annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15685097
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2382002
Et andet syn 1991611
Åndelig Føde 1524567
Jesu ord 1523363
Galleri
Symbol
Hvem er online?
0 registrerede 418 gæster og 59 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 18 af 57 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 56 57 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#21203 - 01/08/2016 10:48 Re: Velduft fra Hans ordsprog [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”Denne verden, planeterne og universet er et tegn på Allahs eksistens.”

- Du skriver mængder af vås og har gjort det fra dag 1, ikke mindst ovenstående, der ligesåvel ku’ være skrevet af lægprædikanten Arne, der jo har et lige så fjollet syn på livet og mennesket som du, og netop tiltror universet at være en ”skabelse”. Det er det ikke Somo, at du og dine trosfæller ka finde ud af at replicere tanker i finder i den røverhistorie i har så kær, viser blot hvad vi i forvejen ved alt om, nemlig at kreationismen har sit tag i jer og har udraderet enhver form for sund fornuft og skeptisk tænkning.

Selvsagt forventer ingen, at i får lidt overblik over tankerodet jeres livssyn består af, i og med at det jo har taget jer et liv at få rodet livet sammen på denne måde. Hvad man ka gøre er at le lidt af den slags ammestuehistorier, se og forstå dem lidt i lyset af fortidens andre mange former for overnaturlig tro, der ligeledes var resultatet af menneskets gode fantasi som informationstilgang. Mange af jer troende er jo nogle ældre nisser, og i vil derfor med stor sandsynlighed bevare troen livet ud.
Det vil yngre mennesker omkring jer ikke, de har og får en helt anden tilgang til naturen og livet omkring dem, og vil med dette udgangspunkt søge at skabe tryghed i tilværelsen, nøjagtig som deres forfædre har gjort. Tryghed er vigtigt, men den skabes ikke med selvbedrag Somo.

Religionsfriheden i demokratiske samfundsmodeller er individets ret til at tiltro sit liv et hvilket som helst overnaturligt motiv, og helt uden at nogen statslig myndighed har ret til at blande sig – altså en personlig frihed der strider mod dine ønsker, som er, med lov at fratage individet sin personlige ret til i frihed at indrette sit liv efter et hvilket som helst livssyn.
Under Sovjet så vi hvordan også naturvidenskaber indrettedes efter særlige politiske direktiver, noget i stil med hvordan i islamister behandler naturvidenskabelig tænkning. Vi så ligeledes hvor rædselsslagne sovjetborgere var for at udtrykke deres faktiske ønsker om personlig frihed fra dette regime, hvilket er identisk med hvad mennesker føler som forlod lande hvor din religion er statsmagt. Frygt ér bare ikke et godt motiv at skabe tryghed på Somo, og her spiller det ingen rolle hvor mange og hvilke former for guder du propper ind i disse frygtelige maksimer, for folk vil på et givent tidspunkt begynde selv at tænke, at ønske sig fri for den Orwell-maskine der snurrer under også din hårpynt.
Men som sagt, har man levet hele sit liv med mystik som livsanskuelse, da ka’ man ikke forvente sig nogen form for brud fra den kant. Men det er nu alligevel lidt sjovt at se, hvor krampagtigt i stærkt troende klamrer jer til dogmetroen, hvilket gir visse anelser om, at der ét eller andet sted i tankedybet alligevel befinder sig impulser med et lille råb om frihed…;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (01/08/2016 10:58)
Top Svar Citer
#21207 - 02/08/2016 09:53 Re: Velduft fra Hans ordsprog [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460
ISLAM og AIM for Life

Hvad er dit formål i livet? Hvad er rationalet bag vores liv? Hvorfor lever vi i dette liv? Disse spørgsmål ofte intriger mennesker, der forsøger at finde præcise svar.

Folk giver forskellige svar på disse spørgsmål. Nogle mennesker tror, ​​formålet med livet er at akkumulere rigdom. Men man kan undre: Hvad er formålet med livet efter man har indsamlet kolossale mængder af penge? Hvad så? Hvad vil formålet være, når pengene er indsamlet? Hvis formålet med livet er at vinde penge, vil der ikke være noget formål efter at være blevet velhavende. Og i virkeligheden, her ligger problemet med nogle vantro eller misbelievers på et tidspunkt i deres liv, når de indsamler penge er målet for deres liv. Når de har samlet de penge, de drømte om, deres liv mister sit formål. De lider af panik af intetheden og de lever i spænding og uro.

