annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
Rødhus i januar
Hvem er online?
1 registreret Hanskrist 273 gæster og 245 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 7 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15975 - 05/08/2013 08:28 Re: Smukkeste måned i år [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hvilken resignation, i skygger ruge
kundskabsløshed og frihedsmisundelse
illusionsrigdomme af selvforgabelse
ved islamisk menneskeforagt, at skue.

Det ville jo være et såkaldt mirakel, hvis Somo en skønne dag voksede op og så verden i øjnene, for først derved at forstå hvad denne religion gennem sølle tusind år har bidraget med af sand menneskelig fortvivlelse. Vi kan ikke gøre os håb om så meget som en anelse for de skyggeformationer religionen i øjeblikket kaster over mennesker i Syrien og Ægypten, dertil kræves der for meget.

Så der er med vægt på ordet skam, ikke særlig meget at være stolt af som muslim i denne tid, hvor vi atter må sande hvad religionen islam formår at regenerere af menneskelig fortabelse. Mennesker med en personlig stolthed, ville næppe anse det for en særlig ærefuld beskæftigelse at sidde og missionere for et livssyn, som islamister i skrivende stund spytter ret op i verdenssamfundets ansigt med deres terrortrusler. En sådan stolthed, vokser immervæk ud af modenheden. Men ak & vé, hvad denne religion ikke på få generationer har genereret af statiske grundsyn og mangel på refleksionsevne.

Men altså, alt imens fanatiske ”elefanthue-krigere” kaster sig over uskyldige børnefamilier rundt om i verden, for netop at reklamere for denne ”virkelighedsanskuelse” med særdeles voldsomme overtalelsesmetoder – for hvilket menneske ville vel frivilligt fraskrive sig sin personlige frihed? – ja så sidder Somo altså med sit fjerne blik og repeterer koran, som om ingen verdens ting er sket.
Et tørt gæt vil være, at dersom vi atter vil se en terrorkatastrofe med tusindvis af uskyldige døde, da vil Somo dagen efter ligeledes sprede sine dejlige trosbekendelser som om ingen verdens ting var hændt. Vi må vist bare være taknemlige for, at der blandt fornuftigere mennesker som trods alt voksede op med denne religion i bagagen, findes væsentlig større situationsfornemmelse.

mvh
Simon


Redigeret af Simon (05/08/2013 08:52)
Top Svar Citer
#15977 - 06/08/2013 10:49 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1441
Ting ugyldig hurtigt:

En person, der har sex med sin kone i løbet af dagen i Ramadhaan, hans hurtige bliver ugyldig. På den anden side, er han forpligtet til at sone sin synd enten ved at frigøre en slave, ikke, at han skal overholde hurtigt for to på hinanden følgende måneder, ellers, at han må brødføde tres fattige mennesker. Desuden har han til at følge den nævnte rækkefølge soning i tilfælde af svigtende kort at gøre nogen af ​​de tre måder. Det mener flertallet af muslimske lærde.



Det betyder også, at hvis en sådan person ikke er i stand til at betale bod, er det tilladt for nogen til at betale på hans vegne, så længe den første accepterer, og dette vil være tilstrækkeligt. Men hvis en sådan person ikke sone med alle midler, er det stadig hans pligt, indtil han kan gøre det. Derefter, når han kan betale bod, bør han fodre tres fattige mennesker. Desuden kan man gøre sådan en bod i sit

eget hjemland, og det er bedre, da overføre soning til et andet land er tilladt. Denne dom for at overføre soning er i modsætning til at betale Zakaah, som skal betales i det land, hvor en giver bor, medmindre der er nogle fordele, såsom fattige slægtninge i akut behov, eller ikke er behov for det, hvor giveren bor.

http://www.youtube.com/watch?v=UhahlUwLKtA

http://www.youtube.com/watch?v=uCeZkHBBVuM


http://www.youtube.com/watch?v=mIIxpUMZrS8
Top Svar Citer
#15978 - 06/08/2013 16:17 Re: Smukkeste måned i år [Re: somo]
Anonym
Uregistreret

"Ting ugyldig hurtigt:"

Denne overskrift giver ingen mening.

"En person, der har sex med sin kone i løbet af dagen i Ramadhaan, hans hurtige bliver ugyldig."

Denne sætning giver ingen mening.

"… forpligtet til at sone sin synd enten ved at frigøre en slave, ikke, at han skal overholde hurtigt for to på hinanden følgende måneder…"

Disse to (2) sætninger giver ingen mening:

1. Slaveri er forbudt i den civiliserede verden; en hel del muslimer lever i den civiliserede verden.
2. Anden sætning er uforståelig.

