annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
Limfjorden, Strandparken Nørresundby
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 510 gæster og 47 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 6 1 2 3 4 5 6 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#14671 - 01/02/2013 12:28 True Love
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1462
Allâhs Sendebud sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) var den venligste af mænd på samme måde, som han overgik alle andre i mod og tapperhed. Være ekstremt godhjertet, hans øjne brimmed med tårer ved det mindste tegn på umenneskelighed. En Companion, kan Shaddaad bin 'Aws Allah være tilfreds med ham rapporterede apostlen som at sige: "Allah har befalet dig at vise venlighed til alle, så hvis du er nødt til at dræbe, dræbe på en god måde, og hvis du slagte et dyr, slagte den forsigtigt. Hvis nogen af ​​jer har at dræbe et dyr, skal han skærpe bladet først og behandle dyret godt. " Ibn 'Abbaas må Allah være tilfreds med ham fortæller, at en mand kastede en ged på sin side og derefter begyndte skærpe sin kniv. Når profeten sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) så ham, sagde han:" Vil du dræbe det to gange Hvorfor har du ikke skærpe kniven, før du kaster den på jorden? "

En barmhjertighed for de troende

The Messenger har medfølelse med de troende var af yderste grad. Koranen beskriver sin medfølelse i det følgende vers, som betyder: "Der er bestemt kommet til jer et Messenger fra blandt jer selv. . Grievous for ham er, hvad du lider, [han er] bekymrede over dig [dvs din vejledning] og til de troende er sød og barmhjertig "[Koranen: 9:128]

Saad bin 'Ubaadah må Allah være tilfreds med ham engang blev syg, så Allâhs Sendebud sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) besøgte ham i hans hus. Ved at se hans trofaste Companion i en ynkelig tilstand, blev han rørt til tårer. Så sagde han: ".. Allâh straffer ikke på grund af tårer eller på grund af sorg, men han straffer på grund af denne" - og han pegede på sin tunge [Al-Bukhaari]

En Mercy Mod sine fjender

De krigsfanger taget til fange i slaget ved Badr var blandt hans bitreste fjender. Men han sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sørget for, at de fik den bedste behandling. Blandt dem var Suhayl bin Amr, som var en fyrig taler og var opsigelse af profeten sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale). 'Umar må Allah være tilfreds med ham en profetens nærmeste kammerater, foreslog, at to af hans nedre tænder trækkes ud, så han ikke kan være så modbydelige i sine taler. Profeten sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) svarede:" Hvis jeg skulle gøre dette, ville Allah skæmme mig på Dommens Dag, på trods af at jeg er Hans sendebud ".

I Mekka, påført hans folk ham med alle slags lidelser, i sidste ende tvang ham til at emigrere til Madeenah, og derefter ført krig mod ham i fem år. Men da han erobrede Mekka uden blodsudgydelse i det enogtyvende år af hans profetskab, spurgte han de mekkanske vantro som afventer hans beslutning om dem: "Hvordan forventer du mig at behandle dig" De svarede enstemmigt: "Du er en ædle, søn af en ædel en. " Han meddelte dem sin beslutning:

"Du kan gå fri! Ingen bebrejdelse denne dag skal være på dig, kan Gud tilgive dig. "

En Mercy for kvinder

Profeten Muhammad sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) var også meget venlige og hengiven over for kvinder. Kvinderne blev meget dårligt behandlet i disse tider. Den Noble Prophet sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) gav dem ære og værdighed på niveau med mænd i samfundet. 'Umar må Allah være tilfreds med ham rapporterede: "Vi havde ikke meget hensyn til kvinder, mens vi var på Mekka, men de blev bedre behandlet i Madeenah Allâhs Sendebud etablerede kvinders rettigheder gennem hans ord og befalinger, hvilket forbedrede deres position og status. . "

En Mercy for Børn

Allâhs Sendebud sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) var særligt medfølende over for børn. Da han så et barn græde, satte han sig ved siden af ​​ham eller hende, og delte hans eller hendes følelser. Han følte smerten ved en mor til sit barn mere end moderen selv. Når han sagde: "Jeg står i bøn og ønsker at forlænge det. Men jeg høre råbet af et barn og klip bøn forkortelse for den angst, som moderen føler. "[Al-Bukhaari]

Han ville tage børn i sine arme og omfavne dem. Han var engang kramme sine elskede børnebørn, Hassan og Hussein, da Aqrah bin Haabis fortalte ham, "jeg har fået ti børn. . Hidtil har jeg ikke kysset nogen af ​​dem 'Allâhs Sendebud sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) svarede:". Den ene med ingen medlidenhed med andre er ikke medlidenhed "[Al-Bukhaari og Muslim]

