annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15536443
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372315
Et andet syn 1980797
Jesu ord 1518396
Åndelig Føde 1465686
Galleri
Symbol
Hvem er online?
1 registreret ABC 323 gæster og 331 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 10 af 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#27259 - 18/04/2019 19:22 Re: Rizq af Allah og Zakat [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Det er det, som de ikke-muslimer siger læser og tænker på det, hvis du følger den videnskabelige metode til at tænke er, få dette resultat ....

Du har måske hørt om bogen, skrev en forsker fra Vesten om "hundrede mest indflydelsesrige mennesker i historien," Den 100: en rangordning af de mest indflydelsesrige personer i historie, og hvad jeg har bemærket, er, at denne klassifikation selv overraskede forfatter, før nogen anden!

Denne forfatter har at holde sig væk stor indsats fra denne klassifikation, lavet, og især, fordi billedet af islam er blevet fordrejet i Vesten dårlig, og fordi det kunne skade bogen, men han var i stand til at undslippe denne sandhed, at Muhammed " Allahs fred og velsignelser om ham var den mest indflydelsesrige mand "i menneskehedens historie!

Michael H. Hart, forfatter af bogen siger:

Kære læsere, kan de spekulerer på, hvorfor jeg har navnet "Muhammed" er placeret på toppen af ​​listen i denne bog, men der er tvingende argumenter, at Muhammed er den eneste mand, der lykkedes på begge niveauer, religiøse og sekulære er. Indflydelsen fra Muhammeds stadig som Strak trods passage af 14 århundreder, og Muhammed er den eneste politisk leder, som har formået at skabe en suveræn, der var meget religiøs og videnskabelig succes, så han fortjener den mest indflydelsesrige person i historien til at være:

Det er denne enestående kombination af sekulær og religiøs indflydelse, som jeg føler berettiger Muhammed til at blive betragtet som den mest indflydelsesrige enkeltfigur i menneskets historie.


Forfatteren af ​​denne forskning lagde grunden til det videnskabelige arbejde, der er ikke af religion eller tro, berømmelse, eller på anden måde påvirket, men metoden i bogen er et udvalg af en person, der er mest indflydelsesrige i løbet af århundreder. Derfor er den videnskabelige metode førte ham til Profeten Muhammad, fred og velsignelser Allah være med ham at sætte på toppen af ​​listen, fordi han var den største politiske, militære og social person. Det betyder, at alle, der ser på profeten af ​​islam gennem videnskabeligt perspektiv, ser ham som den bedste inspiration.

Det betyder også, at de, der repræsenterer islam og dens profet som terrorist religion, eller hævde, at islam vold, tilbageståenhed og uvidenhed støtte, de bygger deres image eller deres syn på formodninger, lidenskab og uvidenhed. Den Hellige Profet syn på sig selv som en tjener af Allah, og Allahs Sendebud, og at han er lige så menneskelig som vi er, og det er et bevis på dens sandhed, fordi ingen som ham i menneskehedens historie en stor bog (Koranen), r, alt dette er ikke min, men fra den Almægtige Allah!

Hvis vi ser på forfattere, digtere og opfindere gennem århundrederne, finder vi, at ingen af ​​dem, den nye opfindelse eller skabelsen har lavet, og det har tilskrives en anden! Ligesom det er med en analfabet mand, der levede i et samfund, der præmier og prale meget elsket, og kom med alle disse resultater, og førte hende tilbage til Allah den Almægtige ... Hvorfor? Logikken kræver os at sige: Han er Allahs sendebud.

Hvorfor er en ikke-muslimske lærde som Michael H. Hart, som ikke konverterer til islam, og derefter siger: Muhammad (fred være med ham) er den eneste politiske leder, som lykkedes på både det religiøse og det verdslige plan? ! Svaret er meget enkelt, Muhammad (fred være med ham) er god! Jeg vil stille dette spørgsmål til enhver, der fordobler profeten sin oprigtighed: Er der en mand i hele historien, der har gjort noget godt og derefter tilskrives en anden?



