annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 3801651
Et andet syn 1144175
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 890982
Jesu ord 797367
Spirituel omsorg 759825
Galleri
Forsøg
Hvem er online?
0 registrerede 107 gæster og 16 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#17991 - 14/07/2014 12:56 Der er en Tysk Weltmeister i os alle
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 1574
Sted: Nørresundby
Enhver kultur, ethvert folk (stammefolk) som hvert eneste menneskes liv er bygget op omkring dette at ville nå et mål, igennem kampgejst og ukuelig gåpåmod forenet med en uhørt asketisk selvdisciplin (bånd på sig selv), hård træning.

Lykkes man med sit forehavende kastes man ekstatisk ud af sig selv, bliver man sig selv løs og fri i en euforisk glædes sejrs -rus. Dette at ville noget, sætte sig noget for, forsæt'slivet, viljes og karakterlivet, er hvad sporten repræsenterer for os.

Der er en Tysk Weltmeister i os alle. Lad os finde vores indre tyske weltmeister frem.

Hvem har viljen?
Viljen til noget stort.
I dit eget liv.

Hvem vil noget?

At ville overgår alt!

Ingen sejre uden kamp.
Udenom lidelser og afsavn.
Et mål nåes ikke uden anstrengelser.
Det er igennem vore kampe, daglige kampvirksomhed, daglige kæmpende virksomhed, som anstrengelser, vore evner, duelighed og dygtighed, kommer for en dag. Det er også derigennem at vi former og skaber vores liv, på alle måder, fx ændrer vores sundheds profil, helbreder, healer, os selv (går fra syg til rask). Hverken medicin eller læger kan gøre dette for os, så dybt og gennemgribende som vi selv kan gennem vores viljesliv.

Mange kærlige hilsner og et stort tillykke til alle jer Tyske Weltmeister karaktertyper der har forstået:

at ville overgår at være.

Vigtigt her at bemærke er dog at et menneske ikke bare kan eller skal ville udenom sine drømme og ønsker, det vi føler for. Jo man kan da godt prøve, men resultatet bliver også derefter.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18000 - 15/07/2014 08:01 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Hanskrist]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Nå, endelig går Hanskrist til bekendelse og afslører for os, at det er ham selv, der går ind for dem-mod-os strategien. Han vil så gerne være "verdensmester" i at leve livet som den bedste af alle, at han ikke skyr nogen anstrengelse eller fysisk selvpineri for at opnå sit mål. For ham er livet også en kamp mod alle, som ikke anerkender at den kontinental europæiske teologi og filosofi er verdens bedste.

Hanskrist er nu ikke min favorit til at vinde denne kamp. Viljestyrke er ikke nok til at vinde, når man er blottet for talent og forståelse af spillets regler. Det er derfor, at latterkaskaderne vælter ned over banen, når Paulianer-klubben forsøger sig med en forældet strategi, der ikke engang kan bringe dem frelst gennem den indledende runde.

Min favorit er forskerholdet, som har de største talenter, men religionssvindlerholdet er en farlig outsider, så længe både dommere og tilskuere tillader ufint spil. ler

Mvh

Ole Bjørn :o)


Top Svar Citer
#18020 - 16/07/2014 01:17 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Hanskrist]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Bravo HansKrise

En fin beskrivelse af egoismen, forfængeligheden eller hvad man nu kalder det skidt. Det gør nu ikke så meget hvad man kalder det. Vold er det under alle omstændigheder.

Kan du finde Paulus i efterfølgende nummer?Eller måske voldens modsætning, glæden? smiler
Top Svar Citer
#18026 - 16/07/2014 11:45 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Michael]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 1574
Sted: Nørresundby
Citat:
En fin beskrivelse af egoismen, forfængeligheden eller hvad man nu kalder det skidt. Det gør nu ikke så meget hvad man kalder det. Vold er det under alle omstændigheder.vrøvl, dette at ville noget, er fyldt med selvdisciplin og fyldt med offer, fravalg og modige prioriteringer, så det har intet at gøre med egoisme og forfængelighed.

