annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15820860
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2394771
Et andet syn 2000374
Åndelig Føde 1576324
Jesu ord 1531253
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
2 registrerede somo ,(1 usynlig), 143 gæster og 32 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 40 af 48 < 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 47 48 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#32994 - 11/08/2021 14:57 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: ]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1464
Der er religiøse lærde, der støtter Kristi korsfæstelse, og religiøse lærde, der ikke støtter Kristi korsfæstelse, fred være med ham
Islams holdning er klar på, at Kristus ikke blev korsfæstet, fordi Gud nævnte det i Koranen for 1400 år siden

Og Koranen er en bog, der ikke har ændret sig i 1400 år og ikke er blevet forvrænget, og det er Guds bog

Muslimer afviser Kristi korsfæstelse og død

Bibelen er blevet ødelagt og skrevet af mennesker

Det er afgjort og logisk at følge den bog, der ikke er blevet forvrænget

Intet menneske i verden kan ændre det eller producere noget, der ligner det


Was Jesus (pbuh) really Crucified? by Dr Zakir Naik


https://www.youtube.com/watch?v=QGzS9sfC8P0
Top Svar Citer
#32998 - 11/08/2021 17:07 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Hej Somo (fred være med dig)

Måske dette har interesse...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#33013 - 12/08/2021 12:41 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: ]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1464

Gerth


Profeten Muhammed, fred være med ham, nævnte at Helligånden i islam er Gabriel, fred være med ham, og han er en af ​​Guds engle

At Koranen blev åbenbaret for profeten, Gennem englen Gabriel i Hira -hulen

Endelig kan vi spørge: Hvor nævner Bibelen udtrykkeligt, at Helligånden er en guddom, eller at den er den tredje af tre personer, eller at den udgår fra Faderen eller Sønnen eller begge?


Gud i islam er forskellig fra buddhisme, jødedom og kristendom
Gud i islam er den, der ikke har en søn eller en kone, han er ikke født og er ikke født, han ligner ikke noget, og han er ikke et menneske eller noget, man forestiller sig



Profeten Muhammed komponerede ikke Koranen, fordi Koranen var en åbenbaring fra Gud til den analfabeter, profeten Muhammed, der ikke kunne læse eller skrive


og at bevise, at Koranen er Guds ord på to måder


første metode
En produktion svarende til Koranen, og ingen var i stand til at skrive en bog som Koranen

Den anden metode
Videnskabelige mirakler i Koranen Alle miraklerne i Koranen har hidtil vist sig at være sande og korrekte, og der er en carbon kopi af Koranen fra profeten Muhammeds tid i London.
Forskere har bevist dets ægthed og korrekthed historisk


Fordi Koranen er Guds ord,
det modsatte af Bibelen fra et videnskabeligt og historisk synspunkt en fejl

Profeten Muhammeds ord, fred være med ham, er en synlig forfatning for muslimer at følge i deres liv. De er ikke åndelige ord uden indhold, som mennesker i andre religioner gør og ikke følger deres profeters ord.

Eksempel




Når jeg ser tilbage, er det, der forekommer mærkeligt for mig nu, ikke, at folk ville ønske at legemliggøre Jesu værdier, men at andre ville kritisere dem for det. Hvad der virker endnu fremmed er, at få kristne i nutiden matcher denne profil. er, at muslimer syntes at legemliggøre Jesu værdier bedre end kristne.

Og profeten Muhammed, fred være med ham


1. Jesus var skægget, ligesom de fleste muslimer, men kun den sjældne kristne.

2. Jesus klædte sig beskedent. Hvis vi lukker øjnene og danner et mentalt billede, ser vi flydende morgenkåbe, fra håndled til ankler-ligesom de løse arabiske thobes og den indisk-pakistanske shalwar kameez, der er typiske for muslimerne i disse områder. Det, vi ikke forestiller os, er det afslørende eller forførende tøj, der er så allestedsnærværende i kristne kulturer.

3. Jesu mor dækkede hendes hår, og denne praksis blev fastholdt blandt de kristne kvinder i Det Hellige Land frem til midten af ​​det tyvende århundrede. Igen er dette en praksis, der opretholdes blandt muslimer såvel som ortodokse jøder (hvoraf Jesus var en), men ikke blandt nutidige kristne.
Manerer

1. Jesus fokuserede på frelse og undgik finesser. Hvor mange "retfærdige" kristne passer til denne "Det er ikke kun på søndage" -profil? Nu hvor mange "fem bønner om dagen, hver dag på året" muslimer?

2. Jesus talte med ydmyghed og venlighed. Han "showboat" ikke. Når vi tænker på hans taler, forestiller vi os ikke teater. Han var en simpel mand kendt for kvalitet og sandhed. Hvor mange prædikanter og hvor mange evangelister følger dette eksempel?

