annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 12433992
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2225030
Et andet syn 1898779
Jesu ord 1462082
Den Evige Filosofi 1266539
Galleri
Jorden
Hvem er online?
0 registrerede 177 gæster og 114 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 5 af 5 < 1 2 3 4 5
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#35785 - 14/05/2022 16:24 Re: Verdens Væren [Re: Anonym]
Arne Thomsen Offline
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 7057
Sted: Sydsjælland
Hej Anonym.
Jeg er helt enig med dig i de to måder at være i verden på.
Og jeg mener, vi behøver dem begge - hver til sin tid blinker

Arne agnostisk pan"teist" - ydmyghed, mådehold, harmoni, empati, omsorg, kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
#35786 - 14/05/2022 17:51 Re: Verdens Væren [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5022
Sted: Vanløse
Kære HansKrist

Jeg er bare et menneske på vejen ler blinker halvfuld


Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#35811 - 17/05/2022 22:27 Re: Verdens Væren [Re: Arne Thomsen]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 3119
Sted: Odense, Danmark
FRELSERSKIKKELSEN

Jeg udfordrer vore dages faglige teorier om menneskets væren (natur og personlighed)

Alfa og Omega (begyndelsen og enden) - Enden på begyndelsen: Intet og alt, jeg er. Tilbage - frem/ned - op? En lidt spirituel kvinde påstår: "Du er et produkt (resultat) af omgivelserne." Nej! Ligesom heltens rensende rejse genopdager jeg bare min sande identitet om det evige selv, hvilket betyder udgangspunktet, som: Jeg var, er og bliver til igen. Jeg fremsiger noget om den originale kilde og ydermere altings ´lys´, men jeg advarer også imod et forfald og jeg oplyser om civilisationens potentielle vendepunkt til en endnu ukendt højere bevidsthed via afklaring, altså åbenbarende afsløring ligesom syner...

H: "Og Videnskabsfolk indenfor genetik kalder det for den religiøse kulturelle evolution, der endda på forbavsende få år har ændret hjernen."

Jeg kommenterer. "En lægelig mand sagde for længe siden til mig, at engang beviseligt skete der pludseligt et underligt kvantespring to forskellige steder i verden, der var uden menneskelig kontakt mellem hinanden på den måde om nogle menneskeaber - kosmisk stråling eller guddommelig energi...? Illustreret videnskab havde dette emne i et blad, der handlede om forskellige af dets bud på fortid, nutid og fremtid. Noget af det var, at spirituel tro er en del af menneskets genetisk arv, fordi sådan kan psyken ifølge en ikke-troende forsker det klare at overleve igennem verdens barske vilkår af værste hård modgang og modstand ved en sådan orden i verden. Idag er der jo dog alligevel anderledes dem, som er imod spiritualitet? Jeg lever ved livskvalitet. Jeg drives af den guddommelige plan i sjælens struktur, der er den sammenhængende mening med livet om kærlighed i en kontekst. Det ved selvbevidsthed således virker i mig om kun det gode. Igennem tiderne har menneskeheden kunstnerisk skabt eksempelvis: Malerier (tegninger- især idag i form af elektroniske billeder), trosretninger vedrørende nogen/noget større end en selv, eksperimenter/leg, historiefortælling og musik-dans-sang."

Der er endnu Homo Sapiens Sapiens (satanisk dæmonmennesket), men også iblandt dem sker Gudemennesket. Det ender ikke helt galt ved civilisationen, fordi den fornyet menneskeart på grund af den slags forvandling ligesom en forandret dimension opfører sig civiliseret på en hensyndfuld måde. Derfor istedet for en aggressiv evolution handler Helligånden om den guddommelige indgriben i skabelsen, som kommer med fred.

