annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 11103249
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2113934
Et andet syn 1822024
Jesu ord 1398786
Den Evige Filosofi 1195137
Galleri
Mit russiske ikon.
Hvem er online?
0 registrerede 52 gæster og 50 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 12 af 23 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 22 23 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#38277 - 05/01/2023 03:34 Re: Tidsånd - de 12 Trin [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
Du: "Angående Gerth, er det min opfattelse, at Gerth har haft åbenbaringer, som han oplever som forpligtende, og som han gør sit bedste for at leve op til. Gode råd til Gerth tror jeg ikke Gerth lytter til - af den simple grund, at han ikke tror på, vi forstår ham. Det gør jeg faktisk heller ikke - i hvert fald ikke særlig godt."

Idag havde tankstationen udsolgt af minivin svarende til 1,5 glas rødvin, så hun spurgte mig om, jeg derfor istedet vil købe en liter på karton eller en flaske af det?" Nej, det virker kedeligere, men efter mine tømmermænd nytårsdag, ved jeg, at min krop er ikke længere ung selvom jeg er blandt andet ungdommelig, kraftfuld og lyset sådan. Evigt liv handler ikke om den slags barnlighed uden visdom. Dog ved jeg ikke om jeg igen i Himlens rige efter denne verden er ligsom Det guddommeliges pattebarn som uskyldigt uvidende om menneskehedens lort, men der foretrækker jeg altså patter på selvbevidst den modne måde istedet. griner

Jeg har endnu ikke oplevet gode råd her!
Du forstår ikke jeg om Det guddommelige inklusiv åbenbaringerne ligesom de andre profiler her, men så kender i mig heller aldrig. Når folket lærer mig at kende som person, så ønsker de dette blandt andet via deres igennem dem selv på forskellige måder åbne spørgsmål i henhold til Det guddommelige smiler

Hvorfor synes Hans K, at jeg skal have en uddannelse, når han selv ikke har oplyst om hans egne ting sådan. Har han kun ufaglært arbejde, hvilket ikke sker ligesom de af ham nævnte berømtheder om eksempelvis teologi, filosofi og psykologi? blinker

Om medmennesker fatter en person eller ej - De gale snakker volapyk, men faktisk ligesom i skrifterne, så var igennem historiens gang dem, som bare fattede et eller andet bedre end alle andre i samtiden. Så, hvordan har jeg selv om denne ´pris´ ved det... yeah

Der er en meningsfuld kærlig plan for skabelsen, men skæbnen er ikke helt forudbestemt ligesom om fri vilje idag, men da jeg ved cirka tyve års alderen læste Nostradamus værk, der lød dets sprog som for intetsigende. Læser jeg dette igen senere, så måske jeg ser noget betydning alligevel deri ligesom igennem mig. Men, jeg behøver ikke længere præstens prædikener fra Biblen, en Imam´s citater om Koranen, en gurus belæringer og andet lignende inklusiv de mange forfatteres åndelige bøger! Derfor jeg ikke møder folk om spiritualitet endda således uden relationer endnu, men snart i gaden....

´Vil´ forstå virker godt for folk men ikke, når det overdrives om fortolkninger! Jeg har ikke længere behov for rollen som den åndeligt søgende. tommelop

På min spirituelle rejse kæmpede jeg igennem ekstrem modgang for blandt andet min kyskhed og fromhed om renhed ligesom eventyret om snehvide eller myten Herkules og så videre, men spirituelle kontaktpersoner synes, at jeg sådan var for meget hård ved mig selv om strengere krav angående det gode tiltrods for min opfattelse af Buddha og Jesus Kristus som nogle af de dygtigst mestre. I Biblen GT lyttede Job heller ikke til folks dårligt irrelevante råd.
Folk er altså forskellige endda tilmed på den med Helligånden måde om sex: aseksuel, cølibat, uforpligtende, analfikseret, parforhold med mere. Især i Biblens NT prædikede Jesus skeptisk om folks påstået renhed i både krop og sind. Det er vigtigere, at man blot ikke gør hinanden fortræd, da dette sker psykopati, egoismen og indskab.

