annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9945824
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1965194
Et andet syn 1720747
Jesu ord 1312256
Den Evige Filosofi 1108150
Galleri
Himmellandskab
Hvem er online?
0 registrerede 49 gæster og 10 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 47 af 55 < 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 54 55 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#36288 - 01/07/2022 10:25 Re: Livskvalitet [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1931
Sted: Odense, Danmark
DEN ÅNDELIGE LÆRER, ELEVER OG GUDDOMMEN KOMMER SAMMEN

Jeg er ligeglad med både tomhjernet ord og ikke troendes for meget teorier. Nogen kan li de længere mesterværker, hvor andre kun gider berømtheders kortfattet stærke ord også er der dem til begge dele af de ting. Jeg kæmper ikke for overlevelsen men altså lever ligesom en åben bog, så jeg skriver ikke en ny spirituel af slagsen blandt alle de andre ej heller en hellig skrift som talsmand.

Idag ser jeg en psykisk syg hjerneskadet kvinde, som lider af depression og nogle selvmordsforsøg, hvor hun endnu lyder ligesom en ikke-troende, fordi vedkommende opfatter alt som værende ligegyldig tilfældighed ligesom dyr, men vedrørende en persons start på spirituel opvågning - rejse/vej/vandring, siger hun modsat: "Jeg er begyndt at interessere mig for meningen med livet." Det er kærlighed, hvor man derfor er noget værd om dagen, som er betydningsfuld også har vi dermed en glædelig indflydelse som en del af frelsens plan. Jeg har i mange år oplevet folks undertrykkende snobberi imod mig, men pludseligt fornylig roser tre personer forstående faktisk ´mit´ med Helligånden budskab, hvilket jeg ikke her praler detaljeret om. Igennem prøvelsen og udfordringer beviser i måske modenhed. Det kan blive for egoistisk, hvis selvrealisering kun er for mig alene, men hvornår er jeg så god nok til kaldet for folket og min evigt elskede? Om dette har jeg som medskaber selvtillid, fordi jeg stoler på Det guddommelige hos et således samarbejde. Måske nyhederne en dag istedet for kun ens egen Facebook profil mere oplyser vedrørende den nye mirakuløse begivenhed i verden.
Følgende sker/er optimalt bedst samlet:
1. Folk kom aktivt til Buddha, fordi de mærkede hans åndeligt oplyste udstråling.
2. Jesus kom til folket som et lys, hvor han sådan handlede på tingene.
3. En guddommelig indgriben i skabelsen handler om, at Det guddommelige kommer i verden som en oplysende deltager.

Jeg synes, at jeg pludseligt som nyt bevidner det (den), som er større end os angående en skæbnebestemt plan med endda gode overraskelser og jeg opfatter åndeligt lysarbejde som livskvalitet.


Redigeret af Gerth (01/07/2022 10:59)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#36289 - 01/07/2022 10:46 Re: Livskvalitet [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1931
Sted: Odense, Danmark
Hvor er Tikka, Anonym og Jørgens bibelcitater, så jeg istedet for mine sexfantasiers onani igennem menneskers sædvanlige lort igen lykkeligt oplever åbenbaring, der tilsyneladende i mig planlagt skabes og/eller spontant blandt andet aktiveres af dette?


Redigeret af Gerth (01/07/2022 10:54)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#36290 - 01/07/2022 11:40 Re: Livskvalitet [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2878
Sted: Nørresundby
Citat:
Hvor er Tikka, Anonym og Jørgens bibelcitater, så jeg istedet for mine sexfantasiers onani igennem menneskers sædvanlige lort igen lykkeligt oplever åbenbaringmenneskers sædvanlige lort


Det er ikke menneskers sædvanlige lort men det er dit sædvanlige lort her på siden Gerth.

Du fralægger dig ansvaret for din egen opførsel.

Jeg har bedt os få aktive brugere om at vi ikke bare er ligeglad med hvordan du bruger, misbruger, Trosfrihed.

Mit eget forslag er at du selv opretter en tråd - et nyt emne - hvor du kommer af med dit eget lort (ikke menneskers lort som du skriver) omkring at for dig er sex helt uden kærlighed og mening - altså blot en perversion som du ovenikøbet ødelægger Trosfrihed med.


At du ikke kan finde ud af at have dig selv og kærlighed og mening - det åndelige med i din seksualitet hvorfor skal det gå ud over Trosfrihed - os andre?
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#36291 - 01/07/2022 13:17 Re: Livskvalitet [Re: Hanskrist]
Arne Thomsen Offline
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6624
Sted: Sydsjælland
Hej Hanskrist.
Jeg læser dig som, at vi skal være naturlige i naturen - så vidt det nu er praktisk muligt for den enkelte.

Den oplevelse af Verdens Væren, jeg skriver om, den opstod, da jeg begyndte at forestille mig intetheden - trinvis - indtil jeg blev svimmel - og derefter blev overvældet af glæde og taknemmelighed over altings væren.

