annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 3739928
Et andet syn 1139168
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 881246
Jesu ord 792473
Spirituel omsorg 757423
Galleri
Glædelig Jul og et Godt Nytår
Hvem er online?
2 registrerede Gerth, Arne Thomsen 94 gæster og 30 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#18583 - 05/10/2014 10:35 Please stop
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Allah says (Ye who believe intoxicants and gambling, (dedication of) stones, and (divination by) arrows, are an abomination, of Satan's handiwork: eschew such (abomination), that ye may prosper.

- Satan's plan is (but) to excite enmity and hatred between you, with intoxicants and gambling, and hinder you from the remembrance of God, and from prayer: will ye not then abstain?) 90-91].

Allah
forbød om at drikke vin

profeten Muhammed, fred være med ham forbød drikke vin
selv små mængder, bekræftes dette af de vers og hadith af et tusind og 400 år

Men nogle læger påstod, at lidt vin kan være en kur og helbrede, og nogle har hævdet, at en smule af det animerer Fouad, hvad siger den nyeste undersøgelse om emnet vin?

I en undersøgelse foretaget af Dr. Sarah Lewis af Institut for Social Medicin, University of Bristol fundet en stærk sammenhæng mellem alkoholforbrug og mellem højt blodtryk, og sagde, at drikke alkohol påvirker blodtrykket meget mere, end vi troede tidligere. Har foretaget en undersøgelse af et specifikt segment af mennesker, der lider af deres krop 's manglende evne til at fjerne virkningerne af alkohol efter at have spist. Men det betyder ikke, at skaden er begrænset til disse, men hver dag afslører en nye videnskabsfolk om de skader alkohol.

Antallet af forskere bekræftede, at en mand, selv hvis man spiser en lille mængde vin det negativt vil påvirke sundheden og gradvis føre til en stigning i blodtrykket, der forårsager pludselige død sin ejer, hvis ikke slippe af med den endelige alkoholmisbrug .

Dr. Sarah siger:

Denne undersøgelse viser, at forbruget af alkohol kan øge blodtrykket til en meget stor grænse mere, end vi troede, og selv hvis en person drikker alkohol i små mængder.

Og bekræfter forskerne, at
hvis en person drikke vin, selv en lille mængde af det og derefter lade det forblive i hans krop, er mængden af ​​alkohol ikke forsvinder først efter snesevis af dage, angav ikke forskerne nøjagtigt, hvor meget rester af alkohol i humane celler efter at have spist , og der er ingen præcise undersøgelser om det, men profeten ham og fortalte os, at den, der drikker ikke accepterer hans bøn Gud 40 dage! ! ! Ære være Gud! Hvis den Hellige Profet vil have os til at være hver eneste celle i vores krop ren, ren,

forskning har vist medicinsk gennemført på søvn, hjernen er udstedt bølger langsom under søvn rettigheder, og disse bølger bidrager til produktionen og frigivelsen af væksthormon er vigtigt for mennesker, har forskere fundet noget overraskende er, at en mand har spist beløb, selv om et par stykker molekyler af vin, vin rejser gennem blod til hjernen og forblive i lange perioder af tid og arbejde for at forvirre hjernen ikke er i stand til at lancere elektromagnetiske bølger under søvn og dermed produktionen af ​​væksthormon afhænger ikke i stand til at få til at sove naturligt.

Forskerne kommer i dag til den samme tale og med tillid: Selv lille mængde skade på mennesker og helst permanent forladt! ! ! Det er videnskab altid kommer til at bære vidnesbyrd om sandheden af ​​denne sande religion, og at profeten Muhammed, fred være med ham, da han forbød drikke vin eller noget berusende

Vi siger til dem, der misbruger til

profeten Muhammed, fred være med ham
hvad de ikke-muslimer sige læse og tænke over det, hvis du følger den videnskabelige metode af tænkning er, at få dette resultat ....

Du har måske hørt om bogen, skrev en forsker fra Vesten om "hundrede mest indflydelsesrige mennesker i historien," De 100: en rangordning af de mest indflydelsesrige personer i historien, og hvad jeg har bemærket er, at denne klassifikation selv overraskede forfatter, før alle andre!

Denne forfatter har at holde sig væk stor indsats fra denne klassificering, lavet, og især, fordi billedet af islam er blevet fordrejet i Vesten dårligt, og fordi det kunne skade bogen, men han var i stand til at undslippe denne sandhed, at Muhammed "fred og velsignelser Allah på ham var den mest indflydelsesrige mand "i menneskehedens historie er!

Michael H. Hart, forfatter til bogen siger:

Kære læsere, kan de spekulerer på, hvorfor jeg har navnet "Muhammed" er placeret på toppen af ​​listen i denne bog, men der er tvingende argumenter for, at Muhammed er den eneste mand, der lykkedes på begge niveauer, religiøse og verdslige er. Indflydelsen af ​​Muhammads stadig som strak trods passage af 14 århundreder, og Muhammed er den eneste politiske leder, der har formået at skabe en suveræn, som var meget religiøs og videnskabelig succes, så han fortjener den mest indflydelsesrige person i historien til at være:

Det er denne enestående kombination af verdslig og religiøs indflydelse, som jeg føler giver Muhammed skal betragtes som den mest indflydelsesrige eneste figur i menneskehedens historie.
og sige til mine brødre og søstre i Gud være med dig! Denne
profet værd os at offentliggøre hans mirakel at kende hele verden er vores profet, og hvad der er vores religion? ! Jeg vil derfor bede dig om at offentliggøre mirakler Den Hellige Profet,
http://www.youtube.com/watch?v=RE9Oj_UQQuI

http://www.youtube.com/watch?v=9gIIgL9alTY
Top Svar Citer
#18586 - 05/10/2014 15:20 Re: Please stop [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4290
”at drikke alkohol påvirker blodtrykket meget mere, end vi troede tidligere.”

- Hvornår var det? Det har man da vidst i masser af år.

”Antallet af forskere bekræftede, at en mand, selv hvis man spiser en lille mængde vin det negativt vil påvirke sundheden og gradvis føre til en stigning i blodtrykket, der forårsager pludselige død sin ejer, hvis ikke slippe af med den endelige alkoholmisbrug.”

- Det er fuldt ud fornuftigt at drikke et par gl. vin hver dag, som modvirkning til arteriosklerose m.m. Det er i sidste ende nok mere kvaliteten af al den forarbejdede mad vi konsumerer, der plasker arterier til med fedt med en på sigt dårlig indflydelse på vores helse. Fx burde der sikkert være 60% færre pizzeriaer og i stedet flere folkekøkkener, med sund mad og hvor folk naturligvis kunne få sig en øl og evt. et gl. brændevin til maden, hvis det var et ønske, hvilket bare sætter lidt skub i den blodfyldte mave efter indtagelsen.

Du selv burde fremfor dine korstog her, se lidt mere alvorligt på de skadevirkninger din religion har haft på dit liv, i perspektiv se, hvor ødelæggende den har været for din evne til at se tingene i proportion. Jeg skal nemlig sige dig, vi andre lægger mærke til det, men vi er jo også lidt på afstand ,)

Er du stadig fortaler for at mure kvinder inde i, ja omskære dem, for dermed at forandre deres kroppe til islamiske fødemaskiner, som var de et produkt af en overtro du o.a. fanatiske troende ikke under dem frigørelse fra?

