annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 16410050
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2448194
Et andet syn 2041637
Åndelig Føde 1801546
Jesu ord 1561148
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 310 gæster og 309 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 3 1 2 3 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#27596 - 21/06/2019 14:32 Spiritualitet - skitser og udkast
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3732
Sted: Nørresundby
Intelligens og visdom dækker ikke helt over det samme.

Et menneske kan have høj høj intelligens uden nævneværdig visdom.

Uden forståelse sit eget liv (især organisme liv) sundhed og lykke. Visdom er altid knyttet til vores immunforsvar.

Spiritualitet er det der forener intelligens og visdom.

Spiritualitet uden en vis grad af intelligens (kulturel begavelse) giver ingen mening, hvorfor en spiritualitet der alene bunder eller grunder i visdom vil være svært at implementere i vores kulturelle adfærd, aktiviteter.

Høj intelligens uden visdom mangler HEALING POWER.

Visdom råder over HEALING fordi det er knyttet nøje til vores immunforsvar, bygget op i overensstemmelse vores immunforsvar, selvregulering og selvskabelse (at skabe liv, altså at udvikle liv hvor det ikke naturligt understøttes eller forekommer (kulturens kilde)).

Alene gennem døs og trance (trance dagdrømmerierne) kan vi mennesker nærmer os forståelsen vores immunforsvar.

Altid i døs og trance (trancedagdrømmerierne) at vi mennesker formår at genoprette vores super immunforsvar og dermed undgå sygdomsudvikling, eller ligefrem at helbrede os selv.

I døssighed og i trance, trancedagdrømmerierne, møder vi Guds Vilje, vores egen vilje kender vi gennem vores bevidste vågne intentioner, projekter og programmer.

Den psykoanalytiske vej eller metode går over døssighed og trance, trancedagdrømmerierne og er stik modsat new age mindfulness buddhismens vej der ligger i bevidsthedens lag og ingen dyb forståelse har for ubevidste dynamiske emotionelle og motivationelle affekt forhold. Dispassion dominerer mindfulness bevægelsen, hvorimod den spiritualitet vi finder hos Paulus og Jung fx er ekstatisk, ren ekstase, "pure creative passion", et stærkt emotionelt og motivationelt affektliv, alt det mindfulness bevægelsen forsøger at undfly og ikke tør beskæftige sig med, hvilket da også gør mindfulness overfladisk og goldt, helt uden spor af kreativitet. Kreativitet er i kristendommen lakmusprøven på om det er Guds Ånd vi har kontakt til, eller som det bliver os sagt, på frugterne skal vi kendes og dømmes.

I døs og trance (trancedagdrømmerierne) er vi i underbevidstheden, har vi kontakt til ubevidste forhold: drifter og emotionelle drive og affekt forhold, vores primære affektforhold (affekter, emotioner og følelser), som fx vore dybeste motiver = motivationer = arketyper der mere end alt andet formår at udstyre vores liv med mål og mening, give vores liv den røde tråd.


Ufatteligt, når vi tænker på hvor meget af vores tid vi mennesker tilbringer i døssighed og trance, trancedagdrømmerier, hvor lidt vi omtaler forholdet, ja næsten som om vores fornuft og rationalitet ikke vil vide af dette ellers så vitale livsvigtige forhold såvidt vores sundhed og lykke. Det var psykoanalysen eller dybdepsykologien der kom med en fornufts og rationalitets kritik. Fornuften er en fin ting, blot er vi ikke i besiddelse af fornuft i den udstrækning vi tilkender os selv dette.

Tillich har sagt tingene uhyggeligt præcist, uden ekstatisk fornuft ville fornuften lide iltdøden, visne og kvæles i sin endeligheds betragtninger. I moderne demensforskning bliver dette bekræftet til overmål hver dag. Ekstatisk Fornuft er livsgrundlaget for Fornuften eller forstanden vores.

