annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15941211
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2404944
Et andet syn 2008064
Åndelig Føde 1624589
Jesu ord 1536995
Galleri
Et lille udvalg
Hvem er online?
0 registrerede 254 gæster og 169 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 33 af 36 < 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#43043 - 02/03/2024 23:51 Re: Hvem vil være muslim... [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...

Går det hele som planlagt...

http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/42981/Kaerlighedsbevaegelsen.html#Post42981

Når vi begynder at undervise om islam, så skal du bare se, hvad der sker med konverteringerne i Danmark...

https://www.korankaffe.dk/

Kom op på bjerget...


Your friend forever

Krishna

PS: Kongen står fast...
Top Svar Citer
#43046 - 03/03/2024 18:10 Re: Hvem vil være muslim... [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1467
Koranens Mirakler


Fingeraftrykket:

Mens det i Koranen bliver fortalt, at det er nemt for Allah (swt) at bringe mennesket til livet efter døden, er fingeraftrykkene af mennesket specielt fremhævet.

“Tror mennesket at Vi ikke kan samle dets knogler? Nej, Vi er sandelig i stand til at sammenføje dets fingerspidser på perfekt vis.” [Surat al-Qiyama (75), vers 3-4]

Eftertrykket på fingeraftryk har en meget speciel betydning. Dette er fordi enhvers fingeraftryk er unikke. Alle som lever eller som nogensinde har levet i denne verden har et sæt af unikke fingeraftryk.

Det er også grunden til at fingeraftryk er accepteret som en meget vigtig identifikationskilde, eksklusiv for dens ejer, og brugt til dette formål overalt i verden.

Men hvad der er vigtigt er, at denne egenskab som fingeraftrykket besidder, først blev opdaget i det senere 19. århundrede. Før da, opfattede folk fingeraftryk som almindelige kurver uden nogen speciel vigtighed eller mening. I Koranen derimod, pointerer Gud til fingerspidserne, hvilket ikke optog nogens opmærksomhed på det tidspunkt og påkalder vores opmærksomhed til deres vigtighed – en vigtighed som dog først kunne blive forstået i vores tid.

Jern/Hadid

Her er endnu et element som er fremhævet i koranen:

Jern er et element, der er særligt fremhævet i Koranen. I Surat al-Hadid, som betyder Jern, står der:

“Og vi har sendt jernet ned, i hvilken der er en mægtig styrke (i krigs henseende) og (også) mange fordele for menneskeheden.” [Surat al-Hadid (57), vers 25]

Formuleringen “sendt jernet ned” er specielt brugt for jern i verset, det kunne tænkes at have en metaforisk betydning for at forklare at jern er givet til menneskets tjeneste. Men når vi tager den bogstavelige betydning af ordet i betragtning, som er fysisk at blive sendt ned fra himlen, bliver vi klar over at dette vers antyder et meget vigtigt videnskabeligt mirakel.

Dette er fordi moderne astronomiske fund har konkluderet at metallet jern, som er fundet i vores verden er kommet ned fra de gigantiske stjerner i det ydre rum.

De tunge metaller i universet produceres i de store stjerners atomkerne. Vores solsystem har dog ikke en passende struktur til at kunne producere jern selv. Jern kan kun blive produceret i meget større stjerner end solen, hvor temperaturen når et par hundrede millioner grader. Når mængden af jern overskrider et vist niveau i en stjerne kan stjernen ikke længere klare det og ender med at eksplodere, i hvad der kaldes en nova eller en supernova. Som resultat af denne eksplosion, spredes meteorer der indeholder jern, i universet og de bevæger sig gennem rummet indtil de tiltrækkes af et himmellegemes tyngdekraft.

Alt dette viser at metallet jern ikke blev formet på jorden, men blev båret fra eksploderende stjerner i rummet via meteorer og blev sendt ned til jorden præcis som der er forklaret i verset. Det er klart at denne kendsgerning ikke kunne være videnskabeligt kendt i det syvende århundrede, da Koranen blev åbenbaret.

“Og vi har sendt jernet ned, i hvilken der er en mægtig styrke (i krigs henseende) og (også) mange fordele for menneskeheden…” [Surat al-Hadid (57), vers 25]

Endvidere indeholder det 25. vers af Surat al-Hadid, som refererer til jern, to interessante matematiske koder. Surat al-Hadid er den 57. Surah i Koranen. Den numeriske værdi af ordet “Al-Hadid” på arabisk, i andre ord Abjad, er det samme nummer: 57. Den numeriske værdi af ordet “Hadid” alene er 26, og 26 er atomnummeret af jern.