"Desuden har han til at følge den nævnte rækkefølge soning i tilfælde af svigtende kort at gøre nogen af de tre måder."

Denne sætning giver ingen mening.

"Det mener flertallet af muslimske lærde."

Uanset muslimske lærdes meninger er hele dit indlæg en gang meningsløst nonsens.

Zeff
Top Svar Citer
#17838 - 28/06/2014 15:42 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1441
Top Svar Citer
#17865 - 01/07/2014 10:37 Re: Smukkeste måned i år [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1441
En tidlig måltid
"Spis en predawn måltid, for sandelig i det der er velsignelse." (Sahih Al-Bukhari)
Selvom det ikke er obligatorisk, muslimske familier i hele Ramadan stige tidligt om morgenen, før de første spor af lys og tage del i et let måltid i gennemførelsen af ​​denne profeten undervisning. Normalt dagen for en muslim starter med daggry bøn udføres, når de første spor af lys vises i himlen, men da det er det tidspunkt, hvor man starter hurtigt ved at tilbageholde fra mad eller drikke, profeten, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, opmuntrede muslimerne til at opstå inden dette tidspunkt, og tage del i et måltid.

Fra dette er det klart, at det punkt i fasten er ikke, at man føler sult i løbet af dagen, men snarere, at man ændrer deres livsstil for at det at være mere befordrende for tilbedelsen af ​​Allah, et ​​faktum, der vil blive helt klar. En, der ofte misser daggry bøn, det sværeste af de fem bønner til at udføre på grund af sin erklærede tid, i denne velsignede måned opstår tidligt for at tage del i et måltid.

Således denne person bliver vant til opvågning på et tidligt tidspunkt, i sidste ende hjælpe ham til at udføre daggry bøn for resten af året.
Den mest elskede af de frivillige bønner er en kaldet "Qiyaam-ul-Layl" eller Night Prayer [1]. Denne bøn udføres før daggry bøn i ensomhed. Det er så elsket, at det normalt er tilnavnet "Bøn den Fromme", en bøn udført af troende, når de fleste mennesker stadig sover i deres senge. Gud beskrev denne bøn i Koranen, siger:
"Deres sider svigte fra (deres) senge, påkalde deres Herre i frygt og i håb ...." (Koranen 32:16)
Vågne i de tidlige timer før daggry for at spise et måltid også tilskynde de troende til at udføre denne velsignede bøn, en som ellers synes som en vanskelig opgave for nogle.


Denne predawn måltid er at blive spist tæt på tidspunktet for daggry, og dermed folk fortsætter med at spise, indtil de hører mu'ezzin eller opkalds af bøn, så ring ud azaan fra den lokale moske, signalerer, at de første spor af lys har dukkede op. Således muslimer afslutte deres måltid og forberede sig til at deltage i menighedens bøn på deres lokale moske, der blev afholdt fem gange om dagen hele året.

Månedens i Koranen
Efter at have deltaget daggry bøn, mange muslimer vælger at sidde i moskeen for et stykke tid og recitere en udvalgt del af Koranen på dette tidspunkt. Recitation af Koranen anbefales på alle tidspunkter, og på grund af det ens tro stigninger i Islam:
"De troende er kun dem, der, når Allah er nævnt, deres hjerter skælve af frygt, og da hans Vers bliver reciteret for dem, de (dvs. Vers) at øge deres tro; og de sætter deres lid til deres Herre (alene). "(Koranen 8:2)
At være den måned, hvor Koranen blev åbenbaret, muslimer er endnu mere nidkær at recitere sin helhed, da dette også blev gjort ved Profeten.

"[Profeten] ville møde ham (Gabriel) hver aften i Ramadan og de ville recitere Koranen til hinanden." (Sahih Al-Bukhari)
Ganske ofte i Ramadan i den muslimske verden, vil du næppe finde en moske tom under en del af dagen. Muslimer prøver at afsætte tid i denne måned for at fuldføre Koranen og overveje dens betydninger.

https://www.youtube.com/watch?v=W7VezcjXNec
Top Svar Citer
annonce
Side 7 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Ramadan-måneden
af ABC
26/03/2024 19:13
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Menneskerettighedschef i FN advarer: Sul..
28/03/2024 11:40
11 mennesker dræbt af cyklon på Madaga..
28/03/2024 10:29
Kreml beder populært russisk socialt me..
28/03/2024 10:21
USA: Vi arbejder på et nyt møde med Is..
28/03/2024 09:56
Motorcykeltræf og vejarbejde kan give p..
28/03/2024 09:40
Nyheder fra Religion.dk