Kilden til alt liv, eller Livets Ånd, bunder i Ekstatisk Fornuft, de religiøse spirituelle ekstatiske metafysiske transcendens forhold. Vi møder forholdet lettest, eller kender forholdet bedst i forbindelse vores døssighed og tranceliv, trancedagdrømmerierne, som er kongevejen til Guds Vilje med os, sundhed og lykke, HEALING.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#27597 - 21/06/2019 15:54 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3732
Sted: Nørresundby
At turde Gud (tro Gud) at finde Guds Vilje med os og Guds Ånd, er det samme som at forblive trofast eller tro overfor det vi møder i døssighed og trance, trancedagdrømmerierne (at lade Guds Ånd bede i os) (1)*. Her meddeler Gud sig til sin anden, til mennesket. Her møder Guds Ånd og Åndedræt menneskets ånd og åndedræt, noget den polyvagale teori såvidt vores autonome nervesystem har fundet at der er tale om en sådan dualisme og vi kan endda måle hvor meget vi fattes Livets Ånd at være i overensstemmelse Livets Ånds Lovmæssigheder (se Rom 8).

Men kun meget få mennesker er religiøse nok eller godt nok metafysisk begavet, til at de tør forblive trofaste overfor hvad og hvem de møder i døssighed og trance, trancedagdrømmerier.

(1)*:

Ånden kommer os til hjælp i vor skrøbelighed. For hvordan vi skal bede, og hvad vi skal bede om, ved vi ikke. Men Ånden selv går i forbøn for os med uudsigelige sukke, og han, der ransager hjerterne, ved, hvad Ånden vil, for den går i forbøn for de hellige efter Guds vilje.

Vi ved, at alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud, Rom 8.

Denne form for feminin receptiv mystik har Paulus uden tvivl mødt hos Ananias

Det feminine og moderlige er grundlæggende enhver form for sund maskulinitet, hvilket nøjagtig er det Iben Tranholm og Marie Krarup misforstår (de mangler det feminine og moderlige i deres kristendomsforståelse) hvorfor deres maskuline spiritualitet er falsk og ganske hysterisk, krigerisk.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#27602 - 23/06/2019 12:59 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3732
Sted: Nørresundby
Bøn eller dette ret at kunne bede kræver at vi slækker så meget på vores ånd og vilje således at Arkeånden (der ikke er nogen tilbagestående Ånd) eller Guds Ånd og Guds Vilje kan komme til at virke frit i og igennem os.

Jung kræver den samme kontakt til underbevidstheden eller det ubevidste som Paulus, den samme kontakt til Arkeånden, SELVET eller Guds Ånd som Paulus forlangte.

Dette foregår i en slags trance, bøn har altid været i trance ekstase (ganske vist mild form for trance ekstase, mere end vild), for er det ikke det, da ville vi jo bare kunne lade munden løbe og tro at dette er bøn. Men bøn er som Paulus lærer os det Ånden der beder i os, og ikke vores ånd der plaprer løs.

Derfor foregår bøn i en form for trance ekstase, hvor vores ånd må vige pladsen for Guds Ånd, der så beder i os, går i forbøn for os, med den visdom alene Ånden har om hvad der tjener os bedst.

Ekstase betyder vores ånd ude og Guds Ånd inde. Ekstase er når Guds Ånd griber os og er inde og vi står ud af os selv, eller er ude af os selv (uden at vi dog har mistet os selv og er gået fra forstanden (demens forskningen viser os at uden ekstase, uden de ekstatiske begejstringsforhold og humørforhold med inde over vores liv da formår vi ikke at forblive Åndsfriske højt op i alderen)). Ja vi er grebet, "besatte". Det er vores "i Gud Væren" = Entusiasme = ekstatiske begejstrings struktur og humørforhold (neuroaffektive forhold) der kommer til udtryk. Vi kender bedst disse neuroaffektive begejstringsforhold fra forældrenes titte bøh leg med spædbarnet, her grundlægges vores evne til ophidselse og begejstring, til ENTUSIASME - vores SPIRITUALITET - vores "i Gud Væren" og det har den største betydning for vores fremtidige vitalitet og intelligens