Ak ja, alle disse fanatiske mennesker vi efterhånden har gående rundt; forstår du, ét er selv at indrette sit liv efter et middelalderligt verdensbillede, noget andet er at påtvinge andre mennesker det – en etisk distinktion, du burde undersøge nærmere ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (05/10/2014 15:22)
Top Svar Citer
#18588 - 06/10/2014 04:03 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4290
Her lidt, temmelig mange af os finder temmelig skræmmende, særlig de af os der er vokset op i et land med rimelig fred og ro overalt, længe før indvandringen tog fart og blev en belastning med en kolossal kriminalitet som følge, og hvordan skal det ende – stikker mon de politikere der sørgede for at disse tilstande blev en realitet, bare halen mellem benene og forlader skuden, så andre kan leve videre med deres ”politiske karriere”?

http://www.mx.dk/nyheder/kobenhavn/story/29581781

mvh
Simon
Top Svar Citer
#18610 - 11/10/2014 10:17 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Den korrekte holdning er, at omskæring er obligatorisk for mænd, og at det er et af symbolerne på islam, og at omskæring af kvinder er mustahabb men ikke obligatorisk.

At der er nogle kvinder og piger

De har en stor klitoris og lidt høj

I så fald kræver omskæring

\\\\\


Hvor kommer den vestlige kvinde stå i omfanget af menneskeheden og som repræsenterer hende?
Er de repræsenteret ved de kunstige damer i Hollywood, der vises på tv-skærme, der er undertrykt af den massive arbejdsbyrde og af mænd?

Ved sammenligning af to forskellige kulturer, kan en reel undersøgelse foretages med henblik på at sammenligne mellem de faktiske forhold i de to kulturer, og dermed nå frem til en praktisk svar (og ikke blot en informativ én), hvilke af de to er mere ærefuld og civiliseret?
I et medie, der er kontrolleret af korrupte mennesker er kvinder, der bekender sig til Hijab betragtes som et klart bevis for hendes ydmyghed, tilbageståenhed nedbrydning, uvidenhed ... etc. På den anden side, at handle med kvinders kroppe er aldrig blevet betragtet som sådan ... !!


Vi forsøger at hævde, at situationen for muslimske eller arabiske kvinde er i det højeste niveau af perfektion og udvikling. Derudover mener vi ikke, at humongous stress hun står over for, skyldes at hun er en kvinde, men det er snarere en del af, hvad mænd ansigt, som alle kommer som en naturlig følge af nationen undertrykt, tyranniseret og tvunget til at følge andre kulturer.
Når vi tackle situationen og status for den vestlige kvinde, vil vi gøre det fra en indvendig se, og vi vil lade de pågældende gør det taler, og lad tal og statistikker informere om virkeligheden.
Vi vil rejse en reel dialog mellem to civilisationer, ikke kun en metodisk eller ideologisk, men en ægte sammenligning mellem de to virkeligheder. Det emne, vi valgte at starte med og adresse er; "Vold mod kvinder i Vesten".
Vi skal bemærke, at en sådan vold, der går ud over menneskelige begrænsninger og dimensioner, der ikke udøves af analfabeter, der bor på landet eller andet sted, og heller ikke i de fattigste områder. Omvendt er et sådant

misbrug praktiseres af smarte mænd som dem, der optræder i Hollywood, der i nogle tilfælde veluddannede med høj social status. Det udøves mod svage kvinder, uanset hvor fint de kan synes at være ... efter at vende tilbage til deres hjem; de bliver intet mere end slaver under påvirkning af vipperne af ydmyghed og vold.
Vi vil begrænse vores snak til vold mod kvinder i vest, og vi vil vise med tal, at den ydmyget kvinde er ikke den, der bor i Afghanistan og bærer hendes ansigt dækning. Vi vil illustrere, at en sådan kvinde er ikke den ene fra den arabiske halvø, der er faktisk godt beskyttet og æret i et samfund, der kræver hendes respekt. Fast nedbrydes og vulgaritet er det, der gør en kvinde billig merchandise ligesom enhver anden handelsvare, og gjorde hende udsat for angreb og alle typer af undertrykkelse og uretfærdighed.
De Forenede Stater:


Vold i alle dens former, har ramt de svageste medlem af familien, nemlig kvinder og børn. Ting som, hemmeligholdelse, ingen tilstrækkelig dokumentation, og juridiske og sociale barrierer gør det vanskeligt at opnå meget præcise data om vold mod kvinder, der er i henhold til de sociale lærde, er den mindste form for kriminalitet, der bliver rapporteret.
Ironisk nok, de fleste af de foreliggende oplysninger om vold mod kvinder er indsamlet fra små statistikker gjort her og der, som giver et hurtigt overblik for noget så vigtigt som dette internationale fænomen. Sådanne oplysninger kan ikke bruges til at give præcise indikatorer til niveauet for vold og misbrug praktiseret af kvinder, men det sikkert præciserer, at vold og misbrug på boliger er et udbredt fænomen, og at kvinden er offer i de fleste tilfælde.


• I 1980 blev en statistik udført af Appleton, som omfattede 620 amerikanske damer viste, at 35% af dem var genstand for fysisk mand misbrug mindst én gang. I 1981 Chtraws udtryk for, at mand misbrug svinger mellem 50-60% i USA. På den anden side, i 1982, blev den procentdel skønnes at være 21% af Russell, mens Baglo anslås det at ligge mellem 25-30%.
• I 1984 er baseret på hendes forskning, Walker påpegede, at amerikanske kvinder er godt med erfaring i fysisk misbrug, og at 41% af kvinderne har oplevet fysisk vold af deres mødre og 44% af deres fædre. 44% af dem var vidne ulykker for fysisk vold af deres fædre på deres mødre.


• To tusinde 928 mennesker blev dræbt i 1985 af en af ​​deres familiemedlemmer, og hvis kun overveje det drejer sig om kvinder, ser vi, at to tredjedele af dem blev dræbt af deres mænd eller kærester. Så igen, i 1984, blev 20% af alle kvinder dræbt af deres mænd og 10% af deres kærester.
• Statistikker viser, at tre ud af fire kvinder var udsat for misbrug; 9% blev udført af ex-mænd, 35% af kærester og 32% af ex-kærester.
• En anden statistik, der studerede den procentdel af angriberne bekræftet, at ex-mænd eller adskilte ægtemænd begået 79% af angrebene, mens ægtemænd begået 21% af angrebene.
• Statistik viste, at den mest almindelige årsag til fysisk skade for kvinder (og i nogle tilfælde den eneste årsag) var deres kærester. Det var højere i antal end skader forårsaget af bilulykker, røverier og voldtægt alle akkumuleret.
• Ifølge en undersøgelse, en ud af hver fire kvinder, der søger lægehjælp ved en familie læge, rapporterer, at de fysisk mishandlet af deres kærester. 37% af disse kvinder rapporterede, at de næppe overvandt dem bliver seksuelt misbrugt i deres barndom, og 29% rapporterede, at de blev seksuelt misbrugt, når de nåede puberteten. Også kvinder, der var genstand for et sådant misbrug oplevet depression mere end kvinder, der ikke gjorde.


• Resultater af et spørgeskema, som blev udført på seks Tusinde amerikanske familier viste, at 50% af mændene løbende misbruger deres koner og børn fysisk.
• Børn, der har været udsat for fysisk vold fra deres fædre som regel vokse op til at være voldelige mennesker med deres hustruer og misbrug af dem tre gange mere end andre mænd, der ikke oplever misbrug fra deres fædre i barndommen. Derudover børn, hvis fædre var meget barsk og misbrug er tusind gange større sandsynlighed for at være misbrug til deres koner.


• Mere end tre millioner børn er truet af forældrenes misbrug per år.
• En million kvinder om året lider blive offer for misbrug af et familiemedlem, der ikke når omfanget af døden; denne statistik er en af ​​de mest moderate dem.
• Fire millioner amerikanske kvinder et års erfaring livstruende misbrug af deres kærester. Endvidere er det en ud af hver tredje vokset op kvinder står fysisk misbrug fra deres kærester mindst én gang.
• I 1993 557 mænd blev arresteret for deres misbrug til kvinder.
• I 1994 blev 21% af de fysiske misbrug sager mod kvinder gjort slægtninge, mens kun 4% af angrebet sager mod mænd blev udført af kvindelige slægtninge.
• 90-95% af ofrene for vold i hjemmet var kvinder.
• Børn, der bor i boliger var mand og kone angreb hinanden er underlagt fysisk misbrug femtenhundrede gange mere end andre børn.