Ifølge en anden version, sagde han: "Hvad kan jeg gøre for dig, hvis Allâh har fjernet fra dig følelsen af ​​medfølelse?" [At-Tirmithi]

En Mercy for slaver

Profeten sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) stærkt indskærpede pligt venlig og generøs behandling på slaver, tjenestefolk og arbejdere beskæftiget med manuelt arbejde. Jaabir må Allah være tilfreds med ham fortalte apostel Allah sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) for at sige:" Feed dem med de fødevarer, som du spiser, klæder dem med sådan beklædning som du bruger, og ikke forårsager ulejlighed at Allâhs skabninger. " Apostlen sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) er desuden anført at have sagt:" De, som Allâh har gjort dine pårørende er dine brødre, tjenere og helpmates Anybody hvis bror er blevet gjort underordnes ham burde fodre ham. med den mad, han spiser og klæde ham med det tøj han bærer. befaler ham ikke at gøre det, som han ikke er i stand til at gøre, og hvis det bliver nødvendigt at gøre det, så han skulle hjælpe ham i at gøre jobbet "

En Mercy for Animals

Hans medfølelse omfattede ikke kun mennesker, men også dyr.

Profeten sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) forbød sine ledsagere til at holde de uintelligente væsener sulten eller tørstig, at forstyrre eller overbebyrde dem. Han roste at venlighed og sætte dem på lethed var fortjenstfulde handlinger tendens til at bringe mennesket nærmere til Allah. Abu Hurayrah må Allah være tilfreds med ham rapporterer profeten sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) for at sige:." En rejsende, der var tørstig så en brønd i den måde, han fik inde i godt og da han kom ud han så en hund slikke mudder på grund af tørst. Manden indså, at hunden var så tørstig som ham, så han fik ned i brønden igen, fyldte sin læder sok med vand og bar den ud holde det med sine tænder. Således han slukkede tørst af hunden. Allâh var tilfreds med denne handling af venlighed og benådet sine synder. " Ledsagerne spurgte: "O Allahs Allâh, er der belønning i spørgsmålet om dyr og vilde dyr også?" Profeten sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) svarede:" Der er belønning i forhold til hver skabning, der har en levende hjerte. "

»Abdullah bin 'Umar må Allah være tilfreds med ham fortalte, at profeten sallâ` alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) sagde: "En kvinde blev kastet bort til helvede kun fordi hun havde tilbageholdt mad og vand fra hendes kat og nægtede at sætte det fri, således at katten kunne tilfredsstille sin sult ved at spise orme og insekter. "

Når tilbage fra en militær kampagne, et par ledsagere fjernede kyllinger af en fugl fra deres rede til slagtilfælde dem. Moderen kom fuglen tilbage, og når det ikke kunne finde sine unger i reden, begyndte det at flyve rundt skrigende. Når informeret om sagen, blev Allâhs Sendebud sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) vred og beordrede kyllinger at blive sat tilbage i reden. [Abu Daawood]

Konklusion

Den kærlighed og medfølelse for Allâhs Sendebud sallâ `alayhi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale) for alle slags væsener var ikke af den slags, hævdet af nutidens" humanister ". Han var oprigtig og afbalanceret i sin kærlighed og medfølelse. Han var mere medfølende end nogen anden person. Han var en profet rejst af Allâh, skaberen og opretholderen af ​​alle væsener, til vejledning og lykke bevidste væsener - mennesker og jinn - og harmoni i tilværelsen. Derfor er han levede ikke for sig selv, men for andre, han er en barmhjertighed for alle verdener.

"Ja, i dette [Koranen] er anmeldelsen af ​​et tilbedende folk. Og Vi har ikke sendt dig, [O Muhammad], som en barmhjertighed til verdener "[Koranen: 21:106-107].

http://www.youtube.com/watch?v=Pww0UzDZZ5E
Top Svar Citer
#14677 - 03/02/2013 13:12 Re: True Love [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Du ser hvordan det går dine skinhellige brødre i den vestafrikanske republik Mali - mon ikke befolkningen der først nu har mulighed for at opleve kærlighed, nu hvor dine dystre brødre fortrænges, og livet ka' udleves efter lyst? Det sku man mene...;)
Top Svar Citer
#14687 - 05/02/2013 11:43 Re: True Love [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1462
Wars modstandsdygtighed over for korruption og statsoverhoveder strømslugende
derfor
Der er altid håb i reformer og en tilbagevenden til islamisk lov
Anvendelsen af islamisk lov
Vil give tryghed og beskyttelse og lykke


Hvis du ønsker at vide islam ordentligt
[Skal studere Koranen og Hadith]

Og ikke gennem handlinger tilfældige mennesker

http://www.youtube.com/watch?v=YURF5acVmXA
Top Svar Citer
#14708 - 06/02/2013 16:04 Re: True Love [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Der er altid håb i reformer og en tilbagevenden til islamisk lov. Anvendelsen af islamisk lov, vil give tryghed og beskyttelse og lykke".

