annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15703557
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383558
Et andet syn 1992840
Åndelig Føde 1529234
Jesu ord 1524620
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
0 registrerede 428 gæster og 39 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 27 af 42 < 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 41 42 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#34871 - 16/02/2022 18:18 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461

En person, der var i koma, er ikke rigtig død, og hans oplevelser er hallucinationer



Hvilken betydning har døden i islam?

I vores tro tror vi på, at vores sjæl er en af Guds hemmeligheder, som han ikke fortalte os om - og som vi bliver nødt til at affinde os med.

Der er en engel, som hedder Uzrael, som trækker sjælen ud af kroppen. Og hvis man er et troende menneske, så kommer sjælen op i himlen, den dufter rigtig godt, og himlen åbner sig, og englene i himlen byder velkommen. Indtil den er havnet i den syvende himmel.

Men hvis mennesket ikke er troende, så vil himlene spærre for, at den kan komme igennem. Og sjælen lugter meget grimt og havner i den nederste del af jorden.

Så snart kroppen kommer i graven, på en eller anden måde som vi må acceptere, begynder englene at stille spørgsmål til hvert menneske, blandt andet: Hvem er din gud? Din tro? Din profet?

Hvis man er et troende menneske, svarer man med det samme, så får man sin plads i Paradis at se, og så bliver graven et godt sted, og man lever et godt sted indtil Dommedag.

Og de, der ikke er troende, kan ikke svare på spørgsmålene, og de får så deres plads i Helvede at se. Så graven for dem er meget ubehagelig og dårlig indtil dommedag.



Død og begravelse
Når en troende dør, skal det være en imam, der vasker liget og gør det i stand. Han vasker liget godt tre gange. Afdøde mænd giver han tre stykker hvidt stof. Og afdøde kvinder skal have fem stykker stof. Man putter også noget på, der dufter godt, og lægger liget i kisten på højre side.

Man samler sig som muslimer og beder en bøn til den døde. Bagefter skal liget begraves i jorden i et islamisk begravelsessted. Disse ting foregår i samarbejde med en bedemand.

Familien, venner og bekendte må gerne komme til sygehuset, efter at liget er blevet vasket, og sige farvel til den døde. Liget i graven skal vendes imod Mekka.



Tro og Dommedag
Jeg tror fuldstændig på, hvad Koranen og Mohammed har fortalt, og det er meget naturligt, at mennesker dør og kommer i graven, og at man bliver delt op på den måde, man tror på.

Det er meget naturligt og logisk, at Gud vil belønne de troende, som har arbejdet for deres næste liv, og straffe dem, der har spildt deres liv og ikke været troende. Lige præcis ligesom vores nuværende liv, som vi lever på jorden.

For eksempel hvis man har læst til eksamen og forberedt sig, består man jo selvfølgelig. Men hvis man derimod ikke har gjort noget for at forberede sig, så dumper man.

De, der har været gode mennesker og gjort, hvad de kunne, for at hjælpe sig selv og andre og har været tålmodige og måske fattige, men rige i deres hjerter, bliver meget belønnet. Og de, der har været onde, grådige, dårlige mennesker, har slået andre ihjel og begået kriminalitet, vil blive straffet.

Selvfølgelig er Gud meget barmhjertig, hvis mennesker spørger ham om tilgivelse og lover, at de ikke fortsætter deres onde og dårlige gerninger, så vil han selvfølgelig tilgive dem, hvis de retter deres liv op til det, han siger, og ikke fastholder deres synder.



Og den, der ønsker andet end islam som religion - aldrig vil det blive accepteret fra ham, og han vil i det hinsidige være blandt taberne.

And whoever desires other than Islam as religion - never will it be accepted from him, and he, in the Hereafter, will be among the losers. (3:85 Quran)
Top Svar Citer
#34872 - 16/02/2022 18:19 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461
Alt hvad profeten Muhammed, fred være med ham, siger, er en åbenbaring fra Gud,

og profetiens profetier, hvad enten det er i fortiden eller nutiden, som vi taler om i dette emne, har fundet sted.
og
Også fremtidens profetier vil ske efter Guds befaling


Sandheden er, at Gud er retfærdig og ikke racist
1_
Kristus, fred være med ham, har ret til at bekæmpe jøderne, som vil bekæmpe ham og forsøge at dræbe ham igen i fremtiden
Muslimer vil støtte ham, fordi Kristus er muslim fra begyndelsen og vil regere i henhold til islamisk lov

2_
Kristus har ret til at forkynde sin sande religion, til at bryde korset og til at ødelægge Paulus' falske lov




Jesus , fred være med ham, var fra Israels børn, og han var overgivet til sharia før ham.

