annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15058766
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2354577
Et andet syn 1966303
Jesu ord 1509871
Åndelig Føde 1332506
Galleri
at rejse er at leve
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 189 gæster og 78 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 125 af 130 < 1 2 ... 123 124 125 126 127 129 130 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#42825 - 08/02/2024 13:09 Re: Lidt strøtanker ... [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3637
Sted: Nørresundby
💕☦️💘✝️💕

🔥🔥🔥🔥🔥

Tusind Tak min ven HansKrist fordi du så ofte skriver når Gud Helligånden er dig Nærværende - Ånden er over dig - Ånden har grebet dig.

Jesu Kristi Gud Skaber (Gud Faderen) og Gud Frelser (Gud Sønnen) og Gud HELLIGgøre (Gud Helligånden).

Begivenheden Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore HJERTER ved Helligånden er også Jesu Kristi, Fader'Søn JEG'DU dynamiske dialogiske LYTTENDE BØNS samspils virkelighed med Gud. At erfare Jesu Kristi Gud igennem BØN: hvor Helligånden Åbenbarer de Livgivende Skabende Guds Ord vi nøjagtig lige mangler for at kunne få vores dag og liv til at lykkes.

Ovenfor et eksempel på at møde Gud når vi er i vores LYTTENDE MODE - eller STEMNING.


Men er vi SEENDE - ja hvordan møder vi Gud SEENDE?

Gå til Paulus for ham betyder SYNET og ØJNENE alt - dagen og lyset alt - GUDS HERLIGHED der OPLYSER vores ANSIGT - vores KRISTI ANSIGT - GUDS ANSIGT.

I et af Paulus's allerstørste kapitler overhovedet, 2 Kor 3 der nævnes Guds Herlighed hele 11 gange.

Vi skal ud i lyset og dagen - vi tilhører dagen og lyset som afklarer og forklarer og forvandler og oplyser hele vores ansigt - GUDS HERLIGHED der OPLYSER vores ANSIGT - vores KRISTI ANSIGT - GUDS ANSIGT.

Dit ansigt, Herre, søger jeg. Skjul ikke dit ansigt for mig.". (Salme 27, 8-9)


At være fascineret af den paulinske i Kristus SPIRITUALITET er at være SEENDE - at kende som vi altid har været kendt SET PÅ af Gud. At erfare hvordan Jesu Kristi Gud Fader SER PÅ MIG - anerkender mig. Og alt dette foregår oppe i ansigtet. Det er ANSIGTS TEOLOGI - det er SYNETS TEOLOGI - det er den GUDS HERLIGHEDS TEOLOGI der er så dominerende i Corpus Paulus.

Citat:
Menneskets ansigt er det mest fantastiske i verdens liv; en anden verden skinner igennem det. Det er personlighedens indgang til verdensprocessen, med dens unikhed, dens enkelthed, dens ugentagelighed." Nicolai Berdyaev.

Menneskelig kærlighed er tæt og dybt forbundet med det menneskelige ansigt. Ansigtet er det åndeliges indgang til kosmos, men også indgangspunktet for den ene sjæl til den andens liv. Ansigtet er en bøn om at elske og til at ære, hvad kærlighed frembringer. Kærlighed er en tilbagevisning af den vold, der resulterer i døden. Nicolai Berdyaev

"Det menneskelige ansigt er beviset for Guds eksistens." Max Picard.


Dit ansigt, Herre, søger jeg. Skjul ikke dit ansigt for mig.". (Salme 27, 8-9)


Herren velsigne dig og bevare dig! Herren lade sit ansigt lyse over dig og være dig nådig! Herren løfte sit åsyn på dig og give dig fred!

Lad idag SOLEN ☀️ stå op over vores ANSIGTS smukke landskab og lad KRISTI KÆRLIGHED BRÆNDE i vore HJERTER så vi kan SE med HJERTET idag og vore ØJNE LYSER OP hvorend vi går - lad endelig munden i den suveræne livsytring talens åbenhjertigthed er løbe over med hvad der bor i HJERTET på os - KRISTUS.

Lad os bekende vores kristne TRO sammen og for hinanden. Sætte ORD og ANSIGT på vores KRISTUS TROsLIVs HELLIGÅNDS SPIRITUALITET.