Bønnens trance ekstase er fyldt med dagdrømmerier eller visioner og syner (1)*. Her modtager vi de billeder og motiver, motivationer = arketyper, der med fordel vil kunne vejlede og retlede os her i livet. Men vi velsignes også med helbredelse, som vi fornemmer øjeblikkeligt som fryd og salighed, en salig underskøn wellness.

Ret at bede sådan som det altid har været forstået religiøst og som jeg ovenfor har redegjort for det burde alle syge som raske mennesker lære. De syge for at blive raske igen og de raske for at få et lykkeligt velsignet liv med Gud, i vandring med Gud, under Åndens ledelse, Arkeåndens ledelse, eller i overensstemmelse Livets Ånd eller Livets Åndelige Lovmæssigheder. Se Paulus Rom 8, dette enestående kapitel.

(1)*:

Det skal ske derefter:
Jeg vil udgyde min ånd
over alle mennesker.
Jeres sønner og døtre skal profetere,
jeres gamle skal have drømme,
jeres unge skal se syner.
Selv over jeres trælle og trælkvinder
vil jeg udgyde min ånd i de dage. Joel 3, 1 - 2.

Moderne kreativitets forskning understøtter alt hvad Paulus og Jung har stået for. Paulus forlangte eller havde som kriterium på Helligåndens dåb at de døbte udviste stor individualitet og kreativitet, på disse frugter (vores kreativitet) kunne Ånden, Guds Ånd, kendes, identificeres.

Vores kreativitet beror på kontakten til det ubevidste, underbevidstheden eller Arkeånden (SELVET) bagved alting, der dog til trods ikke er nogen tilbagestående Ånd, men fyldt med sin egen visdom og kilden til ægte kreativitet.

TRO hos Paulus drejer sig alene om Åndens mægtige underfulde virkekraft (især HEALING og individualitet (modenhed og selvregulering) og kreativitet) med inde over vores liv. Hvorfor at være i Kristus også hos Paulus er det samme som nu at have Ånden, Helligånden eller Guds Ånd med inde over vores liv, eller stærkt tilknyttet vores åndelige sjælelige liv og livsførelse.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#27613 - 25/06/2019 17:27 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3732
Sted: Nørresundby
Citat:
så har jeg netop lige opdaget en ny i mig hellig styrke. Såsom, Jeg kan nu mærke, at ´lykken´ for mig er at arbejde videre på CAFE OPLYSTHED og møde forhåbelig hjælpende folket med prædikener, hvilke især handler om det guddommelige med hellig ånd i form af mennesker med mere og at det er åbenbart supergodt for mig. Idag følte jeg meget stress på grund af bindegalt generende scenarier stort set hele dagen men, da jeg senere sad med en prædiken til en yngre ukendt kvinde om dette hellige, forsvandt pludseligt al stress i både mit sind og krop og så havde jeg det bare hyggeligt i denne samtale på et dårligt møbel.Du må være på rette vej og hvorfor ikke holde fast i noget der virker for dig. Det burde vi alle gøre, også der hvor vore tanker og beskæftigelser ikke er "main stream", ikke er lige som man er, gør og tænker.Citat:
Jeg bryder mig ikke om ifølge min opfattelse af dine skriverier her, hvor du påstår, at det der hypnose værk er Kongevejen til frelse, fordi jeg er sandheden, lyset og livet efter døden. Måske du istedet for den slags spirituelt selvhøjtidelige ord angående din ´praksis´ hvilken jeg endnu er uvidende om officielt, du kan postulere, at det bare er en´ åndelig vej blandt andre ? Dog vil jeg ikke altid kritisere dit virke her, fordi så skal jeg jo læse alle dine emner.