• 40-60% af de mænd, der mishandler deres koner fysisk misbruger deres børn.
• I en af ​​undersøgelserne gjort, 27% ​​af mordsager inde i samme familie var børn.
• 90% af børn, der bliver dræbt, før en alder af ti blev dræbt som følge af en familie tvist, og 56% af dem var yngre end to år.
• I 1994 243.000 af dem, der modtog medicinsk behandling i "Emergency Room" blev behandlet for skader som følge af fysiske overgreb udført af en slægtning, og forholdet mellem mænd til kvinder i dette nummer var 1: 9.
• Der er mindst fire millioner rapporter om vold mod kvinder årligt, og omkring 20% af dem skete i huset.
• I 1991 blev mere end halvfems kvinder dræbt ugentlig; ni ud af ti blev dræbt af en mand.
• I omkring 30% af familiens sager om vold våben blev anvendt.
• 95% af familiens sager om vold var angreb fra mænd på kvinder.

http://www.youtube.com/watch?v=uX7r7ytqlDA

http://www.youtube.com/watch?v=9gIIgL9alTY
Top Svar Citer
#18611 - 11/10/2014 10:22 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Jesus Kristus, fred være med ham

Fandt du ikke drikker vin aldrig i sit liv

Betydningen af ​​denne tale er meget farligt
Dette bekræfter kristne væk for de handlinger og ord Jesus Kristus, fred være med ham

Hvem kan garantere, at vi lever i morgen?


CCTV udgivet af beruset kvinde falder ind under toget youtube
http://www.youtube.com/watch?v=_hBsQQvFYl8
Islam hæve værdien af ​​de mennesker

Og holdt det fra ødelæggelse
se
Som et resultat af misbrug og drikke

vin-medføre tab af koncentration, tab af bevidsthed
Enhver person kan begå mord, røveri og voldtægt
Det er forfærdeligt


Tak Gud for den velsignelse af islam

Fortalt af Aisha: Allahs Apostel blev spurgt om Al-Bit. Han sagde: "Alle drikkevarer, der beruse er ulovlige (at drikke.)
Top Svar Citer
#18612 - 11/10/2014 14:53 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

As we see it, somo, you are nothing but a pig, lying about islam and trying to hide the fact, that islam is the most murderous religion in the world, whose aim is to surpress all people of the world. Everything you say about islam is a lie, and you yourself deserve to have your head cut off by one of your fellow militant islamists.

The quoran is nothing but a fraud. There is no Allah, and unfortunately there is also no hell. I wish there were, because then you would burn there forever due to your violent religion and your lies.

Denmark was a peaceful country until the militant muslims moved here to become parasites on our society, but hopefully all militant muslims eventually will kill each other so that the world can be a good place to live for all people.

You are a sick person. syg
Top Svar Citer
#18617 - 11/10/2014 16:33 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
and if you double the amounts, you have the statistic figures for the islamic world, are you blind or can´t you hear and see what is going on in your own satanic world??
More than 50% of the crimes you wrote about has muslims involved
they are the real problem.
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#18648 - 14/10/2014 10:34 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Muslimske værdier gør Alkohol Unødvendig

Islam indgød familiemæssige værdier og gav sikkerhed til folket. Således med islam, er der ikke længere et "behov" for at drikke for at lindre utilfredshed og stress ved at glide ind i en fantasiverden. En amerikansk konvertit til islam, der bruges til at drikke før i sin præ-muslimske dage, kommentarer, "Jeg tror, ​​at det at være muslim har gjort mig leve op til en masse ting, der er smertefuldt, men ved at arbejde dem ud Jeg føler mig meget mindre nødt til at køre væk fra mine problemer, og alkohol er dybest set den bedste måde til at løbe væk fra problemer. "

Frygten for Gud hjælper muslimer holde sig væk fra, ikke kun alkohol, men alle andre onder, der er forbudt af Koranen, såsom utroskab, misbrug af kvinder og børn, og hasardspil. Gruppepres (broderskab) hjælper også muslimer afholde sig fra disse synder.

Forsøg på at afskaffe alkohol i Amerika (i forbudstiden) og narkotika ("Krigen mod narkotika"), var ikke en succes, fordi de faktorer, der forårsager folk i Amerika til at drikke og tage stoffer ikke er blevet elimineret.

Hvad tvinger folk til at drikke? En lang række faktorer, herunder personer, hvis job bringe dem i kontakt med alkohol, eller som befinder sig i sociale sammenhænge, hvor alkohol er til rådighed, eller endda "skubbes" på dem. Også, at kunne tillade sig den luksus at bruge penge på alkohol og have fritid til at drikke det, samt at blive forført af annoncer, der allure en person til at tro, at drikke alkohol er en måde at have en god tid, eller synes sexet , rige, magtfulde og kosmopolitisk. Endelig eksemplet fra andre drikker, kan normalt venner eller familie lokke en person til at tro, at det er okay at drikke. Alkoholikere (folk afhængige af overdreven indtagelse af alkohol) har en tendens til at ville øjeblikkelig tilfredsstillelse og er afhængige af denne verdensfjern fornøjelse. De behøver ikke en tendens til at bekymre sig om de langsigtede konsekvenser.

Sælgere af khamr i Medina fik rigelig advarsel om, at de skulle finde en anden handel, så ændringen væk fra en alkohol-laden økonomi var gradvis og ikke forstyrrende. I dag i Amerika, en stor del af økonomien kredser om alkohol industrien. Regeringen, for eksempel, indsamler en heftig sum penge fra afgifter på alkohol. Tror du, at den amerikanske regering i dag, kan være seriøst ønsker at slippe af alkohol? Virksomheder, der producerer alkohol fortsat bruge storladent på annoncer og tv-reklamer, og derefter donere en del af deres fortjeneste at "hjælpe" nogle af de mennesker, hvis liv er blevet ødelagt af forbruget af deres produkt.

En praktiserende muslim vil ikke røre alkohol ud af frygt for Gud. De, der gør normalt føler meget skyld på at bryde en Koran-påbud. Mange drikker vil ophøre denne aktivitet under ramadanen. Nogle gange, alkoholikere, befinder sig således ændres ved oplevelsen af ​​Hajj (pilgrimsrejse), at de aldrig drikke igen.

I en sand islamisk stat, en person er ikke sandsynligt, at nogensinde nå det punkt af fysisk afhængighed af alkohol. Venner, vil familie og naboer ikke bare kigge væk, mens en person ødelægger sig selv og sin familie. Muslimer formodes at være meget involveret i at korrigere uretfærdigheder, som de ser. Islam er en meget community-orienterede tro. Der er ikke plads til en person at gøre, hvad han ønsker at gøre, hvis det gør ondt andre. Og ved at såre dig selv ved at drikke, du uforvarende såre andre.

For meget skyld om at drikke alkohol kan gøre en person føler sig så dårligt, at han eller hun drikker bare for at kvæle skyld. For at afbalancere følelser af skyld, muslimer skal huske barmhjertighed og tilgivelse fra Allah.