Og vi får en HERRENS GO DAG🔥🔥🔥🔥🔥

💕✝️💘☦️💕


Jesus Kristus Ikon Kristologiske Teologi dækker over Nye Testamentes paulinske beskrivelser af KRISTUS som GUDS ANSIGT - hvor vi i KRISTUS gennem HELLIGÅNDEN er i besiddelse af HELE GUDS HERLIGHEDs STRÅLEGLANS i ANSIGTET - vores GUDS ANSIGT.

Hele USYNLIGE GUDS HERLIGHED kommer synligt til udtryk på Jesus Kristus ansigt som GUDS ANSIGT det GUDS BILLEDE vi er skabte i som Jesus Kristus er i verden - hvor vi møder Gud personligt og er noget personligt, er ANSIGTET altid involveret.

I Kristus har vi vores PERSON - GUDS BILLEDE og ANSIGT - der er vores PERSON'HED.

Uden HELE GUDS HERLIGHED i KRISTUS med inde over vores liv i en TROENS forelskelsens ANSIGTS FORKLARING og FORVANDLING - og LYS i ØJNENE der som Solen har afvist mørket fra vores sind - kan vi ikke tale om vores PERSONLIGHED i KRISTUS - IKON'LIGHED i KRISTUS - GUDS ANSIGT og BILLED'LIGHED i KRISTUS.

Der er så meget ANSIGT på de kristnes "KIRKE GANG og SANG - LOVPRISNING" - GUDSTJENESTE. Der er mindst lige så meget til ØJNENE som ØRERNE men altsammen gennem HJERTET KRISTUS. Ja uden GUDS KÆRLIGHED KRISTUS UDGYDT I VORE HJERTER HVOR GUD ER OS NÆRVÆRENDE - ÅBENBARET AT VÆRE HOS OS er giver en Gudstjeneste og Kirkegang og sang ingen mening.

Thi Gud, der sagde: »Af mørke skal lys skinne frem,« han har ladet det skinne i vore hjerter til oplysning og til kundskab om Guds herlighed på Jesu Kristi ansigt. 2 Kor 4.Jesus Kristi Gud frelser ikke bare
enkeltpersoner og forberede dem til himlen; snarere skaber han et folk på jorden blandt hvem han virker lever og bor og HELLIGgør og HEL'breder os - det er om noget legemet og jorden der som Guds Skabelse skal frelses - der skal åbnes for os ind til LIVETS TRÆ midt i Edens Have - Naturen som Paradis på jorden - som Troels Kløvedal sagde som noget af det sidste til sin søn vores allesammens kære Mikkel - Mikkel Beha Erichsen.
Citat:
lyset, der stråler fra evangeliet om Kristi herlighed, Kristus, som er Guds billede. For vi prædiker ikke os selv, men Jesus Kristus som Herren og os selv som jeres tjenere for Jesu skyld. Thi Gud, der sagde: »Af mørke skal lys skinne frem,« han har ladet det skinne i vore hjerter til oplysning og til kundskab om Guds herlighed på Jesu Kristi ansigt. 2 Kor 4.

Men hver gang én vender om til Herren, tages sløret bort« – »Herren« er Ånden, og hvor Herrens ånd er, dér er der frihed. Og alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer, fra herlighed til herlighed, sådan som det sker ved den Herre, som Ånden er. 2 Kor 3.


Lovet være Gud, vor Herre Jesu Kristi Fader, som i Kristus har velsignet os med al himlens åndelige velsignelse. For før verden blev grundlagt, har Gud i ham udvalgt os til at stå hellige og uden fejl for hans ansigt i kærlighed. Efeserbrevet 1

Tak med glæde vor Fader, som har gjort jer duelige til at få del i de helliges arv i lyset. Han friede os ud af mørkets magt og flyttede os over i sin elskede søns rige; i ham har vi forløsningen, syndernes forladelse.

Han er den usynlige Guds billede,

al skabnings førstefødte.

I ham blev alting skabt

i himlene og på jorden,

det synlige og det usynlige, Kol 1,12-16


Også jer, som før var fremmede og fjendske af sind med jeres onde gerninger, har Gud nu forsonet med sig ved Kristi legemlige død, for at føre jer frem som hellige og lydefrie og uangribelige for sit ansigt Kol 1, 21-22.