Er du klar til en karakteristik af dig som person, ud fra hvad du skriver og står for her på trosfrihed?? Følger her:

For et menneske som dig der ikke har forladt livmoderen og stadig lever som foster her og har det som blommen i et æg, er dette at ville noget i sit liv og med sit liv, som eksempelvis selvforsørgelse og egenomsorg såvidt ens sundhed og naturlige vitalitet og kreative virkelyst, selvfølgelig det samme som egoisme og forfængelighed. Vi skal jo ifølge dig bare patte og suge og lytte os frem her i livet, og enhver viljesytring og aktivitet, handling (tale, samtale og kommunikation, såvel som tænkning, reflektion og forstandsvirksomhed er bandlyst), som kreativ virkelyst er lig med egoisme og er noget negativt, der skal forsages (det kunne ikke tænkes at være et autentisk udtryk for liv, der ikke skal forsages eller fornægtes). Ja du er fyldt med eller gennemsyret af østens pessimisme og livsfornægtende filosofi, det titter frem i alt du skriver.Men sådan er det ikke for et samfund som for det enkelte menneske, her er viljeslivet eller karakterlivet af den største betydning. Enhver psykiater eller psykolog som psykoanalytiker, kigger som nr 1 på karakterlivets udformning (viljeslivets udformning og udtryk). Jeg spør bare, hvor meget ansvar har du taget for udformningen af dit viljesliv, dit karakterliv???? Alene her igennem at du kan blive herre i eget liv, gøre dig til herre over sygdomme og dårligdomme, fysiske såvel som psykiske. Uden viljen kan ingen mennesker erobre sig selv, men de må passivt lide meget ondt her i livet.

Psykiaterens, psykologens og psykoanalytikerens hovedopgave er at kigge på livsviljens skæbne som fordrejninger (eventuelt sublimeringer, dog i så tilfælde de ville næppe dukke op og have behov for hjælp, terapi) hos klienten.


Og vold har det jeg skrev ikke en hujende fis at gøre med. Men jeg er godt klar over at dette at ville, er at udøve vold på din person, bare dette at du skal lette røven og gøre et stykke arbejde er vold imod din passive natur, hvor enhver virkelyst som begær, lyst og vilje der naturligt høre livet til forsages som fornægtes. Dermed kan du ikke udvikle dig biologisk som holde kontrol over din biologi, og du bliver et let offer for alle former for passive nydelser og afhængigheder der er årsag til en lang række kendte livsstilssygdomme.

Iøvrigt er det videnskabeligt bevist at jo mere fysisk aktivt og villende et menneske er, desto mere afslappet og jo mindre stresset er det og jo bedre sover det om natten, får det sin nødvendige for sundheden dybe søvn, som jo bedre fungerer hjernen, eller holder man hjernen sund. Indtil videre har man ikke fundet nogen enkeltfaktor så betydelig for vores legemlige sundhed såvel som mentale sundhed (demens og cognitive evner) end fysisk villende aktiviteter.

Jeg vil ikke gøre vold på mig selv, jeg tør ikke bryde med mig selv i passiv sans og nydelse, jeg er stadig i verden som et pattebarn, passivt suttende og lyttende er jeg til. Ja jeg er slet ikke begyndt at tale, kommunikere, endnu. Regressivt grunder jeg passivt i mig selv, og dag for dag går jeg mere og mere til grunde i mig selv og mine passive nydelser og afhængigheder, til sidst magter jeg ikke at rejse mig, som at gå to skridt. De er sure sagde ræven om de rønnebær der sad for højt. At bevæge sig, at løbe stærkt, at ville noget, det er egoisme og forfængelighed. Nej min ven måske det er meget mere end det, måske det er et de mest væsentlige som naturlige former for udtryk der sikrer os et godt liv (det er ihvertfald hvad den medicinske forskning siger, som hvad hjerneforskningen siger mht at holde os selv åndsfriske og undgå demens, åndelig sløvhed).

Også derfor at du fandt Jesus at være en ikke handlingens mester. Du indlæste din egen østlige filosofiske pessimisme og livsfornægtelse ind i manden.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18052 - 19/07/2014 03:37 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Hanskrist]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Jeg tror ikke, at du ved særlig meget om, hvad Jesus talte om og hvem Han er.

Du er jo kristen og kristendommen har Paulus skabt. Bevares, Jesus optræder da også som en kuriositet i kristendommen men det er Paulus, som interesser de kristne og Jesus og Paulus kan ikke forenes.

Kristendommen begynder hvor historien om Jesus slutter. Med Hans død på korset.

Hvor må disciplene have været forfærdede da deres Messias døde på korset. Så forfærdede, at de opfandt Hans kødelige genopstandelse. Denne kødets genopstandelse har altid interesseret de kristne mere end at blive født af ånd påny.

