra at leve i huse, fordi det er tættere på et fængsel end Hijab.
• Hijab underordnede kvinder: Faktisk tager kultur, der fremmer nøgenhed, folk tættere til kulturen af ​​dyr. Iført Hijab, tværtimod, frigiver kvinder fra den fælde vestlige mode og sygdomme. Det giver dem mere, snarere end mindre frihed og mobilitet.
• Hvorfor kun kvinder? Videnskaben har bekræftet, at visuel stimulation spiller en dominerende rolle i fysiologi mænd i forhold til kvinder. Den omstændighed, at sexindustrien i Vesten er rettet mod mandlige-markedet bekræfter det.

• Ofre for latterliggørelse: Nogle af vores søstre kommer op med den undskyldning, at den ikke-troende griner ad dem, hvis de observerer Hijab og de føler nedbrudt. De kan grine i et stykke tid, men efter nogen tid vil de ikke have andet valg end at respektere de muslimske kvinder observere Hijab for deres disciplin, som ikke kunne rystes af deres lille latter.
• Lad os ikke glemme den berømte sætning: Den der ler sidst ler længst.

• Beauty er beregnet til at blive værdsat: Sandt! Men kun af manden. Derfor vil kvinder, der virkelig elsker deres mænd aldrig ønsker at blive set i offentligheden uden Hijab.
Hvad er ulemperne ved genudsætning Hijab?
• At blive et let mål for anti-sociale elementer.
• forårsager stor stress, utryghed og mistro i menneskenes sind, i sidste ende at forstyrre den familiære harmoni.
• Anstiftelse unge at afvige mod stien af ​​begær og umoral



• Give anledning til tilfælde af skilsmisse, utroskab, voldtægt og uægte børn.
Hvad er fordelene ved at observere Hijab?
• Tillid social deltagelse som menneske og ikke som en seksuel handelsvare.
• Bevogtning en selv fra lystne blikke mænd.
• Ikke aflede folks opmærksomhed fra konstruktivt socialt arbejde.
• Forbedring af den moralske karakter af samfundet.
Som konklusion kan kvinder opnå ægte værdighed og opleve ægte frigørelse ved at observere Hijab og ikke ved at kassere det.
Hijab (Beskedenhed) er også for muslimske mænd


At kaste ned ens blik, ser ikke på en reel måde, ikke at stirre. Sætningen betyder: "Sig de troende ikke at stirre på eller flirte med kvinder."

http://www.youtube.com/watch?v=iA6myNjf1Io

http://www.youtube.com/watch?v=A99Z9pY7X_g

Top Svar Citer
#15782 - 30/06/2013 07:36 Re: Hijab [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Igen må man forklare dig, at det man må efterlyse fra dig ikke er flere gentagelser af samme mening, men argumenter for dem - du befinder dig på en debat, forstår du da slet ikke hvad dette indebærer Somo?

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15789 - 01/07/2013 12:02 Re: Hijab [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1466
Amerikanske digter, kritiker og forfatter oberst Donald S. Rockwell skriver: "The enkelhed af islam, den magtfulde appel og overbevisende atmosfære af sine moskeer, den alvor af sine trofaste tilhængere, tillid inspirerende realisering af millioner over hele verden, der besvarer de fem daglige opkald til bøn, disse faktorer tiltrak mig fra den første.

Men efter at jeg havde besluttet at blive en tilhænger af islam, jeg fandt mange dybere grunde til bekræfter min beslutning. Mellow livsopfattelse - frugten af ​​den kombinerede fremgangsmåde og fordybelse, den kloge råd, formaninger til velgørenhed og barmhjertighed af profeten, sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale).

Den brede humanisme, pioner erklæringen om kvinders rettigheder, disse og andre faktorer i læren af ​​mand Makkah, blev mig blandt de første åbenlyse tegn på en praktisk religion, så prægnante og så rammende sammenfattet i de kryptiske ord profeten Muhammed, sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale):» Stol på Gud og binde din kamel. " Han gav os et religiøst system normal handling, ikke blind tro i beskyttelsen af ​​en usynlig kraft på trods af vores egen forsømmelse, men tillid til, at hvis vi gør alting rigtigt, og til den bedste evne, kan vi stole på, hvad der kommer som Guds vilje ...

Da jeg stod i de inspirerende moskeer i Istanbul, Damaskus, Jerusalem, Cairo, Algiers, Tangier, Fez og andre byer, jeg var bevidst om en magtfuld reaktion - den potente hævning af islams simple appel til følelse af højere ting, uden hjælp af kunstfærdige staffage, dekoration, figurer, billeder, musik og ceremonielle ritual. Moskeen er et sted for fordybelse og selvudslettelse i den større virkelighed den sande Gud.