Havet

En af verdenshavenes egenskaber, som på det seneste er blevet opdaget, er beskrevet i et af Koranens vers.

“Han har sluppet de to have løs, som (saltvand og ferskvand) mødes. Mellem dem er der en barriere, som ingen af dem kan overskride.” [Surat ar-Rahman (55), vers 19-20]

Denne egenskab af havene der konvergerer sammen og ikke blander sig med hinanden, er for kun lidt tid siden blevet opdaget af havforskere. På grund af en fysisk kraft kaldet overfladespændingen, mikser vandet af to have, som er naboer til hinanden, sig ikke. Forårsaget af densitetsforskellen af vandene, forhindrer det overfladespændingen, vandene fra at blande sig med hinanden ligesom, hvis der er en tynd væg i mellem dem.

Den interessante side af det, er at i en periode hvor folk ikke havde nogen viden om fysisk overfladespænding eller havforskning; var dette afsløret i Koranen.

Bjergene

Koranen leder opmærksomheden hen til en meget vigtig geologisk funktion af bjerge.

Allah (swt) siger:

“Og Vi anbragte på jorden befæstede bjerge, så den ikke skulle ryste…” [Surat al-Anbiya (21), vers 31]

Som det er bemærket, er det i verset angivet at bjerge har den funktion, at forhindre rystelser på jorden.

Denne kendsgerning var ikke kendt af nogen, da Koranen blev åbenbaret. Den blev bragt frem for nyligt, som resultat af moderne geologiske fund.

Ifølge disse fund, så opstår bjerge som resultat af bevægelser og kollisioner af massive plader, der udgør jordens skorp. Når to plader kolliderer, glider den stærkere ind under den anden, og den på toppen bøjer sig og former højder og bjerge. Laget under, fortsætter under jorden og laver en dyb ekstension nedad. Det betyder at bjerge har en portion der udstrækker sig nedad, så stor som deres synlige portion på jorden.

I en videnskabelig tekst, beskrives bjerges struktur på denne måde

“Hvor kontinenter er tykkere, som i bjergområder, synker skorpen dybere i kappen.”

I et vers er denne rolle som bjerge spiller, påpeget gennem en sammenligning med “pløkker”.

“Har Vi ikke gjort jorden til et leje. Og bjergene til teltpløkke?” [Surat an-Naba (78), vers 6-7]

Bjerge nagler pladerne på jordens skorp sammen, ved at strække sig over og under jordens overflade ved sammentræfningspunkterne af disse plader. På denne måde fæstner de jordens skorp og forhindrer den i at drive over magmalaget eller blandt dets plader.

Man kan sammenligne bjerge med søm, der holder træstykker sammen.

Denne funktion af bjergene defineres i videnskabelig litteratur med begrebet “isostasi”. Og hvad betyder isostasi?

Isostasi: Generel ligevægt i jordens skorp fastholdt af en bøjelig strøm af klippemateriale under overfladen under tyngdevirkningens pres.

Denne afgørende rolle af bjerge der blev opdaget af moderne geologi og seismisk forskning, var afsløret i Koranen århundreder siden, som et eksempel på den overlegne visdom i Allah (swts) skabelse.https://islamindeks.wordpress.com/2007/09/23/koranens-mirakler/Kartelchefer er bedøvede, hvordan islam ændrer sine medlemmer!

https://www.youtube.com/watch?v=jush-Mgo8oc&t=4s
Top Svar Citer
#43047 - 03/03/2024 18:12 Re: Hvem vil være muslim... [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1467
islam er alle profeters religion og betyder underkastelse til én Gud, faren.