3. Jesus lærte sine disciple at hilse "Fred" (Luk. 10: 5) og derefter sætte eksemplet: "Fred være med jer" (Lukas 24:36, Johannes 20:19, Johannes 20:21, Johannes 20:26). Hvem fortsætter denne praksis den dag i dag, kristne eller muslimer? "Fred være med dig" er betydningen af ​​den muslimske hilsen, "Assalam alaikum." Interessant nok finder vi denne hilsen også i jødedommen (1 Mosebog 43:23, 4 Mosebog 6:26, Dommerne 6:23, 1. Samuelsbog 1:17 og 1. Samuel 25: 6).
Religiøs praksis

1. Jesus blev omskåret (Luk 2:21). Paulus lærte, at det ikke var nødvendigt (Rom 4:11 og Gal 5: 2). Muslimer tror det er.

2. Jesus spiste ikke svinekød, i overensstemmelse med loven i Det Gamle Testamente (3. Mosebog 11: 7 og 5. Mosebog 14:. Muslimer mener også, at svinekød er forbudt. Kristne ... ja, du forstår ideen.

3. Jesus gav eller tog ikke åger i overensstemmelse med Det Gamle Testamentes forbud (2 Mos 22:25). Åger er forbudt i Det Gamle Testamente og Koranen, som det var forbudt i Jesu religion. Økonomierne i de fleste kristne lande er imidlertid struktureret efter åger.

4. Jesus utugtede ikke og afholdt sig fra udenfor ægteskabelig kontakt med kvinder. Nu strækker dette spørgsmål sig til den mindst fysiske kontakt med det modsatte køn. Med undtagelse af at udføre religiøse ritualer og hjælpe dem i nød, rørte Jesus aldrig engang en anden kvinde end sin mor. Strengt praktiserende ortodokse jøder opretholder denne praksis den dag i dag under overholdelse af Det Gamle Testamentes lov. På samme måde giver praktiserende muslimer ikke engang hånden mellem kønnene. Kan kristne "kramme din nabo" og "kys bruden" menigheder gøre det samme krav?

Tilbedelsespraksis


1. Jesus rensede sig med vask forud for bøn, som det var praksis med de fromme profeter, der gik forud for ham (se 2. Mosebog 40: 31-32 med henvisning til Moses og Aron), og det er muslimernes praksis.

2. Jesus bad i nedbøjning (Matt 26:39), ligesom de andre profeter (se Nehemia 8: 6 med hensyn til Ezra og folket, Josua 5:14 for Josua, 1 Mosebog 17: 3 og 24:52 for Abraham, 2 Mosebog 34: 8 og Mosebog 20: 6 for Moses og Aron). Hvem beder sådan, kristne eller muslimer?

3. Jesus fastede i mere end en måned ad gangen (Matt 4: 2 og Luk 4: 2), ligesom de fromme før ham (2 Mos 34:28, 1.Kongebog 19 :, og det samme gør muslimer i den årlige faste af måneden ramadan.

4. Jesus valfartede med det formål at tilbede, som alle ortodokse jøder stræber efter at gøre. Den muslimske pilgrimsrejse til Mekka er velkendt og hentydes til i Bibelen (se Det første og sidste bud).

Matters of Creed

1. Jesus underviste i Guds enhed (Mark 12: 29-30, Matt 22:37 og Luk 10:27), som det fremgår af det første bud (2 Mos 20: 3). Ingen steder erklærede han treenigheden.

2. Jesus erklærede sig selv for en mand og en Guds profet (se ovenfor), og påstod ingen steder guddommelighed eller guddommeligt søn. Hvilken trosbekendelse er ovenstående punkter mere i overensstemmelse med - den trinitariske formel eller islams absolutte monoteisme?



Man undrer sig over, hvad der skete mellem den første generation af Jesu tilhængere og de kristne i nutiden. Samtidig er vi nødt til at respektere det faktum, at muslimer eksemplificerer Jesu lære mere end kristne gør. Desuden skal vi huske, at Det Gamle Testamente forudsagde tre profeter at følge. Johannes Døberen og Jesus Kristus var nummer et og to, og Jesus Kristus forudsagde selv det tredje og sidste. Derfor taler både det gamle og det nye testamente om en sidste profet, og vi ville være gale, hvis vi ikke anså den sidste profet for at være Muhammed, og den sidste åbenbaring for at være islams



Han blev muslim som 64 årig - her er hans historie
https://www.youtube.com/watch?v=xudAm4bd2OQ

Skal jeg slå hånden af familien fordi jeg er muslim?
https://www.youtube.com/watch?v=lr5YeMCm_38

https://www.youtube.com/watch?v=tIzeChfucWU
Top Svar Citer
#33015 - 12/08/2021 13:54 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Hej Somo (fred være med dig)

Du skriver...

