annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15537295
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372389
Et andet syn 1980841
Jesu ord 1518425
Åndelig Føde 1465878
Galleri
Symbol
Hvem er online?
0 registrerede 318 gæster og 306 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 4 af 5 < 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#18576 - 05/10/2014 02:39 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Simon]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Du har sikkert ret Simon, og jeg afholder mig derfor også fra at kommentere indholdet i Hanskrists indlæg, da jeg forlængst er holdt op med at læse hans evindelige pralerier og paranoide kommentarer. De indeholder hverken faglig viden eller interessante spørgsmål, der er værd at beskæftige sig med.

Nu, hvor vi for en tid er sluppet for Thomas' copypastede prædikener kan jeg nøjes med at tilbagevise Arnes manipulationer af fakta.

Mvh

Ole Bjørn :o)


Top Svar Citer
#18577 - 05/10/2014 04:57 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Hanskrist]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Det har jo altid været de mærkeligste ting du himlede op over, uden forud at ha’ sat dig grundlæggende ind i tingene. Og selvfølgelig må du, der jo svælger i narcissismen som eneste hobby føle dig dybt provokeret af information der sætter tingene lidt på plads, det sir sig selv. Men det skal nu ikke forhindre nogen i at påtale den korrekte rækkefølge: 1) først læser man bøgerne, 2) så udtrykker man sin evt. forargelse – for dit vedkommende sikkert i ejakulerende tilstand. Men det er nok for meget forlangt at du skal se logikken idet, da nu du har gjort det til en dyd at snakke om litteratur fremfor at læse den.
Men jeg ka’ såmænd levende forestille mig dig bimle rundt på alternative messer med stram skive og julelys i øjnene, svælgende i div. former for åndeligt ordplingplang med udsigt til lidt psykisk onani med jesusvennen med på en kikker. Der er bare alt for meget af den slags til, med fupmagere der tjener tykt på godtroende menneskers grundlæggende frygt for døden, sorg og smerte, som nu engang ikke er en sygdom men sider af den virkelighed livet byder os at lære at leve med, hvortil netop religionerne har et stort ansvar for tidligt at implementere ansvarsforflygtigelsen i div. kultursamfund med himmelnisser som stråmænd. Og det er bl.a. den slags vi må se at få gjort op med, og dér kender jeg nu intet så livgivende som lidt sund fornuft pakket ind i god information med viden som baggrund.

Skulle du nu få læst bogen, ja så må du endelig berette om din læseoplevelse, evt. med henvisning til særlige områder der vakte lidt forargelse, frem for at sidde her og kommentere anmelders synspunkter, for det er der hverken god mening eller debat skabt i – det samme gælder for øvrigt hvad Arne og du læser på Wikipedia og Gyldendal. God læsefornøjelse ;)

mvh
Simon



Redigeret af Simon (05/10/2014 05:09)
Top Svar Citer
#18578 - 05/10/2014 05:26 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: ole bjørn]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Ole..

Tja, det er jo til at forstå hvorfor der opstår så kolossalt et behov for bekræftelse af al den nonsens, fornuftige troende ved bare hvor de skal få den i hus ;)

”jeg afholder mig derfor også fra at kommentere indholdet i Hanskrists indlæg, da jeg forlængst er holdt op med at læse hans evindelige pralerier og paranoide kommentarer.”

- Samme burde jeg, der bare syntes det var befriende at nogen tog bladet fra munden og sagde deres mening, for der er efterhånden ingen grænser for de følelser man ikke tåler at forholde sig til. Det er jo så tydeligt, hvorfor mennesker bliver hudløse, og man skal efterhånden ha’ lægefaglig hjælp til at håndtere en ulykkelig forelskelse eller skilsmisse. Jeg ved snart ikke hvad det skal ende med, men vi ser gang på gang hvordan menneskers reaktioner er helt ude af proportioner, og det har selvfølgelig sine årsager.
Alene her på debatten, har vi så mange gange set hvordan Arne gik i selvsving, fordi han ikke ”føler sig respekteret”. Man tør jo næsten ikke tænke på det lille hjerte under et rigtigt skænder, der jo kan være en ganske nødvendig luftrenser. Men, jah…du kender det jo: vi ska alle sammen helst elske hinanden ihjel, sådan ér de jo, vores hudløse små venner her ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (05/10/2014 05:26)
Top Svar Citer
#18584 - 05/10/2014 10:46 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Simon]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
nå men det lykkedes da dig simon at få spammet den her tråds emne tosset , og hvordan så lige det?

jo du gjorde som du altid har for vane (tvangspræget), du glemte alt om trådens emne (ja du har slet ikke skænket emnet en eneste tanke dine sidste mange indlæg) og ja så begyndte du at gå efter manden i stedet for. GODT GÅET SIMON, hvor er du en konstruktiv spændende debattør lol du er en idiot på en debatportal, intet mindre.

De sidste mange indlæg har du overhovedet ikke med et ord nævnt trådens emne til debat. Sådan ødelægger du også andres indlæg her på trosfrihed. Du tror det er en heksejagt på personer (OS IMOD DEM (troldene)). Konstant går du, som Bjørn, efter manden og ikke bolden, du/I spiller ikke bolden, du/I har ikke debat som jeres egentlige ærinde for at være her (for jer er det en heksejagt (OS IMOD DEM (troldene, der skal intimideres, ringeagtes latterliggøres, beklikkes og belyves konstant)).

