annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 8428955
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1676718
Et andet syn 1558722
Jesu ord 1168454
Den Evige Filosofi 982341
Galleri
10 oktober Rødhus strand
Hvem er online?
2 registrerede Jørgen Primdahl ,(1 usynlig), 148 gæster og 21 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 21 af 36 < 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 35 36 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#29158 - 24/01/2020 08:45 Re: Lyser på vej [Re: somo]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 1157
Sted: Odense, Danmark
Hej alle

Somo: " Profeten Mohamed siger til sine ledsagere: (Dette emne vil nå alle steder det samme som nat og dag), hvilket betyder at islam vil spredes for at nå alle steder det samme som nat og dag når hvert sted på jorden. Faktisk siger statistik i dag, at islams religion er på alle steder i verden! Profeten Mohamed talte meget omhyggeligt om en videnskabelig kendsgerning. Allah gav til profeten Muhammad tro og videnskabelige mirakler. De videnskabelige mirakler i Den Hellige Koran og den profetiske Hadith. Islam, kristendom og jødedom var beskeder fra Gud. Men efter forvrængningerne Torahen og Evangeliet sendte Gud profeten Muhammed for at rette op på denne forvrængning af sandheden. Gud inspirerede faktisk salmerne, Toraen og evangeliet til profeterne, men de skriftlærde undlod at bevare dem. Gud kan ikke være forfatter til alt, der er skrevet i Bibelen og vi kan ikke vide, hvad der virkelig er Guds ord, profeternes eller historikernes ord. Bibelen blev revideret af 32 kristne lærde ledsaget af 50 religiøse grupper som en forfalskning."

Biblen, NT - Mattæusevangeliet:" Og dette evangelium om Riget skal prædikes i hele verden som vidnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme."

Hans K: " Heroverfor mener jeg at tingene skal være præcist beskrevet og at det skal kunne efterprøves. Præcist som Jesus og Paulus formåede at beskrive forholdet. Gud er personen der er der som dog ikke er os, men står os nær og elsker os hvis vi ikke lever i selvhad og selvforkastelse."

Arne T: " Og jeg fornemmer tydeligt, at jeg ikke skal være nysgerrigt påtrængende overfor det største af alle eksisterende mysterier, men i stedet ydmygt og taknemmeligt efter evne skal bruge alle mine kræfter på at stræbe mod at blive det fuldkomne menneske - med al den kærlighed som hele situationen har i sig."

Jeg har lige læst jeres nyeste indlæg her i denne tråd om emnet ´fuldkommenhed´, hvor jeg faktisk på denne samme dag tidligere har haft mig en samtale med en person om dette. Han sad og læste en faglig rapport om en afstigmatisering af forskellen mellem ´hjælpere´, som er nogen med kun erfaringer og andre kun intellektuelt viden. Jeg sagde til ham om det: " Det minder om den amerikanske film Divergent (afvigelse), hvor en ung kvinde i fremtiden skal vælge hendes plads i et samfund som en kategori med mulighed for kun en menneskelig kvalitet. Hun og flere andre gør oprør imod den slags begrænsende ting der, fordi de vil være mere end dette som intelligent, ærlig, modig, venlig, kærlig og så videre. Det er ok, når eksempelvis et menneske med et rimeligt normalt liv og en kæreste studerer til en professionel behandler, hvor vedkommende dermed ikke har ødelagt sit liv på grund af for meget traumatiserende modgang. Profeten Jesus kendte intellektuelt til Jødedommens skrifter, men han var født på en hjemløs måde i en stald som vilkår blandt de mest ulykkelige folk. Jeg var engang arbejdsløs på kontanthjælp i Kommunens tilbud om ´aktivering´ som jobprøvning med fabriks arbejde for dens offentlige system, hvor jeg tog jeg en test om job og uddannelse. Dette program på computeren foreslog mig følgende områder: Psykolog, filosof og præst. Jeg synes, at der er interessante emner i dem alle om det hele men, hvert enkelt fagområde mangler noget mere, der er i de andre. En kristen profil på internettet taler om et potentielt nyt slags samfund med dem alle samlet som tværfagligt samarbejde." Der er gætterier fra en hel del religiøse folk om, at Biblen nævner tallet syv en repræsentation på fuldkommenhed. Det kan være godt for et individ i fællesskabet med både den sociale empati (indlevelsesevne) og/eller sympati (medfølelse) for andre - især næstekærlighed og højintelligens men dem, som altid stræber efter nådegaver, de kender ikke til Jesus budskab om kærlighed med Helligånden. Jeg har i mange år stræbt efter, at jeg ville forbedre mig selv imod alt det sindssyge, dumme, onde og egoistiske. Jeg ønsker ikke spirituel dovenskab og egoistisk hovmod, men tiltrods flere ateisters og religiøse folks kritik om en selv, fordi man ikke er ligesom dem, er dog alligevel vi alle ved livets proces noget, som ´Det guddommelige´ elsker ubetinget. Idag er alle mennesker enten ubevidst eller bevidst om det. Da jeg fornylig på en cafe ´tilfældigvis´ fortalte undrende en kristen ansat noget om mit åbenbarings flow, fordi hvorfor er jeg god nok eller værdig til det, svarede han: " Ingen er perfekt og det er menneskeligt at fejle."