"Og dem, der efter at have gjort noget at skamme sig over, eller forurettet deres egen sjæl, inderligt bringe Allah til at tænke på, og bede om tilgivelse for deres synder, --- og hvem kan tilgive synder undtagen Allah? "(3: 135)
Moderne metoder til at kurere alkoholikere har ikke været meget vellykket; mange vil relatere til at drikke igen. Blandt de nye metoder til "behandle" alkoholikere indsprøjtningen drinker med et lægemiddel som apomorfin, hvilket gør offeret føler sig syge og kaste op, så snart drikken er taget. Dette gøres gentagne gange over flere uger, så drikker lærer at associere drikke med kvalme og opkastning. Midlertidig lammelse via scoline indsprøjtning og elektriske stød er andre teknikker vestlige læger bruger til at forsøge at få tunge drikker til at holde op.
Perspektivet i islam og kristendom

Ordsprogene 31: 6-7

Genesis 9: 21-22 "" Og han drak af vinen, og var beruset; og han blev afsløret i sit telt. Og Ham, far til Kana'an, så nøgenhed hans far, og fortalte sine Brødre det. ""

Genesis 9:24 "" Og Noa vågnede af sin vin, og vidste, hvad hans yngste søn havde gjort mod ham. ""

Genesis 19:32 "" Kom, lad os give vor Fader Vin at drikke og ligge hos ham, så vi kan bevare frø af vores far. ""

Numbers 06:20 "" Og Præsten skal udføre Svingningen dermed for bølge HERRENs Åsyn: det er helligt for Præsten, med bølge bryst og hive skulder:. Og efter at nasiræere kan drikke vin ""

Numbers 28: 7 "" Og drikoffer skal være den fjerde del af en Hin for et lam: i den hellige sted skal du lade den stærke vin skal hældes HERREN til Drikoffer. ""


http://www.youtube.com/watch?v=uX7r7ytqlDA
Top Svar Citer
#18679 - 18/10/2014 10:33 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
I Australien, et land med en befolkning på omkring 20 millioner, omkring 3000 mennesker dør hvert år af alkoholmisbrug, mens 65.000 andre er indlagt. Undersøgelser har konsekvent vist en sammenhæng mellem druk og hjerneskade og omkring 2500 australiere behandles årligt for alkoholrelaterede hjerneskader. Forskning i Det Forenede Kongerige viser, at 6%


kræftdødsfald er relateret til alkoholmisbrug og Harvard Center for Cancer Prevention siger, at drikke øger risikoen for mange kræftformer. Alkohol anses for meget kræftfremkaldende, øger risikoen for mund, svælg, strube, spiserør, lever og brystkræft. Indtagelse af alkohol under graviditeten kan føre til føtalt alkoholsyndrom, hvilket får barnet til at være lille ved fødslen, har nogle facial misdannelser, små øjne åbninger, svømmehud eller endda manglende fingre eller tæer, orgel deformiteter, indlæringsvanskeligheder, mental retardering og meget mere.

Forskere i Australien har også vurderet, at 47% af alle dem, der begår voldelige forbrydelser, og 43% af alle ofre for disse forbrydelser, blev drukket forud for arrangementet. Alkohol er ansvarlig for 44% af brand skader, 34% af fald og drukneulykker, 30% af bilulykker, 16% af børnemisbrug tilfælde og 7% af arbejdsulykker. Selvom det er klart, at alkohol er ansvarlig

for mange onder det er lovligt, og endda opmuntret i de fleste samfund. I muslimske lande, hvor alkohol er forbudt mange mennesker stadig har svært ved at modstå fristelsen og blive offer for den sygdom, der er alkoholisme. Forbløffende selv i lyset af en sådan overraskende beviser mod alkohol, mennesker over hele kloden fortsætter med at indtage alkohol i stadigt stigende mængder

http://www.youtube.com/watch?v=b7rzIpYxX1s

http://www.youtube.com/watch?v=XvIDqgyK8fw
Top Svar Citer
#18681 - 18/10/2014 12:46 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
De samme misdannelser ser du tit hos muslimske børn, idet mange muslimer bliver giftet med slægtninge kusiner-fætre, så indavlen giver sig udslag i netop misdannelser, så det er noget at man burde tage ved lære af.

Og hvad angår vin var der vistnok en Jesus der lavede vand til vin, rigtigt meget vistnok,hvis man ellers kan tro på skrønerne.


Redigeret af treram (18/10/2014 12:50)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#18692 - 21/10/2014 09:59 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: treram]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Indsendt af: treram
De samme misdannelser ser du tit hos muslimske børn, idet mange muslimer bliver giftet med slægtninge kusiner-fætre, så indavlen giver sig udslag i netop misdannelser, så det er noget at man burde tage ved lære af.

Og hvad angår vin var der vistnok en Jesus der lavede vand til vin, rigtigt meget vistnok,hvis man ellers kan tro på skrønerne.Berettiget til en muslimsk mand at gifte sig med en muslimske kvinder


Eller pige Onkel
Eller enhver anden kvinde


Efter en lægeundersøgelse af parterne og fravær af sygdom


Islam forbyder det

Både af dem - hor og homoseksualitet - involvere umoral, der går imod visdom Allâhs skabelse og befaling. For homoseksualitet involverer utallige onde og Harms

Zina (utroskab), er intet andet end ondt. det er en større synd, fordi det er en overtrædelse mod mandens ære.


https://www.youtube.com/watch?v=g07YOUEKZrM

http://www.youtube.com/watch?v=Un1uck0e9FQ

Top Svar Citer
#18693 - 21/10/2014 10:04 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: treram]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631


Og hvad angår vin var der vistnok en Jesus der lavede vand til vin, rigtigt meget vistnok,hvis man ellers kan tro på skrønerne. [/quote]


Dine ord er ikke [url=sandthttp://www.youtube.com/watch?v=XvIDqgyK8fw][url=sandthttp://www.youtube.com/watch?v=XvIDqgyK8fw][url=sandthttp://www.youtube.com/watch?v=XvIDqgyK8fw]sandthttp://www.youtube.com/watch?v=XvIDqgyK8fw[/url][/url][/url]
Your words are not true

CHRISTIANS

Christians drink because they believe that there is nothing wrong when one drinks moderately alcoholic beverages. They even support their claim through medical research, that moderate drinking is good for the heart. They support their claim by stating that Jesus Christ (PBUH= peace be upon him) made fermented wine at the wedding in Cana; That he approved of intoxicant drinks in the parable of new wine skins and old wine; That he admitted to drinking wine in describing his lifestyle (”eating and drinking”). And by instituting the cup of the Lord’s Supper he commanded its use until eternity. In otherwords for the Christians, Jesus's (PBUH) example and teachings form the belief and practice. Logically and rationally if wine was good for Jesus (PBUH) it is also good for his followers.

"The Biblical terms for wine (yayin in Hebrew and oinos in Greek) are used in Scripture to refer to the juice of the grape, whether fermented or unfermented. This significant finding discredits the popular claim that the Bible knows only fermented wine, which it approves when used moderately. The truth of the matter is that the Bible knows both fermented wine, which it disapproves, and unfermented grape juice, which it approves.

Some of the reasons Scripture condemns the use of alcoholic beverages are that they distort the perception of reality (Is 28:7; Prov 23:33); they impair the capacity to make moral, responsible decisions (Lev 10:9-11); they weaken moral sensitivities and inhibitions (Gen 9:21; 19:32; Hab 2:15; Is 5:11-12); they cause physical sickness (Prov 23:20-21; Hos 7:5; Is 19:14; Ps 60:3); and they disqualify for both civil and religious service (Prov 31:4-5; Lev 10:9-11; Ezek 44:23; 1 Tim 3:2-3; Titus 1:7-8)." (REF: S. Bacchiocchi. The Sobering Facts About New Testament Wine, Signs of the Times, January 1990)

"Contrary to popular opinion, in the ancient world the preservation of grape juice unfermented was a relatively simple process. It was accomplished by boiling down the juice to a syrup, or by separating the fermentable pulp from the juice of the grape by means of filtration, or by placing the grape juice in sealed jars which were immersed in a pool of cold water, or by fumigating the wine jars with sulphur before sealing them. The use of such techniques clearly indicates that the means of preserving grape juice without fermentation were known and used in the ancient world." (REF. Bacchiocchi, Ibid)

The Wedding at Cana

In the Bible (Revised Standard Version or RSV) in the book of John, Chapter 2 and verses 1-11, describe that Jesus (PBUH) his mother and his disciples were invited to a wedding at Cana in Galilee. Here Jesus (PBUH) shows a miracle by converting water into wine.