"Hypnose værk" ???

Der er hverken en autoritet eller anden person inde over der udfører hypnose og da jeg sagde at bøn ikke var vores "plapren" løs, men var os der "holdt kæft" "bøtte" om vi sådan kan sige det, så er det heller ikke selvhypnose. Hvad Helligånden eller Ånden vil sige os, meddele os, og ellers give os, eller frembringe af fryd sødhed, sødme og nydelsesmidler (salighed og wellness) må vi bare være modtagende overfor og taknemlig for.

At være i trance er også at være i bøn, som jeg så smukt har beskrevet det i de første par indlæg så alle kan forstå det. Trance er den form for transcendens (overgivelse, hengivelse) hvor Gud og/eller Guds Ånd (Den Hellige Guds Ånd - Helligånden) ret kan komme til i vores liv. Forholdet kan blive meget stærkt, nogle mennesker har en rigtig go kontakt til Ånden, Den Hellige Guds Ånd, Helligånden, så Paulus taler om at de vandrer i Ånden, lever i Ånden = i KRISTUS.

Trance er en go ting og alle kunne profitere af at være i trance fuldt og helt et par gange om dagen. I Trance får vi adgang til det sunde opium, vores biologiske legemes egne endorfiner, nydelsesmidler og stimulanser vi ikke behøver at tage udefra som stoffer af nogen slags, vi har nemlig gennem vores religiøse spirituelle trance intelligens selv adgang til disse vigtige nydelsesmidler og stimulanser uden at det skulle være nødvendigt at indtage noget udefra, for det kommer indefra, er derinde som en naturlig del af det at være i besiddelse af en endokrinologisk hjerne og krop/legeme. Vi render rundt med vores eget indre apotek, ja vi har selv i os den medicin og det immunforsvar vi behøver for at kunne kurere os selv. Blot kræver det lidt åndelig intelligens og snilde, lidt religiøs spirituel intelligens, hvor vejen, kongevejen er vores flair for trance, at bringe os selv i trance, hvorved vi får kontakt til underbevidstheden, det ubevidste, SELVET eller ArkeÅnden, Gud eller Guds Ånd.


Alene at læse her hvad jeg skriver bringer folk i velbehagelig frydefuld trance og folk tænker, ham HansKrist er dog godt nok en klog mand der ved hvad han snakker ombyg han gør alting forståeligt og tydeligt, forklarer fx hvad det er Paulus taler om og hvad den religiøse spirituelle dimension dækker over, som det inkluderer det med Gud, hvordan pokker dette dynamiske levende begreb og størrelse skal forstås. At tænke om Gud som skulle Gud eksistere uafhængigt mennesket er barnligt pjat som Bibelen afviser straks fra første Mosebog. Der findes som Barth siger, ingen Guds menneskeløshed, men der findes en menneskets gudløshed, mennesker der ikke vil vide af Gud, Ånden, Arkeånden, Guds Ånd, Helligånden, i deres liv. Dem om det, det er dem der fattes noget, mangler noget.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#27617 - 25/06/2019 20:59 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: Hanskrist]
ABC
Uregistreret

Hej HansKrist

Lad mig provokere dig lidt, for jeg synes alle mennesker skulle drikke nogle øller og tænke lidt over det du siger blinker bestemt ham Arne bomstærk og Gerth barnløs kunne nok også trænge til en lille brandert ler

Tag jer nu sammen:

https://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q

Namaste (hvad fanden betyder det)
Top Svar Citer
#27618 - 26/06/2019 10:34 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: ]
ABC
Uregistreret

Hej HansKrist og Arne og Gerth

Jeg kæmper stadigvæk rundt med mine branderter, så jeg håber I bærer over med mig.

Er der nogen som skal tage sig sammen, så er det mig...