Den sandhedens ånd, som Jesus talte om bliver hos de uvidende kristne til noget de kalder Helligånden. Et besynderligt fænomen, som de kan få meget sjov ud af når de skal besvime og tale i tunger eller myrde homoseksuelle i Afrika, pille ved små kordrenge osv. osv.

Du bedes venligst moderere dit sprogbrug. Du skal ikke bryde dig om at tale til mig på den måde som du gør.í

Dit indlæg til Simon er det mest svinske du endnu har leveret her på debatten. Hvis du ikke kan tale ordentligt til andre mennesker bedes du venligst holde kæft.

Det ville også være rart om du holdt op med at skrive dine alenlange indlæg på chatten. Chattení er til korte samtaler.

Vi andre er her også og vi kan næsten ikke høre os selv i din infernalske larm.Top Svar Citer
#18057 - 19/07/2014 12:57 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Michael]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 1574
Sted: Nørresundby
du kører rundt i det,

mit første indlæg handler om dette at ville, om menneskets karakterliv, viljesliv.

Det svarer du på langt ude i skoven, du går slet ikke ind på hvad jeg skriver, drøfter slet ikke det jeg forsøger at tage op til debat,

helt forkert påstår du blot at dette at ville, menneskets viljesliv, karakterliv er:

egoisme og forfængelighed, og under alle omstændigheder vold.

Magen til idiotisk useriøs svar uden nogen begrundelse eller vel argumentation fra din side skal man lede længe efter.

Så nu her hopper du igen fra det vi taler om, og begynder at tale om kristendommens begyndelse:

""Kristendommen begynder hvor historien om Jesus slutter. Med Hans død på korset.""

her må jeg spørge, hvorfor skriver du pludselig dette???? stortchock

Iøvrigt har jeg flere gange overfor dig påpeget netop det forhold, når du fuldstændig begravede dig i evangelierne som historiske korrekte tekster.


Så skriver du:

Citat:
Du bedes venligst moderere dit sprogbrug. Du skal ikke bryde dig om at tale til mig på den måde som du gør.í


hvad mener du?? dig der konsekvent i mange år, har dækket mig op med at det jeg skrev var falsk og noget vrøvl (så ikke et ord mere, ingen argumenter for dine synspunkter). Hvordan behandler du min trådstarter i "Der er en tysk weltmeister i os alle", ja du sjofle indlæg'et til, kommer brasende med: det er egoisme og forfængelighed og under alle omstændigheder vold.

Er det seriøs debat?????

Hvad ved du om psykiatri, om menneskets viljesliv, karakterliv? Tydeligvis forstår du dig slet ikke på emnet. Men du vil blot altid tale om dig selv, frem for at besvare andres indlæg seriøs. Nu spiller du også professor belærende overfor arne i samspil mellem det fysiske og det sjælelige. Jeg irriteres over den din professor stil, nu skal michael fortælle fra begyndelsen af hvad det hele drejer sig om, hvor du trækker debatten over til dig selv og begynder at belære andre, men hvor du overhovedet ikke forholder dig til hvad der drøftes eller hvad moderne videnskab har at sige om det vi drøfter. Nøjagtig som du i min debat om dette at ville, menneskets viljesliv og karakterliv, overhovedet ikke gik ind i den debat, men blot som sædvanlig trækker du debatten over til dig selv.

Så fej for egen dør, og gennemtænk dine konstante angreb på min person, hvor jeg dog drøfter det vi er uenige om og gerne vil ha en mere lødig og seriøs debat, udenom det der US VERSUS THEM hvor THEM, troldene (defineret af bamse, simon og dig, hvem der er det og omkostningsfrit moralsk set, må personforfølges af flokken som man lyster).


Citat:
Dit indlæg til Simon er det mest svinske du endnu har leveret her på debatten. Hvis du ikke kan tale ordentligt til andre mennesker bedes du venligst holde kæft.


Det vil jeg gerne ha uddybet. Læser du hvad han, simon, lige har skrevet før mit indlæg??? Kan du forstå jeg er træt af alle hans personlige intimideringer (latterliggørelse som ringeagtelse) andre debattører konstant, uden at noget debatteres??? svar venligst, det har stået på i mere end 10 år at den mand har gjort dette overfor arne og undertegnede, og jeg orker ikke at se på det længere.

