annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10699030
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2084874
Et andet syn 1799708
Jesu ord 1382032
Den Evige Filosofi 1175321
Galleri
Limfjorden, Strandparken Nørresundby
Hvem er online?
1 registreret Gerth 124 gæster og 193 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 22 af 29 < 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 28 29 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#38971 - 16/03/2023 12:25 Re: Tro, håb og kærlighed [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3192
Sted: Nørresundby
Hej Gerth

Jeg kunne faktisk godt tænke mig at høre hvad du mener om hvad jeg skriver.


Du har gode økonomiske muskler midler og kunne jo godt blive medejer af en Andelsgård på Fyn - 150 kr pr måned og du bliver medejer og får stemmeret og kan komme på besøg og endda få lov til at hjælpe med i permakultur jordbruget.


Måske du skulle kigge på din gode økonomi og købe et lille hus med egen jord og have til. Tør du flytte ud i en landsby på Fyn og få fred og ro omkring dig og skøn natur omkring dig og ikke længere blive chikaneret af dine adfærds vanskelige naboer der til tider gør livet sur for dig.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38978 - 16/03/2023 18:34 Re: Tro, håb og kærlighed [Re: Gerth]
Arne Thomsen Offline
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6828
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth - og Hanskrist - og Jan.
Da jeg første gang oplevede naturens hellighed - egentlig uden at vide det - sagde det i mig: Forstyr så lidt som muligt.
Det var under en kilometerlang vandring i en subtropisk urskov på en lille græsk Ø - op til det mindre bjergs top med et ortodoks-kristent mennesketomt kloster, hvor jeg i en moden alder for første gang oplevede kristendommens kærlighed fra Kristus Ikonen (klik på et af billederne øverst), hvis øjne så dybt ind i mig.
Mange år senere - faktisk for ikke så længe siden - oplevede jeg, at alt er natur, at alt er helligt - selv vi menneskers byer - selv vi mennesker.

Den traditionelle forestilling her i vores vestlige verden: at det guddommelige er en person i himlem, mistede jeg troen på i oplevelsen af det gudommeliges væren overalt og i alt.
Så nu gælder det for mig ikke alene i den subtropiske urskov, men overalt: Forstyr så lidt som muligt.

Vi mennesker har fået evnen til at indse, at vi skal opføre os ordentligt her på denne klode (og i dens nærmeste omgivelser, som vi evner at færdes i).
Og vi har evnen til:
- ikke at blive for mange
- ikke at røve, plyndre og svine
- ikke at udslette andet liv.

Vi krænker her på alle tre områder.
Dét går jeg ind for, at vi holder op med, og i stedet - i guddommelig omsorg elsker verden - også vore medmennesker - også os selv heart smiler

M.v.h. Arne Sandhedens Mirakel: Verdens Væren. Agnostisk pan"teist" - ydmyghed, mådehold, harmoni, indsigt, medfølelse, omsorg, kærlighed heart smiler
Top Svar Citer
#38981 - 17/03/2023 16:51 Re: Tro, håb og kærlighed [Re: Arne Thomsen]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3390
Sted: Vanløse
Hej Arne

Jeg har svært ved at tænke i andre baner...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-1/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-i/

Men er et søgende menneske heart Kan tingene hænge anderledes sammen? Hvad er sandheden? Har vi brug for inspiration? Lad os tale sammen om livet? Hvorfor vil du leve her på jorden? Er der ugler i mosen...
Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#38983 - 18/03/2023 00:39 Re: Tro, håb og kærlighed [Re: Hanskrist]
Gerth Online   content
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2492
Sted: Odense, Danmark
SUVERÆNE LIVSYTRINGER

Profilerne her udtrykker aldrig en personlig holdning!

Du: "Min tilgang spørgsmålet er ikke intellektuelt men SANSELIG - igennem min fysiske kropslige biologiske sanselige i verden. Vi er nået til et punkt hvor intellektuel snak bla bla bla bla om naturen må stoppe - ja vi må istedet for nu handle."

Du: "Jeg kunne faktisk godt tænke mig at høre hvad du mener om hvad jeg skriver." Harmoni betyder en blanding af den rationelle logik og spontanitet følelser i et.

Men, i opfører jer tavst ved mine gode tekster og fornuft er en del af det intellektuelle...Der er de folk, som har fri sex ligesom en fysisk jordforbindelse sådan til deres himmelsk ånd, hvilket du er imod om lykken livskvalitet. Jeg har ikke mulighed for en sexet kæreste-kone, men selv mit åndelig arbejde er du ligeglad med. Du snakker jo ellers med ord om din genialt overlegen sammenlignet med folket højintelligens i dit verbale budskab? Alt er en illusion ved det hele som gudebilledet, men jeg ´tænker´ analyserende på mit åbenbaring, der er en del af skabelsen sådan, hvor jeg derfor fatter Biblens teologi ganske overvældet fascination ved undren med mere. Mine skrifter er ikke det´ vigtigste og jeg er heller ikke VIP. Jeg er ikke konge-ypperstepræst-profet! I er nok ligeglad med dette. Alligevel modsat lyder du kun ligesom et dyr vedrørende sanselighed. Psykiatriens mindfullness meditation handler om nydelsen af eksempelvis et stykke chokolade helt tomhjernet.
Jeg er, fordi ´jeg´ tænker, føler men også samlet med dette handler selvbevidst. Du prædikede tidligere om kongstanker. Helligånden betyder også et eller andet om min åndelige natur igennem kroppen.
Du snakker om handling istedet for Ordet, så hvorfor vil du høre på mig?

