annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10312758
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2029988
Et andet syn 1761999
Jesu ord 1348367
Den Evige Filosofi 1146141
Galleri
Nødstrømsanlæg
Hvem er online?
0 registrerede 346 gæster og 11 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 2 < 1 2
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#35890 - 28/05/2022 11:55 Re: Fornyet Evangelisk Teologi for Folkekirken [Re: Hanskrist]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2095
Sted: Odense, Danmark
Øv, du anerkendte mig engang om mit åbenbaring, men når jeg ikke længere repræsenterer din tro, så ligeglad mener, du at jeg ikke er god nok ligesom Arne, hvilket er spild af livstid.
Biblen oplyser kun om Satans fristelser vedrørende riger men ikke sex!
Du ligesom jeg er virkelige eksistens og ikke bare myte. Jeg skjuler ikke min seksuelle uvidenhed, der altså ikke er scorekarl.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#35918 - 30/05/2022 23:40 Re: Fornyet Evangelisk Teologi for Folkekirken [Re: Hanskrist]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2095
Sted: Odense, Danmark
Jeg skrev ´hej mig selv´, fordi mit emne var ikke til dig!

Arne profilen har afsløret gentagne gange hvordan, at du skriver grimt om os. ´Du´ endda ligesom ham nulstiller alt her igen og igen - Engang anerkendte du mit åbenbaring og flere indlæg. Pludseligt modsat siger du, at jeg ikke udtrykker Helligånden, ligsom da du påstod, at vi er modsat helt i hver sin ende?

En bekendt af mig synes, at mit åbenbaring er over hans forstand og en anden, at det sker på det intelligent højeste spirituelle niveau som åbenbaring faktisk. Dette ignorerer du tiltrods for, at du opfordrer os til en højere bevidsthed her. Lad være med igen ligeglad at neglicere det hele igen på en utaknemmelig måde, tak.

Jeg har fattet, at her er det´ skænderi mellem álle´ spild af min livstid selv om, her sker lidt spirituel stimuli, så snart tager jeg i mit liv det store spring, hvor jeg møder folket om OPLYSTHED pr. handling. Dette forum her virker altså som en joke imod trosfrihed og fri vilje ved istedet konstant forvirrende uenighed uden rosende forståelse - For meget negative reaktioner.
Dit citat hanlede om Jødedom versus Kristendommen, hvor et hierarki blev udskiftet med et andet, fordi Biblens sprog har teokratiske træk om den kongelige herre ligesom præster eller profeter dengang og så videre, men mit budskab handler ikke om eliten.

Men, her er generelt for meget psykisk manipulerende taktikker og strategi, så fri vilje virker illusorisk. Hahaha

Det er intet værd, når jeg om alt åbner mig selv her, fordi så sviner man bare det´ til. I kender mig derfor ikke og jeg vedkender ´jer´ ikke mere.


Redigeret af Gerth (31/05/2022 00:00)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#35921 - 31/05/2022 02:50 Re: Fornyet Evangelisk Teologi for Folkekirken [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2883
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth:

Jeg skrev ´hej mig selv´, fordi mit emne var ikke til dig!


Ja det er fuldstændig korrekt - du misbruger Trosfrihed som kladder papir - ikke som debat.

Du bruger trosfrihed til dine sex annoncer.

Det er jo ren spam af trosfrihed det du laver indimellem - oftest - når du er pisse ligeglad med os andre og bare klistrer siden til med fx dine sex annoncer eller når du kun skriver for dig selv = for din facebook gruppe.

Hvis du absolut i din fuldskab - hvor din forstand pga alkohol er fuldstændig ukritisk med din opførsel og dine indlæg er vrøvlet - så ikke oprette dine egne emner.

Du er tydeligvis narcissistisk selvoptaget - du kan ikke relatere til andre - og holde fast i et emne - fx Helligånden eller hvad vi debatterer - du laver bare en roman om hvordan du i narcissistiske autisme ser på verden. Så det er fuldstændig korrekt du skriver til dig selv og for dig selv - altså bruger trosfrihed som kladder papir.

Hverken du eller Arne har fattet noget som helst af hvad Nyhimmel hjemmesiden går ud på som er hvad denne tråd/emne egentlig er oprettet for at drøfte, debattere - fordi det er noget af det vigtigste der sker og er sket - indenfor kristendommen i dagens Danmark - det er høj aktuelt.

Det drøftes i landets aviser - nyheds medier og i radioen. Men ikke en af jer forstår noget. Og Tikka der altid skal belærende undervise os (og tugte os) i kristendom - reagerer heller ikke.Citat:
Gerth: Jeg har fattet, at her er det´ skænderi mellem álle´ spild af min livstid selv om, her sker lidt spirituel stimuli, så snart tager jeg i mit liv det store spring, hvor jeg møder folket om OPLYSTHED pr. handling.


Det har du skrevet i flere år

Som du har sagt farvel i flere år (smækket med døren)

Men sandheden er at du selvfølgelig godt har opdaget at vi er et par stykker her med god forstand på tingene også bedre end din - og derfor kan du ikke slippe stedet.