Både religion og naturvidenskab i nutiden ved ikke sandheden om alt og menneskeden er ikke alvidende. Mennesker er ikke ligesom varer med en stregkode. Jeg synes, at det bureaukratiske antal tilhængere for religioner ikke er vigtigt. En god bekendt af mig kalder -mit åbenbaring- og ´Gud´ ( Det guddommelige ) for ´det uforklarlige´, hvilket han opfatter som det samme, men i et moderne samfund idag kan mennesker forklare meget mere om virkeligheden end som tidligere i historiens gang? Jeg har i mit liv ingen logisk grund til at elske alle, men sandhed er intet værd uden denne type kærlighed. Rationalitet er derfor kun godt med kærlighed. Verden bliver til et bedre sted, når hvem som helst vil opføre sig kærligt.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#29160 - 24/01/2020 15:34 Re: Lyser på vej [Re: Hanskrist]
ABC Offline
bor her
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 1885
Sted: Vanløse
Hej HansKrist

Kan du forklare tingene noget bedre:

Citat:
I naturvidenskab må vi gerne se bort fra mennesket, men netop kristendommen og det kristne trosliv og dets SPIRITUALITET kunne aldrig finde på at fjerne mennesket eller svække mennesket, al tale om Gud er en tale om Gud og mennesket, de to kan aldrig adskilles, og således eksisterer Gud ikke uafhængig af mennesket, dette er en umulighed og Peter Dass: "Gud er Gud, om alle mand var døde" er simpelthen intetsigende vrøvl fra a - z som ihvertfald Bibelen ikke vil godkende, der er ikke en eneste side i bibelen noget om Gud der ikke også på samme tid er om mennesket, så en menneskeløs objektiv Gud er meningsløs snak og i samme omgang nogen antog som Peter Dass sådan noget nonsens snak er vi ude i ateisme, ja det er den værst tænkelige form for ateisme ("non - spiritualitet"). Således er Tikka og Peter Dass på den ene side og dig Arne på den anden side, lige tåbelige i jeres udmeldinger om at mennesket kan tænkes væk for der er noget andet i objektiv forstand vigtigere.


Hvorfor kan Gud og mennesket ikke adskilles? Jeg kan da godt forestille mig, at der skulle være en åndelig verden med åndelige væsner som eksisterer uafhængigt af mennesket. Skulle mennesket forsvinde, så ville de stadigvæk eksisterer. Jeg synes ikke kristendommen forklarer særligt meget...hvad laver vi her på jorden? Hvis jeg var Gud, så ville jeg skabe en gigantisk klode og en masse børn og så skulle vi glæde os over eksistensen og drikke øller sammen halvfuld ler blinker heart

https://www.youtube.com/watch?v=7gphiFVVtUI

Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#29162 - 25/01/2020 13:37 Re: Lyser på vej [Re: Arne Thomsen]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hr. lægprædikant..

Vi gamle debattører - dvs. ikke dig, idet du som kreationist udelukkende har tapetseret også denne debatportal med dine trosbekendelser - har kun set dig hive små citater ud af kontekster du ikke engang kendte oprindelsen af.
Filosofi og fysik har derfor aldrig været dit værktøj til præcision af beskrivelser, da det jo aldrig har været verden, naturen, virkeligheden eller mennesket som existens, der havde din interesse. Derfor er det jo også omsonst at se en kreationist som dig formulere hvad en fysiker har tænkt og ment i sine korrespondancer, desuden ved vi jo, at du stadig tror højenergifysik drejer sig om at validere bibelske skrøner - og gider nogen glo i din indlægsbakke, vil de aldrig finde andet end netop dén slags.

M.a.o. var det jo ikke så mærkeligt at vi andre forholdt sig med morskab til dine ofte overfølsomme udgydelser, hvor dine vredesudbrud over at blive afkrævet forklaringer som oftest endte med at du kaldte folk for løgnere m.m. Man ka' jo ikke ligefrem sige du har udviklet dig - uanset er det da godt du har din gud, selv om det stadigvæk ikke går an at du gemmer den i fysik og filosofi! ;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#29164 - 25/01/2020 17:16 Re: Lyser på vej [Re: Simon]
Arne Thomsen Offline
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6200
Sted: Sydsjælland
Skrev poesi-kopisten, der fortsat ikke tør se de grundliggende spørgsmål i øjnene - og er så angst for dem, at han endog håner dem, der dog drister sig til at forsøge blinker
M.h. Arne smiler I kærlighed til kloden og alt dens liv heart
Top Svar Citer
#29165 - 27/01/2020 20:20 Re: Lyser på vej [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 922
Mirakler er opdelt i videnskabelige og ikke-videnskabelige mirakler
Jeg nævnte i mit emne nogle videnskabelige mirakler af profeten Muhammed, fred være med ham
som moderne videnskab beviste, at disse kendsgerninger er rigtige

De smukkeste øjeblikke i den troendes liv, når han ser et mirakel i profetens ord (Fred være med ham), vi befinder os i en æra med videnskab og videnskabelige udforskninger, så vi er nødt til at undersøge hans ord indse disse videnskabelige tegn, som vidner om, at profeten Mohamed (Fred være med ham) er oprigtig. Denne undersøgelse kan muligvis yde et godt bidrag til at korrigere vestvisionen om den analfabeter profet (Fred være med ham
....