Jeg har måttet forsvare mig imod både dine person angreb (og kostante løgn om mig) og din misforståelse hvad der var trådens emne og egentlige ærinde, som aldrig har været at drøfte Brinkmann's bog, men med udgangspunkt i en artikel, hvor Brinkmann kommer til orde, og det med fuldt overlæg på en netop skøn provokerende debatskabende måde. Ikke engang Brinkmann fordrer at hans bog skal være læst, han ønsker at skabe debat og selvfølgelig er det jo da fint om nogle finder interesse i også at læse bogen, hvilket dog ikke er nogen forudsætning for deltage i debatten, hvilket vi har set overalt i medierne (radio og tv og på de sociale internet medier platformer (på facebook har vi en yderst interessant debat om emnet uden at der nogen der har læst bogen, for det er nu engang ikke Brinkmann's bog der er til debat)).

På et tidspunkt mister man tålmodigheden med dig (efter at have svaret dig seriøst ved flere lejligheder).

Men efter at du og bjørn har meldt at seriøs debat om trådens emne ikke har jeres interesse, kan vi andre (ja der er jo nok kun mig selv) måske få fred og ro i denne tråd, så det ikke kun skal dreje sig om personlige intimideringer, ringeagtelse latterliggørelse, beklikkelse og belyvelse hinanden, men virkelig en seriøs debat (hvor artiklens provokerende udtalelser fra Brinkmann kunne være inspiration):

at drøfte selvudviklingsbølgen (inkl coaching der vinder frem på arbejdspladserne) og tendenser her som at mærke efter i sig selv, vende sig imod sig selv, om man kan gøre dette med fordel eller om det virkelig er så farligt eller uhensigtsmæssigt som nogle gør det til. Og da især om det gør os mindre engageret i vore omgivelser, er det meningsløs og spild af tid, populært betragtet som en dødssynd af kirken og politikerne, som navlepilleri.

til alle I andre ha en rigtig go søndag (og til bjørn og simon, sov godt, I må være søvnige begge to, efter at prostata pis kogeren har holdt jer vågne hele natten (sorry at jeg endnu engang har sat jeres pis i kog))

("til alle I andre", fnis, du lider da vist af paranoia Hansi)


Og til dig simon, om du stadig er hvor du påstår du også debatterer, så ses vi der engang i fremtiden. For jeg er ret interesseret i at se hvordan du opfører dig på debat portaler, platformer, hvor der er visse debat etiske regler der skal overholdes, men ikke mindst, et sted hvor der er rigtig mange faglig set dygtige debattører. Og hvor du ikke kan hærge debatportalen som du gør her på trosfrihed med bjørn.

PS:

ja jeg tænkte også godt nok på at din maniske stressede periode, ondt i livet, smerter i livet periode, kunne have noget at gøre med en skilsmisse. Jeg overvejede at nævne det for dig, men så tænkte jeg at du nok selv ville afsløre forholdet før eller siden indirekte, hvilket du så lige har gjort, altså overført, projiceret ud, hvad dit ondt i livet dækker over. Så pas på RM, måske han snart kommer forbi på frierfødder.

savnet af din far, eller den svigt du her føler, tror jeg nu fylder mere i dit liv end forholdet til en kvinde. Så jeg synes du skal forsætte dit parløb med Bjørn, han kunne være den faderfigur du mangler i dit liv. At du ter dig som et umodent barn overfor arne og undertegnede, ikke bare i peioder, men nu konstant i mere end 10 år, fortæller ikke så lidt om forholdet til din far og voksne mænd i forbindelse din opvækst, for her er da noget der er gået noget så grueligt galt kan vi konstatere (gennem den måde du ter dig overfor arne og undertegnede såvel som din hjertegribende appel til Kræn-p (du er en følsom gut simon)).

Træder man et skridt tilbage i forhold til dig og analysere hele din adfærd, så begynder der at tegne sig et ret godt portræt efterhånden med alle de overføringer og projektioner du åben skilter med, udstiller frit for os andre. Hmm der er noget for en psykolog her at komme efter. Ihvertfald skinner det umodne barn der har et meget vanskelig forhold til følelser og døden (dette at miste en nærtstående) tydeligt igennem.

Det er jo lige før, via denne psykologiske forståelse, dine personlige vanskeligheder, at man begynder bedre at kunne kapere dig, måske endda tilgive dig, for du er jo simpelthen ikke selv herre over din opførsel.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18585 - 05/10/2014 14:45 Re: Hold op med at mærke efter i dig selv [Re: Hanskrist]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Nu ikke så opgivende hønsemand, du informerer da bare videre om denne tråds vigtige tema, rigtig god fornøjelse ;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
annonce
Side 4 af 5 < 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af Anonym
28/03/2024 21:24
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Stormen Nelson raser flere steder i Euro..
29/03/2024 00:31
Israelsk militær: Højtstående Hamas-m..
29/03/2024 00:25
Pavens tætpakkede påskeprogram: Vasker..
28/03/2024 23:53
Instruktør bag 'Oppenheimer' bliver rid..
28/03/2024 21:53
Rusland blokerer for FN-overvågning af ..
28/03/2024 21:33
Nyheder fra Religion.dk