annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15931495
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2404016
Et andet syn 2007499
Åndelig Føde 1621575
Jesu ord 1536648
Galleri
Fra bjørnens familiealbum.
Hvem er online?
0 registrerede 56 gæster og 204 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta

GUD's ÅBENBARINGs HISTORIE:

1):

Som SKABER gennem SKABERVÆRKET - det vi i dag forstår ved NATUREN. At erfare Gud gennem vores æstetiske sanselighed - fysiske kropslige biologiske sanselige i verdens værens tilstedeværelse - KOSMISKE TOTALITET - vores ikke adskilthed NATUREN - KOSMOS.

2):

Som os en nådig Gud barmhjertig kærlig Fader og vi Guds Børn - åbenbaret og bevidnet gennem Jesus og Muhammed og mange mange andre mennesker. Selv HansKrist og Gerth og Somo vil kunne modtage disse åbenbaringer.

3):

Gennem Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed og HANDLEKRAFT med vi mennesker. Ja Gud ÅBENBARER (afslører sig selv - giver sig selv til kende) gennem hvad der hænder vi mennesker af underfulde ting når vi er drevet af ÅNDEN - grebet af ÅNDEN - er under den Hellige Guds LIVETS ÅNDs ledelse, indflydelse og inspiration.

Her finder vi Jung's Psykologi INDIVIDUATION og Maslows SELVAKTUALISERING og alt indenfor moderne psykologi der drejer sig om personlig vækst og udvikling modsat neurotisk.

Her finder vi de underfulde HELBREDELSER og OMVENDELSER - RECOVERY - hvori GUD afslører eller ÅBENBARER sig selv - gennem Guds Ånds HEALING POWER - magt og kraft til at helbrede og til OMVENDELSE.

Og fyldt med Gud den Hellige Ånds Karismatiske Nådegaver:

Citat:
Der er forskel på nådegaver, men Ånden er den samme. Der er forskel på tjenester, men Herren er den samme. Der er forskel på kraftige gerninger, men Gud er den samme, som virker alt i alle.

Det, som Ånden åbenbarer, får hver enkelt til fælles gavn. Én får gennem Ånden den gave at meddele visdom, en anden kan ved den samme ånd meddele kundskab. Én får tro ved den samme ånd, en anden nådegaver til at helbrede ved den ene og samme ånd, og igen en anden får kraft til at gøre mægtige gerninger. Én får den gave at tale profetisk, en anden evnen til at bedømme ånder; én får forskellige slags tungetale, en anden evnen til at tolke tungetale. Alt dette virker den ene og samme ånd, der deler ud til hver enkelt, som den selv vil.


Og fyldt med den Gud Hellige Ånds frugter:

Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed og selvbeherskelse. Galaterbrevet.



Hvis vi forstår hvordan Gud giver sig til kende overfor vi mennesker - ÅBENBARER sig selv for vi mennesker - på de ovennævnte 3 forskellige måder hvor GUD er tilstede - hvor Gud gør sig gældende lige meget og ægte indenfor de 3 nævnte manifestationer af ÅBENBARINGER så forstår vi den ligegyldige tale om treenigheden - som vi skal tage med et gran salt - det er ikke noget vi skal stå til regnskab for - det er noget vi gerne må lege med og tænke over på en afslappet måde.

Der er ingen TREENIGHEDS LÆRE i det Nye Testamente. Så vi bliver aldrig hængt op på treenigheden og når vi leger med tanken er det som jeg har demonstreret det ovenfor.

-0-0-0-0-


Vi skal ta fuldstændig afslappet på tingene Somo - ikke være bange for uenigheder og forskellige perspektiver på tingene.

Vi skal glæde os over at mennesket tager Gud med ombord i deres liv - lever i nær kontakt samtale og kommunikation bøn med Gud. Vi skal glæde os over menneskets religiøse spirituelle engagement der er stor i vor tid og som kommer til udtryk på så mange forskellige måder. Eneste regel ifølge Paulus er at det ikke må gøre næsten ondt og eneste grænse for SELVAKTUALISERING er den KÆRLIGHEDEN sætter.
Seneste indlæg
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Vigtige præciseringer
af somo
16/05/2024 15:16
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Tidligere folketings- og EU-parlamentsme..
20/05/2024 10:11
Godt vejr til Royal Run
20/05/2024 09:12
Regionerne vil have flere penge til medi..
20/05/2024 07:50
33-årig mand druknet i Thyborøn Havn
20/05/2024 04:31
Dansker død i faldskærmsulykke i Holla..
20/05/2024 00:24
Nyheder fra Religion.dk