" When the steward of the feast tasted the water that was made wine, and did not know where it came from: the steward of the feast called the bridegroom, and said to him, “Every man serves the good wine first; and when men have drunk freely, then the poor wine; but you have kept the good wine until now.” John 2: 10, 11.

Samuele Bacchiocchi (REF: S. Bacchiocchi. The Sobering Facts About New Testament Wine, Signs of the Times, January 1990, pp. 3-5 ) argues that "good wine" does not mean that it has a high alcoholic content.

He says Christians believe that the wine was fermented from grape juice and that the word “the best” (John 2: 10 NIV) is interpreted as “a high quality alcoholic wine.” He further states that the words “have drunk freely” does not mean that they were intoxicated from an overuse of fermented wine. According to Bacchiocchi the wine” used in the wedding at Cana was unfermented grape juice and that the Jews at that time knew how to preserve unfermented grape juice through the year. The expression “have drunk freely”, he says, “is used in the sense of satiation. It refers simply to the large quantity of wine generally consumed at a feast, without any reference to its intoxicating effects.”

One can read “In Cana, the disciples did not enjoy the new supply of wine but ‘believed in him’ who had made it (John 2: 11).” (The Broadman Bible commentary Vol. 9, 1970, p. 229).

“ And no one puts new wine into old “wineskins”; if he does, the wine will burst the skins, and the wine is lost, and so are the skins; but new wine is for fresh skins.”

Mark 2: 22Christians interpret this verse to mean that Jesus (PBUH) is advising not to put “new wine into old wineskins.” This is rebuffed by Bacchiocchi by quoting Alexander B. Bruce (”The Synoptic Gospels” in The Expositor’s Greek Testament, Grand Rapids, 1956, p.500) “ Jesus was not thinking at all of fermented, intoxicating wine, but of must, a non-intoxicating beverage, which could be kept safely in new leather bottles, but not in old skins which had previously contained ordinary wine, because particles of albuminoid matter adhering to the kin would set up fermentation and develop gas with an enormous pressure.”

“ For John the Baptist (Yahya (AS)) has come eating no bread and drinking NO wine; and you say, ‘He has a demon.’ The Son of man has come eating and drinking; and you say, ‘Behold, a glutton and a drunkard, a friend of tax collectors and sinners!.'Luke 7: 33,34 (RSV)

Again Christians believe that Jesus (PBUH), is admitting his ‘eating and drinking’ life style and they conclude that Jesus (PBUH), must be drinking alcoholic wine, otherwise he will not be called a “drunkard.” In counter argument, Bacchiocchi (Ibid) says “Jesus used the phrase “eating no bread and drinking no wine” to describe the life style of John the Baptist (Yahya (AS)) who was socially isolated, whereas Jesus describes his own life style as “ eating and drinking” meaning that Jesus lived a “life style free of social association.” “ The important point is in the words “Son of man has come eating and drinking” the word wine is missing. Hence if Jesus (PBUH) was a wine-drinker he could have repeated the word wine which he used in describing John the Baptist.

The word “drunkard” used against Jesus (PBUH) is a false accusation. Because on two occasions his adversaries said of him “you have a demon” (John 7:20., 8:118). Does it mean that Jesus (PBUH) had an evil spirit within him simply because his adversaries say so. Jesus (PBUH) was a Prophet and his life style of self-denial is the proof.

The following verses refer to the Last Supper of Christ (PBUH):

“Drink of it, all of you for this is my blood of the cove­nant, which is poured out for many for the forgiveness of sins. I tell you I shall not drink again of this fruit of’ the vine until that day when I drink it new with you in my Father’s Kingdom.”

Matthew 26: 28-29 (RSV).“ And he said to them, “This is my blood of the covenant,

Which poured out for many. Truly, I say to you, I shall not drink again of the fruit of the vine until that day when I drink it new in the Kingdom of’ God.”

Mark 14: 24-25 (RSV)

Christians believe that the wine used during the Last Supper was alcoholic because words “fruit of the vine” are interpreted as fermented wine. Secondly they assume that during Passover time Jews drink only fermented wine. Bacchiocchi (Ibid) says “Fermented wine is not the natural fruit of the vine but the unnatural fruit of fermentation and decay. The Jewish historian Josephus, who was a contemporary of the apostles, explicitly calls the three clusters of grapes freshly squeezed in a cup by Pharaoh’s cupbearer “the fruit of the vine.” Thus the phrase was used to designate the sweet unfermented juice of the grape…. Christ could hardly have commanded “all” of his followers through the ages to drink the cup if it contained alcoholic wine. There are some to whom alcohol in any form is very harmful. We cannot conceive of Christ bending over to bless in grateful prayer a cup containing alcoholic wine which the Scripture warns us not to look at (Prov 23:31). A cup that intoxicates is a cup of cursing and not "the cup of blessing" (1 Cor 10:16); it is "the cup of demons" and not "the cup of the Lord" (1 Cor 10:21); it is a cup that cannot fittingly symbolize the incorruptible and "precious blood of Christ" (1 Peter 1:18-19). This gives us reason to believe that the cup He "blessed" and gave to His disciples did not contain any "fermented thing" prohibited by Scripture."


http://www.youtube.com/watch?v=XvIDqgyK8fw
Top Svar Citer
#18722 - 25/10/2014 10:40 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Nogen fortalte mig,
At Bibelen opfordrer til brug af alkohol: delvist sandt ... det er opmuntret i nogle dele af Bibelen, og modløs i andre, og de kristne er meget forskellige i deres holdninger til brug af alkohol.
Den største guide at fordreje Bibelen
Alkohol er nummer et narkotikaproblem i Amerika.

Der er mere end 12 millioner alkoholikere i USA

Tre fjerdedele af alle voksne drikker alkohol, og 6% af dem er alkoholikere.

Amerikanerne bruger 197 millioner dollar hver dag på alkohol.

I USA, er en person dræbt i en alkohol-relaterede bilulykke hver 30 minutter.

En undersøgelse fra 2000 foretaget fundet næsten 7 millioner mennesker alder 12 til 20 var binge drinkers.

Tre fjerdedele af alle gymnasieelever været fulde mindst én gang.

Unge, der begynder at drikke før de fylder 15, er fire gange større sandsynlighed for at blive alkoholikere end deres kolleger, der ikke begynder at drikke indtil en alder af 21.

Personer med en videregående uddannelse er mere tilbøjelige til at drikke.

Højere indkomst mennesker er mere tilbøjelige til at drikke.

Det er også fakta. Vent, hvad gør jeg?

Nogen fortalte mig,


alkohol, min bedstefar døde af kræft forårsaget af at drikke, og min yngste bror blev dræbt af et hit og køre driver (størstedelen af ​​hit and run drivere er beruset). Min bedste ven fra high school brugt $ 150,000 på kreditkort på heroin. Jeg kan ikke tænke på nogen mennesker, der ikke kender nogen meget negativt påvirket af alkohol og / eller stofmisbrug.

Alkohol og stofmisbrug er særdeles stærkt corrolated med kriminalitet, mord, vold, voldtægt, børnemishandling samt socialt destruktive adfærd såsom seksuel promiskuitet.

De er en plage.

Fordi alkohol virker ligesom andre lægemidler, der påvirker dom, bevidsthed, glæden centre i hjernen, stofmisbrug osv

Desværre vil et stort mindretal (måske 20-30%?) Har store problemer på grund af alkohol og stofmisbrug, og en mindre fraktion (5%?) Vil forårsage umådelige sorg og hjertesorg for utallige andre.

Jeg står ved min kommentar: alkohol og narkotika er en plage på samfundet.