Kan Wealth være et mål?

Vi hører ofte af en millionær at begå selvmord, til tider, ikke millionær selv, men hans kone, søn eller datter. Det spørgsmål, der rejser sig, er: Kan rigdom bringe lykke til ens liv? I de fleste tilfælde er svaret nej. Er formålet med at indsamle rigdom en stående formål?

Rigdom kan gøre meget for at bringe lykke til en vantro, fordi han / hun ikke er sikker på om hans skæbne. En vantro kender ikke formålet med livet. Og hvis han har et formål, er dette formål dømt til at være midlertidig eller selvødelæggende.

Hvad er brugen af ​​rigdom til en vantro, hvis han føler sig bange for enden og skeptisk over for alt.

Tilbede Allah som en Aim

Tværtimod tro på Allah giver den troende formålet med livet, som han har brug for. I islam er formålet med livet er at tilbede Allah. Udtrykket "Worship" omfatter alle former for lydighed til Allah.



Tilbede Allah gør livet målrettet og meningsfuld, især inden for rammerne af islam. Ifølge Islam dette jordiske liv er kun en kort fase af vores liv. Så er der den anden liv. Grænsen mellem det første og andet liv er død fase, som er en forbigående fase til den anden liv. Den type af livet i det andet trin en person fortjener afhænger hans gerninger i det første liv. Ved afslutningen af ​​døden etape kommer dommens dag. På denne dag, Allah belønner eller straffer folk efter deres gerninger i det første liv.

Den første Livet som en Undersøgelse

Så ser islam på det første liv som en undersøgelse af mennesket. Død etape ligner en hvileperiode efter testen, jeg. e. efter den første liv. Dommedag ligner den dag annoncere resultatet af eksaminanderne. Den anden liv er det tidspunkt, hvor hver eksaminand nyder eller lider af resultatet af hans opførsel under testperioden.

I islam, linjen for livet er klar, enkel og logisk: det første liv, død, Dommedag, og derefter det andet liv. Med denne klare linje af livet, muslim har et klart formål i livet. Muslimen ved, at han er skabt af Allah. Muslimer ved, at de kommer til at tilbringe nogle år i dette første liv, hvor de skal adlyde Gud, fordi Gud vil stille spørgsmål til dem og holde dem ansvarlige for deres offentlige eller private gerninger, fordi Allah kender om alle gerninger alle mennesker. Muslimen ved, at hans gerninger i den første liv vil afgøre, hvilken type andet liv de vil leve i. Muslimen ved, at dette første liv er en meget kort en, hundrede år, mere eller mindre, mens det andet liv er en evig en.

Evigheden af ​​Second Life

Begrebet evigheden af ​​andet liv har en enorm effekt på en muslimer i løbet af deres første levetid, fordi muslimer tror, ​​at deres første levetid bestemmer formen af ​​deres andet liv. Desuden er denne bestemmer formen af ​​deres andet liv, og denne afgørelse vil være gennem dom Allah, All bare og Almægtige.

Med denne tro i det andet liv og Dommedag, den muslimske liv bliver målrettet og meningsfuld. Desuden muslims stående formål er at gå til Paradis i det andet liv.

Med andre ord, den muslimske permanente formål er at adlyde Allah, at underkaste sig Allah, til at udføre hans ordrer, og at holde fortsætter kontakt med ham gennem bøn (fem gange om dagen), gennem faste (en måned om året), gennem velgørenhed (så ofte som muligt), og gennem pilgrimsrejse (én gang i ens liv).

Behovet for en permanent Formål

Vantro har formål i deres liv som indsamling af penge og ejendom, hengive sig til sex, spise og danse. Men alle disse formål er forbigående og passerer dem. Alle disse formål kommer og går, gå op og ned. Penge kommer og går. Sundhed kommer og går. Seksuelle aktiviteter kan ikke fortsætte for evigt. Alle disse lyster for penge, mad og sex kan ikke besvare enkelte spørgsmål: hvad så? Hvad så?

Men Islam sparer, muslimer fra besværet med at stille spørgsmålet, fordi islam gør det klart, fra begyndelsen, at den permanente formål med muslim i dette liv er at adlyde Allah for at gå til Paradis i det andet liv.

Vi skal vide, at den eneste måde for vores frelse i dette liv og i det hinsides er at kende vor Herre, som skabte os, tror på ham, og tilbede Ham alene.

