annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15648183
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379329
Et andet syn 1988801
Jesu ord 1521946
Åndelig Føde 1511041
Galleri
Kirkebø
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 202 gæster og 48 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 4 < 1 2 3 4 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#18232 - 07/08/2014 04:43 Re: Sand KristusTro overfor teologiske floskler [Re: ole bjørn]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Har nu aldrig set andet end servil trosonani og missionerende sange om jesuskærlighed fra ”buldrende stemme”, men det er sgu’ da mærkeligt at troppe op på en debat og fortælle at man ikke bruger den, det er der såmænd lige så megen fornuft i, som der er logik i Arnes livssyn. Trods alt er der jo ingen der forhindrer vore tre glade jesuitter dér i at holde i hånd og bedyre hinanden deres kærlighed, hvorimod disse små ”følerier”, hvadenten de så kommer intuitivt til udtryk eller ej, aldrig har vist sig at være noget særlig spændende tema på en debat noget sted i verden. Men når man ikke ka’ snakke om andet end sine følelser for den imaginære jesusven og forestillinger om sin intuition og sig selv, ja så sir det jo sig selv at omgivelserne finder én lidt anstrengende at høre på, men det hører de tre gabehoveder såmænd nok for i hverdagen også – alene her på debatten, har jeg i hvert fald sjældent set mage til indskrænket livssyn, og så ka’ de kalde det kærlighed, herfra og til det bliver jul! ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (07/08/2014 04:45)
Top Svar Citer
#18233 - 07/08/2014 10:44 Re: Sand KristusTro overfor teologiske floskler [Re: Simon]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3650
Sted: Nørresundby
stop nu den der OS IMOD DEM personforfølgelse og gøren grin med alt og alle

du må sgu da være voksen nok til at indse det tåbelige i at fortsætte bevidstløs i det spor år efter år

er du overhovedet interesseret i at her skal være plads til andre end dig og bjørn og ja dem der bakker jeres aggressive stil op

DET ER BARE FOR MEGET

kan du virkelig ikke selv nå frem til selvkritisk at se du kører i samme destruktive debatødelæggende rille år efter år

SÅ STOP DET DOG MAND
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18234 - 07/08/2014 10:49 Re: Sand KristusTro overfor teologiske floskler [Re: ole bjørn]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3650
Sted: Nørresundby
Citat:
Der findes jo en tredie langt mere nærliggende løsning, nemlig at Arne og Hanskrist følger Thomas eksempel og forlader debatten. Stridighederne handler jo altid om Arnes meningsløse indlæg og Hanskrists disrespekt for faglig viden og hans konstante latterlige selvforherligelse.


nej stridighederne handler om at du bjørn og simon personforfølger og intimiderer visse andre debattører pr automatik, og ja hvorfor, står hen i det uvisse, men vist noget med at I ikke bryder jer om os (og da slet ikke det vi interesserer os for og skriver om), og gerne så vi forsvandt,

hvorfor debatterer I ikke bare, gå efter bolden frem for manden (dropper de der personforfølgelser)

og er vi uinteressante, siger det vi debatterer, ikke jer noget, så ignore os, og byg jeres egne tråde op

hvorfor skal vi og trosfrihed hærges af den der OS IMOD DEM debatterrorisme????
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18236 - 07/08/2014 14:22 Re: Sand KristusTro overfor teologiske floskler [Re: Hanskrist]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Selv anser jeg selve villigheden til at kaste sit følelsesliv i hovedet på alt med puls, som noget temmelig komisk, men da det jo også ka’ være temmelig belastende at se på, må adfærden tit placeres i fine humoristiske rammer, hvilket nu altid har fået sure missionærers puls til at dingle på op imod 220/160. Egentlig ku’ jeg finde på at opfordre til, at de gennem nogle år blev De’s med alt oppegående de mødte på deres vej, naturligvis med henblik på at markere og genetablere menneskers ejendomsret over eget privat- og følelsesliv.

Det er nu en sær og ret egoistisk adfærd, denne trang til at sende information om sine følelser ret ud i det ukendte, uden nogen som helst omtanke for hvem der i grunden modtager informationen, og tillige er det jo svært at finde integriteten. Men når denne adfærd har tilspidset sig til det hysteriske i løbet af et kort tidsrum, og de opstår jævnligt, da har jeg særlig tænkt på om Arne, ”buldrende stemme” og hønsemanden mon også ville ha’ sendt deres kærlighedserklæringer til jesusvennen med raket til månen, hvis muligheden altså havde foreligget?
Egentlig har man jo kirkerne til at få aflad for kærligheden til ”universet”, ja der findes sågar eksempler på trossamfund hvor præsten ligefrem tar imod kærligheden med alle kropslige midler, men TS’erne på debatten her, må jo af en eller anden grund være kommet i klammeri med kirken, og bruger så debatten her i stedet. Jeg ved sørme ikke om der burde rejses et kors og bygges en lille bedestue til ære for dem, det var da en mulighed. Men ville de ku’ forliges, der på knæ ved siden af hinanden ved korset, og hvem skulle være præst, overfor så sure troende som disse tre?

