annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15453733
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2365629
Et andet syn 1975461
Jesu ord 1515118
Åndelig Føde 1445516
Galleri
Sne, sne og atter sne
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 251 gæster og 81 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 25 af 34 < 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 33 34 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#29334 - 26/02/2020 11:07 Re: Lyser på vej [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Upassende moral for mennesker overalt Fordi folk ikke anvender Guds lov".

- Fejl! Der findes ingen guder, dermed heller ikke guders love, hvorimod der findes mennesker der skaber guder, og love i disses navn!

At mennesker tror at guder har skabt nogen love, viser en kundskabsløshed som det er det troende menneskes egen forpligtelse at afvikle.

mvh
Simon
Top Svar Citer
#29336 - 26/02/2020 12:26 Re: Lyser på vej [Re: Simon]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Citat:
- Fejl! Der findes ingen guder, dermed heller ikke guders love, hvorimod der findes mennesker der skaber guder, og love i disses navn!


Den værste form for ateisme er troen på at Gud og/eller guder eksisterer. Teologisk må Gud pr definition ikke eksistere som vi eksisterer.

Men mennesker skaber ikke Gud og/eller guder. Begrebet størrelsen Gud, hvad det dækker over, er ikke skabt af os mennesker, men det er vi mennesker der beskriver nogle livets åndelige lovmæssigheder vi har hard wired neurobiologisk med os ind i livet.

Menneskets ånd er især knyttet til vores frygtberedskab, overlevelsesberedskab, vores sympatikus funktioner hvor vi formår at mobilisere masse af energi til at overleve = det vi kalder for arbejde idag. Guds Ånd er en parasympatikus funktion, ikke den umyeliniserede mavefornemmelses vagus funktion, men den "supra'mellemgulvsfunktion" myelineserede prosociale smart vagus "brain face heart" funktion.

Der er andre hardwired neurobiologiske forhold der tvinger mennesket til at skelne mellem menneskets egen ånd og Guds Ånd.

Og stadig så eksisterer Gud ikke, selv om Guds Ånd eksisterer. Nemlig er mennesket og Gud uadskillelige, hvilket en intelligent metalæsning af bibelen også er en logisk konsistent redegørelse for på hver eneste side.

Hvis begrebet og størrelsen Gud kunne adskilles mennesket var det hele ren fiktion, og en barnlig tale som den bibelfundamentalister og ateisterne meningsløst fører igennem århundrede uden at komme ud af stedet og mens dette pjat foregår, gør de åndelige religiøse begavede mennesker store fremskridt, uden overhovedet at skæve til den tossede debat mellem ateisterne og fx de bibelfundamentalistiske overtroiske.

Den spirituelle religiøse dybdedimension hvor begrebet og størrelsen Gud indgår, altså som en åndsfunktion, har aldrig set bedre dage end i vor tid. Noget Nikolai Berdyaev forudså, profeterede om, i "1920 -erne", at først skulle Europa igennem endnu en forfærdelig mørk nat, men herefter ville den spirituelle religiøse dimension, som en kreativ ekstase (kreativ ekstatisk begejstring og entusiasme), endelig bryde igennem. Nøjagtig det vi ser idag, aldrig har det religiøse spirituelle været mere folkeligt udbredt.

Dette sker sideløbende med at de materielle økonomiske velbjergede ateister og overtroiske religiøse er igang med at brænde jorden af i overforbrug og rejselyst, og forfinet dekadent forlystelseskultur og nydelseskultur og misbrugskultur, hvor der ikke længere findes nogen lovmæssighed og harmoni, fordi livet skal tilfredsstille det overtroiske og ateistiske menneske der lever i et spirituelt vakuum, uden at de overhovedet formår at erkende nogen former for åndelig styrelse og lovmæssighed og overflod, skønhed, med ind over deres liv.

De livets åndelige lovmæssigheder af overflod, overskud og skønhed, HEALING POWER og RECOVERY, vi er hard wired neurobiologisk udstyret med foregår der naturvidenskabelig forskning i med stor succes. Og der kommer nye erkendelser hver eneste dag. "Den polyvagale teori" af Stephen Porges såvidt vores Autonome Nervesystem kommer til at spille en helt central rolle i fremtiden. Men kun ganske få forskere har forstået rækkevidden af "The Polyvagal Theory", men vi er nogle stykker på verdensplan der har opdaget dette epokegørende værk, der vil forme fremtidens psykologi og forståelse den religiøse spirituelle dimension. Menneskets ånd og Guds Ånd (livets Ånd som en højere Ånds funktion) er simpelthen nøje beskrevet i den polyvagale teori, nemlig som den myeliniserede smart vagus funktion, et prosocial "brain face heart" system, hvor følelsesmæssigt empati mellem mennesker udspiller sig og hvor mennesket er lydhør og særligt følsom overfor den menneskelige samtale, prosody og vokaler, musik og sang, det sidste forhold er meget udtalt hos Paulus.