60% af amerikanske voksne indtaget alkohol i det sidste år. Multiplicere denne med fraktionen jeg nævnt af mennesker, for hvem drikke er et problem, jeg ville være komfortable sige 12-18% af amerikanske voksne har mindst en vis grad af problemer drikke (eksempler: druk fører til seksuelle møder, der senere fortrød, manglende arbejdet på grund af tømmermænd, penge spørgsmål på grund af penge brugt på barer, ægteskabelige slagsmål næres af alkohol, frarådes samtaler på et kontor fest, hvor en alt for mange drikkevarer var bundet på, kørsel under påvirkning (men ikke fanget), etc.)

Og selvfølgelig 5%, eller for hvem alkohol er et meget alvorligt problem (3% af amerikanske voksne, da 40% ikke drikker) gå derefter videre til at gøre ting som at slagte min bror fra bag rattet, dø af leversvigt sexuelt misbruger deres stepdaughters, mister deres job, og ellers skabe ravage på samfundsstrukturen.

Selvfølgelig blandt nogle undergrupper såsom indfødte amerikanere, disse procentsatser er langt, langt højere.
Sure. Men folk gør dumme ting hele på egen hånd uden at røre en dråbe hele tiden. Jeg bare ligeglad med, om folk ønsker at drikke. De er voksne; de gør en beslutning om at gøre noget.
Jeg var et barn og et offer for en voksen drikke

http://www.youtube.com/watch?v=sUciwTVH0Hg
Top Svar Citer
#18741 - 28/10/2014 09:42 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
En videnskabelig undersøgelse viste, at menneskelig kan være påvirket af, hvad han eller hun mener, selv om det er forkert, og bare tænke på en falsk ting kan påvirke vores adfærd ......Et forskningsprojekt udført af Seema Assefi og Maryanne Garry, to psykologer på Victoria University i New Zealand viste, at den menneskelige hukommelse kan være påvirket af alkohol.

Tests viste, at deltagere i et eksperiment, som fik at vide, de drak vodka, men var ikke var mere påvirket af vildledende information og mere sikker deres hukommelse var korrekt end dem, der fik at vide, de drak tonic vand. Dr. Garry siger forskning har givet ny indsigt i, hvordan menneskets hukommelse fungerer, og hvordan både sociale og ikke-sociale påvirkninger kan påvirke en persons tilbagekaldelse af begivenheder."Hvad vi har gjort, er at vi har gjort folks hukommelse værre ved at fortælle dem, at de var berusede, selvom de havde beruset intet stærkere end almindeligt flad tonic vand med lime," tilføjer han.

I undersøgelsen blev 148 studerende delt i to grupper, hvoraf halvdelen bliver fortalt de var at få vodka og tonic og resten fortalte de fik bare tonic. I virkeligheden var alle bliver bare tonic. Forskningen blev udført i en bar-lignende værelse udstyret med bartendere, vodkaflasker, styrkende flasker og glas.

Forskere hældt flad tonic vand fra lukkede vodkaflasker vises ægte. Bedraget blev afsluttet ved rimming briller med limefrugter dunked i vodka

.

Efter indtagelse af deres drikkevarer, de studerende så en sekvens af lysbilleder skildrer en forbrydelse. De læste også et resumé af den forbrydelse, der indeholdt vildledende oplysninger.Forskere siger, at bare tænke Alkohol kan gøre folk bedugget

"Vi fandt folk, der troede, de var berusede var mere suggestible og forværres øjenvidner sammenlignet med dem, der troede, de var ædru," siger Seema Assefi. "I virkeligheden" vodka og tonic 'studerende handlet beruset, nogle endda viser fysiske tegn på forgiftning, "tilføjer hun.

"Når de studerende fortalte den sande natur af eksperimentet ved afslutningen af undersøgelsen, mange var forbløffet over, at de kun havde modtaget almindelig tonic, insistere på, at de havde følt beruset på det tidspunkt," siger hun. Dr. Garry konkluderer: "Den viste, at selv tænker du har drukket påvirker din adfærd

.

Nogle tal om Alkoholforbrug i Storbritannien

Statistik i 2003 viste følgende tal om alkohol omkring Det Forenede Kongerige:

• En ud af tre mænd og én ud af fem kvinder undlader at drikke fornuftigt.

• Unge er begyndt at binge-drikke på et tidligere age.as den druk periode, der engang var begrænset til de sene teenageår kører 16-24.

• Embedsmænd siger, at regeringen ville have til at øge udgifterne til alkohol tjenester fra £ 100m til £ 300m.

• Statslige rapporter siger, at Storbritanniens druk kultur koster landet 20000000000 £ om året og 17 millioner arbejdsdage går tabt på tømmermænd og drikke sygdom hvert år.

• flere milliarder bliver brugt rydde op alkoholrelateret kriminalitet og sociale problemer. Hertil kommer, at alkoholrelaterede problemer er ansvarlige for 22.000 for tidlige dødsfald hvert år og op to1.3 millioner børn er ramt af forældre med drikke problemer.

https://www.youtube.com/watch?v=QK_TpFtMkKM
Top Svar Citer
#18765 - 01/11/2014 10:18 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
French få en sober advarsel til at opgive vin for deres helbred
Med dysterhed hele vejen rundt, kan præsident Sarkozys regering har valgt en anden øjeblik for sin seneste kampagne. Denne ene fortæller det franske folk til at stoppe med at drikke vin.
Til vrede drikkevareindustrien og vantro mange patrioter, har Sundhedsministeriet lavet alkohol en af ​​de vigtigste skurke i et drev mod kræft.
"Forbruget af alkohol, og især vin, frarådes," siger retningslinjer, der er udledt af resultaterne af National Cancer Institute (INCA). Et enkelt glas vin per dag vil hæve chancen for at få kræft med op til 168 procent, hævder ministeriets brochure.
Glem de 1980'erne konstateringer, at antioxidanter i vin var godt for helbredet, siger de franske eksperter. "Små daglige doser af alkohol er de mest skadelige. Der er ikke noget beløb, uanset hvor lille, hvilket er godt for dig, "sagde Dominique Maraninchi, INCA præsident.

Myndigheder andre steder har været at fortælle folk i de seneste år til at gå tør, hvis de ønsker at forblive sunde. Men rådgivningen var især nedslående, der kommer fra den franske regering, et land, hvor vin er en del af livet og den nationale arv.
Den behageligt illustreret ministerium brochure gør grim læsning. Inca samles hundredvis af internationale undersøgelser og sammenfattes relationen mellem typer af kræft med mad, drikke og livsstil. Bortset fra vin, den farlige ting er rødt kød, charcuteri og salt. En pavé de rom-steakmight ikke lyder så lækre efter læsning: "Risikoen for kolon-rektal cancer stiger med 29 procent om 100 gram portion af rødt kød per dag og 21 procent 50 gram portion af charcuteri. "

Alkohol letter kræft i mund, svælg, spiserør, colon-rec-Tum og bryst, siger retningslinjerne.
De vinproducenter græder foul, beskylder sundhed lobby for at forsøge at dræbe en af ​​de herligheder af nationen. De noterer den mistænkelige tilfælde, at Frankrig nu har sin første afholdsmand præsident. Sarkozy slurke mineralvand og appelsinjuice når alle omkring ham er banker tilbage champagne og bordeaux.
"Dette forfølgelse af vin har til at stoppe," sagde General Association of vinproducenter. De avlere siger, at de videnskabelige beviser er selvmodsigende, og de ​​peger på en WHO-undersøgelse, der fandt, at moderat forbrug har bidraget til at forebygge kræft.