Biblen beskriver faktisk heller ikke penge som livets drivkraft. Jeg har da engang oplevet negative og positive reaktioner fra nogen, da jeg påstod, at et pengefrit samfund er muligt men kun igennem et fornuftig kærligt samarbejde vedrørende samlet individets og det fællesskabets behov, hvor ingen lider af det og alle har nok.
Marslows behovspyramiden nævner ikke penge!

Redigeret af Gerth (05/01/2023 04:05)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#38278 - 05/01/2023 13:18 I KRISTUS er vi NYE SKABNINGER [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Gerth har nævnt jeg var BESAT af Paulus.


Jeg er ihvertfald BESAT og BEGEJSTRET over hvad jeg mødte hos Paulus og hvad han kunne give mig - nemlig blive far til mig i KRISTUS = Paulus iklædte mig KRISTUS - gjorde at KRISTUS vandt SKIKKELSE i mig.

Det er hvad jeg finder i de ægte Paulus Breve der FASCINERER mig - OPTAGER mig - GRIBER OPSLUGER og HENRYKKER mig. Har GREBET MIG - JER ER BLEVET GREBET AF og som I alle har bemærket - som Gerth har bemærket. At blive GREBET AF KRISTUS - IKLÆDT KRISTUS - kan ikke foregå udenom GUD HELLIGÅNDENS MEDVIRKEN - så jeg kan ikke læse mig til det alene, udelukkende med mine egne læsefærdigheder.

Paulus som menneske og person tænker jeg ikke så meget på i første omgang jeg er optaget af hvad jeg finder i Paulus Breve:

Paulus første Brev til Thessaloniki.

Paulus Brev til Galaterne

Paulus første Brev til Korintherne

Paulus andet Brev til Korintherne

Paulus Brev til Romerne

Paulus Brev til Filipperne

Paulus Brev til Filemon

Paulus Brev til Kolossenserne

Paulus Brev til Efeserne


-0-0-

Hvem var jeg da jeg møder Paulus Breve?

Jeg var ham der havde studeret psykologi og medicin på Århus Universitet og filosofi på
Odense Universitet.

Jeg var nok en førerhund som en af mine kærester sagde om mig. Jeg var beundret for min nytænkning og høje intelligens eller gode forstand (hvilket der er mange anekdoter og "myter" om).

Jeg tror ikke det er forkert at sige jeg var lynende godt begavet hvilket mine præstationer på psykologi studiet og især medicin studiet også bakker op om.

Men jeg fungerede også ved siden af mine studier - havde et liv ved siden af hvor jeg gjorde mig gældende. Jeg var en hård nyser såvidt fysisk arbejde og sport. Og efter sigende meget INSPIRERENDE at være sammen med og folk blev smittet af mit gode humør.

Op til at jeg møder Paulus Breve har jeg oplevet STORE OMVENDELSES ØJEBLIKKE i MIT LIV og perioder med ÅBENBARINGER hver eneste dag - ja jeg brugte ordet ÅBENBARING i en ikke religiøs sammenhæng.

Jeg forsøgte som naturvidenskabelig skolet opdraget på Universitetet at få styr på de STORE OMVENDELSES ØJEBLIKKE og de utallige ÅBENBARINGER jeg havde i en periode.

Søgte medicinske (neurovidenskabelige) og psykologiske (Jung) forklaringer. Jeg ville gerne forstå disse store KRÆFTER og ENERGIER jeg havde stiftet bekendtskab med.

Jeg var utrolig nysgerrig og levende og ja utrolig godt begavet (hvilket jeg kan sige uden at prale og hvis jeg ikke nævner dette så lyver jeg eller skjuler jeg noget for jer - derfor skal det med).

