annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9785136
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1930384
Et andet syn 1703591
Jesu ord 1293437
Den Evige Filosofi 1092963
Galleri
Glædelig Jul og et Godt Nytår
Hvem er online?
0 registrerede 128 gæster og 11 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 4 af 36 < 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#27901 - 06/08/2019 13:14 Re: Lyset er på vej [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Bare løgn Angreb på islam Bedrag"

- Det ubegribelige er, at du ikke selv begriber det indlysende, dvs. at der ikke ville være så stort et behov for at plapre om sin religiøse dogmetro, dersom mennesker overalt i verden havde behov for den.
Du har altid bare siddet, som lægprædikanten, og gentaget dig selv med utallige henvisninger til hvad andre troende mente og sagde. Hvis du/i stak hovedet ud i virkeligheden, ville i sikkert blive højst forbløffet over at se mennesker, der dagligt beskæftiger sig med alt andet end gammel religiøs overtro. Men det tør du jo ikke. Og dér har vi knudepunktet: du er nøjagtig lige så bekymret for din religions overlevelse som alle andre mennesker har været for deres, i tider hvor folk indså at de var nødt til at vide noget om virkeligheden omkring dem. Religionerne i dag fragmenteres selvfølgelig som alle andre religioner før dem. Tro er bare ikke nok til at udsige noget om verden, virkeligheden og livet, som alle må stikke hovedet ind i, for at forstå lidt om livet, verden og virkeligheden.
Der er intet usædvanligt ved din insisteren på at netop din tro er den eneste rigtige i verden. Sådan har troende fra flere tusinde religioner sagt i deres samtid. Du og dine trosfæller er ikke enestående exempler på strudsementalitet. Men når du så konsekvent søger bekræftelse på en overtro, du samtidig hævder er sand (sandsynlig), burde du reflektere over din insisterens nødvendighed. Det vil kun gavne dig selv med et lille ophold i gentagelserne, kald det gerne tid til lidt eftertanke, et lille pust..;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#27925 - 11/08/2019 08:26 Re: Lyset er på vej [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1032


1 - Du kan se i Bibelen, hvad der kan beskrives som: Guds ord
. Det, der er tydeligere, er, at det meste af indholdet i Bibelen består af historier om øjenvidner, eller andre mennesker, der skrev det, de havde hørt om, hvad der kan kaldes teksterne af historikeren.
- Pornografi
Muslimen er enig i de korrekte ord, der er tilbage
Fra Bibelen
Og bekymrer sig om dem

Gud sendte sin sidste profet (Muhammad) med mange mirakler og tegn, der beviser, at han er en sand profet sendt af Gud. På samme måde befæstede Gud sin sidste åbenbaring, Koranen, med mange mirakler, der beviser, at denne Koran er Guds ord, åbenbaret af ham, og at det ikke var skrevet af mennesker.Ikke et eneste brev fra Koranen er blevet ændret gennem århundreder.

Koranen, der blev afsløret for mere end fjorten århundreder siden, nævner fakta, der først for nylig er blevet opdaget eller bevist af forskere. Dette demonstrerer, ud over en skygge af tvivl, at Koranen er Guds ord, der er afsløret af ham til profeten Muhammed, og at det ikke var skrevet af Muhammad eller af noget andet menneske. Det beviser også, at Muhammad er en sand profet sendt af Gud. Det ville være urimeligt at tro, at en person for fjorten århundreder siden kunne have kendt fakta, der først for nylig er blevet opdaget eller bevist ved hjælp af avanceret udstyr
og
sofistikerede videnskabelige metoder.

Profeten Muhammed var en Stor mand! (del 3) - YouTube
www.youtube.com/watch?v=OAgAIGkAoRA
Top Svar Citer
#27936 - 12/08/2019 19:47 Re: Lyset er på vej [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Pssst!

Det er ikke bibler og menneskers religiøse dogmer, du ska' gentage for dig selv!
Du ska' lære dig selv at tænke, ikke bare reducere dig til en ukendt fortids værktøj, altså et menneske uden egen vilje og betydning for din egen samtid, som også du i frihed må kunne reflektere over, for at medvirke til bedring der angår dine evt. børn og børnebørns fremtid...