Gud siger i Koranen

(85) Søger nogen en anden religion end Islam, skal den ikke modtages af ham, og han skal i det kommende liv være blandt taberne.
Der er en passage i Bibelen, som virkelig understreger hans kernebudskab. En mand kom til Jesus og spurgte "Hvilket er det første bud af alle?" Jesus svarede: "4 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er een"
. Så det største bud, den vigtigste overbevisning ifølge Jesus er, at Gud er én. Hvis Jesus var Gud, ville han have sagt 'Jeg er Gud, tilbed mig', men det gjorde han ikke. Han gentog blot et vers fra Det Gamle Testamente, der bekræftede, at Gud er Én.Men overvej følgende udtalelse fra Jesus:


3 Men dette er det evige Liv, at de kende dig, den eneste sande Gud, og den, du udsendte, Jesus Kristus. 4 Jeg har herliggjort dig på Jorden ved at fuldbyrde den Gerning, som du har givet mig at gøreKristus afviser kristne på opstandelsens dag

Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske faders vilje. Mange vil den dag sige til mig: Herre, Herre! Har vi ikke profeteret i dit navn, og har vi ikke uddrevet dæmoner i dit navn, og har vi ikke gjort mange mægtige gerninger i dit navn? Og da vil jeg sige dem, som det er: Jeg har aldrig kendt jer. Bort fra mig, I, som begår lovbrud!
Lignelsen om huset på klippen og huset på sand

Derfor: Enhver, som hører disse ord og handler efter dem, skal ligne en klog mand, der har bygget sit hus på klippen. Og skybruddet kom, og floderne steg, og stormene suste og ramte det hus. Men det faldt ikke, for dets grund var lagt på klippen. Men enhver, som hører disse ord og ikke handler efter dem, skal ligne en tåbe, der har bygget sit hus på sand. Og skybruddet kom, og floderne steg, og stormene suste og slog imod det hus. Og det faldt, og dets fald var stort.«

Matthæusevangeliet Kapitel 7Kristi anden nedstigning er ikke en fordel i forhold til profeterne, men en opgave fra Gud til Kristus

At fortælle de mennesker, der sagde om ham, at han er en gud eller Guds søn

Han er ikke en gud, men kun en Guds profet

og islam er alle profeternes religion


han vil stige ned på jorden før den yderste dag. Han vil dræbe antikrist, bryde korset og regere i henhold til den islamiske sharia, profeten Muhammeds sharia fred være med ham


Gud er kun faderen

Jesus er Guds profet

Helligånden er en engel, der overfører åbenbaringen fra Faderen til profeterneAhmed Deedat, Kristi genkomst og dens årsager

https://www.youtube.com/watch?v=3e3C_S2H95M&t=36s

Kristus afviser kristne på opstandelsens dag...! Hashem i samtale med en kristen kvinde - Speakers Corner - (Hyde Park - London)


https://www.youtube.com/watch?v=5abJ2w3TEr4
Hvis Muhammed var den sidste profet, hvorfor vil Jesus så vende tilbage? - Spørgsmål og svar - Abdur-Raheem Green


https://www.youtube.com/watch?v=AOOqb2wXgPw
Top Svar Citer
#43048 - 03/03/2024 20:12 Re: Hvem vil være muslim... [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...

Går det hele som planlagt...

http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/42981/Kaerlighedsbevaegelsen.html#Post42981

Er vi ved at lære noget...

http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/43044/Hvem_vil_vaere_muslim.html#Post43044

Kom op på bjerget...
Your friend forever

Krishna

PS: Kongen står fast...


Top Svar Citer
#43049 - 03/03/2024 20:29 Re: Hvem vil være muslim... [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1467

Hvorfor konverterer millioner til islam?

https://www.youtube.com/watch?v=WockgNgH8e4

Udfordring - Svar 3 spørgsmål & jeg vil acceptere islam
https://www.youtube.com/watch?v=1J2_8H0_0GI


En 108 tusind hinduer. konverterer til Islam (fantastisk historie)
https://www.youtube.com/watch?v=ilxWQIIMO18


Hvorfor konverterer så mange berømtheder til islam i USA og over hele verden?https://www.youtube.com/watch?v=yJwdoWdm0hA
Top Svar Citer
annonce
Side 33 af 36 < 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 >


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
20/05/2024 13:44
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Yderligere tre er anholdt i Polen og sæ..
21/05/2024 23:54
Zelenskyj om situationen i Kharkiv: Vore..
21/05/2024 23:12
Stødtand fra forhistorisk dyr fundet i ..
21/05/2024 22:03
Folkemødets program er større end noge..
21/05/2024 21:10
Israel beslaglægger kameraudstyr, der s..
21/05/2024 20:57
Nyheder fra Religion.dk