Andre troende er milde og karakterfaste, de ved hvad livet består af og kender sig igen i mangt og meget, men følelseslivet er også for dem en privat sag, hvorfor de både kan diskutere principper og sociale problemer uden at skændes med alle og enhver. En indre harmoni er vigtigt for dem, men derfor kan de såmænd udmærket virke bestyrtet over samfundsforhold, der netop angår det fælles udgangspunkt, men fremfor alt ved de, at deres følelser ikke vil ændre særlig meget ved noget som helst. Uanset må troende surmulere jo udtrykke deres forargelse over den humor der blev dem til del, og den lille treenighed her på debatten, må vanen tro også ha’ aflad for deres små ærgrelser og skuffelser, vi har set det så ofte før, intet nyt under solen, her heller… ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (07/08/2014 14:36)
Top Svar Citer
#18237 - 07/08/2014 15:06 Sandheden om troldenes floskler. [Re: Simon]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

I seks år har de tre trolde, Thomas, Arne og Hanskrist, nu forurenet debatten på trosfrihed.dk med henholdsvis byger af bibelcitater, en foragt for rationelle livsgrundlag og en stinkende selvros kombineret med et svinsk sprogbrug overfor anderledes tænkende og en foragt for alle akademikere og forskere, som bliver kaldt dumme og uvidende.

Hvorfor er de her? Det kræver vel ikke den store intelligens at konstatere, at når de med seks års intenst arbejde ikke er lykkedes dem at finde en eneste sympatisør for deres synspunkter her, selv om de ofte har sledsket for at hverve tilhængere, så er chancen for at det lykkes nærmest mikroskopisk. Forklaringen er selvfølgelig den, at de ikke er her for at hverve tilhængere eller for at lære noget selv, men udelukkende for at ødelægge debatten for os andre.

Det er let at konstatere, at næsten alle skænderier og personangreb er knyttet til indlæg fra en af de tre. Alle øvrige debattører er af vidt forskellig tro og observans, men selv om vi indbyrdes kan være meget uenige, og der ind imellem kan ryge nogle finker af panden, kan vi sagtens finde ud af at debattere i gensidig respekt. Kun med de tre trolde går det ikke.

Med fare for igen at blive smidt i papirkurven af vor lokale dieselekspert, vil jeg vove at stille en generel diagnose, baseret på vurderinger fra aktivt arbejdende psykologer og psykiatere i min bekendtskabskreds.

Nogle mennesker tåler ikke, at andre har fundet et ståsted i livet, som giver dem ro og tryghed og en glæde ved dagligdagen og et uproblematisk forhold til deres omgivelser. De finde det unfair, at nogle er lykkelige, når de ikke selv er det. Derfor søger de af al magt at ødelægge andres lykke ved at angribe deres synspunkter og kræve, at de antager samme syn på verden, som de selv, uanset at det ikke har bragt dem selv lykke.

StormP har udtrykt det prisværdigt kort: Egen succes er godt, men i mangel af det, er andres fiasko ikke at foragte. Det er det, der driver troldene, og at det ikke lykkes for dem er kun en ekstra spore for deres misundelse. Vi må ikke have en god og seriøs debat om vore livsværdier, når deres egne har spillet fallit. Derfor lyser menneskeforagten ud af deres indlæg.

Hvilke begivenheder i deres opvækst, der har gjort dem til det, de er, kan vi kun gætte på, men resultatet er det samme. Ingen skal få lov til at hvile i deres egen livsopfattelse, så længe de kan gøre noget for at forhindre det.

Så nu ved du, hvad du fortsat kan vente dig fra dem. Jeg har kun et råd at give dig. Hold fast i dit livssyn, hvis det gør dig lykkelig, uanset hvad andre prøver at overbevise dig om. Det er ganske enkelt, hvad livet drejer sig om. smiler

Mvh

Ole Bjørn :o)



Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 4 < 1 2 3 4 >


Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
18/04/2024 13:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
Atalanta sender Liverpool ud af Europa L..
18/04/2024 22:54
Tre mænd varetægtsfængslet efter poli..
18/04/2024 21:15
Tagbrand i Nordvest i København: Tre op..
18/04/2024 20:36
Polsk mand mistænkt for spionage i plot..
18/04/2024 20:12
Ny ældrereform præsenteres i aften
18/04/2024 18:31
Nyheder fra Religion.dk