Xavier de Volontat, formand for vinproducentens Sammenslutning i den sydvestlige Languedoc-regionen, sagde: "De ekstremister må ikke få lov til at tage forbrugerne som gidsler. . . Forbruget af vin er faldet med 50 procent i løbet af de sidste 20 år i Frankrig, men kræft er steget. Du er nødt til at indrømme, det er et paradoks. "
"Vi har aldrig sagt, at alkohol ikke er farligt for sundheden," Hr de Volontat sagde. "Vi er for ansvarlig, fornuftig og moderat forbrug. . . Det er ikke i vores interesse at se vores forbrugere at dø af kræft eller i bilulykker. "
https://www.youtube.com/watch?v=7rygGsw2BeQ
Top Svar Citer
#18777 - 04/11/2014 07:13 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Nogen fortalte mig,
Salam My Brother

Tak til deling this.Alcohol og narkotika er onde værktøjer, der anvendes for profit med en regering skat og segl.


Dine videoer er sande disse ting spiser væk på hjerte, hjerne, lever, lunger osv ... og er en falsk trøst i de øjeblikke af sorg, sorg eller skuffelse. Det er en anden ting, der holder os fra at nå "at være alt, hvad man kan være." Sindet har at klare. Problemerne i livet uanset hvor ubehagelig eller grim. Skal anerkendes først, så på i nogle detaljer og taget på en sådan måde at eliminere eller i høj grad minimere så tingene bliver overskuelige. Narkotika og alkohol cloud dom og desorienterer mennesker.

Fortæl mig sandt eller falsk?,,,,,, Hvorfor?Du giver en meget afbalanceret oversigt over undervisningen i Koranen og Bibelen.
Du angav statistik, og selvfølgelig information om alkohol og stofmisbrug jeg ved er sandt.

Jeg blev undervist og lærte i en meget tidlig alder, at det ikke er ret til at være fordømmende over, hvad andre gør, eller tror. Min mor lærte mig, at. Jeg sad med hendes muligvis mere end mine andre søskende og snakkede. Jeg ønskede at virkelig kender min mor. Jeg spurgte hendes spørgsmål, fordi jeg kunne som barn fornemmer hendes smerte. Hun ville ikke gerne mange andre viser det direkte på hendes ansigt eller i ord. Jeg fornemmede det. Jeg vidste, så jeg ville spørge.

Hun delte hvad hun vidste og forstod min far. Hun fortalte mig om, hvordan de mødtes, hvor meget han egentlig elskede hende og nogle af de ord, han brugte at fortælle hende, hvor smuk hun var.
Hvordan han kæmpede en god kamp, og bed en politimand på benet. Han kæmpede på hans fødder og på jorden. Men en fysisk kamp er forskellig fra en psykologisk. Jeg tror, ​​efter at han gjorde sin turné i WWII i Tyskland. Han muligvis kom tilbage anderledes.
Racisme i Amerikas militære, tolerere mishandling hjemme i Amerika og i udlandet som mindre end. Kan tage det vejafgift.

Gjorde ham bitter noget, og han mistede synet af ydmyghed. Mænd har ofte ingen anden mand, han kan faktisk tale med. Ikke på en måde, hvor han kan sige. Det såre mig. Det er sårende og uacceptabel. Det eller det er ikke fair. Du får at vide, "livet er ikke fair" vænne sig til det. Være en mand, suge det op. Din skuespil som en girly-mand stuff. Så mænd holder i disse smerter, og det materialiserer andre steder i deres liv. Ingen mand eller kvinde kan flasken op ulykke, smerte og mishandling og forventer, at det ikke er åbenbart på anden adfærd eller måde. Ved ikke at have forretninger, være i stand til at sige eller dele dine følelser forårsager flere problemer. når en dame forsøger at dele hende. Nogle mænd vil gøre det samme for hendes. Lukke dem ned.

Jeg tror, ​​det er en falsk forestilling og forståelse for, at mænd ikke skal føle smerte, føler sig dårligt, bliver bange som mand. En mand med visdom og forståelse af sig selv og livet (åbne øjne og bevidst til sine påvirkninger) naturligvis ved, hvordan at arbejde gennem disse følelser og kanalisere dem på en ordentlig måde, så der ikke mere tab eller skade er sket.
Mens min far var i live, jeg talte med ham så meget som muligt. På mange måder (følelsesmæssigt) var han fraværende. Han lo og han havde visdom. Han efterlader min mor, fem søstre og fire drenge .. dette inkluderer mig. Vi alle taler godt om ham. Ære vores far og mor. Vi elskede ham, indtil hans sidste dage, og han vidste det, fordi vi sagde til ham, at vi elskede ham.

Han lærte mig ydmyghed. Som er baseret på ikke bliver centreret på selvet. Tænk på, hvordan en anden person ville reagere, reagere eller føle om nogle af de ting, du gør.

Men Alkohol holdt ham fra at praktisere, hvad han prædikede. Min far var alkoholiker.

Sober i sin arbejdstid, men beruset efter. Han holdt en masse smerte i hans forståelse og i livet. Racisme jeg kender spillet en del. Presset på arbejdet eller bare det ansvar det kræver at være en mand kan være skræmmende for nogle. Hvordan han forsøgte at forblive ydmyg, skulle være ydmyg og stadig være en mand i Amerika. For afrikanske amerikanere er det stadig et problem. Mange drink i overskud for at undslippe smerten af ​​fattigdom og mishandling oplevet. Trække sig tilbage til denne falske verden føler sig godt, god følelse under indflydelse. Kun for at vågne til mere eller andet stressende mareridt.

Lykke som om tiden er flygtig. Du kan jage dem, kan ikke indeholde enten, men vil have mere.

Dette førte til ham at bruge mere tid i gaderne drikke med sine Fair-vejr venner - En ven, der er kun en ven, når omstændighederne er behagelig eller rentabelt for dem. Hvem støtter andre kun når det er nemt og bekvemt at gøre det.

I stedet for at komme hjem, hvor han kunne lukke døren. Ikke forvente at blive dømt. Hvor han kunne have udtrykt, hvad han følte, og voksede sig stærkere mod det, der stod imod ham. Støttet af dem, han brød sig om, der plejes om ham og var i hans liv. Men i sin generation han blev undervist en mand har at flasken op alle dårligdomme.


Ikke at være hjemme, hvor han kunne lukke døren og lade problemerne udenfor. Hans års misbrug fanget og alvorligt slået ham. Jeg har fem søstre, tre brødre. Vi elsker ham ikke mindre.
Vi har et ordsprog i Amerika "rullende sten samler ikke mos." Min far var en rullende sten.
Så dette fik mig tidligt i livet til virkelig at være opmærksom på adfærd og vide, hvornår der kan være uudtalte ting sker i livet for dem omkring mig. Det kan være nødvendigt at behandle, diskuteres eller påpegede

http://www.youtube.com/watch?v=Lls2EgMfF3M
Top Svar Citer
#18801 - 08/11/2014 12:09 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
forgiftning risici

Forgiftning er den mest almindelige årsag til alkoholrelaterede problemer, der fører til skader og for tidlig død. Som et resultat, forgiftning tegner sig for to tredjedele af de tabte leveår fra at drikke. Alkohol er ansvarlig for:

30% af trafikulykker
44% af brand- skader
34% af fald og drukneulykker
16% af sager om børnemishandling
12% af selvmord
10% af arbejdsulykker

Samt dødsfald, kortsigtede virkninger af alkohol resulterer i sygdom og tab af arbejde produktiviteten (f.eks tømmermænd, spirituskørsel overtrædelser). Hertil kommer, alkohol bidrager til kriminel adfærd - i Australien over 70% af de indsatte er dømt for voldelige overfald har drukket alkohol, før begå lovovertrædelsen og mere end 40% af vold i hjemmet hændelser involverer alkohol.
Langsigtede virkninger

Hvert år omkring 3000 mennesker dør i Australien som følge af overdreven indtagelse af alkohol og omkring 65 000 mennesker er indlagt. Langsigtet overdreven alkoholforbrug er forbundet med:

skader på hjertet
højt blodtryk og slagtilfælde
leverskader
cancer i fordøjelsessystemet
andre fordøjelsessystemet lidelser (f.eks mavesår)
impotens og nedsat fertilitet
øget risiko for brystkræft
søvnbesvær
hjerneskade med humør og personlighed ændringer
koncentrations- og hukommelsesproblemer

