annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10662905
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2080035
Et andet syn 1795063
Jesu ord 1378947
Den Evige Filosofi 1173062
Galleri
Kortnæbbet Delfin Nørresundby
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 14 gæster og 175 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#17311 - 08/05/2014 12:06 Fodbold -tossernes 3. halvleg
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3189
Sted: Nørresundby
Ja Michael, AaB ligger nu godt til at ta det Danske Mesterskab.


Vi er igang med 3. sidste spillerunde, og AaB har vundet deres igår over FCN. Og der venter FCM et brav af en kamp på Brøndby Stadion iaften, hvor kun en sejr kan bringe dem lige i point med AaB (men grundet bedre målscore vil FCM dog i så fald stå bedre end AaB).

Derefter har FCM hjemme FCK den 11 maj (og til slut møder de Sønderjyske ude den 18 maj (Sønderjyske der er uhyggelige stærke når de kæmper om overlevelse i superligaen, hvilket de uden tvivl gør den 18 maj)).

AaB kampprogram ser på papiret lettere ud, nemlig 11 maj FC -Vestsjælland ude og den 18 maj svage AGF hjemme, der måske har udspillet deres rolle i superligaen på det tidspunkt og derfor intet har at spille for.


Se kampprogrammet, de 3 sidste runder her:

http://www.ligafodbold.dk/?cat=statsResultsSeasonHvad drejer alt det her sig om, ud over at blive Danske Mestrer, jo eventuelt at kunne kvalificere sig til Champions League's gruppespil til efteråret og de over 100 millioner kroner dette giver til klubben.

Det drejer sig også om at jeg har mine rødder i Herning (kørte for Herning Cykle Klub fx). Det drejer sig også om at jeg nu bor i Nørresundby/Aalborg. Så på den måde er jeg lidt priviligeret iår, hvor de sjællandske hold har udspillet deres rolle om det danske mesterskab såvel som at komme i Champions League gruppespillet med den økonomiske gevinst på 100 millioner kroner.


mange sportslige hilsner HansKrist

PS:

jeg ser frem til mange spændende timer her i Fodbold -tossernes 3. halvleg, med dig Michael hvor vi vil gå efter bolden/fodbolden og ikke manden.

rockon yeah tunge hvor vi vil se fodbold lige til vi segner


Der venter os:

1):

en sindsoprivende spændende afslutning på Superligaen, Det Danske Mesterskab.


2):

Champions League finalen 2013/2014 den 24 maj mellem Real Madrid og Atletico Madrid


3):

Fodbold VM fra Brasilien om godt en måneds tid.


4):

Som efterårets kvalifikationskampe til Champions League for FCM og AaB. Hvor vi selvfølgelig begge krydser fingre for at både de danske mester (hvem der så end bliver det, af AaB og FCM) og nr 2 fra superligaen, kvalificerer sig til Champions League gruppespillet og de ca 100 millioner.
ja med de 4 punkter vil jeg sige at det aldrig har været skønnere at være fodboldtosset end lige nu. Er ved at sprænges af spænding herover, går konstant rundt med en jublende lykke følelse i maven.

at kunne glædes og begejstres med folket, det forlanger Paulus af de første kristne at de skal kunne. Sekterisk hængehovede apati i forhold til omgivelserne, ville han ikke tolerere.

Mit temperament, spontanitet, begejstring og entusiasme og robuste psyke til at kunne glædes med alle mennesker, som at blive revet med i en fodboldrus, det har jeg altsammen fra Paulus.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#17319 - 09/05/2014 02:45 Re: Fodbold -tossernes 3. halvleg [Re: Hanskrist]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Så må det ligegodt ærgre dig, at FCM tabte til Brøndby idag. Men de er stadig de eneste der kan true AaB, som har vist, at de sagtens kan snuble i opløbet.

Jeg tror stadig på Real Madrid, både som spansk mester og CL.

Men på lørdag starter ishockey VM hvor Danmark ubemærket af danskerne har holdt sig i A-gruppen i årevis. En bemærkelsesværdig præstation.

I år bliver vi forstærket af en del NHL spillere. Desværre ikke Franz Nielsen, som har spillet en fantastisk sæson for New York Islanders. Man kan blive afhængig af tempoet i en ishockey kamp, som får fodbold til at virke sløvt og langsomt.

Dog ikke kampen hvor Real slog Bayern ud. Det var en fantastisk kamp. smiler

Jeg abonnerer på Viaplay. For 229 kr om måneden kan jeg se alle kampe. Fodbold, ishockey og hvad ved jeg. I øjeblikket følger jeg slutspillet i Stanley Cup.

