annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15810923
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2394358
Et andet syn 2000135
Åndelig Føde 1571492
Jesu ord 1530964
Galleri
Kærlighed
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 60 gæster og 31 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: tegn og begivenheder / beviser på islam


En person, der var i koma, er ikke rigtig død, og hans oplevelser er hallucinationer



Hvilken betydning har døden i islam?

I vores tro tror vi på, at vores sjæl er en af Guds hemmeligheder, som han ikke fortalte os om - og som vi bliver nødt til at affinde os med.

Der er en engel, som hedder Uzrael, som trækker sjælen ud af kroppen. Og hvis man er et troende menneske, så kommer sjælen op i himlen, den dufter rigtig godt, og himlen åbner sig, og englene i himlen byder velkommen. Indtil den er havnet i den syvende himmel.

Men hvis mennesket ikke er troende, så vil himlene spærre for, at den kan komme igennem. Og sjælen lugter meget grimt og havner i den nederste del af jorden.

Så snart kroppen kommer i graven, på en eller anden måde som vi må acceptere, begynder englene at stille spørgsmål til hvert menneske, blandt andet: Hvem er din gud? Din tro? Din profet?

Hvis man er et troende menneske, svarer man med det samme, så får man sin plads i Paradis at se, og så bliver graven et godt sted, og man lever et godt sted indtil Dommedag.

Og de, der ikke er troende, kan ikke svare på spørgsmålene, og de får så deres plads i Helvede at se. Så graven for dem er meget ubehagelig og dårlig indtil dommedag.



Død og begravelse
Når en troende dør, skal det være en imam, der vasker liget og gør det i stand. Han vasker liget godt tre gange. Afdøde mænd giver han tre stykker hvidt stof. Og afdøde kvinder skal have fem stykker stof. Man putter også noget på, der dufter godt, og lægger liget i kisten på højre side.

Man samler sig som muslimer og beder en bøn til den døde. Bagefter skal liget begraves i jorden i et islamisk begravelsessted. Disse ting foregår i samarbejde med en bedemand.

Familien, venner og bekendte må gerne komme til sygehuset, efter at liget er blevet vasket, og sige farvel til den døde. Liget i graven skal vendes imod Mekka.



Tro og Dommedag
Jeg tror fuldstændig på, hvad Koranen og Mohammed har fortalt, og det er meget naturligt, at mennesker dør og kommer i graven, og at man bliver delt op på den måde, man tror på.

Det er meget naturligt og logisk, at Gud vil belønne de troende, som har arbejdet for deres næste liv, og straffe dem, der har spildt deres liv og ikke været troende. Lige præcis ligesom vores nuværende liv, som vi lever på jorden.

For eksempel hvis man har læst til eksamen og forberedt sig, består man jo selvfølgelig. Men hvis man derimod ikke har gjort noget for at forberede sig, så dumper man.

De, der har været gode mennesker og gjort, hvad de kunne, for at hjælpe sig selv og andre og har været tålmodige og måske fattige, men rige i deres hjerter, bliver meget belønnet. Og de, der har været onde, grådige, dårlige mennesker, har slået andre ihjel og begået kriminalitet, vil blive straffet.

Selvfølgelig er Gud meget barmhjertig, hvis mennesker spørger ham om tilgivelse og lover, at de ikke fortsætter deres onde og dårlige gerninger, så vil han selvfølgelig tilgive dem, hvis de retter deres liv op til det, han siger, og ikke fastholder deres synder.



Og den, der ønsker andet end islam som religion - aldrig vil det blive accepteret fra ham, og han vil i det hinsidige være blandt taberne.

And whoever desires other than Islam as religion - never will it be accepted from him, and he, in the Hereafter, will be among the losers. (3:85 Quran)
Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Tikka
09/05/2024 14:10
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
03/05/2024 15:09
Nyheder fra DR
FN: 80.000 er flygtet fra Rafah de senes..
09/05/2024 13:36
Odense godkender byggeri af Novo Nordisk..
09/05/2024 13:28
Cyperns udenrigsminister: Første skib m..
09/05/2024 13:18
Motorvej ved Horsens genåbnet efter uhe..
09/05/2024 12:33
Irsk universitet dropper Israel-invester..
09/05/2024 11:35
Nyheder fra Religion.dk