I tillæg til sundhedsproblemer, kan alkohol også konsekvenser for relationer, økonomi, arbejde og resultere i juridiske problemer.
Tolerance og afhængighed

En regelmæssig drinker kan udvikle tolerance og afhængighed. Tolerance betyder, at de føler sig mindre effekt, end de plejede at med den samme mængde alkohol. Afhængighed betyder, at alkohol bliver centrale i deres liv - en masse tid er brugt tænker alkohol, få det, forbrugende det og inddrive fra det. Den person vil finde det svært at stoppe med at drikke eller til at kontrollere den forbrugte mængde.
tilbagetrækning

Nogen, der er fysisk afhængige af alkohol vil opleve abstinenssymptomer, når de holder op med at drikke eller væsentligt reducere deres indtag. Symptomerne begynder 6-24 timer efter den sidste drink, vare i omkring 5 dage og omfatter:

tremor
kvalme
angst
depression
svedtendens
hovedpine
søvnbesvær (kan vare flere uger)

https://www.youtube.com/watch?v=DwSPJ4BqhZs
Top Svar Citer
#18829 - 11/11/2014 08:44 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Hvorfor stigende antal unge drikker alkohol
1 - som et resultat af pres og tradition (indflydelse af venner).
2 - nogle mennesker har falske tro, at drikke alkohol gør dem føle sig glade og hjælper dem til at tilbringe en god tid og eliminerer skam.
3 - som et resultat af at være keder sig og leder efter spænding i livet.
4 - Nogle mennesker tror, at alkoholmisbrug vil bidrage til at overvinde de problemer,
5 - rollemodeller dårlig unge mands familie, der er misbruger af alkohol og fremme det.

https://www.youtube.com/watch?v=TL-VJqI9sXQ


https://www.youtube.com/watch?v=vQVDLggeQus
Top Svar Citer
#18840 - 15/11/2014 08:12 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
(1) næse:

hvorved man kan skelne mellem forskellige dufte, har vist sig at misbruge alkohol , hvilket i sidste ende kan føre til tab af sådanne nåde

Også forårsage skade på næsen i vinen tumor bullosa (Rhinophyma), eller hvad der er kendt som næse Drunkard, hvor deformation forekommer dybt i næsen kan forlange, at gøre det til en ansigtsløftning.

(2) svælget:

En korridor, som gaffel til hver af spiserøret (fødevarer, der forbinder til maven) og larynx og tracheaOg forårsage vinen til den side af skaden tilbagevendende betændelse svælg (Pharyngitis), som gør patienten hader sit liv som et resultat af gentagen hvor inficeret med synkebesvær permanent, i tillæg til andre symptomer.

Videnskabelig forskning har vist, hvilken rolle alkohol i kræft i svælget.

https://www.youtube.com/watch?v=J4-5BU-Z4YY


http://www.youtube.com/watch?v=O9Bx80d-eSU
Top Svar Citer
#18853 - 18/11/2014 09:57 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
JEWS

Jews are no exception and consumption of alcohol is prohibited for them also. According to Mosaic Law no fermented beverages are allowed during the Passover feast.

“Seven days you shall eat unleavened bread; On the first day you shall put away leaven out of your houses, for if any one eats what is leavened, from the first day until the seventh day, that person shall be cut off from Israel.”

Exodus 12: 15 (RSV)

“Seven days you shall eat unleavened bread, and on the seventh day there shall be a feast to the Lord. Unleavened bread shall be eaten for seven days; no leavened bread shall be seen with you, and no leaven shall be seen with you in all territory.”

Exodus 13: 6-7 (RSV)

As we can see there is no mention of wine or any fermented drinks in the Mosaic Law cited above.

Bacchiocchi (Ibid) supports the view that Jews are prohibited from drinking alcohol and he says “The Talmud prohibits drinking alcohol to the accompaniment of musical instruments at festive occasions such as weddings. This prohibition is confirmed by later testimony of the rabbis. For example S.M. Isaac, an eminent nineteenth-century rabbi and editor of The Jewish Messenger says, “ The Jews do not, in their feasts for sacred purposes, including the marriage feast, ever use any kind of fermented drinks.

In their oblations and libations, both private and public they employ the fruit of the is, fresh grapes-unfermented grape juice, and raisins, as the symbol of benediction. Fermentation is to them always a symbol of corruption." Though Rabbi Isaac's statement is not quite accurate, since Jewish sources are not unanimous on the kind of wine to be used at sacred festivals, it still does indicate that some Jews used unfermented wine at wedding feasts.

http://www.youtube.com/watch?v=jCCh6WOni0Q
Top Svar Citer
#18883 - 22/11/2014 09:14 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Skader omfatter alkohol øger risikoen for mavesår, osteoporose, leversygdomme, mave og halsbrand, fedme og kræft. Faktisk adfærd er ikke sundhed i adresseret kan skjule eller forebygge nogen beskyttelse af arterierne kan være forårsaget af alkoholmisbrug.

Når human nipper vin de absorbere meget hurtigt fra mavetarmkanalen i maven og tyndtarmen, hvor de går med blod og gå omkring 95% af det til leveren,

Det resterende beløb går til hjertet og derefter til lunge, nyre, hud, hvor han dimitterede fra kroppen

Med åndedrættet og urin og sved .. Og en del af det går direkte til hjernen ...Akutte symptomer omfatte midlertidig drikke alkohol:


1 - tilstand af trance og diastole er

Hvis en person viser sig i form af ikke - anstændigt.


2 - ændre sproget og måde at tale og udtale, ord og bogstaver, der

På grund af den ubalance, der opstår i processen med samarbejdet mellem musklen

Private minut til at tale, toning og lyde output leads

Således at forlænge udtalen af nogle tegn og hastigheden af andre

Tale forekommer farce.


3 - svinger fornemmer personen mod andre af goodwill

Til en følelse af overbelastning plus løbere pludseligt og uden rimelig grund

Den brister i gråd uden grund.


4 - uforeneligheden af bevægelsen af walking .. Visser fordrukken

Indflydelse lillehjernen, som er ansvarlig for balance.


5 - visuelle hallucinationer og en defekt i synsstøtteanordning


6 - svær opkastning

http://www.youtube.com/watch?v=AnYhB8_GaRw

http://www.youtube.com/watch?v=BAgqTlr_zGY
Top Svar Citer
#18893 - 25/11/2014 08:50 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Top Svar Citer
#18902 - 29/11/2014 08:57 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 631
Top Svar Citer
Array
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Arne Thomsen
18/06/2019 19:13
CAFE OPLYSTHED
af Arne Thomsen
18/06/2019 18:05
Rizq af Allah og Zakat
af ABC
18/06/2019 12:38
Lyser på vej
af somo
17/06/2019 19:51
Mellemrummet
af Simon
17/06/2019 12:30
Nyheder fra DR
Indisk tryllekunstner druknet - Houdini-..
18/06/2019 19:21
OVERBLIK Derfor strides USA og Iran efte..
18/06/2019 18:47
10.000 straffesager skal gennemgås for ..
18/06/2019 18:44
Korrespondent: Tyskere frygter nyt højr..
18/06/2019 18:39
Puk på 26 mistede sin mand, mens hun va..
18/06/2019 18:31
Nyheder fra Religion.dk
Lektor: Paludan viser, hvad frihedsretti..
18/06/2019 08:25
Hvad er tøjetiketten i folkekirken?
18/06/2019 06:00
Efterkommer af polsk-jødisk flygtning: ..
13/06/2019 11:47
Hvornår er du buddhist?
13/06/2019 10:35
Religionsundervisning skal være et mød..
13/06/2019 10:03