Over and out. smiler
Top Svar Citer
#17409 - 13/05/2014 20:55 Re: Fodbold -tossernes 3. halvleg [Re: Michael]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3189
Sted: Nørresundby
michael har du ønsket mig tillykke med AaB,, var hos min svigermor og svigerfar i søndags da det skete, de bor i Aalborg, så nu skal vi forhåbentligt se Champions League gruppespils kampe til efteråret, og Aalborg får måske besøg af Ronaldo eller Messi eller Zlatan, spændende bliver om de kvalificerer sig til gruppespillet og ifald hvem de trækker af modstander.


Barcelona skal møde Atletico Madrid i den sidste kamp i premiere division, og hvis Barce vinder bliver de spanske mestrer (Real Madrids rolle i den sammenhæng er udspillet),, en uafgjort som en sejr til Atletico Madrid gir dem sejren,,, hvor spændende en afslutning venter os ikke om det spanske mesterskab.

prøv lige at kigge det her link mich:

http://www.nytimes.com/interactive/2014/05/11/upsh...400000&_r=2


_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#17410 - 14/05/2014 00:18 Re: Fodbold -tossernes 3. halvleg [Re: Hanskrist]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Jo, jeg troede nu, at du var fra Herning og nu boede i Nørresundby, men tillykke da. smiler

Du har nu glemt en enkelt begivenhed i din tidligere opremsning, nemlig kampen på torsdag. Synes du, at jeg skal sætte 50 kroner på FCK?

Du siger AaB og jeg siger FCK.

Jeg siger Ahletico og du siger Barcelona. Barcelonas problem er, at de har købt Neymar samtidig med at de beholder Messi. Man kan ikke have to divaer på samme hold. (Apropos). smiler

Danmark vandt forøvrigt i dag 4-1 over Italien i Ishockey-VM, så måske de bliver i A-gruppen alligevel. Vi mangler stadig de to bedste, Franz Nielsen, som har skadet hånden og Lars Ellers, som spiller Stanley Cup.

smiler

Top Svar Citer
#17822 - 20/06/2014 20:47 Re: Fodbold -tossernes 3. halvleg [Re: Michael]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3189
Sted: Nørresundby
fantastiske VM i Brasilien,,, siger jeg efter endnu en fantastisk kamp, hvor Costa Rica lige har slået Italien og Costa Rica er videre i dødens pulje imod tidligere mange gange verdensmestrer holdene England, Italien og Uruguay, og hvad gør Uruguay ved Italien på tirsdag??? Så måske fra dødens pulje det bliver Costa Rica og Uruguay der går videre, og England og Italien der ikke går videre fra gruppespillet.Fantastiske VM i Brasilien,, hvorfor?

1):

masse af mål

2):

kampene er intense samt velspillede og oftest spændende til det sidste

3):

flotte individuelle præstationer af en lang række verdensstjerner (Van Persie; Robben; Suarez; Neymar; Messi; Th Müller etc).

4):

publikum, tilskuer og fans gør det til en stor stor euforisk rytmisk fest for hele verden i deres fantasifulde påklædning samt deres begejstring og humør (uanset om ens hold taber), det kan de der over i sydamerika, rytme og feste

5):

DR1 og TV2 dækker dette VM fantastisk op, med forspil og efterspil

6):

på Norsk og Svensk TV er de kvindelige studieværter i overtal, der kunne danmark, DR og TV2 lærer ikke så lidt.

7):

Jonna's nye 40 tommer fladskærm samsung smart tv (købt en uge før VM begyndte ;) tihi), ja så bliver billedekvaliteten ikke bedre.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#18356 - 27/08/2014 11:55 Re: Fodbold -tossernes 3. halvleg [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3189
Sted: Nørresundby
tømmermænd dagen derpå for AaB spillerne.

igår aftes før kampen mod Apoel i Cypern skrev jeg på facebook:

AaB får nogle gevaldige tømmermænd hvis de ikke går videre i aften. Ja de vil aldrig tilgive sig selv at de ikke kendte deres besøgelsestid i Aalborg i sidste uge. For gud hvor var AaB dog klart bedre end Apoel, men man kunne ikke se kampens vigtighed hos spillerne eller høre det hos publikum, det virkede lidt surrealistisk at ingen rigtig fattede alvoren af denne altafgørende vigtige kamp.