Kærligheden hører aldrig op. Profetiske gaver, de skal forgå; tungetale, den skal forstumme; og kundskab, den skal forgå. For vi erkender stykkevis, og vi profeterer stykkevis, men når det fuldkomne kommer, skal det stykkevise forgå. Da jeg var barn, talte jeg som et barn, forstod jeg som et barn, tænkte jeg som et barn. Men da jeg blev voksen, aflagde jeg det barnlige. Endnu ser vi i et spejl, i en gåde, men da skal vi se ansigt til ansigt. Nu erkender jeg stykkevis, men da skal jeg kende fuldt ud, ligesom jeg selv er kendt fuldt ud.

Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden. 1 Kor 13

Vi ved, at alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud, og som efter hans beslutning er kaldet. For dem, han forud har kendt ("kendt" se 1 Kor 13,12), har han også forud bestemt til at formes efter sin søns billede, så at han er den førstefødte blandt mange brødre. Og dem, som han forud har bestemt, har han også kaldet, og dem, han har kaldet, har han også gjort retfærdige, og dem, han har gjort retfærdige, har han også herliggjort.

Hvad er der mere at sige! Er Gud for os, hvem kan da være imod os? Rom 8,28-31.

ligesom vi har båret det jordiske menneskes billede, skal vi også bære det himmelske menneskes billede.
1 Kor 15,49

engang var I mørke, men nu er I lys i Herren; lev som lysets børn, for lysets frugt er lutter godhed, retfærdighed og sandhed; lad kun det gælde, som behager Herren, og tag ikke del i mørkets frugtesløse gerninger, men afslør dem. For man skammer sig ved blot at nævne, hvad de gør i det skjulte, men alting kommer for dagen, når det afsløres af lyset. For alt, hvad der kommer for dagen, er lys. Derfor hedder det:

Vågn op, du, som sover,

stå op fra de døde,

og Kristus vil lyse for dig. Efeserbrevet 5,8-14

ligesom Kristus har elsket kirken og givet sig hen for den for at hellige den ved at rense den i badet med vand ved ordet, for at føre kirken frem for sig i herlighed, uden mindste plet eller rynke, hellig og lydefri. Efeserbrevet 5,25-27


Se, hvor stor kærlighed Faderen har vist os, at vi kaldes Guds børn, og vi er det! Derfor kender verden ikke os, fordi den ikke kender ham. Mine kære, vi er Guds børn nu, og det er endnu ikke åbenbaret, hvad vi skal blive. Vi ved, at når han åbenbares, skal vi blive ligesom han, for vi skal se ham, som han er. Enhver, som har dette håb til ham, renser sig selv, ligesom han er ren.

når dødens tjeneste, indhugget i sten med bogstaver, havde sin herlighed, så at Israels børn ikke kunne se på Moses' ansigt på grund af hans ansigts stråleglans, der dog forsvandt, hvor meget mere vil så ikke Åndens tjeneste have sin herlighed. Når den tjeneste, der fører til fordømmelse, havde sin herlighed, så er den tjeneste, der fører til retfærdighed, langt mere rig på herlighed. Det, der var herligt, har jo i dette tilfælde ingen herlighed sammenlignet med den alt overvældende herlighed. For når det, der forsvandt, havde sin herlighed, så skal det, der bliver ved med at bestå, have endnu større herlighed. 2 Kor 3,7-11


😱😱😱

💕☦️💘✝️💕

🔥🔥🔥🔥🔥

Jeg anede ikke at Paulus havde skrevet så smukt som dine citater ovenfor i citationsboksen vidner om og jeg anede ikke før jeg nu har lyttet til dig HansKrist hvordan det skulle læses og forstås.

Tusind Tak for din indføring i den paulinske Jesus Kristus Ikon Kristologiske Teologi - Doxa Teologi. Guds Herligheds Teologi.


-0-0-0-

Hvorfor skriver du så meget anderledes om kristendommen end fx Tikka gør? Og ja stort set så mange andre gør.

Jo svaret er at du har den åndelige forståelse tingene og hvad du skriver er forstandigt - lovsang med din forstand og fyldt med tværvidenskabelige aha oplevelser og erkendelser og så er dine skriverier også evokative smukke poetiske beskrivelser der gør at vi læsere får kontakt til hvad du skriver om - du vækker Helligånden og INSPIRATION og ÅBENBARING vælter ned over os mens vi læser dine skriverier.