Citat:
Alle miraklerne i Koranen har hidtil vist sig at være sande og korrekte

Lad os undersøge det...

https://www.religion.dk/synspunkt/jesu-f%C3%B8dsel-er-vigtig-if%C3%B8lge-islam (skal kopiers)

Hvorfor denne forskelsbehandling = jeg vil da også fødes af en jomfru og alt sådan noget = en sikker billet til himlen? Der er noget som ikke stemmer...

https://vandrermodlyset.dk/47-jesu-undfangelse/

Hmmm...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#33016 - 12/08/2021 14:32 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3683
Sted: Nørresundby
GUD's ÅBENBARINGs HISTORIE:

1):

Som SKABER gennem SKABERVÆRKET - det vi i dag forstår ved NATUREN. At erfare Gud gennem vores æstetiske sanselighed - fysiske kropslige biologiske sanselige i verdens værens tilstedeværelse - KOSMISKE TOTALITET - vores ikke adskilthed NATUREN - KOSMOS.

2):

Som os en nådig Gud barmhjertig kærlig Fader og vi Guds Børn - åbenbaret og bevidnet gennem Jesus og Muhammed og mange mange andre mennesker. Selv HansKrist og Gerth og Somo vil kunne modtage disse åbenbaringer.

3):

Gennem Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed og HANDLEKRAFT med vi mennesker. Ja Gud ÅBENBARER (afslører sig selv - giver sig selv til kende) gennem hvad der hænder vi mennesker af underfulde ting når vi er drevet af ÅNDEN - grebet af ÅNDEN - er under den Hellige Guds LIVETS ÅNDs ledelse, indflydelse og inspiration.

Her finder vi Jung's Psykologi INDIVIDUATION og Maslows SELVAKTUALISERING og alt indenfor moderne psykologi der drejer sig om personlig vækst og udvikling modsat neurotisk.

Her finder vi de underfulde HELBREDELSER og OMVENDELSER - RECOVERY - hvori GUD afslører eller ÅBENBARER sig selv - gennem Guds Ånds HEALING POWER - magt og kraft til at helbrede og til OMVENDELSE.

Og fyldt med Gud den Hellige Ånds Karismatiske Nådegaver:

Citat:
Der er forskel på nådegaver, men Ånden er den samme. Der er forskel på tjenester, men Herren er den samme. Der er forskel på kraftige gerninger, men Gud er den samme, som virker alt i alle.

Det, som Ånden åbenbarer, får hver enkelt til fælles gavn. Én får gennem Ånden den gave at meddele visdom, en anden kan ved den samme ånd meddele kundskab. Én får tro ved den samme ånd, en anden nådegaver til at helbrede ved den ene og samme ånd, og igen en anden får kraft til at gøre mægtige gerninger. Én får den gave at tale profetisk, en anden evnen til at bedømme ånder; én får forskellige slags tungetale, en anden evnen til at tolke tungetale. Alt dette virker den ene og samme ånd, der deler ud til hver enkelt, som den selv vil.


Og fyldt med den Gud Hellige Ånds frugter:

Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed og selvbeherskelse. Galaterbrevet.



Hvis vi forstår hvordan Gud giver sig til kende overfor vi mennesker - ÅBENBARER sig selv for vi mennesker - på de ovennævnte 3 forskellige måder hvor GUD er tilstede - hvor Gud gør sig gældende lige meget og ægte indenfor de 3 nævnte manifestationer af ÅBENBARINGER så forstår vi den ligegyldige tale om treenigheden - som vi skal tage med et gran salt - det er ikke noget vi skal stå til regnskab for - det er noget vi gerne må lege med og tænke over på en afslappet måde.

Der er ingen TREENIGHEDS LÆRE i det Nye Testamente. Så vi bliver aldrig hængt op på treenigheden og når vi leger med tanken er det som jeg har demonstreret det ovenfor.

-0-0-0-0-


Vi skal ta fuldstændig afslappet på tingene Somo - ikke være bange for uenigheder og forskellige perspektiver på tingene.

Vi skal glæde os over at mennesket tager Gud med ombord i deres liv - lever i nær kontakt samtale og kommunikation bøn med Gud. Vi skal glæde os over menneskets religiøse spirituelle engagement der er stor i vor tid og som kommer til udtryk på så mange forskellige måder. Eneste regel ifølge Paulus er at det ikke må gøre næsten ondt og eneste grænse for SELVAKTUALISERING er den KÆRLIGHEDEN sætter.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 40 af 48 < 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 47 48 >


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
09/05/2024 14:19
Kristi himmelfart
af Tikka
09/05/2024 14:10
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Svensk politi advarer: Kriminelle rekrut..
09/05/2024 14:32
FN: 80.000 er flygtet fra Rafah de senes..
09/05/2024 13:36
Odense godkender byggeri af Novo Nordisk..
09/05/2024 13:28
Cyperns udenrigsminister: Første skib m..
09/05/2024 13:18
Motorvej ved Horsens genåbnet efter uhe..
09/05/2024 12:33
Nyheder fra Religion.dk