Efter kampen skrev jeg:

rædselsfuldt at se på, ikke en eneste spiller gav sig selv fuldt ud, ingen spillede med hjertet, der var ingen vilje eller vildskab på det AaB hold. Jeg spør, hvad pokker har de tænkt sig før de her to overkommelige play off kampe til Champions League? Man skal være klar og man skal give sig selv fuldt ud, derfor kan man godt tabe, men så har man da i det mindste gjort noget, nemlig kæmpet indædt. Det siger sig selv at de to trænere ikke har formået at sætte spillerne op til de to kampe. Ikke en eneste AaB spiller var opsat på noget som helst. Dette kan skyldes for stram en taktik, for megen fokus på det taktiske. Der skal være en god taktik, men taktikken må ikke fylde så meget oppe i hovedet på spillerne at de ikke tør spille frit, give slip på sig selv i et fanden-i-voldsk vildskab, tør opsøge målchancer i et direkte stormløb, tør skabe turbulens i modstanderens forsvar. Dansk fodbold er banket tilbage til stenalderen og spillerne er en flok forkælede Mads Øland spejder drenge.Et og andet sted har jeg ikke noget imod at FCM eller AaB formår at blive danske mester, sådan havde jeg det hele spilleåret 2013/14, men dog ønsker jeg hellere at se FCK snupper det danske mesterskab, fordi de internationalt er så meget bedre end alle de andre danske hold, og havde de fået AaB's vej til Champions League gruppespillet de havde stået der iaften, og havde de tabt, det ville ikke ha været uden fight til sidste blodsdråbe. Her er Ståle også en del af forklaringen, for han havde aldrig tilladt den nonchalance tilbagelænnet-hed og ladhed sammen med henholdende spil som vi her fik at skue (selv om de var bagud 2 - 0 spillede de som om de førte 2 - 0 og de forsøgte at trække tiden ud som tempoet ud af kampen). Ståles engagement og raseri og vildskab er givet videre til de enkelte FCK spillere (undtaget drengen Zanka, der ikke er i besiddelse af evnen til at bøje ryggen, være foroverbøjet, så jeg har lidt svært ved at se hvad han skal på en fodboldbane, ihvertfald i forsvaret, han skal enten sælges eller omskoles til angrebet). Det er en nydelse af se FCK fordi de kæmper røven ud af bukserne, og det var pinligt og pinefuldt at overvære at ikke en eneste AaB spiller gav den fuld gas, der var ingen vilje, overhovedet intet vildskab. Attituden var en skandale som hænger sammen med en forkert indstilling, tilgang, til de to kampe.Jeg er skuffet, jeg er sur, jeg kunne have gjort det bedre alene gennem mine evner til at motivere spillerne til at give sig selv helt og fuldt, ofre sig selv. Ikke en eneste AaB spiller har givet sig selv fuldt ud. Det er trænerens forbandede pligt at sørge for at spillerne er frigjorte til at spille en herrekamp. Iøvrigt må det da indgå som et led i træningen at spillerne formår at blive sig selv løse og frie, det går under begrebet gejst, kampgejst. Men det var der intet af, det mindede om en begravelse og ja ihvertfald lykkedes det AaB at grave deres egen grav såvel som dansk fodbold blev trukket med derned. Ronaldo har 7 coacher og psykologer, mental træner tilknyttet, hver med deres specialer har jeg hørt. Har AaB noget seriøst her kørende??? Næppe for ikke en spiller havde adgang til sine indre ressourcer, vildskab og kampgejst. Ingen formåede at præstere, at være klar til endda så vigtige kampe, fandens vigtige kampe, ja for mange af spillerne de to vigtigste kampe de nogensinde kommer til at stå overfor i hele deres karriere og det forspildte de.

_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
hjertes og sjæls lykke i ramadanen
af ABC
23/03/2023 23:23
Den skinnende sol på verden
af ABC
23/03/2023 23:00
Kan man blive ven med Gud?
af ABC
23/03/2023 18:02
Tro, håb og kærlighed
af ABC
23/03/2023 16:48
Guddommelige bøger...
af ABC
20/03/2023 17:55
Nyheder fra DR
Zanka tilbage på landsholdet
24/03/2023 09:18
Militærforsker: Næppe nogen sammenhæn..
24/03/2023 09:15
Vindfølsomme køretøjer forbydes på S..
24/03/2023 09:02
Skraldestrejke fortsætter, og det kan v..
24/03/2023 08:50
Endnu en it-virksomhed fyrer: Accenture ..
24/03/2023 08:27
Nyheder fra Religion.dk