Namaste
Top Svar Citer
#27619 - 26/06/2019 11:33 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: ]
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1962
Indsendt af: ABC
Hej HansKrist og Arne og Gerth

Jeg kæmper stadigvæk rundt med mine branderter, så jeg håber I bærer over med mig.

Er der nogen som skal tage sig sammen, så er det mig...

Namaste

- Nu er det jo ikke fordi, jeg tror på det, du skriver ler men hvorfor drikker Jeppe?

Selvmedicinering er ikke klogt, og da især ikke i denne varme, men vil man gerne øge problemerne og beholde sine dæmoner skal man blot fortsætte.

Hvis det modsatte ønskes skal man huske, at når dæmonerne er smidt ud skal tomrummet udfyldes – Der skal ikke blot fejes og prydes.

Kender du følgende skriftsted:

Når den urene ånd er drevet ud af et menneske, flakker den om i øde egne og søger hvile, men uden at finde den. Så siger den: Jeg vil vende tilbage til mit hus, som jeg er drevet ud af. Og når den kommer, finder den det fejet og prydet. Så går den ud og tager syv andre ånder med, værre end den selv, og de kommer og flytter ind dér. Og det sidste bliver værre for det menneske end det første.« Lukas 11:24-26
https://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/Luk/11

¨¨¨¨
Top Svar Citer
#27620 - 26/06/2019 14:45 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: Tikka]
ABC
Uregistreret

Hej Tikka

Bibelen har ikke min store interesse, så...

Det eneste jeg ved er, at jeg skal tage mig sammen, og så er den ikke længere.

Namaste
Top Svar Citer
#27625 - 27/06/2019 03:00 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: ]
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1962
Indsendt af: ABC
Bibelen har ikke min store interesse, så...

Det eneste jeg ved er, at jeg skal tage mig sammen, og så er den ikke længere.

Namaste

Thjaee ...
Hvad du skal, ved jeg ikke, men alkoholikere kan sjældent tage sig sammen til at ændre deres liv uden hjælp ...

... og hvis årsagen til misbruget ikke erkendes og erstattes af andet opbyggende vil en afrusning – også med professionel hjælp - kun blive kortvarig indtil man igen befinder sig i samme sump ...

... og hvad der har eller ikke har den store interesse er ikke afgørende her, da alkoholen altid har øverste prioritet, selv om den som drikker vil benægte dette, og måske endda sige der slet ikke er noget misbrug.

Du fremfører dog med profilen ABC at:
Jeg kæmper stadigvæk rundt med mine branderter, så jeg håber I bærer over med mig.

Er der nogen som skal tage sig sammen, så er det mig...


... og det lyder jo umiddelbart som en selverkendelse, men er vel dybest set blot en undskyldning for, at kunne gentage det som din profil fra start markedsførte sig med i trolde rolleri øjemed ...

... men trold eller trold – gentag venligst efter mig: Trold trold - og intet andet end trold - så tak for dine mange spørgsmål gennem tiden som har fjernet min oplevelse af, at gud kunne se i hjertet.

Betyder det så, jeg har slækket på min samvittighed – næe det syntes jeg ikke, men det er bedre den opleves som en del af mig i stedet for en udefra kontrollerende faktor.

God sommer til dig smiler

¨¨¨¨

Top Svar Citer
#27629 - 27/06/2019 13:28 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: Tikka]
ABC
Uregistreret

Hej Tikka

Jeg er mange ting, men ikke alkoholiker, så det skal bare forstås sådan, at tingene kan kokse for mig når jeg drikker. Forhåbenligt vil det aftage med tiden. Måske ender jeg med ikke at skrive noget når jeg drikker. Men hvis jeg ikke kan lade være, så skal jeg da skrive noget bedre end forleden. Det tror jeg godt kan lade sig gøre.

Det som interessere mig er sådan noget her:

http://hindudharmaforums.com/showthread.php?15347-New-questions

Jeg vil gerne forstå tingene.