Som andre troende her, der ligesom du bare gentager indarbejdede fraser, tror du ikke at du selv har en betydning. At underkaste sig dogmer i den grad også du viser os, skaber ingen forandringer til det bedre. Tænk dig, hvis man behandlede politikere på samme måde som du behandler information du læser i din biwel, du store kineser! ;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#27958 - 19/08/2019 08:18 Re: Lyset er på vej [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1032


Hvad er dit formål i livet? Hvad er grunden bag vores liv? Hvorfor lever vi i dette liv? Disse spørgsmål intriger ofte mennesker, der prøver at finde nøjagtige svar.

Folk giver forskellige svar på disse spørgsmål. Nogle mennesker tror, ​​at formålet med livet er at akkumulere rigdom. Men man kan undre sig: Hvad er formålet med livet, når man har samlet kolossale mængder af penge? Hvad så? Hvad vil formålet være, når penge er samlet? Hvis formålet med livet er at få penge, vil der ikke være noget formål efter at være velhavende. Og faktisk ligger her problemet med nogle vantro eller vantro på et tidspunkt i deres liv, når indsamling af penge er målet for deres liv. Når de har samlet de penge, de drømte om, mister deres liv dets formål. De lider af panikken ved intethed, og de lever i spændinger og rastløshed.

Kan rigdom være et mål?

Vi hører ofte om en millionær, der begår selvmord, nogle gange ikke millionæren selv, men hans kone, søn eller datter. Spørgsmålet, der stiller sig selv, er: Kan rigdom skabe lykke i ens liv? I de fleste tilfælde er svaret NEJ. Er formålet med at samle formue et stående formål? Som vi ved ser det fem år gamle barn ikke efter rigdom: et legetøj til ham er lig med en million dollars. Den atten år gamle ungdom drømmer ikke om rigdom, fordi han har travlt med vigtigere ting. Den 90-årige mand er ligeglad med penge; han er mere bekymret for sit helbred. Dette beviser, at rigdom ikke kan være et stående formål i alle faser af individets liv.

Rigdom kan gøre lidt for at bringe en vantro til lykke, fordi han / hun ikke er sikker på hans skæbne. En vantro kender ikke formålet med livet. Og hvis han har et formål, er dette formål dømt til at være midlertidig eller selvdestruktiv.

Hvad er brugen af ​​rigdom til en vantro, hvis han føler sig bange for slutningen og skeptisk over alt. En vantro kan vinde en masse penge, men vil helt sikkert miste sig selv.

Tilbedelse af Allah som et mål

Tværtimod, tro på Allah giver den troende det livsformål, som han har brug for. I islam er formålet med livet at tilbe Allah. Udtrykket "tilbedelse" dækker alle handlinger af lydighed mod Allah.

Det islamiske formål med livet er et stående formål. Den ægte muslim holder sig til dette formål i alle livsfaser, hvad enten han er et barn, ungdom, voksen eller en gammel mand.

Tilbedelse af Allah gør livet målrettet og meningsfuldt, især inden for rammerne af Islam. Ifølge islam er dette verdslige liv bare en kort fase af vores liv. Så er der det andet liv. Grænsen mellem det første og det andet liv er dødsfasen, som er en overgangsfase til det andet liv. Hvilken type liv i den anden fase en person fortjener, afhænger af hans gerninger i det første liv. I slutningen af ​​dødsfasen kommer dommedagen. På denne dag belønner eller straffer Allah mennesker i henhold til deres gerninger i det første liv.

Det første liv som en undersøgelse

Så Islam ser på det første liv som en undersøgelse af mennesket. Dødsfasen ligner en hvileperiode efter testen, dvs. e. efter det første liv. Dommedagen ligner dagen for meddelelsen af ​​resultaterne af de undersøgte. Det andet liv er det tidspunkt, hvor hver undersøgende nyder eller lider af resultatet af sin opførsel i testperioden.