- Du går da gennem livet med hovedet under armen. Mennesker er i generationer flygtet fra islamisk kontrolerede lande, for at deres børn kunne leve et liv i frihed og få sig en god udd. med udsigt til velstand. I de islamiske lande betyder velstand alt!
De tilbageværende, må og skal sige som du her gør, dels fordi den frie tanke blev dem frarøvet allerede fra fødslen og dels fordi de faktisk udtrykker en psykologisk mekanisme, hvor individer kysser den afstraffende autoritets hånd.
Nogle forældres børn og børnebørn lærer desværre aldrig at begå sig i den vestlige kultur, de klarer sig dårligt i skolen p.a. sproglige problemer og får ødelagt deres liv i kriminalitet med et hadsk syn på den kultur de langsomt er blevet fremmed overfor og ikke forstår. En del bygger af den grund en håbløs identitet op i noget der minder om voldshierarkiet i islamisk lovgivning, og sidder efterfølgende og synger glade sange med lovprisning af en religion på 4000 km. afstand.
Langt hovedparten har det heldigvis godt og får børn som ligeledes klarer sig godt. Det er godt vi langsomt får syn for sagen her i vesten, men vi behøver skam ikke besynge eller dyrke en voldsreligion for at forstå den er gal, vi ka' nøjes med at registrere/observere hvordan det er fat med mennesker der har været gennem den islamiske mølletænkning, og det er ikke noget kønt syn.
Der burde forresten være andet du ka' tale om, religiøs dogmetro er vel ikke hele dit liv?

mvh
Simon


Redigeret af Simon (06/02/2013 16:07)
Top Svar Citer
#14712 - 07/02/2013 11:33 Re: True Love [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1462
George Bush og Dick Cheney dræbt WAAAYYYYYY mere end 3.000 mennesker. Alt hvad jeg for det meste ser er folk som dig danse i gaderne og siger det var berettiget.

Se her
Efter bagvaskelse og ligger mod islam i begivenhederne den 9/11

Gud give sejr til Islam efter den uretfærdighed direkte
http://www.youtube.com/watch?v=FCALyYTN5Rs
http://www.youtube.com/watch?v=PS_TbmJ4H1g

"Alle muslimer bør forenes imod alle dem, der terroriserer uskyldige, og dem, der tillader drab på ikke-kombattanter uden en gyldig grund. Islam har erklæret spild af blod og ødelæggelse af ejendom som absolutte forbud indtil dommedag .... [Det er] nødvendigt at pågribe de sande gerningsmænd til disse forbrydelser, såvel som dem, der hjælpe og tilskynde dem gennem tilskyndelse, finansiering eller anden støtte. De skal retsforfølges på en upartisk domstol og [straffes ] passende .... [Det er] en pligt for muslimer at deltage i denne indsats med alle mulige midler "-. Shaykh Yusuf Qaradawi

"Angribe uskyldige mennesker er ikke modig, det er dumt og vil blive straffet på dommens dag .... Det er ikke modig at angribe uskyldige børn, kvinder og civile. Det er modigt at beskytte frihed, er det modigt at forsvare sig selv og ikke at angribe "-. Shaykh Muhammed Sayyid al-Tantawi, imam al-Azhar moskeen i Cairo, Egypten

"Der er ingen terrorisme eller en trussel mod civile i jihad [religiøs kamp]." - Abdel-Mo'tei Bayyoumi, al-Azhar Islamic Research Academy, Kairo, Egypten

"[Vi] kraftigste fordømme sådanne aktiviteter, der er mod alle humanistiske og islamisk moral .... [Vi] fordømme og modsætte sig alle angreb på menneskers liv, frihed og værdighed overalt i verden." - Muslimske Broderskab

"For det første: den seneste udvikling i USA, herunder kapring fly, terrorisere uskyldige mennesker og udgyde blod, udgør en form for uretfærdighed, der ikke kan tolereres af islam, der betragter dem som grove forbrydelser og syndige handlinger andet:. Enhver muslim, der er bekendt af læren af ​​hans religion, og som overholder de direktiver Koranen og Sunnah (læren af ​​profeten Muhammed) vil aldrig involvere sig i sådanne handlinger, fordi de vil påberåbe sig Guds vrede Almægtige og føre til skade og korruption på jorden "-. Abdulaziz bin 'Abdallah Al-Ashaykh, chef mufti af Saudi-Arabien