Du iklæder os Kristus - det kristne trosliv og dets SPIRITUALITET med dine skriverier og enten må man forkaste dig og hade dig eller også bliver man fascineret og fan af dig - tilhænger af din voldsomme livsbekræftende i Kristus SPIRITUALITET og man begynder at gå i KIRKE for at prise og lovSYNGE GUD med os her på jorden. Dette INDBRUD i vores liv og alt liv på jorden.


Som en debattør skrev for mange år siden, du må være en kvinde - kun en kvinde kan skrive som du skriver HansKrist.

Hun var ven med Naser Khader og hun inviterede mig til København for at mødes med hende og Naser Khader. Det var dengang.

Men jeg vil sige at jeg er fyldt med SJÆL og BEVÆGELSE - LIV - ALT ER SÅ LEVENDE og der er en stor kærlighed i hvad jeg skriver og dette peger på alt det feminine - Anima Sjælen hos en mand.

Hvorimod Tikka hendes indlæg igår var så tungt og mørkt og bitter og aggressiv at det fik nakkehårene til at rejse sig på mig fordi jeg i Tikka mødte tydeligvis en uforløst maskulinitet - en mand i store problemer med at forstå kristendommen.

Jung omtaler disse problemer som Tikka tydeligvis slås med som kvindens Animus integration midtvejs i livet. Og ja at det er mislykkedes Tikka denne integration og Individuation i forhold til det maskuline - hendes modsat kønnethed - maskulinitet - er tydeligt.

Ikke så mærkeligt at både Arne og undertegnede og et par andre har været i tvivl om hvorvidt profilen Tikka ikke egentlig dækkede over en mand. Ihvertfald kender jeg ingen kvinder med så store problemer med det maskuline undtaget kvinder for mange år siden ude på den politiske venstrefløj - men det er jo nok også derude Tikka kommer fra og hører hjemme.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#42861 - 11/02/2024 03:47 Re: Lidt strøtanker ... [Re: Hanskrist]
Anonym
Uregistreret

Jeg har idag overraskende godt med ifølge min spirituelle bekendte en psykisk syg hyklerisk Hare Krishna mand.
Ham den gamle nævnte Eckart Tolle: "Stop med at tænke."
Jeg var uenig, fordi vi skal ikke være idiotisk dumme.
Ham den anden er enig med mig i, at vi ´skal´ bruge vores intelligens ifølge skrifterne. Han indrømmer, at han p.t. ikke kan ligesom jeg fatte i dybden ligesom et kunstværks forskellige niveauer, men at også Hinduismens skrifter siger det samme ligesom mig. Mere og mere han faktisk sidder hos jeg til spirituelle samtaler...
Han nævnte ligesom du Paulus, at en har en´ åndsgave, anden en anden´ og nogen andet´, men jeg har dem alle (hele pakken). Han grinte, som han plejer generelt til alle folk med ordene: "Hihihaah - Du har stjålet dem alle." Nej, nogen har kaldt mig for profet, hvilket jeg ikke er, men Frelseren har fuldkommenhed.
Top Svar Citer
#42941 - 21/02/2024 13:50 Re: Dialog [Re: Anonym]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3637
Sted: Nørresundby
Citat:
Thomas:

Nej, Gud fornyer og frelser sin skabelse - med os som Hans billedbærere. Vi er ment til at underlægge os jorden og herske over den ved at stråle med Guds lys og reflektere Hans kærlighed og visdom ind i verden. Vi er, som bærere af Guds billede, ment til at reflektere Gud ind i verden.Hvad Thomas der lykkedes med så smukt at beskrive har jeg fundet jo nærmest ordret hos Kristen Videnskab og ja det er nøjagtig hvad Kristen Videnskab står for.

At gøre dette medfører HEL'bredelse (hvilket jeg selv har flere eksempler på fra mit eget liv) og det styrker os til et sundt liv med lykke og glæde og gode relationer.


Vigtigt at vi har et rent hjerte ❤️ og gør os de rette tanker om tingene - vores sind og mentalitet må ikke være forstyrret af urene forkerte tanker og ej heller af stor forvirring - der må ikke herske forvirring og kaos i vores bevidsthed og tænkning.

Nogle gange må vi altså sige stop til spekulationer og spørgsmål i øst og vest om dit og dat og så bare reflektere Guds Kærlighed og Visdom og Lys og Herlighed ind i verden - være bærere af det Guds Billede vi er skabte i og så iagttage hvilke forandringer dette vil afstedkomme i vores liv. Dette er nøjagtig Kristen Videnskabs måde at udføre HEL'BREDELSER på og jeg har lægelig dokumentation for at det virker - har virket endda flere gange i mit liv.