I islam er livslinjen klar, enkel og logisk: det første liv, død, dommedagen og derefter det andet liv. Med denne klare livslinje har muslimen et klart formål i livet. Muslimen ved, at han er skabt af Allah. Muslimer ved, at de vil tilbringe nogle år i dette første liv, hvor de er nødt til at adlyde Gud, fordi Gud vil stille spørgsmålstegn ved dem og holde dem ansvarlige for deres offentlige eller private gerninger, fordi Allah ved om alle menneskers gerninger. Muslimen ved, at hans gerninger i det første liv vil bestemme den type andet liv, de vil leve i. Muslimen ved, at dette første liv er et meget kort, hundrede år, mere eller mindre, mens det andet liv er et evigt en.

Evigheden i det andet liv

Begrebet evighed i det andet liv har en enorm effekt på muslimer i deres første liv, fordi muslimer mener, at deres første liv bestemmer formen for deres andet liv. Derudover bestemmer dette formen for deres andet liv, og denne bestemmelse vil ske gennem Allahs dom, de alle retfærdige og den almægtige.

Med denne tro på det andet liv og dommedagen bliver muslimens liv målrettet og meningsfuld. Desuden er muslimens stående formål at gå i paradis i det andet liv.

Med andre ord er muslimens faste formål at adlyde Allah, at underkaste sig Allah, udføre hans ordrer og fortsætte kontakten med ham gennem bønner (fem gange om dagen), gennem faste (en måned om året), gennem velgørenhed (så ofte som muligt) og gennem pilgrimsrejse (en gang i ens liv).

Behovet for et permanent formål

Vantro har formål i deres liv som at samle penge og ejendom, forkæle sig med sex, spise og danse. Men alle disse formål er kortvarige og forbipasserende. Alle disse formål kommer og går, gå op og ned. Penge kommer og går. Sundhed kommer og går. Seksuelle aktiviteter kan ikke fortsætte for evigt. Alle disse lyster til penge, mad og sex kan ikke besvare den enkeltes spørgsmål: så hvad? Hvad så?

Islam redder imidlertid muslimer fra besværet med at stille spørgsmålet, fordi islam gør det klart helt fra begyndelsen, at muslimens permanente formål i dette liv er at adlyde Allah for at gå i paradis i det andet liv.

Vi skulle vide, at den eneste måde til vores frelse i dette liv og i det følgende er at kende vores Herre, som skabte os, tro på ham og tilbede ham alene.

Vi skulle også kende vores profet, som Allah havde sendt til hele menneskeheden, tro på ham og følge ham. Vi burde kende den sandhedens religion, som vores Herre har befalet os til at tro på og praktisere den
The purpose of life in this world in Islam and Christianity - ...

https://www.youtube.com/watch?v=hvC8bffJaxc
Top Svar Citer
#27959 - 19/08/2019 15:36 Re: Lyset er på vej [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Resignation er en helt almindelig flugtvej, pointen er dog stadig, at religioners statiske livssyn overhovedet viser noget om livet/naturen, men derimod noget om menneskers idéer gennem tiderne, der jo udmærket ka' indeholde smukke tankebilleder og traditioner, men altså ikke kan anvendes som en slags vejviser gennem livet.
Religiøs tro uanset arten, har altid handlet om at skabe social tryghed i kontakt med erkendelsen: livets forgængelighed. Religioner tilbyder m.a.o. et tankested hvor man ka' lege struds, et tidsrum for resignation. Det redelige ville derfor være, i det mindste at være ærlig overfor sig selv, når man som du reklamerer for strudsenes paradis…;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (19/08/2019 15:38)
Top Svar Citer
Array
Side 4 af 36 < 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 >


Seneste indlæg
Er livet blevet til ved en skabelse,
af Gerth
19/08/2022 23:43
X fil ?
af Gerth
19/08/2022 01:21
Er det muligt at blive ven med Gud?
af Gerth
18/08/2022 00:23
korrigere misforståelser
af somo
16/08/2022 14:13
Så er der linet op...
af Gerth
15/08/2022 21:52
Nyheder fra DR
Bronzevinderen Karstoft tror, der er 'me..
19/08/2022 23:50
Restaureret maleri blev en joke på nett..
19/08/2022 23:36
Endnu en heldig dansker vinder over 100 ..
19/08/2022 23:12
Skibe fra Anden Verdenskrig viser sig p..
19/08/2022 22:50
Ida Karstoft kroner fantastisk sæson me..
19/08/2022 22:28
Nyheder fra Religion.dk