annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15536443
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372315
Et andet syn 1980797
Jesu ord 1518396
Åndelig Føde 1465686
Galleri
Symbol
Hvem er online?
1 registreret ABC 323 gæster og 331 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Please stop

Allah says (Ye who believe intoxicants and gambling, (dedication of) stones, and (divination by) arrows, are an abomination, of Satan's handiwork: eschew such (abomination), that ye may prosper.

- Satan's plan is (but) to excite enmity and hatred between you, with intoxicants and gambling, and hinder you from the remembrance of God, and from prayer: will ye not then abstain?) 90-91].

Allah
forbød om at drikke vin

profeten Muhammed, fred være med ham forbød drikke vin
selv små mængder, bekræftes dette af de vers og hadith af et tusind og 400 år

Men nogle læger påstod, at lidt vin kan være en kur og helbrede, og nogle har hævdet, at en smule af det animerer Fouad, hvad siger den nyeste undersøgelse om emnet vin?

I en undersøgelse foretaget af Dr. Sarah Lewis af Institut for Social Medicin, University of Bristol fundet en stærk sammenhæng mellem alkoholforbrug og mellem højt blodtryk, og sagde, at drikke alkohol påvirker blodtrykket meget mere, end vi troede tidligere. Har foretaget en undersøgelse af et specifikt segment af mennesker, der lider af deres krop 's manglende evne til at fjerne virkningerne af alkohol efter at have spist. Men det betyder ikke, at skaden er begrænset til disse, men hver dag afslører en nye videnskabsfolk om de skader alkohol.

Antallet af forskere bekræftede, at en mand, selv hvis man spiser en lille mængde vin det negativt vil påvirke sundheden og gradvis føre til en stigning i blodtrykket, der forårsager pludselige død sin ejer, hvis ikke slippe af med den endelige alkoholmisbrug .

Dr. Sarah siger:

Denne undersøgelse viser, at forbruget af alkohol kan øge blodtrykket til en meget stor grænse mere, end vi troede, og selv hvis en person drikker alkohol i små mængder.

Og bekræfter forskerne, at
hvis en person drikke vin, selv en lille mængde af det og derefter lade det forblive i hans krop, er mængden af ​​alkohol ikke forsvinder først efter snesevis af dage, angav ikke forskerne nøjagtigt, hvor meget rester af alkohol i humane celler efter at have spist , og der er ingen præcise undersøgelser om det, men profeten ham og fortalte os, at den, der drikker ikke accepterer hans bøn Gud 40 dage! ! ! Ære være Gud! Hvis den Hellige Profet vil have os til at være hver eneste celle i vores krop ren, ren,

forskning har vist medicinsk gennemført på søvn, hjernen er udstedt bølger langsom under søvn rettigheder, og disse bølger bidrager til produktionen og frigivelsen af væksthormon er vigtigt for mennesker, har forskere fundet noget overraskende er, at en mand har spist beløb, selv om et par stykker molekyler af vin, vin rejser gennem blod til hjernen og forblive i lange perioder af tid og arbejde for at forvirre hjernen ikke er i stand til at lancere elektromagnetiske bølger under søvn og dermed produktionen af ​​væksthormon afhænger ikke i stand til at få til at sove naturligt.

Forskerne kommer i dag til den samme tale og med tillid: Selv lille mængde skade på mennesker og helst permanent forladt! ! ! Det er videnskab altid kommer til at bære vidnesbyrd om sandheden af ​​denne sande religion, og at profeten Muhammed, fred være med ham, da han forbød drikke vin eller noget berusende

Vi siger til dem, der misbruger til

profeten Muhammed, fred være med ham
hvad de ikke-muslimer sige læse og tænke over det, hvis du følger den videnskabelige metode af tænkning er, at få dette resultat ....

Du har måske hørt om bogen, skrev en forsker fra Vesten om "hundrede mest indflydelsesrige mennesker i historien," De 100: en rangordning af de mest indflydelsesrige personer i historien, og hvad jeg har bemærket er, at denne klassifikation selv overraskede forfatter, før alle andre!

Denne forfatter har at holde sig væk stor indsats fra denne klassificering, lavet, og især, fordi billedet af islam er blevet fordrejet i Vesten dårligt, og fordi det kunne skade bogen, men han var i stand til at undslippe denne sandhed, at Muhammed "fred og velsignelser Allah på ham var den mest indflydelsesrige mand "i menneskehedens historie er!

Michael H. Hart, forfatter til bogen siger:

Kære læsere, kan de spekulerer på, hvorfor jeg har navnet "Muhammed" er placeret på toppen af ​​listen i denne bog, men der er tvingende argumenter for, at Muhammed er den eneste mand, der lykkedes på begge niveauer, religiøse og verdslige er. Indflydelsen af ​​Muhammads stadig som strak trods passage af 14 århundreder, og Muhammed er den eneste politiske leder, der har formået at skabe en suveræn, som var meget religiøs og videnskabelig succes, så han fortjener den mest indflydelsesrige person i historien til at være:

Det er denne enestående kombination af verdslig og religiøs indflydelse, som jeg føler giver Muhammed skal betragtes som den mest indflydelsesrige eneste figur i menneskehedens historie.
og sige til mine brødre og søstre i Gud være med dig! Denne
profet værd os at offentliggøre hans mirakel at kende hele verden er vores profet, og hvad der er vores religion? ! Jeg vil derfor bede dig om at offentliggøre mirakler Den Hellige Profet,
http://www.youtube.com/watch?v=RE9Oj_UQQuI

http://www.youtube.com/watch?v=9gIIgL9alTY
Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
International domstol beordrer Israel at..
28/03/2024 17:51
Pingvinerne i Guldborgsund Zoo har fået..
28/03/2024 17:33
Sam Bankman-Fried får 25 års fængsel ..
28/03/2024 17:08
Rusland: Gerningsmænd bag formodet terr..
28/03/2024 16:27
Holland vil bruge 18,6 milliarder kroner..
28/03/2024 16:05
Nyheder fra Religion.dk