-0-0-0-0-0-

Gud eksisterer ikke, men mennesket og gud, menneskets ånd og Guds Ånd, eksisterer som en konkret umiddelbar erfaringsnær virkelighed, som fx det Nye Testamentes mange Kristusvidnesbyrd er et eksempel på.

Forstår man og tilslutter man sig denne Åndens Nærværelse og Manifestation som Jesus bringer i spil, bærer ind i verden, så er mennesket grebet af Kristus, i Kristus, altså optaget af og grebet af de samme suveræne Livets Åndelige lovmæssigheder vi har som spirituelle muligheder. Paul Tillich behandler eller beskriver forholdet, menneskets ånd og Guds Ånd, som Fornuft og Ekstatisk Fornuft, nøjagtig som vi fx også finder det beskrevet hos Platon, altså vores ENTUSIASME (vores i Gud væren).

Begrebet størrelsen Gud er lige så lidt opdigt og menneskers påfund, som at mennesket kan forelske sig og opleve kærlighed, begge forhold har vi neurobiologisk og hormonelt fysiologisk biologisk mm med os ind i livet som de biologiske væsner vi er. Så ingen menneskelig kultur ville kunne opstå uden at kærlighed og forelskelse ville blive en diskurs og på nøjagtig samme vi kan ingen menneskelig kultur opstå uden at der også opstår en diskurs om begrebet og størrelsen Gud.

Kunne Gud så ikke have fået en anden betegnelse, benævnelse, jo som kærlighed kunne være stavet anderledes, men stadig det dækker over nøjagtig de samme eksistentielle fænomener. Lige så lidt som vi kan fjerne den kulturelle diskurs om forelskelse og kærlighed, lige så lidt kan vi fjerne diskursen om begrebet og størrelsen Gud. Så ateisterne og de overtroiske bibelfundamentalister og koranfundamentalister er alle til grin, fordi ingen af disse grupperinger har forstået en hujende fis af hvad det er der er på tale, diskursen.

-0-0-0-0-0-

Hvis folk kunne anerkende og forstå hvad jeg her skriver, ville vi med et her på trosfrihed gøre et kvantespring fremad, et stort fremskridt, og vi ville forstå det hele meget bedre og mere enkelt og korrekt som videnskab gør det.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#29337 - 26/02/2020 19:33 Re: Lyser på vej [Re: Hanskrist]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436
Naturen følger en plan designet på forhånd. Efter Big-Bang-eksplosionen blev alt ordnet meget godt. Ligesom der er en DNA-kode, er der en kosmologisk kode, der styrer alt dette. Disse ting er ikke programmeret ved en tilfældighed, men af ​​en meget magtfuld, meget herlig og ekstremt lærd og intelligent. Videnskab fortæller os, at der er nogen, en super naturlig kraft og det spørgsmål, der opstår, hvor kom disse love fra, og hvem skrev dem?
Albert Einstein sagde i et brev til et barn, der spurgte ham, om han troede på Gud, det var det, han sagde:
"Alle dem, der er alvorligt involveret i videnskaben, vil efterhånden forstå, at en ånd manifesterer sig gennem lovene i det enorme univers, emancipation højere end menneskets."
Francis Bacon (fransk filosof) siger:
"En lille viden holder dig fra den Almægtige Gud. Men en dyb viden om videnskab gør dig til en tro på Gud."
Forskere eliminerer ikke Gud, men modeller af Gud ... så du er nødt til at meditere for at tro og aldrig forveksle ateisme og videnskab.
Vi læser forskellige bøger, fra forskellige forfattere, men hvis en bog vedrører Gud dikteret til en af ​​hans profeter, skal vi da ikke gøre en indsats for at læse det hele?
Medmindre det, Gud har at sige, ikke interesserer os.
Ligeledes hvis vi ikke forstår noget, er vi nødt til at gøre en indsats for at forstå det, hvilket ikke er svært i disse dage.

Allah vi må tilbede ham, som det er citeret i den ædle koran

Allah har ikke brug for os, vi har dog brug for ham!