Derefter taler vi om ikke-videnskabelige mirakler

En af de vigtigste lektioner fra denne mirakelbegivenhed er, at rum og tid ikke er underlagt naturlovene for mennesker.

Alle religiøse traditioner deler begrebet mirakler, det vil sige noget, der trosser logik, natur eller den etablerede forfatning og tingens forløb.
Det er ikke fantasi

legitime mirakler af Allah, som per definition er de eneste sande mirakler. Når vantroens kræfter er stærke, er de profetiske mirakler, der er imod dem, generelt stærkere.

Profeten Moses havde mange mirakler, en Moses-pind blev en slange

Efter Guds ordre

Ved Guds orden På samme måde havde profeten Jesus endda magten Genoplive de døde for at etablere sin legitimitet over for jøderne, som i sidste ende ville dømme ham til døden. Ikke desto mindre var hans mirakler ubestridelige af deres art, og det var kun stædighed og hovmod hos de mennesker, som han blev sendt til, der gjorde det muligt for dem at benægte det.

Hvorfor undre dig over profeten Muhammeds mirakler, fred være med ham!
ikke en Fiktion

Koranens hemmeligheder og mirakler slutter ikke i fortid, nutid og fremtid
Gud vises dagligt for lærde
mirakler
En ikke-muslim har brug for fysiske og videnskabelige beviser
Vestlige lærde forsøger at bevise ægtheden af Koranen
Og muslimen er glad for, at dette kommer begge parter til gode
Fordi en ikke-muslim er nødt til at konvertere til islam
og lærde glæder sig over at bevise ægtheden af Koran-miraklet
Men de videnskabelige beviser
En muslim har ikke brug for det, fordi han tror direkte på Guds ord

Der vil være spørgsmål om Koranen hele tiden og hver gang i alle generationer
Koranen svarer dem
En tysk forsker siger: Vesten har simpelthen stjålet muslimers videnskaber og tilskrevet dem sig selv i den største flyvning i videnskabshistorien .... Serien "miraklenes verden" præsenteret af tysk tv (den tyske kanal RTL) behandlet et emne vedrørende den islamiske civilisation inden for videnskabsområdet. Det fantastiske er, at filmen genkender den store teknologiske udvikling, som den islamiske civilisation har gennemgået i mange århundreder. En af forskerne i denne film siger: For næsten tusind år siden blev den islamiske verden udviklet i stor udstrækning, mens Europa levede i en tilstand af baglæn og uvidenhed. Muslimer har udviklet bøger,

opdagelser og opfindelser ... inden for medicin fulgte muslimer videnskabelige metoder og medikamenter og udførte kirurgiske operationer, mens Vesten fulgte metoden med magi og hekseri til kur. Inden for teknikområdet opfandt de meget præcise ure (ure) og avancerede krigsførelsesmetoder ... første idé om missilet, første idé om tanken ... første hemmelig kode, første låsemetode med en hængelås, der fungerer med en hemmelighed kode ... og så videre ... det, der er bemærkelsesværdigt, er, at muslimske lærde har anvendt metoden til videnskabelig dokumentation, de lægger navnet på den reference, som de var baseret på i deres bøger. Det, som Vesten netop har gjort - som den tyske forsker siger i filmen - er, at de stjal disse videnskaber efter muslimernes nederlag, slettede navnene på forfatterne og tilskrev sig selv disse videnskaber, disse opdagelser og disse opfindelser til selv
Top Svar Citer
annonce
Side 21 af 36 < 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 35 36 >


Seneste indlæg
Bibelen giver håb
af Jørgen Primdahl
04/12/2021 10:47
Er der et håb om en lys fremtid.
af Jørgen Primdahl
04/12/2021 10:15
Hvad laver vi her på jorden...
af ABC
04/12/2021 00:28
Indre og ydre harmoni
af Gerth
02/12/2021 02:29
Slet min profil
af Gerth
30/11/2021 20:35
Nyheder fra DR
Flere europæiske lande vil åbne missio..
04/12/2021 10:33
17-årig svensk dreng identificeret som ..
04/12/2021 10:06
19 tilfælde af smitte med Omikron-varia..
04/12/2021 09:44
USA bifalder tennisforbunds beslutning o..
04/12/2021 08:58
Forældre til 15-årig sigtet for skoles..
04/12/2021 08:42
Nyheder fra Religion.dk
Hvorfor fejrer vi halloween?
19/10/2021 09:00
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17
Må præsten selv vælge bibeloversætte..
27/08/2021 07:54
Hvordan skal en lærer håndtere, når f..
19/07/2021 06:00
Hvad mener buddhismen om genmanipulation..
06/07/2021 08:25