Jeg var engageret i alt indenfor for NEW AGE - og det på egen krop. Havde en kæmpe solid erfaringsbaggrund.

Så er det jeg møder Paulus Breve.

Ja det er en høj intelligent naturvidenskabelig skolet karismatisk førerhund mand med stor livserfaring (fra Universitetet og fra arbejdsmarkedet og familie livet (kærligheds livet)) der møder Paulus Breve.

Og i Paulus Breve finder jeg disse STORE OMVENDELSES ØJEBLIKKE og disse mange ÅBENBARINGER vores liv kan være fyldt med - ja i mit liv var de mange og på daglig basis i en periode.

Endelig finder jeg et menneske der forklarer åh så smukt alt det jeg har været igennem. Jeg følte mig straks hjemme da jeg trådte ind i Corpus Paulus - Paulus Breve.

Jeg følte mig forstået - jeg var ikke alene. Jeg følte mig HJEMME - her var jeg HJEMME.

De STORE OMVENDELSES ØJEBLIKKE og de utallige ÅBENBARINGER der burde ledsage vores liv var så SMUKT beskrevet i Paulus Breve og komponeret op om:

BEGIVENHEDEN KRISTUS den GUD HELLIGÅNDENs NY VÆREN og VIRKELIGHED ind i verden ved mennesket Jesus - vi også har adgang til.

De Nye Skabninger vi er i KRISTUS - KRISTUS der VIRKER og er den samme efter Jesus død og ud i al fremtid og er altså ikke bundet uløseligt til historiske Jesus som det dog BEGYNDTE MED og VED.

Altså kender vi fra nu af ingen rent menneskeligt. Og selv om vi har kendt Kristus rent menneskeligt, så gør vi det nu ikke længere. Altså: Er nogen i Kristus, er han en ny skabning. Det gamle er forbi, se, noget nyt er blevet til! Men alt dette skyldes Gud

Det er altså ikke mennesket Jesus vi dyrker men hvordan GUD AKTUALISERER og GØR SIG GÆLDENDE og KOMMER TIL VERDEN - TIL OS - ved og igennem mennesket Jesus og FORSÆTTER MED AT GØRE SIG GÆLDENDE efter Jesus død, fordi KRISTUS BEGIVENHEDEN er en OPSTANDELSES BEGIVENHED - altså KRISTUS BEGIVENHEDEN er den samme altid.

Det GUDS NÅDESVÆRK - VORES - VI MENNESKERS NYE HANDLINGSBASIS I GUD - især gennem GUD HELLIGÅNDENS VIDUNDERLIGE FORUNDERLIGE GERNINGER MED OS - der BRYDER ret for alvor IND I VERDEN ved og/eller igennem mennesket Jesus - FORSÆTTER med samme uformindsket styrke og virkekraft og OVERVÆLDENDE KRAFT efter Jesus død - derfor PAULUS siger det er en OPSTANDELSES BEGIVENHED - KRISTUS ER OPSTÅET FRA DE DØDE - BEGIVENHEDEN KRISTUS forsvandt altså ikke med Jesus død. Vi får KRISTUS BEGIVENHEDEN eller KRISTUS IMPULSEN der altså til alle tider er sluppet løs i verden og som vi alle har adgang til til enhver tid.


-0-0-0-

At erfare GUDS KÆRLIGHED KRISTUS der er UDGYDT i vore HJERTER ved HELLIGÅNDEN der er givet os - dækker også over BEGIVENHEDEN KRISTUS - OS i KRISTUS og KRISTUS i OS.

KÆRLIGHED er altid en forening af to der behøver hinanden for at være FULDKOMMEN.

Og i GUDS KÆRLIGHED KRISTUS er der tale om GUD og MENNESKET der behøver hinanden for at være FULDKOMNE.


Gud ville ikke være FULDKOMMEN GUD uden sin elskede anden mennesket.