Vi skal også vide, vores profet, Allah havde sendt til hele menneskeheden, tror på ham og følge ham. Vi bør, kender den sande religion for som vor Herre har befalet os til at tro på, og praktiserer det ...

https://www.youtube.com/watch?v=KTUFZxf_aLg

https://www.youtube.com/watch?v=Kcaoo9Ff5Es

https://www.youtube.com/watch?v=ed4_KEfj1zo

https://www.youtube.com/watch?v=RNmOgNASsD8
Top Svar Citer
#21210 - 02/08/2016 16:31 Re: Velduft fra Hans ordsprog [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Det er præpubertetsspørgsmål du søger at tilfredsstille med din koran, spørgsmål som mennesker for længst er kommet udover med indsigt og forståelse for livet som en realitet de må forholde sig til med egen tænkning, Somo…egen tænkning! Det er den du må lære at beherske, og det gør du altså ikke ved ligesom lægprædikanten bare at konsultere andres tanker, hver gang der er noget du ikke forstår:

Ingen kan tænke for dig,
ikke tale for dig
eller føle for dig –

Og dog taler du,
som foregik livets lyst
i en andens bryst…?

Men selvfølgelig drejer religiøs dogmetro heller ikke for dig sig om selv at producere nyttig tankekraft, nok mere bare at se solen gå ned i også andre menneskers øjne, med disse selvalvorlige og temmelig dårlige former for spekulation over livet som skabt af en himmelnisse der efterlader dig hjælpeløst hængende med halen i vejret på livets træ, juhuuu….;)

Men i er nu søde, når i digler rundt i samme rytme med samme "store spørgsmål" om livet i og omkring jer - sku' man være lidt kortfattet, ville man nok bare sige at i begge burde se at få lidt kærlighed og sex, og så i øvrigt opleve noget af livet, i stedet for at lade det passere henover krumrygget biwellæsning og den slags ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (02/08/2016 16:37)
Top Svar Citer
#21213 - 03/08/2016 12:26 Re: Velduft fra Hans ordsprog [Re: Simon]
Anonym
Uregistreret

Fra: http://www.faithfreedom.org/ffiprologue/

Citat:
“Islam is a religion of peace”. This is what our politically correct politicians keep telling us. But what is politically correct is not necessarily correct. The truth is that Islam is not a religion of peace. It is a religion of hate, of terror and of war. A thorough study of the Quran and Hadith reveal an Islam that is not being presented honestly by the Muslim propagandists and is not known to the majority of the people of the world including Muslim themselves. Islam, as it is taught in the Quran (Koran) and lived by Muhammad, as is reported in the Hadith (Biography and sayings of the Prophet) is a religion of Injustice,Intolerance, Cruelty, Absurdities, discrimination, Contradictions, and blind faith. Islam advocates killing the non-Muslims and abuses the human rights ofminorities and women. Islam expanded mostly by Jihad (holy war) and forced its way by killing the non-believers. In Islam apostasy is the biggest crime punishable by death. Muhammad was a terrorist himself therefore terrorism cannot be separated from the true Islam. Islam means submission and it demands from its followers to submit their wills and thoughts to Muhammad and his imaginary Allah. Allah is a deity that despises reason, democracy, freedom of thought and freedom of expression.

I reject Islam a) because of Muhammad’s lack of moral and ethical fortitude and b) because of the absurdities in the Quran.

a) Muhammad lived a less than holy life. His lust for sex, his affairs with his maids and slave girls, his pedophilic relationship at age 54 with Aisha, a 9-year-old child, his killing sprees, his massacre and the genocide of the Jews, his slave making and trading, his assassination of his opponents, his raids and lootings of the merchant caravans and unarmed villagers, his burning of trees, his destroying the water wells, his cursing and invoking evil on his enemies, his revenge on his captured prisoners of war, his torturing of his captives to for greed and his hallucinations such as believing of having sex with his wives when he actually did not, disqualify him as a sane person let alone a messenger of God.

b) An unbiased study of the Quran shows that far from being a “miracle”, that book is a hoax. The Quran is replete with scientific heresies, historic blunders, mathematical mistakes, logical absurdities, grammatical errors and ethical fallacies. Could possibly the author of this Universe be as ignorant as it appears to be in the Quran?

Quran tells Muslims to kill the disbelievers wherever they find them (2:191), murder them and treat them harshly (9:123), slay them (9:5), fight with them (8:65 ), strive against them with great endeavor (25:52), be stern with them because they belong to hell (66:9) and strike off their heads; then after making a “wide slaughter among them, carefully tie up the remaining captives” for ransom (47:4).