Du ved jo udmærket godt at jeg forstår det med Helligånden bedre end du nogensinde har forstået det.

Forstår godt at selvet dk smed dig ud og ham underviseren sagde da han så dig komme ind: "nej ikke ham".

Hvad er problemet Gerth? Din tankegang er privat - et privat vrøvlesprog du har udviklet.

Hvis et menneske er interesseret i Helligånden fx eller et andet emne - så studerer man dette fænomen eller emne. Hvorfor? For at lære noget - for at udfordre ens kun private tanker om tingene. Det er udmærket på selvstændigt vis at kunne beherske et emne - men det kræver at man sætter sig ind i hvad andre har sagt om tingene.

Fx når du snakker Helligånd er det udelukkende dine private ideer om Helligånden som er så fyldt med misforståelser om Helligånden. Så din private Helligånd er slet ikke hende Helligånden resten af verden drøfter og har drøftet i 2000 år.

Din Helligånd virker fx overhovedet ikke OPBYGGELIG og KONSTRUKTIV fyldt med HEALING POWER som HELLIGÅNDEN ellers virker både indenfor det sociale (i mellemmenneskelige affærer) og indenfor personligheds livets sfære. Ligeledes virker Helligånden skabende kreativ indenfor kultursfæren og videnskabelig erkendelse. Ud over dette er der også Helligåndens mange Frugter og Åndelige Velsignelser nemlig at åbenbare KRISTUS eller KRISTUS HEMMELIGHEDEN for os - de nye skabninger vi er i KRISTUS (som dog selvfølgelig har at gøre også med det OPBYGGELIGE KONSTRUKTIVE). Du bliver simpelthen nødt til at forstå de mest basale forhold ved et fænomen hvis du vil skrive om det.

Også derfor du nøjes med i årevis at true med at forlade trosfrihed - men du aldrig får dig taget sammen til det fordi du jo godt ved at undertegnede HansKrist her ved mere om Helligånden end du nogensinde har været i nærheden af at fatte.


Afsluttende vis må siges om Gud Helligånden - at det er så vigtigt at vi kommer i proces med Helligånden - at vi lader Helligånden arbejde i os - at vi beder vores ånd om at holde kæft så Gud Helligånden kan begynde at arbejde i os - virke i os - så alle HELLIGÅNDENS FRUGTER og GAVER ret kan blive os skænket.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#35922 - 31/05/2022 04:00 Re: Fornyet Evangelisk Teologi for Folkekirken [Re: Hanskrist]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2095
Sted: Odense, Danmark
Fornyelsen og NWO (den nye verdensorden), hvilket du jo nærmest fremprovokerer med din reaktion vedrørende politik og religion: Den nye himmel og jord er ikke det gamle. Jøderne var ikke glade for Jesus Kristus og du er ligeledes ´kristent´ ligeglad med jeg. Istedet forevigt er den, jeg er.

Jeg er dog enig med dig i, at her har jeg taget røven på trosfrihed og folks ikke-troende definition om fri vilje. Det guddommeliges vilje er med skabelsen i et....men ikke alle er åbne for dette, hvor de ikke selvbevidst udtrykker Helligånden. Jeg opfatter alt ligesom mig selv, fordi ifølge guddommen i Riget hos os er det hele sådan selvskabt.

Min nøgle brækker ved mit hjemmets lås - Idag smækkede en mand med døren med sur råb, fordi han ifølge jeg og et personale ikke fik hans vilje. Jeg havde på fornemmelsen, at du sandsynligvis nævner en dør ligesom porten.

Du: "Som du har sagt farvel i flere år (smækket med døren)."

Jeg minder folket om Biblens relateret lignelser ligesom, at mit liv er en lignende frignelse på dette om en selv. Om folket kan li det eller ej, så er vi sammen i det. Jeg opfatter Det guddommelige i selv min slemmeste fjende.

Jovist må jeg altså gøre noget ved tingene som et arbejde og med folket sådan. Rodløst fra ukrudtet havde jeg intet grundlag for godt, men ligesom en lotusblomst i mudder er jeg livets mirakel.


Redigeret af Gerth (31/05/2022 04:47)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 2 < 1 2


Seneste indlæg
korrigere misforståelser
af somo
01/12/2022 15:05
PROSTITUTION, PORN, LGBTQ AND SEX EXPERIMENTS WITH DENMARK AS AN
af Gerth
01/12/2022 10:20
Er reformationen på vej...
af ABC
30/11/2022 16:05
At elske livet
af ABC
26/11/2022 21:13
Er reformationen på vej...
af ABC
24/11/2022 20:24
Nyheder fra DR
Amerikansk ambassade i Spanien har også..
01/12/2022 16:27
Sigtet for Field's-skyderi bliver frivil..
01/12/2022 15:05
Mor idømt tre års fængsel - mishandle..
01/12/2022 14:55
Distortion har fået grønt lys til 25-..
01/12/2022 14:49
Storfisker slipper for en tur i Højeste..
01/12/2022 13:55
Nyheder fra Religion.dk
Moon-bevægelsen
06/10/2022 06:15