Og mennesket ville ikke være FULDKOMMEN uden sin elskede anden GUD DETS SKABER.


At "kigge på" og forstå et KRISTUS IKON kan blive erfaringen af GUDS KÆRLIGHED KRISTUS - som jeg beskrev det ovenfor.

Nemlig i KRISTUS er det HIMMELSKE og det JORDISKE FORENET.

Derfor KRISTUS er KOSMISKE KRISTUS - hvor vi finder vores VERDENSSJÆL. Eller KRISTUS har KOSMISK VERDENSJÆLS KARAKTER over sig.

GUDS KÆRLIGHED KRISTUS = BEGIVENHEDEN KRISTUS er en KOSMISK VERDENSJÆLS BEGIVENHED i vores liv som vi kan møde ved at kigge på og forstå et KRISTUS IKON.AMEN


forsættelse følger
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38279 - 05/01/2023 15:40 Re: I KRISTUS er vi NYE SKABNINGER [Re: Hanskrist]
ABC Online   content
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3830
Sted: Vanløse
Kære HansKrist

Du burde skrive en bog og tjene nogle knapper til alderdommen...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-1/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-i/

Hvad er vi grebet af...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38280 - 05/01/2023 15:53 Re: I KRISTUS er vi NYE SKABNINGER [Re: ABC]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Citat:
Jan ABC:

Du burde skrive en bog og tjene nogle knapper til alderdommen..Ja du siger noget JAN - så er jeg fri for sommerhus rengøring for Novasol og for at leje min bolig ud til tyske feriegæster og alt det praktiske bøvl der følger med i den forbindelse - rengøring mm. Fri for alt dette ufaglærte arbejde som Gerth ikke vil røre med en ildtang og som han ikke forstår jeg er ydmygt fanget i.

At skrive en bog om BEGIVENHEDEN KRISTUS eller KRISTUS i MIG - ville sørme være noget andet end at gøre toiletter rene og vaske vinduer.

Eller er det? Jesus vaskede jo også fødder.

Vi skal have fundet ud af om Gerth rør en finger - hvis vi ser bort fra når han kæler for sig selv - sit kæledyr mellem benene.

Jeg er spændt på at høre om Gerth's daglige praktiske gøremål. Umiddelbart virker han ikke optaget af noget ufaglært praktisk husgernings arbejde.

Det er mit indtryk at Gerth føler sig først og fremmest fornem ÅNDELIG og at han kun gider nedværdige sig selv til noget HÅNDELIGT når han kæler for sig selv.

Hvad bruger Gerth sine HÆNDER til? Rengøring og madlavning? Spændende at høre om grounding og jordforbindelsen i mandens liv.


Mange psykiske problemer skyldes jo manglende forbindelse til den fysiske konkrete objektive givne virkelighed vi er sat i - lige fra husgerning indkøb madlavning og rengøring til et arbejde.

Men en FRELSERSKIKKELSE lever måske i et højere luftlag?

I mit dril (som han selv er skyld i) er der både gemt sjov og alvor.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38281 - 05/01/2023 19:32 Re: I KRISTUS er vi NYE SKABNINGER [Re: ABC]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2724
Sted: Odense, Danmark
Arne lagde en smart fælde, hvilken jeg gennemskuede: "jeg tror, at Gerth synes, at han ikke får gode råd fra os, som ikke lytter, fordi vi ikke forstår ham."
Detaljer - Dette hænger ikke sammen om kommunikation og fatteevnen med viden. Kun det falske egos ubevidst instinktive flokmentalitet rammes af mangel på anerkendelsen fra især falske profiler og mennesker som netop selv denne samme type ånd. Man kan høre på folk socialt medmenneskelig, men dog kræver jeg derfor ikke altid forståelsen om den, jeg er. Jeg er heller ikke alvidende, når jeg møder folk.