"Du skal kende islams faste holdning imod alle disse forfærdelige forbrydelser Verden skal vide, at Islam er en religion af fred og barmhjertighed og godhed. Det er en religion af retfærdighed og vejledning ... Islam har forbudt vold i alle dens former It. forbyder kapringen fly, skibe og andre transportmidler, og den forbyder alle handlinger, der underminerer sikkerheden af ​​den uskyldige -. 'Abdulaziz bin' Abdallah Al-Ashaykh, chef mufti af Saudi-Arabien

"Som et menneske samfund skal vi være på vagt og omhyggelig med at modsætte sig disse skadelige og skamløse onder, som ikke er begrundet i nogen fornuftig logik, eller af religionen islam." - Shaikh Saleh Al-Luheidan, formand for det øverste retsråd, Saudi-Arabien

"Ethvert angreb på uskyldige mennesker, er ulovlig og i strid med sharia (islamisk lov) .... Muslimer skal beskytte liv, ære og ejendom af kristne og jøder angribe dem modsiger shari'a.." - Shaykh Muhammad bin 'Abdallah al-Sabil, medlem af Rådet for Senior religiøse lærde, Saudi-Arabien
Anerkendte muslimske lærde Yusuf al-Qaradawi fordømte angrebene og de uprovokerede drab på tusindvis af amerikanske civile som en "grufuld forbrydelse" og opfordrede muslimer til at donere blod til ofrene. Han har dog kritisere USA '"forudindtaget politik over for Israel" og opfordrede også muslimer til at "koncentrere sig om mod besættelsesmagten fjende direkte", indvendig de palæstinensiske områder. [19] Den påståede Hizbollah "åndelig mentor" og libanesiske shiamuslimske præst Mohammed Hussein Fadlallah fordømte angrebene.

Ahmed Yassin, den åndelige leder af Hamas, sagde han ikke var interesseret i at eksportere sådanne angreb til USA, men han kritiserede "urimelig amerikanske holdning"

Afghanistans Taleban herskere fordømte angrebene og også kraftigt afviste forslag, at Osama bin Laden, som havde fået asyl i Afghanistan, kunne være bag dem. [20]

Enorme skarer deltog stearinlys vigils i Iran, og 60.000 tilskuere holdt et minuts stilhed på Teheran fodboldstadion.

Og ved og ved og ved og ved fra tusindvis af top forskere tilknyttet alle større islamisk pålydende og sekt. Uanset, 9/11 var et politisk træk. Og du er forfærdeligt at kritisere islam. Alt du har gjort, er at gøre dig til at ligne en barnlig nar i denne tråd. Du er nødt til at lære noget om 1) Islam 2) Korrekt debat, og så kan du komme tilbage.



Du er utrolig uvidende om islam, samfund, kultur, historie og fornuft. Du er så smalle seende til det punkt, hvor du ikke kan fradrage rimelige konklusioner fra din snæversynet og misforståede syn på verden. Ikke en eneste af dine indlæg har kritiseret islam på nogen troværdig måde. I stedet har du helt rodet handlinger foretaget af en bred vifte af borgernes og kulturer med den islamiske religion. Folk som dig er ikke værd at debattere eller diskutere, fordi du har noget at tilføje til samtalen. Mens jeg hele tiden kan påpege, at vi lever i et mere voldeligt samfund end de fleste muslimske lande, har du stadig lægge skylden på verdens problemer på den 1500 år gamle religion islam. Vi får det, forbrydelser ikke-muslimer
Har intet at gøre med der religion eller samfund, de er bare tosset, men forbrydelser muslimer i enhver sammenhæng har 100% at gøre med islam. Det er den tankegang af den person, der mener, at hans synspunkt er troværdig. Sikke en klovn.

"Frastøde (onde) med, hvad der er bedre. Så vil han, mellem hvem og dig var had, bliver som det var din ven og intim. Og ingen vil blive tildelt en sådan godhed undtagen dem, der udøver tålmodighed og selvbeherskelse." [Koranen 41:34-35]
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 6 1 2 3 4 5 6 >


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Mand fundet død i skurvogn i Dragør
29/04/2024 11:39
Salling Group omsatte for rekordmange mi..
29/04/2024 11:38
Kamerafælder skal undersøge grænselan..
29/04/2024 11:31
Spaniens premierminister efter tænkepau..
29/04/2024 11:22
Danmarks håndboldherrer indleder OL mod..
29/04/2024 11:18
Nyheder fra Religion.dk