Det gælder meget om at omgive sig med de rigtige tanker om tingene.

At leve i kaos og forvirring og være beskæftiget med et hav af urene tanker om tingene - dur bare ikke - dette må høre op - tværtimod skal vi lade os vejlede af og reflektere Guds Kærlighed og Visdom og tanker og ideer om hvem vi er - vi har ret til denne åndelige identitet som Guds Sønner og Døtre som Jesus Kristus bærer ind i verden og skænker os der er blevet fjender af Gud eller kommet væk fra Gud gennem vores synders tilgivelse (vores dårlige karma drama uværdige optræden her i verden må simpelthen stoppe). Dette er iøvrigt hvad forsoning betyder at i og med Jesus Kristus er vi hver enkelt blevet forsonet og forligt med Gud og jøder og grækere (og alle folkeslag) og fri og træl og kvinder og mænd er blevet forsonet hinanden. Det er den fredelige harmoniske næstekærlige forsoning der er tale om Jesus Kristus om noget står for og bringer i spil i verden gennem de menigheder der tilslutter sig at heri finder vi Gud.

De kristne menigheder er i verden og vendt mod verden fordi menneskerne derude er vores medmennesker. De kristne menigheder lukker sig ikke i om sig selv, er ikke ekskluderende men inkluderende. Uanset hvor dårlig opførsel og adfærd et medlem udviser er det næsten umuligt for Paulus at få sig selv til at ekskludere vedkommende. Men selvfølgelig er der grænser.

Kristen Videnskab har også sat grænser, moralske grænser - fx må man ikke ryge og være alkoholiker og kun i meget begrænset omfang modtage medicinsk lægelige behandling - da vi skal rejse os ved hjælp af Gud i vores liv som Thomas beskrev det ovenfor.

Selv om kristne sætter grænser og har moralske standarder så afgrænser de sig ikke fra omverdenen som de altid har ønsket at hjælpe og få i tale.

Uanset hvor indviet dåben og de kristne gudstjenester (bøn og saligprisning og nadver mm) kan forekomme, er Kristus Mysteriet den vores næstekærlighed rettet mod mennesker udenfor Kirken der opfattes at være vores medmennesker som Kirken står med Kristi Åbne Arme overfor at favne og tage imod og skænke Guds Kærlighed så de kan blive forsonet Gud. Ja ikke nok med det som Kirken rækker ud mod og opsøger i mission - som hos Paulus ikke betyder at fratage disse mennesker deres tro - der hører nemlig altid en ongoing individualitets og personligheds udvikling til dette at tilhøre Gud i Kristus.

Folks fejlagtige fordomme er at dette at tilhøre Gud i Kristus - blive forligt med Gud i Kristus betyder at nu mister jeg min individualitet - men ifølge Paulus er det det stik modsatte der sker. Helligåndens Ekstatiske Karismatiske ÅndsGaver sætter skub i en ongoing individualitets og personligheds udvikling. Vi bliver levende og frimodige mennesker stående overfor Gud i Kristus.

Paul's mysticism was not like the mysticism elsewhere described as a soul being at one with God. In the mysticism he felt and encouraged, there is no loss of self but an enriching of it; no erase of time or place but a comprehension of how time and place fit within the eternal. A. Schweitzer.


there is no loss of self but an enriching of it


En stor del af hemmeligheden bag kristendommens succes skyldes dette forhold at vi bliver levende gjort og frimodige og bevarer vores frie taleret overfor Gud i Kristus. Spontanitet og de suveræne livsytringer styrkes som vi ser det meget tydeligt hos Paulus. En undertrykkelse af den menneskelige individualitet er utænkeligt hos Paulus og de første kristne. Der er en livlighed og spontanitet og umiddelbarhed i de urkristne paulinske menigheder som kan undre når vi tænker på hvor forfulgte de var fra mange sider.


2 Kor 3 som flere mener er kristendommen i en nøddeskal - hedder det da også at der hvor ÅNDEN er der er også altid FRIHEDEN. Og ellers var det jo ej heller kærligheden - da kærligheden er uforenelig med tvang og magt.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#42942 - 21/02/2024 15:50 Hvem skal vi lytte til... [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5305
Sted: Vanløse
Namaskaram...