This is how the pagans are to be treated. As for the Christians and the Jews, the order is to subdue them and impose on them a penalty tax, after humiliating them (9:29) and if they resist, kill them.

The Quran is alien to freedom of belief and recognizes no other religion but Islam (3:85). It condemns those who do not believe to hellfire (5:10), calls them najis (filthy, untouchable, impure) (9:28), orders the Muslims to fight them until no other religion except Islam is left (2:193), slay or crucify or cut the hands and the feet of the unbelievers and to expel them from the land with disgrace.

It stresses that the disbelievers shall have a great punishment in the world hereafter (5:34) and figuratively depicts a horrendous chastisement for them stating that they will go to hell to drink boiling water (14:17), that they will be engulfed in smoke and flames like the wall and the roof of a tent and if they implore relief they will be granted water like melting brass that will scald their faces, (18:29) and that “garments of fire shall be cut and there shall be poured over their heads boiling water whereby whatever is in their bowels and skin shall be dissolved and they will be punished with hooked iron rods” (22:19).

It also prohibits Muslims to associate with their own brothers and fathers if they are non-believers (9:23), (3:28).

As for the women the book of Allah is emphatic that they are inferior to men and if they disobey their husbands the latter have the right to beat them (4:34). Their punishment for disobeying their husbands does not end there, because after they die they will go to hell (66:10). The Quran emphasizes the superiority of men by confirming that men have an advantage over the women (2:228). It not only denies women’s equal right to their inheritance (4:11-12), it also regards them as imbeciles and decrees that their testimony is not admissible in the court of law unless it is accompanied with the testimony of a man (2:282). This means that a woman who is raped cannot accuse her rapist unless she can produce a male witness. Muhammad allowed the Muslim men to marry up to four wives (although he himself had a score of them) and gave them license to enjoy their “right-hand possessions” (women captured in wars), as many as they can capture or afford to buy (4:3), even if the woman is married before being captured (4:24).

The man who called himself the holy Prophet and a “mercy of God for all beings” did just that. Jawairiyah, Rayhanah and Safiyah were beautiful young girls who were captured when he raided the tribes of Banu al-Mustaliq, Qurayza and Nadir. The prophet slew their husbands, fathers and their male relatives and let his men rape them while he kept the prettiest for himself and raped her in the same day while they were still in the shock of the loss of their loved ones.




Citat:
Quran tells Muslims to slay the unbelievers wherever they find them (2:191), do not befriend them (3:28), fight them and show them harshness (9:123), and smite their heads (47:4).

Let us pause for a moment and take a second look at Islam. Can these really be the words of God? Was Muhammad really a messenger of God or was he a crazy man, like Hitler, who used the religious sentiment of the gullible to conquer, to dominate and to have an endless supply for his narcissistic cravings?

Islam is a cult created by a psychopath. It cannot be reformed. It must be eradicated. Islam must be eradicated not because the Quran says Earth is flat or the shooting stars are missiles that Allah fires at the Jinns who climb the heaven to eavesdrop on the conversation of the exalted assembly. These stupid tales could even amuse us. Islam must go because it teaches hate, it orders killing of non-Muslims, it denigrates women and it violates the human rights. Islam must go not because it is false but because it is destructive, because it is dangerous; a threat to peace and security of humankind. With the proliferation of weapons of mass destruction in Islamic countries, Islam has become a serious and a real threat to the survival of our civilization.


Og versnumrene står der, så det er muligt at tjekke efter.
Top Svar Citer
#21221 - 05/08/2016 15:17 Re: Velduft fra Hans ordsprog [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hvis du skal læse gode historier, skal du helt andre steder hen, prøv exempelvis: Skælmen fra Bukhara af Leonid Solovjof….;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
annonce
Side 18 af 57 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 56 57 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
25/04/2024 00:40
Kom op på bjerget...
af ABC
24/04/2024 23:29
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
24/04/2024 22:52
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
I dag skal du punge ud med 5 euro for at..
25/04/2024 06:09
Yderligere fem personer sigtes efter kni..
25/04/2024 04:48
Houthierne hævder at sende droner mod i..
25/04/2024 04:22
Biden mødtes med 4-årig: 'En påmindel..
25/04/2024 02:03
USA kræver svar i sag om 'massegrav' i ..
25/04/2024 00:04
Nyheder fra Religion.dk