\\\

Nogen fortalte mig

Jeg finder lidt at argumentere med om dette. Mohammed var en af ​​de mest indflydelsesrige figurer i historien, ikke kun fordi han inspirerede en religion, men fordi denne religion fejede over hele verden. I løbet af de mørke alder og har derfor ret til respekt. Det er virkelig en tragedie, at visse hatefulde og krigslignende fraktioner giver det så dårligt navn i dag
Top Svar Citer
#27278 - 19/04/2019 12:09 Re: Rizq af Allah og Zakat [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Vem var Profeten Muhammad (salla Allahu alayhi wa sallam)? | Moosa Assal

https://www.youtube.com/watch?v=ai4ZeHjTLAQ
Top Svar Citer
#27302 - 22/04/2019 12:57 Re: Rizq af Allah og Zakat [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442

I begyndelsen af åbenbaringerne fik muslimerne besked på, at de skulle bede i retningen af Jerusalem - denne bederetning blev kaldt "qiblah" på arabisk. Det var først efter, at Profeten (Guds fred med ham) og hans tilhængere var emigreret til Medina, at bederetningen i en åbenbaring blev ændret til at være i retning af Kabaaen, som står i Mekka.

Denne ændring gjorde jøderne i Medina vrede, da de havde troet, at Profeten (Guds fred med ham) var en jødisk profet. Fjendtlighederne derefter gjorde, at fredsaftalen mellem jøderne og muslimerne i Medina gik i vasken. Jøderne tabte og forlod Medina.

Mange islamiske lærde forklarer ændringen af qiblah sådan, at Jerusalem var symbolet på nogle af Allahs første åbenbaringer og Mekka stedet, hvor starten af de sidste åbenbaringer fandt sted.

Ændringen af qiblah er åbenbaret i Koranens andet kapitel Surat al-Baqarah vers 142-144.

I Medina modtog Profeten (Guds fred med ham) denne åbenbaring om at ændre bederetningen. Han sendte budbringere ud til sine venner, der var i gang med at forrette bøn i Bani Salamah-moskeen 5 km udenfor Medina. Da de hørte nyheden om den ændrede bederetning, skiftede de deres qiblah med det samme midt under bønnen.

Moskeen hedder derfor i dag Masjid al-Qiblahtain (De to bederetningers moske). Moskeen er en af de ældste i verden og har som den eneste moske to mihrab (bede-retning-nicher) i væggen. Den har også to minareter
منصور و اسئلة فتاة مسيحية عن المساواة فى الاسلام ركن المتحدثين مترجم


https://www.youtube.com/watch?v=qw0HptNgAU8

Change Of Qibla From Jerusalem To Kaaba By Nouman Ali

https://www.youtube.com/watch?v=TfeSLuLMeAo
Top Svar Citer
#27318 - 23/04/2019 18:37 Re: Rizq af Allah og Zakat [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Svar:

Det er en bedrøvelig historie over det meste af Europa, man kunne ligefrem ønske sig, som den almindelige skik hos jøder jo er, når gamle slidte håndskrifter ikke længere egner sig til gudstjenestelig brug, at man også politisk fik ryddet op i pulterkammeret og højtideligt fik begravet de lovmæssige kiler, for så derefter at læse Kinnim for palæstinenserne – tilsvarende, ku’ disse så tilstå Israel sin ret som stat, som er det eneste rigtige udgangspunkt for sameksistens med såvel som uden grænser folkeslagene imellem! Der findes ingen anden mulighed.

Det er ikke al politisk pulterkammergods jeg gerne så begravet. Jeg er glad for fællesskabet med US, og tør ikke tænke på den frygtelige skæbne der var overgået europæisk kultur såfremt vennerne på den anden side af pytten ikke havde været søstærke nok midt i orkanen af tysk moralisme, der for anden gang sku’ vise verden muskler – hvad der helt sikkert også havde efterladt dine aner og jeres kulturhistorie i ruiner.