Desværre er der stadig de, som kun fatter skældud, lov og fysisk med ting dominans. Dommens dag er her og nu ligesom fødseldag i en selv om gudsriget godt nyt imod tidligere dårligdom men ikke for dem, som ubevidst frygter sig selv. Da Jesus sagde igennem ´mig´, det opfatter jeg ikke som værende ham personligt en afgud men istedet ´jeg´ om selvet (ånd-sjæl-sind), der oplever den oplysende vej til sandhed i Riget pr. erfaring, hvor ´Herren´ (Det guddommelige) er hos folket, altså lykkelig retfærdighed. Så, se sådan dig selv, medmennesket og den åbenbarende guddom i med både hjertet (følelse) og forstanden (fornuft) i et. Halleluja ikke kun om Jesus Kristus, fordi han repræsenterede også menneskets herlighed (Menneskesønnen). Om ærespriser vi nyt med Helligånden hylder Det guddommelige vedrørende den vilje i skabelsen. Tillykke.

En del af befolkningen kæmper syndigt imod hinanden ligesom GT om straffen, hvor både dyr og naturen også er imod den type menneskeart tilmed idag via mikroskopisk liv. GT Vinpersetræ (guds dræbende ødelæggelser - vrede/had)/vintræet NT Guds åndelige liv som endvidere i mennesket og Rigets bygning. Selv Jesus blev vred, der egentligt sådan minder om Guds imod de ulydige ligesom problembørn, som mangler ansvar i sind, krop og samfundet. Det er dog ikke vedkommendes skyld, når han/hun med en hjerneskade eller andet psykotisk sindslidelse tvangsindlægges på den psykiatrisk afdeling og/eller bures inde i fængslet. Hidsig ubevidst reaktion er ikke en velfungerende nok, fordi der ligesom dyr ser i ikke.
En bekendt sammenlignede mig med en skurks for tosset onde plan ligesom ham den fiktive figur mutanten Magneto (Hitler), som håner de mindre begavede. Det er ikke mig! Biblen: Behandlingen af surdej til brød - Jeg kender en voksen psykisk udviklingshæmmet (åndssvag) mand og hans forfærdelige barndom, som kun fatter ´grænsen´ uden det søde, når folk er sure på ham. Jeg elsker alligevel mine plageånder, som tugter mig, men jeg er ikke ligesom dem men istedet en god årgangsvin helt uden bitterhed. Ærlighed skjuler ikke undertrykkende hemmeligholdelse. Stol på mig dog ikke blindt og hav kun tillid til os, som er ligesom julens gave. Således er jeg istedet med alle og enhver.

Den gode sags tjeneste? Ingen fortjener helt Helvede eller Himlen. Lighed - Tjen ikke en overmagt, men lad os samarbejde forenet om kærlighed og fornuft for individet, fællesskabet og Det guddommeliges vilje i et.

På kunstnerisk vis udtrykker jeg et kritisk budskab til de egnede, der blandt andet er imod uretfærdighed og dårlig behandling af generelt medmennesket Igennem tiderne var der menneskeligt en afvigende rebel og den anden bare ifølge normerne, hvilket også gælder i familien. Jeg opfatter menneskeheden og Det guddommelige som min familie. Man behandlede mig ligesom det sorte får, men istedet for tugt så tilgiver jeg jer. Idag er folk også forskellige. Jeg er ikke alverdens politik og religion, men dog alligevel er jeg ligesom det og den. Dette sker som den nye orden i mig og verden. Ordet udvalgt handler om noget/nogen ligesom en organisations regler, men hvor man også er en del af det i virkeligheden, der jo handler om en persons fri vilje i fællesskabet ligesom en festlig middag.


Redigeret af Gerth (17/05/2022 22:55)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 5 af 5 < 1 2 3 4 5


Seneste indlæg
Studiekredsen...
af Hanskrist
03/12/2023 20:04
Den store reformation...
af ABC
02/12/2023 17:03
HansKrist's chat med AI CHAT
af Hanskrist
02/12/2023 15:09
Videregivelse af hemmeligheder
af ABC
01/12/2023 18:30
Skal folkekirken fornyes...
af ABC
30/11/2023 21:18
Nyheder fra DR
I dag får vi 'lidt af det hele-vejr'
04/12/2023 07:11
Filippinsk politi undersøger mindst to ..
04/12/2023 06:02
Vejdirektoratet: Kør hjemmefra i god ti..
04/12/2023 04:53
11 vandrere fundet døde efter vulkanudb..
04/12/2023 04:31
Venezuela stemmer ja til at annektere de..
04/12/2023 04:15
Nyheder fra Religion.dk