Det er dét, der motiverer mig til økologisk harmoni med denne klode - og til meget andet blinker

Så hvis jeg ikke helt har misforstået dig, er der vel ikke meget at skændes om her blinker

M.v.h. Arne Sandhedens mirakel: Verdens Væren - agnostisk pan"teist" - ydmyghed, mådehold, harmoni, empati, omsorg, kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
#36292 - 01/07/2022 15:05 Re: Livskvalitet [Re: Arne Thomsen]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2878
Sted: Nørresundby
Citat:
Arne:

Jeg læser dig som, at vi skal være naturlige i naturen - så vidt det nu er praktisk muligt for den enkelte.Vores fysiske kropslige biologiske sanselige kosmiske i Naturens værens tilstedeværelse DASEIN eksistens - er et spørgsmål om at overleve i et samspil med naturen - og er derfor et engagement pga at vores behov skal tilfredsstilles i naturen - behovet for føde og drikkelse og ly og læ for vind sol og kulde.

Vores engagement er at vi må være virksomme eller arbejdsomme i naturen igennem at vi samler/finder fødevarer eller det sker gennem fiskeri og jordbrug (køkkenhave gartneri) landbrug (med husdyr hold).

Om dette at være til i et engagement og arbejdende virksomhed i forhold til naturen for at overleve i et samspil og ressonans og harmoni med naturen er naturligt ved jeg ikke.

De fleste idag forbinder vist det at være naturligt med at være lig med ikke at foretage sig noget. Som du også selv tidligere har givet udtryk for i din beundring for kontemplation og selvløshed hvor vi giver afkald på at være interesseret og engageret i forhold til naturen.

Iøvrigt en stor forskel på vi debattører for hvem det religiøse spirituelle betyder noget at jeg nærmest som den eneste hævder at der aldrig kan være tale om selvløshed og passivitet - og jeg har fået klø kritik fra alle sider (Arne - jmp Michael - Serotonin - Jan ABC med mange flere) for at fremhæve en SPIRITUALITET hvor mennesket styrkes i deres jordiske dennesidige engagement - virkelyst og kreative skabende lyst til at være arbejdsomme aktive til i verden.


Paul's mysticism was not like the mysticism elsewhere described as a soul being at one with God. In the mysticism he felt and encouraged, there is no loss of self but an enriching of it; no erase of time or place but a comprehension of how time and place fit within the eternal. A. Schweitzer.


Det dygtige duelige menneske med alle dets kompetencer overlever mødet med det hellige det guddommelige - ja det bliver endda stærkere af dette møde - går styrket ud af mødet - ja menneskets dennesidige jordiske engagement og dygtighed og forstandighed styrkes af mødet med det guddommelige.

Jamen er det religiøse spirituelle ikke lig med at vende ryggen til "verden"? NEJ har jeg som den eneste hævdet i alle årene.

Den verden Paulus taler om vi ikke skal skikke os lige med er den politiske uretfærdige verden og tingenes orden. Det er ondskabens åndemagter som verdensmagt vi skal tage afstand fra.

Ifølge Paulus skal verden ikke snart forgå men en ny verden opstår i den gamle verden.

Altså: Er nogen i Kristus, er han en ny skabning. Det gamle er forbi, se, noget nyt er blevet til!

Gudsriget - den ny verden - realiseres aktualiseres og virkeliggøres - bliver gestaltet i og med at vi mennesker iklæder os KRISTUS - Gudmennesket - mennesket der lever med Gud - i et intenst passioneret og skabende kreativ dynamisk fader søn relation som Jesus gjorde det.

Fader Søn billedet symboliserer kvaliteten af vores liv med Gud - hvor Guds Kærlighed KRISTUS er udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os.

I KRISTUS bliver vi mere menneskelige - dennesidige jordiske og fyldt med engagement. Åndens "begær" er livet. Ja det er ÅNDEN der giver os livet. Styrker vores livsduelighed og dygtighed og engagement og aktivitets niveau - trang til kreativ dynamisk virksomhed i verden.


At de første kristne i de paulinske urkristne menigheder opførte sig asketisk og passive fordi de ventede verdens undergang er en eklatant fejllæsning Paulus. Fordi ifølge Paulus var den Ny Verden - Gudsriget - brudt igennem i og med begivenheden KRISTUS: den GUD Helligåndens Ny Væren og Virke/Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus.

Derfor er kristne ikke passive asketiske verdens foragtere. Men de bekræfter den ny verden - Gudsriget - der i og med begivenheden KRISTUS allerede er brudt igennem i verden.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 47 af 55 < 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 54 55 >


Seneste indlæg
Godkender Gud alle former for tilbedelse?
af Jørgen Primdahl
24/09/2022 15:53
X fil ?
af Gerth
22/09/2022 06:20
Så er der linet op...
af Gerth
22/09/2022 01:15
Hvem kan redde jorden?
af Gerth
21/09/2022 20:02
Religionerne har fejlet
af ABC
20/09/2022 18:05
Nyheder fra DR
Dansker blev nummer ti, da belgisk stjer..
25/09/2022 08:48
Energiselskab lukker for kundetelefonen ..
25/09/2022 08:45
Mette Frederiksen vil forkorte humanisti..
25/09/2022 08:30
Zelenskyj opfordrer russiske soldater ti..
25/09/2022 08:19
Efterskolerne holder åbent hus i dag - ..
25/09/2022 08:08
Nyheder fra Religion.dk