Du må også have en god sommer smiler

Namaste
Top Svar Citer
#27630 - 27/06/2019 14:07 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: ]
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1962

Tak smiler

¨¨¨¨
Top Svar Citer
#27888 - 05/08/2019 12:24 Re: Spiritualitet - skitser og udkast [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3732
Sted: Nørresundby
at sætte ord på

at stemme sig selv

stemme det klaver, det flygel, vi nu engang har fået med os i vuggegave, ja at stemme dette påny er nok en vigtig opgave vi må påtage os et par gange på vej igennem livet,,

ja vi må stemme os selv fra tid til anden, gå ind og stemme os selv påny,

sætte ord på os selv, og alle vores stemninger,,

gå ind påny og stemme vores stemninger, alle vores stemninger

stemme os selv påny

hvor kommer ordene fra, de ord hvormed vi stemmer os selv igen påny

man ved fra hjerneforskning at en god moderlig omsorgsfuld opvækst giver tykke bundter af nervebaner fra forhjernen og ned i de dybere lag af hjernen, det limbiske system,,, og at voksne der har været udsat for omsorgssvigt ikke har disse tykke bundter af nervebaner til at berolige sig selv, hvorfor de bliver i, eller meget mere er prisgivet, panik og angst og stress og forvirring end voksne der ikke har været omsorgssvigtet som børn,,,

så alle mine gode ord jeg har til min rådighed, når jeg stemmer mig selv påny kan jeg takke min mor for,,,

trøst, at kunne trøste er så vigtigt

som voksne kan vi trøste os selv (berolige og stemme og afstemme os selv), hvis vi da ikke har været udsat for omsorgssvigt, eller i selvdestruktion har drukket for meget alkohol eller taget for meget hash eller syre,

ædruelighed er sørme vigtig i den her sammenhæng,,

også derfor buddhismen, sam harris og arne fx, ikke tror på ego-self aksen, stærk ego, stærk personlighed, stærk forhjernevirksomhed,,, de gir fanden i gud og stærk moralsk forhjernevirksomhed, de vil være syret i stedet for, og vil man det så foretrækker man selvfølgelig østens møstik

al hvad sam harris siger er præget af at han er dumsmart, dumsmart og syret i hovedet,,, også derfor publikum klapper af ham, det viser blot at han er nøjagtig lige så snot dum som store dele af den amerikanske progressive ungdom,

han er virkelig "Historien om Vestens Intellektuelle Forfald" - "The Closing of the American Mind"

-0-0-0-0-0-

nå tilbage til emnet,,,

kan man nå at blive stærk i forhjernen som voksen, i en sen alder, hvis man har været udsat for omsorgssvigt, ikke har oplevet trøst i sit liv, og derfor er ude af stand til at berolige sig selv, afstemme og stemme sig selv positivt igen

ja det kan nås ret sent i alderen hvis man har troen på her hvad jeg taler om

men det er spiritualitet når dette er bedst at man formår at vende sig imod sig selv, og nu tale til sig selv på en ordentlig måde,, ellers bliver et menneske jo ikke stærk i forhjernen,,,

forstand sidder der i panden, nogle har det og bevarer det,,, andre fører en krig imod det,

fornuft ynder nogle at sige,, men jeg vil hellere tale om forstand og forstandskraft i panden (fornuft er alt for metafysisk et belastet udtryk og signalerer for meget noget overjordisk himmelsk man ukritisk hylder uden at kunne redegøre herfor, som ateisterne ofte kvajer sig omkring)

man kan ikke appellere til fornuften, når man ikke rent udviklingspsykologisk kan redegøre herfor,

når man ikke gennem en marxistisk psyko analyse kan redegøre for at vores økonomiske materielle vilkår spiller en alt afgørende rolle i om et menneske formår at bevare sin fornuft alle sine dage,,,