Lad os gå til makronerne...

https://www.kristen-videnskab.dk/

https://www.christianscience.com/da/hvad-er-kristen-videnskab

Hvorfor vil I ikke bedrive videnskab ler Hvilke lidelser kan helbredes blinker Hvad med at undersøge tingene...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-15/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xv/

Hvor vildledt har man lov til at være...

https://www.jesusfrelser.dk/bibelcitat-jesus-helbreder-handikappede-blinde-lamme-og-stumme/

Det bliver spændende om du vil forholde dig til virkeligheden. Thomas er desuden velkommen til at komme med sine fantasier i den anden tråd. Findes der andre mennesker end de kristne...

https://isha.sadhguru.org/en/sadhguru/mission/the-purpose-of-education

Kom op på bjerget...
Your friend forever

Krishna

PS: Mens vi venter på forklaringen...
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#42946 - 22/02/2024 14:03 Re: Dialog [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3637
Sted: Nørresundby
Robert Duval

I 1998 blev han spurgt af Morning Call, om han er en religiøs mand, Duvall svarede: "Noget. Ikke nødvendigvis denne type. Jeg kan godt lide ordsproget: ’Lav en glædelig lyd for Herren.’ Jeg kan ikke lide at gå i kirke og sidde på mine hænder. Jeg husker en kirke, hvor folkene sagde til mig: ’Vi er ikke de frosne udvalgte.’ Det er den måde, de taler på. Det kan jeg lide."

”Jeg ønskede at vise den glæde og vitalitet, jeg havde set med mine egne øjne og følt i mit hjerte og mit liv, troens rene, ekstraordinære begejstring. Jeg ønskede især at fange den rige smag, de smittende kadencer og rytme af god, hjemmehørende, uhindret prædiken."

Robert Duvall har været udsat for forskellige religioner siden han var barn. Hans far var metodist, og hans mor var kristen videnskabsmand, hvilket hjalp ham med at hælde mod troen.

Senere i 2006 blev han interviewet af Jeffrey Hildner og spurgte: "Du følger stadig Christian Science?" Hans svar var: "Det er alt, hvad jeg har. Det er alt, hvad jeg har." Han går videre for at underbygge religionens doktrin:

"Jeg tror, Christian Science er den sidste åbenbaring. Så Mary Baker Eddys budskab og Jesu budskab er for mig ligeværdige. Men nogle gange glemmer jeg det. Jeg tror, at det, hun lærte mig, hvis jeg kan holde fast i det med en vis følelse af tro, vil jeg få gavn af på en eller anden måde. Jeg læste i Bibellektionen om, du ved, hvad der kommer ud af dig. Du kan forsvare dig selv 'mod aggressive mentale forslag' og være en lov for dig selv, så tingene ikke kommer ind."Er Robert Duval kristen?


Mary Baker Eddy - grundlægger af Christian Science

💕💌💘💌💕

Dette ovenfor er ikke for at missionere men inspiration for de rene i ❤️ hjertet der er fyldt med guddommelig kærlighed.


"Jeg læste i Bibellektionen om, du ved, hvad der kommer ud af dig. Du kan forsvare dig selv 'mod aggressive mentale forslag' og være en lov for dig selv, så tingene ikke kommer ind." Robert Duval


I disse dage er jeg meget optaget af hvilke tanker og påstande vi lukker ind i vores liv - forurener vores liv med og de dogmer vi opstiller for os selv der ikke er i overensstemmelse med den Jesus Kristus FADER'SØN JEG'DU BØNs og INSPIRATIONs VIRKELIGHED MED GUD FADER vi erfarer gennem HELLIGÅNDEN.

Vi som Guds Sønner og Døtre og Gud som Jesu Kristi Fader, vores Kærlige Himmelske Fader.

Vores suveræne forhold til Gud som vores Frelser HEL'breder og HELLIGgøre som vi erfarer dette igennem BØN og LOVSANG.

Citat:
’Lav en glædelig lyd for Herren.’ -

lad jer fylde af Ånden, tal til hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng og spil af hjertet for Herren, og sig altid Gud Fader tak for alt i vor Herre Jesu Kristi navn.


Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer. Undervis og forman med al visdom hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng med tak i jeres hjerte til Gud.

følt i mit hjerte og mit liv, troens rene, ekstraordinære begejstring sagt af Robert Duval efter at have besøgt en Baptist Church i et slumkvarter. Det rørte ham dybt.