Han opfordrede jøderne og hans tilhængere blandt dem til at være ivrige efter Toraen og handle i overensstemmelse med dens ordrer,

Men jøderne ville ikke høre hans ord og prøvede at korsfæste ham, men Gud reddede ham

Imidlertid ændrede de kristne efter Kristus sin religion i tro og lov, så (Paulus) afskaffede Moseloven og afskaffede arbejdet med den. Han mente snarere, at arbejdet med det ikke frelser mennesket, men forbereder det på en forbandelse.

Derfor blev de kristne afskåret fra den tilbedelse og love, der findes i Det Gamle Testamente. Og de havde forskellige ritualer kaldet Det Nye Testamente, som Kristus, fred være med ham, ikke vidste noget om

Kristne er ikke omskåret som Kristus og beder ikke som ham og skæg og andre osv., som jeg forklarede tidligere



Kristne i dag følger Paulus, ikke profeten Jesus, fred være med ham

Paulus modsiger Kristi lære. Paulus er den første til at fordreje de kristnes religion

Frihed betyder ikke at bryde Guds lov, pille ved den, foragte den og ændre Guds ord, så vi kan tilfredsstille vores ønsker og luner.

, fordi Paulus, ikke var en af ​​de tolv apostle, ikke var en af ​​profeten Jesu ledsagere, fred være med ham, og ikke var et vidne til begivenhederne under hans mission.

Fordi hans breve er et vidnesbyrd fra ham for ham selv,
så det er ikke acceptabelt, og ligeså hvad han skrev under hans indflydelse,

alt dette betragtes ikke som tekstmæssigt eller rationelt bevis på, at han var en budbringer, der blev åbenbaret for ham, eller en inspireret inspirationsskribent
Top Svar Citer
#34873 - 16/02/2022 18:36 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461






Jesus genkomst

Ydermere hører til den islamiske overbevisning, at Jesus på et tidspunkt vil blive nedsendt igen til denne verden inden Dommedagen, hvor Gud siger:

”Og sandelig, han (Jesus) er et tegn om Timen (Dommens Dag), så vær ikke i tvivl derom, og følg Mig. Det er den rette vej.” Koranen 43:61

Hvad, der skal forstås om ”et tegn” i det ovenstående vers, refererer til et af tegnene på Dommedagen. Et af tegnene er, at Jesus vil blive sendt ned på Jorden igen, hvor han som muslim (en som underkaster sig Guds love) vil kalde andre til Islam . Jesus blev født som en muslim, vil vende tilbage som muslim og dø som en muslim.


Islam bekræfter Jesus’ profetskab og afviser, at Jesus er Guds søn

Et tilbageblik på, hvordan muslimernes syn på Jesus er, viser, at troen på Jesus hos muslimer er den samme, som troen på enhver af Guds profeter. Muslimer respekterer og elsker Jesus inderligt, men de tilbeder ham ikke. Tilbedelsen af en muslim dedikeres til Gud Alene, Skaberen af alt og alle, der er til. Den rettes ikke mod Jesus, Muhammed eller nogen anden profet. Jesus betragtes heller ikke for at være Gud, ej heller for at være Guds søn. Han er heller ikke i en treenighed, hvilket bekræftes af Koranen, som er det endelige budskab for menneskeheden fra Gud. I Koranen fortæller Gud muslimerne om at invitere alle til ét fælles ord og til forståelse mellem sig selv og Bogens Folk dvs. (jøder og kristne), hvor Han siger:

”Sig: `O, Bogens folk. Kom til et fælles ord (det vi har til fælles) mellem os og jer, at vi ikke tilbeder andre end Allah, og at vi ikke stiller nogen partner ved Hans side, og at ingen af os skal tage andre til Herre end Allah.” Og hvis de vender sig bort, så sig: “Bevidn, at vi er muslimer.´” Koranen 3:64


http://udforskislam.dk/udforsk-islam/hvem-er-jesus/

Jesus ifølge Islam

https://www.youtube.com/watch?v=hjCSMT8jCzc
Top Svar Citer
#34874 - 16/02/2022 18:40 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Hej Somo (fred være med dig)

Hvem der bare var Jesus...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#34875 - 16/02/2022 19:02 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3675
Sted: Nørresundby
Du snakker udenom igen Somo - du tør ikke forholde dig til de dommedags profetier.