at være økonomisk velbjerget betyder en hel del,,

folk der er meget velbjerget og sikret i økonomisk forstand tror at alt hvad de siger skyldes deres fornuft, men de taler blot ud fra den økonomiske tryghed, sikkerhed og ja økonomiske magt de har til deres rådighed,,, og når man som sådan som hvid mand appellerer til fornuften er man det der kaldes småborgerlig,, uden at have sympati og forståelse for folk fra vanskeligere økonomiske kår her i livet

alle disse forbandede hvide ateist filosoffer i vesten giver jeg ikke en skid for, de har ikke forstået en dyt af noget som helst

mange af disse ateister forstår ikke den paulinske urkristendom der er en spirituel socialdemokratisk politisk revolution ind i verden og stadig vil være det i al fremtid, uanset hvor korrumperet KIRKEN (EU) indimellem vil være

hvor er KRISTUS, hvor er KIRKEN, jo i det socialistiske bevægelser, de der er uden vold, og så taler vi mest om de socialdemokratiske bevægelser, hvor man ikke vil hugge hovedet af enhver arbejdsgiver eller autoritet,, men vil arbejde for mere og mere social retfærdighed i verden


menneskehedens chance i verden er KRISTUS, KIRKEN i verden,, de mennesker der er KIRKE i verden, de mennesker der er i KRISTUS, tør stille sig her,,

de venstreorienterede ateister er en fjende, så kristendommen eller KRISTUS, KIRKEN; angribes af sine egne brødre og søstre, vestens dekadente priviligerede middelklasse der hellere vil leve livet i syre, syret og i dekadent nydelse, end være ædruelige og sober at høre på i alvorlige emner

arne og simon er typiske eksempler på den gruppe af mennesker i konstant krig imod KRISTUS, KIRKEN og/eller kristendommen,, og der er tonsvis af simoner og arner i verden,, så jeg brugte dem blot som typiske eksempler på den deres ubegrundede angreb på kristendommen

så kommer Gerth til, også han farer løs på kristendommen, på KRISTUS, på KIRKEN og vil fjerne gud fra ordbogen, alle de tekniske termer, begreber, i den religiøse diskurs hvor Gud indgår,,, også fordi det er den vej vinden blæser hos de unge,,

hvor dum kan man(d) være,, at tækkes de unge,, de er spirituelle religiøse analfabeter hele bundtet

at fjerne gud for ordbogen og så snakkesaliggøre HELLIGÅNDEN i hvert eneste indlæg (godaw med en økseskaft), jamen for pokker, det er sort snak, og det mest selvmodsigende jeg nogensinde har hørt,,,

Helligånden, kan kun forstås som Gud Helligånd,, så det er en ommer Gerth
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 3 1 2 3 >


Seneste indlæg
Tro
af Arne Thomsen
22/06/2024 17:29
Hvorfor omtales guds ånd ikke som en ham?
af Anonym
22/06/2024 05:48
Adskille stat og kirke?
af Anonym
22/06/2024 01:59
Eid al-Adha
af somo
15/06/2024 08:44
Valg - demokrati - Jesus
af Anonym
13/06/2024 16:59
Nyheder fra DR
Avis: Serbien vender det blinde øje til..
23/06/2024 00:49
Kampen på 1 minut: Belgien snupper vita..
22/06/2024 22:49
Stor demonstration markerer 20 års fød..
22/06/2024 22:12
Fange på flugt fra åbent fængsel i Mi..
22/06/2024 21:41
Iransk protestrapper får omgjort dødsd..
22/06/2024 21:23
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
Serbien vender det blinde øje til dets ..
22/06/2024 23:19
Tusindvis af israelere råber slagord mo..
22/06/2024 23:19
Mand på motorcykel jagtet på motorveje..
22/06/2024 23:19
Britisk valgfavorit fastslår: Vi skal i..
22/06/2024 23:19
Dansk-jødiske Zelma er træt af debatte..
22/06/2024 23:19