Du til Hans K: "Du burde skrive en bog og tjene nogle knapper til alderdommen."
Han opfordrede tidligere mig til ud-dannelsen teolog tiltrods for, at ifølge Paulus slår bogstaverne ånden ihjel. Og han siger, at han har udrettet noget ved psykologi, men nævn gerne denne mands sådan officielt værk i samfundet, fordi jeg har ikke set et bevis på disse ´gerninger´? For mig er dette alligevel ikke VIP om væren.

Engang anbefalede det offentlige system via et spøgeskema om mig tiltrods for der fabriksarbejde, hvilket blev kaldt for ´dum i job´, men samfundet har brug for forskellige medmennesker vedrørende ´alt´ (enhed-helhed), at jeg var mest egnet til tværtimod kun det åndelige psykologi, filosofi og teologi, men desværre mangler hver enkeltvis af de faglige retninger, det´ de andre har af indhold. Da jeg havde nogle fritidsjobs, så behandlede mine kollegaer mig det skidt.

Frelserskikkelser ligner eksempelvis gale genier, fordi den slags personer primært bruger hele sit livs bevidsthed på åndeligt arbejde istedet for meget af ting og kroppens lyster ligesom et vigtigt fokus i bevidstheden til dermed endvidere en orden i livsstilen.
P.t. skriver jeg ligesom en hyggeligt ´fighter´ og oplever trygt åbenbaring istedet for endnu forvirrende -sex og druk- om min tid ´alene´ med Det guddommelige som Jeg selv. Jeg passer min lejlighed selv pr. nødvendighed men så lidt som muligt ligesom, at jeg aldrig laver madlavning, hvilket er uinteressant kedelig. Jeg erfarer, at især toilettet og kloakafløbbet kræver ekstra håndarbejde. Jeg så engang på TV, hvor en ung mands lektier blev underholdende belønnet af en sexet kvindes strip. Jeg sagde igår til en pædagogisk mand, at selvfølgeligt klarer han motiveret selv flere vigtige ting i hans villahus istedet for en dyr regning til håndværkeren, fordi når han kommer hjem til hans dame, så hud mod mod rører hun ved ham. Jeg kender en psykisk syg jævnaldrende kvinde, som pludseligt græd i bygaden, fordi hendes liv kun omhandlede praktiske ting, pligter og fysisk/psykisk lidelser - Hun har dog engang kneppet sig til flere børn, som Kommunen og den muslimske far fjernede bort fra hende. Jeg så engang i fjernsynet et dokumentarprogram om huleboere, hvor manden tog et bad, så duftede kvinden til hans krop, hvorefter hans løn var seksuel nydelse.

Men, jeg ligesom noget/nogen i Biblen vil ikke længere et selskab med den Homo Sapiens, som ´dæmonisk´ mishandler mig på en ´satanisk´ måde.
Der sker simpelthen for meget åndssvagt drama om dem. Når jeg endelig sidder ved bordet sammen med de i nærheden, hvilket endda jeg ikke er vant til, så synes sidemanden, at jeg sidder for tæt ved ham. En anden brokker over en lyd, som han selv lidt senere selv laver og så videre. Slap dog af mand. griner
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 12 af 23 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 22 23 >


Seneste indlæg
skadelige urenheder
af ABC
01/06/2023 16:40
Evig vækst
af ABC
01/06/2023 13:00
Det spirituelle parti...
af ABC
29/05/2023 19:21
Så er der linet op...
af Gerth
29/05/2023 17:44
Tro, håb og kærlighed
af Gerth
29/05/2023 15:23
Nyheder fra DR
Mistanke bekræftet: Forurening af tilba..
01/06/2023 16:37
Fire drenge sårede efter masseslagsmål..
01/06/2023 16:33
Nato er klar til at sende flere soldater..
01/06/2023 16:07
Clara Tausons næste French Open-kamp er..
01/06/2023 15:52
Direktør får otte års fængsel og udv..
01/06/2023 15:47
Nyheder fra Religion.dk