Du har intet overblik over hvem der begynder at tale svinsk michael! Jeg gir blot simon og bamse igen, når det bliver for meget for mig at se hvad de gør. Vil du at nogle skal tvinges til at vende den anden kind til??? Det har jeg ikke tænkt mig.

Men sagen kort, det er ikke mig der begynder disse svinske angreb. Det påstod du i chatten for et par måneder siden at det var. Jeg holdt mig fuldstændig i ro og koncentrerede mig om debatten og skrev kun seriøse indlæg herefter. Men jeg blev spammet af bamse og han optrådte i alle mine tråde med grove personangreb, han fik en henstilling fra admin og at stoppe disse forbandede øgenavne og det hjalp, siden har bamse ikke gjort heri mere (men det er måske undgået din og simons opmærksomhed, at der er råbt højt fra admin om at nu må dette have en ende øjeblikkeligt). Men du fortsætter, som simon, fortsætter hermed, fordi det er en af de psykologiske mekanismer i at få andre stemplet som dem der er udenfor og som man må angribe og opføre sig overfor som flokken lyster.


du har skuffet mig meget michael, i den her dagsorden hvor vi forsøger at komme den der destruktive US VERSUS THEM personhetzende debatstil til livs, hvor andre debattører pr automatik skal personlig intimideres, ringeagtes og latterliggøres på det groveste konstant som beklikkes og belyves.

HVOR JEG HADER DENNE DEBAT STIL ADFÆRD.

Og mit indlæg til simon var at konfrontere ham med hvorfor han fortsætter hermed, overfor arne og ja undertegnede.

Og ja jeg undrer mig over en svagpisser (for at bruge dit eget udtryk) at du ikke tør gå ind og sige, at nu er bamse og simons personhetz imod arne nok og gået over stregen, for ingen gider sgu da se dette fortsætter år ud og år ind. Tænk at sådan et par idioter, debatterrorister, skal ha lov at destruere trosfrihed. Og ja alle I andre er nogle kyllinger der ikke tør undsige dem.

Havde I undsagt dem, var det stoppet for længst.

Og slå nu lytterlapperne ud, det her, har intet at gøre med at der er personer man ikke bryder sig om. Det drejer sig alene om at vi dropper de grove personforfølgelser.

Og iøvrigt mener jeg slet ikke vi skal drøfte hvem vi bryder os om som personer og hvem vi ikke gør. DROP DENNE, og ta den med jer selv i jeres stille sind.

vh HansKrist
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18058 - 19/07/2014 16:36 Re: Der er en Tysk Weltmeister i os alle [Re: Hanskrist]
Anonym
Uregistreret


"Men jeg blev spammet af ...

[...]

... han fik en henstilling fra admin og at stoppe disse forbandede øgenavne ...

[...]

... (men det er måske undgået din og

[...]

... opmærksomhed, at der er råbt højt fra admin om at nu må dette have en ende øjeblikkeligt)."


Fra en person, der hævder at være 'ærligheden selv'; omgås der her yderst letsindigt med sandheden.


http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/17511/4.html

'For at præcisere personudfald, så mener jeg din anvendelse af øgenavne om andre debattører er uforskammet.'


<:

Top Svar Citer
Array
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
Gerth Drost
af Gerth
18/07/2019 00:53
OPLYSTHED
af Gerth
17/07/2019 23:48
Mellemrummet
af Simon
17/07/2019 05:22
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Gerth
16/07/2019 16:58
Lyser på vej
af Simon
16/07/2019 07:41
Nyheder fra DR
Instagram skjuler nu antallet af likes i..
18/07/2019 10:16
Kronvildt skader markerne: Nyt hegn spar..
18/07/2019 10:00
Betjente trak pistoler under Paludan-dem..
18/07/2019 09:26
Kunderne flygter: Overskuddet dykker i D..
18/07/2019 08:09
Forbrugerombudsmanden politianmelder e-c..
18/07/2019 08:05
Nyheder fra Religion.dk
Skolen skal kunne give eleverne etisk ba..
17/07/2019 12:29
Kan du gætte, hvem der sagde dét?
16/07/2019 12:05
Daniel Nørgaard: Find 10 minutter hver ..
16/07/2019 06:00
Annika Aakjær: Jeg glæder mig til det ..
10/07/2019 08:58
Hvorfor skal ultraortodokse jøder frita..
09/07/2019 06:00