Hvad angår den bulldog der pt. gør tjeneste som ”Putins kammertjener”, er det såmænd ikke helt umuligt at skattehistorien som vuffie gerne så begravet snart vil se dagens lys, og med den effekt, at selv Teaparty-folket lukker døren for dens bjæffen.
Uanset om man så anser Israel som en stjerne i det amerikanske flag, har det stor betydning for os alle, at jøderne fik et land de kunne kalde deres. Åh jo, der findes næppe mange der ikke forlængst har forstået, at der blandt pro-palæstinensere og yderliggående israelitter findes politikere der alene for opmærksomhedens skyld ville kaste verden ud i en ny storkrig! Men ingen vinder derved, så dette kommer ikke til at ske.

Der findes ingen anden tilgang til sameksistens i området, end indrømmelsen af Israel som legitim stat. Man ka’ selvfølgelig vedblivende ofre sine børn og børnebørn for en fatal sag der udelukkende fastholder død og ødelæggelse – fortsætte med at smide neuroser over på den anden side af muren. Men fredens kunst er dog med storsind at indse sig besejret nu, for sidenhen at vinde alles hjerter.

Ikke sagt for at idyllisere tabet, slet ikke, men fordi jeg vil mene at selv ærkekonservative rep. og dem. i US samt verdenssamfundet i øvrigt, ville støtte op om palæstinenseres behov for land med grænser. Og dvs. at politiske indbyrdes stridigheder vil isoleres til Israels bord.
I den situation ville alle ku’ medvirke og bidrage økonomisk for at godtgøre det palæstinensiske folk. Det er ingen utopisme jeg her påtaler, men eneste mulighed for fred. Alle er mætte af den krig, der aldrig har påført nogen andet end ulykker og elendighed. Alle har fordel af at hjælpe til med fredelige løsninger - naturlige processer ska’ nok selv ta’ sig af vor død.

mvh
Simon
Top Svar Citer
#27319 - 25/04/2019 17:43 Re: Rizq af Allah og Zakat [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
P.s.:

Lidt læsestof med enkle sandfærdigheder der sikkert er bekendt, men værd at huske på, i tider hvor vreden søges anbragt og befolkningsgrupper kan lægges for had. Vigtigt at huske er jo, at man altid sammen har måttet bekæmpe terrorhandlinger med oplysning og viden mod den utryghed og afmægtighed som er terrorens hensigt og inderste kerne, og at alle kultursamfund i verdenshistorien har haft deres hensynsløse fanatiske demagoger, der også forsvandt med tiden p.a. manglende opslutning omkring voldsorgier, der aldrig byder på fredelig sameksistens med fremtidsudsigter.
Enhver ka’ være uenig i sit lands politik og kultur og se sig afmægtig, det kender mange, men værktøjer brugt til forandring mod bedre tilstande har altid kun virket, dersom nogen pludselig indse fordelen ved argumenter tilbudt som alternativ til den politiske (s)tilstand, hvorimod terror med vold som redskab, blot henviser til nogens afmægtighed i argumentation og derfor aldrig vil kunne samle et folk omkring en indsigtsfuld og bedre politik. Her ville et udmærket exempel jo være palæstinenseres og israelitters overgreb mod hinanden, hvor det forrige voldsorgie blot bruges til at forklare det næste:
http://www.verdidebatt.no/innlegg/11751570-terroristenes-nyttige-idioter

mvh
Simon
Top Svar Citer
annonce
Side 10 af 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >


Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
International domstol beordrer Israel at..
28/03/2024 17:51
Pingvinerne i Guldborgsund Zoo har fået..
28/03/2024 17:33
Sam Bankman-Fried får 25 års fængsel ..
28/03/2024 17:08
Rusland: Gerningsmænd bag formodet terr..
28/03/2024 16:27
Holland vil bruge 18,6 milliarder kroner..
28/03/2024 16:05
Nyheder fra Religion.dk