Ok, jeg forsøger alligevel - Folk er forskellige, hvilket samfundet har brug for angående interesser. Til tider ved flaskeautomaten klikker jeg på kun ´plant træer´ - Ikke på ´medicin til Afrika´ vedrørende overbefolkning. Jeg kan ikke li myg, tæger, lort fra dyr, solskoldethed og kulde, edderkopper, mudder, træsplinter, orme på jorden og så videre. Jeg havde i min have/bolig til leje monstrøst en rød meget stor edderkop, rød orm, rødt tusindben, gul edderkop på radiatoren med grønne øjne, et hvidt insekt med lange bens ´pigge´-gule øjne og tre vingers fjer. Rødmyretue - Endda dronningemyrer kravlede på mit hoved og en bikuppe på loftet inklusiv dets larver igennem emhætten, ad.
Boligforeningen plejer min lejlighed, hvor ifølge min opfattelse et risikabelt fejlkøb af et hus virker som et for stort ansvar for mig selv ´alene´ tilmed via en økonomisk gæld. Jeg er altså ikke ligesom naboerne en tyv, som dermed har råd til tingene på den måde. Penge er en del af samfundet idag, hvor de engang i Kommunen kaldte mig for gal, fordi jeg altså ligesom ikke drives af dette men istedet Helligåndens kraft om den kærlige mening med livet. Tjener du Gud eller Mammon? Ingen ejer selv en skøges ånd, men vedkommende måske sælger ´sig selv´ i lyst til flere penge. Gudsriget (Det guddommeliges rige) handler ikke om ejendom eller ejerskab. Folk ejer olie og igen grisk regnskoven. Derfor køber jeg ikke land, fordi det ligesom mig og verdens liv er kun til låns men helst så gratis som muligt ligesom en hellig gave. Det burde ske om en medmenneskelig og omsorgsfuld pligt, at naturen og alle fredes. Jeg er dog ikke religion og/eller politik. En bekendt kaldte mit ´forhold´ med guddommen ligesom en symbiose, så ligesådan bør man fælles en samhørighed om alt. Det guddommelige er alt i mig og jeg sker i alt. tunge
Jeg kender en hel del gamle spirituelle og religiøse, som bare kun gider ´væren´, hvor deres kroppe har alderdoms skavanker, men jeg anderledes ønsker på grund af mit kald missionerende en bedre verden og folket. Nå, idag sagde jeg dette til en af dem, hvor han (en ellers Eckart Tolle fan) til den anden ved bordet måske flovt kun nævner Jesus. Hmmm blinker - Han sad jo ikke bare kun passivt observerende, fordi Kristus mødte mennesker aktivt, hvor han sådan så dem og de ham om Guds billede. Jeg mister heldigvis ikke mig selv iblandt jeres mangfoldigt overbevisninger. Så længe jeg ikke vil gøre jer fortræd, så må Frelserskikkelsen ok yeah


Redigeret af Gerth (18/03/2023 01:34)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#38996 - 18/03/2023 14:31 Re: Tro, håb og kærlighed [Re: Arne Thomsen]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3390
Sted: Vanløse
Hej Arne (øvelse gør mester)

Jeg har svært ved at tænke i andre baner...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-1/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-i/

Men er et søgende menneske heart Kan tingene hænge anderledes sammen? Hvad er sandheden? Har vi brug for inspiration...

https://carstenplougolsen.com/

https://carstenplougolsen.com/2023/02/22/naturlove...st-ved-analogi/

Lad os tale sammen om livet? Hvorfor lever du her på jorden? Det er der mange bud på, men de kan ikke alle være rigtige...

https://www.komtilkristus.org/tro/guds-plan-for-os/formalet-med-livet

https://krishna.com/who-are-we-how-did-we-get-here-and-why

Hertil kommer...

https://en.wikipedia.org/wiki/Toward_the_Light

Er blevet grebet af...

https://www.ringbearersdiary.com/index.htm

Ville være berigende at have ham på forummet = sikke nogle samtaler der kunne komme ud af det med HansKrist blinker Lige børn leger bedst...
Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
annonce
Side 22 af 29 < 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 28 29 >


Seneste indlæg
Så er der linet op...
af Gerth
02/04/2023 00:26
Indbydelse til mindehøjtid til minde om Jesus død.
af Gerth
02/04/2023 00:08
hjertes og sjæls lykke i ramadanen
af ABC
01/04/2023 23:25
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
30/03/2023 13:12
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
30/03/2023 13:04
Nyheder fra DR
Skoler og andre offentlige institutioner..
01/04/2023 23:58
To tons kokain fundet i banankasser på ..
01/04/2023 23:29
Spritnyt SAS-fly måtte vende om på vej..
01/04/2023 23:18
Titusindvis af vrede israelere er ligegl..
01/04/2023 22:19
Mindst syv stater i USA er ramt af dødb..
01/04/2023 21:42
Nyheder fra Religion.dk