Den demokrati Islam har altid appelleret til mig. Magthaver og fattiglem har samme rettigheder på gulvet i moskeen, på knæ i ydmyg tilbedelse. Der er ingen lejede kirkebænkene eller særlige reserverede pladser.

Muslimen accepterer ingen mand som mægler mellem ham og hans Gud. Han går direkte til den usynlige kilde skabelse og liv - Gud - uden afhængighed af en besparelse formel for omvendelse fra synd og tro i kraft af en lærer til at give ham frelse. Den universelle broderskab af islam, uanset race, har politik, farve eller land, er blevet bragt hjem til mig mest ivrigt mange gange i mit liv, og det er en anden funktion, som trak mig hen imod troen. "

Den grundløse påstand, at islam konverterede folkene havde 'erobret af kraft «er også blevet modbevist af prominente ikke-muslimer.





Mahatma Gandhi, for eksempel, skriver i Young indiske 1924:

"Jeg blev mere end nogensinde overbevist om, at det ikke var det sværd, der vandt en plads til islam i disse dage i ordningen af ​​livet. Det var den stive enkelhed, den fuldkomne selvudslettelse af profeten, sallâ` alaihi wa sallam (må Allâh ophøje hans omtale), den mulig hensyntagen til sine løfter, hans intense hengivenhed til sine venner og tilhængere, hans Uforfærdethed, hans absolutte tillid til Gud og sin egen mission. Disse og ikke sværdet gennemført alt før dem, og overvundet enhver ulejlighed. "

James A. Michener skriver i Readers Digest, under titlen Islam: The misforståede Religion: "Ingen anden religion i historien spredt sig så hurtigt som Islam Vesten har udbredt opfattelse, at denne bølge af religion blev muliggjort ved sværdet Men nej.. moderne lærd accepterer, at idé, og Koranen er eksplicit til støtte for samvittighedsfrihed. "

Laurence E. Browne skriver i udsigterne for Islam: "I øvrigt er disse veletablerede kendsgerninger afhænde ideen så udbredt fremmes i kristne skrifter om muslimerne, at uanset hvor de gik, de tvang folk til at acceptere islam på det punkt af sværdet . "

De Lay O'Leany også skriver i islam Crossroads, London 1923, s.. 8: ". Historien gør det imidlertid klart, at legenden om fanatiske muslimer, fejer gennem verden og tvinge islam på det punkt af sværdet på erobrede racer er en af ​​de mest fanatisk absurde myter, som historikere nogensinde har gentaget"

Det er værd at nævne her, at det er helt forkert at dømme islam ved at den forværrede tilstand muslimer og den åbenlyse korruption, som gennemsyrer den muslimske verden. Hvad Islam prædiker er én ting, og hvad så mange muslimer i dag praksis er noget andet.

Den eneste måde, hvorved vi gøre retfærdighed til Islam er at finde ud af om sine ædle lære, der klart er anført udførligt i den hellige Koran, og de profetiske traditioner. Den berømte populære sanger, Cat Stevens, som senere omfavnede Islam engang bemærkede: »Det vil være forkert at dømme islam på baggrund af adfærd nogle dårlige muslimer, som vises altid på mediet.

Det er ligesom at dømme en bil som en dårlig, hvis føreren er beruset, og han slår den ind i en mur. Islam guider alle mennesker i hverdagen - i sine åndelige, mentale og fysiske dimensioner. Ikke desto mindre må vi finde kilderne til disse anvisninger - Koranen og eksemplet af profeten, sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale). Så kan vi se idéen i at islam. "

Hvad er generelt siges om islam i medierne og i mange akademiske kredse kan også give en forkert idé om det. Da Maurice Bucaille udtrykte det: »De helt fejlagtige udtalelser om islam i Vesten er nogle gange et resultat af uvidenhed, og til tider systematisk nedrakning.

Den mest alvorlige af alle usandheder fortalte om det er dog dem, der beskæftiger sig med fakta, for mens fejlagtige udtalelser er undskyldelig, præsentationen af ​​fakta, der kører i modsætning til virkeligheden er det ikke. Det er foruroligende at læse åbenlyse usandheder i eminent respektable værker skrevet af forfattere, der a priori er højt kvalificerede. "
Top Svar Citer
annonce
Side 9 af 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >


Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Anonym
19/05/2024 04:29
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Vigtige præciseringer
af somo
16/05/2024 15:16
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Fransk politi iværksætter 'stor operat..
19/05/2024 09:17
Efterforsker voldsom brand i Nordjylland..
19/05/2024 09:03
Beredskab med advarsel til borgerne: Pas..
19/05/2024 08:27
Vulkan i Indonesien er gået i udbrud
19/05/2024 07:45
Overlevende turister fra skyderi i Afgha..
19/05/2024 07:11
Nyheder fra Religion.dk