Vær forsigtig, min bror

Døden kommer når som helst

Og du vil stå for Gud
Gud vil holde dig ansvarlig for dine handlinger
Gud vil spørge dig
Hvorfor ikke følge den rigtige religion?

Hvorfor tilbad du ikke den ene Gud, som alle profeterne sagde?



Hvem redder dig fra Guds straf, og hvem kan redde dig?



Som jeg altid har sagt
Du skulle gå til islamiske centre
For specialister i islam
Du skal kende og lære arabisk

Må Gud guide dig til den rigtige vej

Islam er ikke kun en anden religion. Det er det samme budskab, som er prædikeret af Moses, Jesus og Abraham. Islam betyder bogstaveligt talt 'underkastelse til Gud', og det lærer os at have et direkte forhold til Gud. Det minder os om, at siden Gud skabte os, skal ingen tilbede undtagen Gud alene. Det lærer også, at Gud ikke ligner et menneske eller som noget, vi kan forestille os.
Gud Overalt - Islam

https://www.youtube.com/watch?v=Xz6sJcIxd2s
Top Svar Citer
#29340 - 28/02/2020 12:59 Re: Lyser på vej [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Naturen følger en plan designet på forhånd"

- Mer sludder!

Du lyder som kreationisten (din bogholder), kundskabsløshed og atter kundskabsløshed!

mvh
Simon
Top Svar Citer
#29348 - 02/03/2020 17:47 Re: Lyser på vej [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436

En person født kristen eller jødisk
Hvad vil Gud gøre med ham?
Frem for alt ved vi, at Allah er god og elsker venlighed i alle ting;
af en enorm barmhjertighed, der er større end hans vrede


Der sondres mellem en, der imiterede sine forfædre, selvom han ved sandheden, og en, der efterlignede sine forfædre og ikke havde nogen måde at kende sandheden på.

Begge kategorier findes,
1 - derfor er den, der vidste sandheden og vendte sig væk fra den, uagtsom og har ingen undskyldning


2-De, der ønskede råd og søgte det, men ikke kunne finde det, fordi der ikke var nogen til at vejlede dem. De er den samme beslutning som dem, der levede i intervaller mellem profeterne og dem, som kaldingen ikke nåede til.

Hvad angår dem, der ikke var i stand til at spørge og lære og ikke havde nogen måde at kende sandheden på,

Allah vil dømme mellem sine slaver på opstandelsens dag ved hans visdom og hans retfærdighed,

. Der vil blive sendt en messenger til dem der, Han, der adlyder Allah, vil komme ind i Paradiset
Den, der ikke adlyder Gud, kommer ind i helvede




Pas på at forsømme dette princip selv et øjeblik, så pas på at diskutere det guddommelige dekret, før du forstår det. Du skal forstå, at det guddommelige dekret er som solen; når du tror på det, og du vil ikke opgive det
, baseret på Koranen og Sunnah, vil dit sind føle sig godt tilpas, som en der går i dagens lys

. Gud vil teste sin skabelse, som han vil

Gud, der skabte dig og skabte universet for dig

Og du takker ikke Gud!

Du skal bruge dit sind til at vælge den rigtige religion
Og du er i live, før det er for sent
Mange mennesker har omfavnet islam
missionærer, berømtheder og fodboldspillere
De studerede og lærte alt om Islam
Må Gud guide dig på den rigtige vej

Thousand Of Danish Convert to Islam
https://www.youtube.com/watch?v=wI88DaL6yE8&feature=emb_title

Converts to Islam in Denmark ... A must watch..!!
https://www.youtube.com/watch?v=-Wp0og-yYfs&feature=emb_title
Top Svar Citer
annonce
Side 25 af 34 < 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 33 34 >


Seneste indlæg
ABC-spam
af Arne Thomsen
19/03/2024 00:31
Snyder religionerne?
af Arne Thomsen
18/03/2024 22:20
Ramadan-måneden
af ABC
16/03/2024 12:02
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
11/03/2024 09:54
Er dette videnskab...
af Anonym
10/03/2024 00:49
Nyheder fra DR
Landsby i Slovakiet i alarmberedskab eft..
19/03/2024 01:23
Efter israelsk operation ved hospital i ..
18/03/2024 23:27
Kongeriget Danmark støtter FN-forslag o..
18/03/2024 21:44
Randers bevilger yderligere 150 millione..
18/03/2024 20:25
Banksy giver sløjt kirsebærtræ i Lond..
18/03/2024 19:50
Nyheder fra Religion.dk