Hvad er du bange for????

Tør du ikke lovsynge med din forstand?

Har du en selvstændig mening om nogen ting Somo???

Endnu har jeg ikke fornemmet selvstændig kritisk tankegang - kun at du for enhver pris forsøger at tænke indenfor boksen - indenfor skiven på den fundamentalistisme du har tilsluttet sig.


-0-0-0-0-

Og alle dine gammeldags uvidenskabelige tanker om Jesus og Paulus gider jeg selvfølgelig ikke bruge tid på - da jeg har fulgt med i den moderne videnskabelige Jesus Paulus forskning - hvorfor jeg kan se du ikke har Up To Date viden om det ellers så interessante spørgsmål.

Men jeg er glad for at konstatere at du blev så påvirket af et af mine indlæg at du forsøgte at vise islam kunne matche den SPIRITUALITET vi finder i urkristendommen.

Noget af hvad du skrev virkede interessant - men vil nu nok søge informationer om islam hos muslimer der har en selvstændig kritisk tankegang.

For hvor Ånden er der er også Friheden - Guds Ånd kan ikke fungere og virke hvor mennesker udøver magt og kontrol over mennesker - over hinanden.

Gudsfrygt er at foretrække frem for menneskefrygt og flokmentalitet - mennesker skal ikke undertrykke og kontrollere hinanden omkring religiøse spørgsmål og spiritualitet -- vi skal ifølge Paulus frit og forstandigt kunne drøfte tingene med hinanden uden at være bange for hvad vi hver især mener om tingene og har af erfaringer på området med Gud i vores liv. Trostvang og dogmatisme findes ikke hos Paulus og de urkristne menigheder.

Jeg er godt klar over at du ikke bryder dig om Paulus denne Tænkningens Skytshelgen og Frihedens og Kærlighedens og Glædens og ikke mindst Åndens (Gud HelligÅndens) Apostel pr se.

-0-0-0-0-


islams fundament, Koranen (1)* (Al Quran)

Okay så er der stor forskel på islam og kristendom - da kristendommens fundament er begivenheden KRISTUS den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden begyndende især ved mennesket Jesus.

Paulus siger det smukt i 2 Kor 3:


I er et Kristus-brev, der er blevet til ved vores tjeneste, ikke skrevet med blæk, men med den levende Guds ånd, ikke på tavler af sten, men i hjerter, på tavler af kød og blod.
En sådan tillid har vi til Gud ved Kristus. Ikke at vi af os selv duer til at udtænke noget, som kom det fra os selv; at vi duer til noget, skyldes Gud, som også har gjort os duelige til at være tjenere for en ny pagt, ikke bogstavens, men Åndens; for bogstaven slår ihjel, men Ånden gør levende. 2 Kor 3.



Paul Tillich:
The worth "faith" cannot be applied to the Christ unless it is taken in its biblical meaning of a Spiritual reality in itself.

The faith of the Christ is the state of being grasped unambiguously by the Spiritual Presence.

(1)*:

Her følger Paul Tillich's redegørelse af at kristendommens fundament ikke er Bibelen:

The Bible does not contain words of God (or as Calvin has said, divine "oracles"), but it can and in a unique way has become the "Word of God".
Every day, by its impact on people inside an outside the Church, the Bible proves that it is the Divine Spirit's most important medium in the western tradition.
But it is not the only medium, nor is everything in it always such a medium. In many of its parts it is always a potential medium, but it only becomes an actual medium to the degree that it grasps the spirit of men.
No word is the Word of God unless it is the Word of God for someone; nor is it unless it is a medium whereby the Divine Spirit enters the spirit of someone.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 27 af 42 < 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 41 42 >


Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Min ”religion”
af Anonym
27/04/2024 08:48
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ge..
27/04/2024 10:29
Norge forment adgang til internationalt ..
27/04/2024 10:02
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ne..
27/04/2024 09:41
Grøn-billetter udsolgt på rekordtid
27/04/2024 09:29
Københavnske skoler skal have hjælp ti..
27/04/2024 09:13
Nyheder fra Religion.dk