Og Kristen Videnskab glæder sig over Pinsekirkernes succes og Baptist Kirkernes succes - der er ingen misundelse men kun glæde over hvor tæt på Christian Science Pinsekirkerne og Baptist Kirkerne befinder sig.


Citat:
One Sunday in New York, I visited six churches, ending up at Harlem’s vast Abyssinian Baptist Church. There was a packed congregation before a huge choir when we all began to sing ‘What a Friend We Have in Jesus,’ I found myself connected to the Lord in a way I had never felt before, deep within me.

Dette er såre simpelt - overvældende og glædeligt givet de rene af sind og hjerte - hvorfor det er en religiøs menneskeret at afvise alle menneskers forvirrede tågede tanker og spekulationer om det religiøse.

Det eneste vi skal gøre er at praktisere og demonstrere den vores forening og virkelighed med Gud Jesus Kristus bærer ind i verden: vores FADER'SØN JEG'DU BØNs og INSPIRATIONs VIRKELIGHED med Gud vores Kærlige Himmelske Fader som vi erfarer dette igennem HELLIGÅNDENS vidunderlige forunderlige gerninger i vores liv.

Foretrækker vi en anden beskrivelse vores virkelighed med Gud i Kristus gennem Helligånden - så er det bare med at komme igang med at skrive vores personlige lovprisning.

Det eneste vi skal undgå er menneskelige religiøse forvirrede tanker om tingene.

Vi skal holde os til det der virker for os - vores "i Kristus" praksis med alle dets Himmelske Åndelige Spirituelle Velsignelser vi erfarer gennem Helligånden.

Har nogen mødt Gud i Kristus som jeg har beskrevet det ovenfor gør vedkommende klogest i at holde fast heri og ikke lade sig forvirre af menneskelig religiøs spekulation og total forvirring.


💕💌💘💌💕


Efterfølgende er noget af det vigtigste vi finder i Christian Science:


Citat:
Kol 3:

Tænk på det, som er i himlen, og ikke på det jordiske. I er jo døde, og jeres liv er skjult med Kristus i Gud. Når Kristus, jeres liv, bliver åbenbaret, da skal også I blive åbenbaret sammen med ham i herlighed.

Så lad da det jordiske i jer dø,,

I har aflagt det gamle menneske med dets gerninger og iført jer det nye, som fornyes i sin skabers billede til at have erkendelse.

over alt dette skal I iføre jer kærligheden, som er fuldkommenhedens bånd. Kristi fred skal råde i jeres hjerter; til den blev I jo kaldet som lemmer på ét legeme. Og vær taknemlige. Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer. Undervis og forman med al visdom hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng med tak i jeres hjerte til Gud.

Efeserbrevet 5:I skal ligne Gud som hans kære børn og vandre i kærlighed, ligesom Kristus elskede os,,

Lad ingen føre jer bag lyset med tomme ord

Heller ikke skamløshed og tåbelig snak eller overfladisk vid; det passer sig ikke, men derimod taksigelse!

engang var I mørke, men nu er I lys i Herren; lev som lysets børn, for lysets frugt er lutter godhed, retfærdighed og sandhed

Se derfor til, hvordan I lever, ikke som uvise, men som vise.

Vær derfor ikke tåbelige, men forstå, hvad der er Herrens vilje. Drik jer ikke berusede i vin, det fører til udskejelser, men lad jer fylde af Ånden, tal til hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng og spil af hjertet for Herren, og sig altid Gud Fader tak for alt i vor Herre Jesu Kristi navn.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 125 af 130 < 1 2 ... 123 124 125 126 127 129 130 >


Seneste indlæg
Videregivelse af hemmeligheder
af ABC
01/03/2024 14:24
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
01/03/2024 12:54
Bibelen Leth Fortalt - Thomas og Tikka
af Tikka
29/02/2024 22:22
Log In
af Tikka
29/02/2024 17:38
Det bedste ved kristendommen
af ABC
28/02/2024 19:33
Nyheder fra DR
Katten Coco fundet i brandhærget etagee..
01/03/2024 18:51
Mindst 45 anholdt i forbindelse med Nava..
01/03/2024 18:42
Odense-politikere reagerer på ny voldso..
01/03/2024 18:40
19 kvæstet da bil ramte fodgængere i p..
01/03/2024 17:36
Kunst for 700.000 kroner har samlet stø..
01/03/2024 17:13
Nyheder fra Religion.dk