annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 3484198
Et andet syn 1125139
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 851055
Jesu ord 775085
Spirituel omsorg 749342
Galleri
Kirkebø
Hvem er online?
0 registrerede 138 gæster og 19 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#17011 - 20/04/2014 23:10 Muhammad/Hitler
Anonym
Uregistreret

I dag er det den 20.april - Muhammads og Hitlers fødselsdag. To af verdenshistoriens største forbrydere.

Tilfældighed?

Næppe!
Top Svar Citer
#17012 - 21/04/2014 02:38 Re: Muhammad/Hitler [Re: Anonym]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Jo da.

Absolut tilfældigt. smiler
Top Svar Citer
#17040 - 22/04/2014 11:17 Re: Muhammad/Hitler [Re: Michael]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 615
Siden fremkomsten af ​​islam, som den sidste og alt- compassing Besked til menneskeheden op til det øjeblik , forlod sine modstandere ingen mulighed for at forpurre det og bremse dens tilhængere . Lige fra dag ét, de gjorde deres bedste for at dræbe det i opløbet ved hjælp af forskellige måder.

På grund af det faktum, at denne nye religion besidder alle mennesker lige med hensyn til rettigheder , pligter , menneskelig værdi , osv., uanset deres etniske , sociale eller økonomiske baggrunde, de rige og ledende skikkelser i Makkah , frygtede, at de ville miste deres prestige og rigdom , stod hårdnakket i lyset af den daværende spirende Message . De forsøgte at sætte forskellige former for forhindringer for at hindre udbredelsen af ​​islam , i febrilske forsøg på at bevare deres positioner, og forhindre enhver form for trussel mod deres interesser.

I deres krig mod islam , de prøvede mange slags våben: kropslig tortur , økonomiske sanktioner , falsk propaganda og finansiel forførelse, hvoraf ingen var nogen frugt.

Med hjælp af Allah , Den Mest Ophøjede , så viljen, tålmodighed og udholdenhed af profeten Muhammed sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) og hans trofaste følgesvende kan Allah være tilfreds med dem Islam kunne bestå alle de hårde tests . Den overlevede alle strabadser og udvidet sin spændvidde til at omfatte ikke blot den arabiske halvø , snarere rummelige lander udenfor.

Ved det tiende århundrede, islam blev den vigtigste religion , eller i det mindste , det er flertallets religion nationer i et område, der dækker mere end halvdelen af ​​den civiliserede verden strækker sig over tre kontinenter fra Pyrenæerne og Sibirien i Vest-og Nordeuropa til den fjerneste slutningen af ​​Asien , op til Kina og New Guinea i øst ; fra Marokko i Nordafrika til den sydlige spids af Afrika , der dækker to tredjedele af det afrikanske kontinent.

Det er en af ​​de mest slående fakta af menneskets historie , at udbredelsen af ​​islam i løbet af sådan et stort område fandt sted inden for tre århundreder. Mest slående af alt, inden for et halvt århundrede efter Hijrah ( profeten Muhammeds sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) Migration fra Mekka til Al- Madeenah ) , islam allerede havde erobret hele Nordafrika fra Egypten til Marokko , alle de mellemøstlige lande fra Yemen til Kaukasien og fra Egypten til de landområder uden Centralasien ( del af Centralasien , svarende omtrent med moderne Usbekistan og sydvest Kasakhstan) .

Hvad gør islam spredes ?

Der er mange grunde til, at nationer har , fra fortid til nutid , så klar til at omfavne Islam , hvad der er påpeget af Muhammad Asad , en jødisk konvertit til islam , sandsynligvis være den forreste :

"Islam forekommer mig som en perfekt stykke arkitektur . Alle dets dele er harmonisk udtænkt til at supplere og støtte hinanden , intet mangler , med det resultat af en absolut balance og solid fatning. Alt i undervisningen og postulatet om Islam er i sin rette sted. " [ Islam at the Crossroads , s. 5 ]

De fleste af vestlige forfattere , især dem under indflydelse af Kirken, aldrig har undladt at beskylde islam for spredning ved sværdet . Årsagerne til denne fordom ligger primært i, at udbredelsen af ​​islam ofte har fundet sted på bekostning af kristendommen. Mens Islam har i århundreder fået mange konverteringer fra kristendom uden megen indsats eller organiserede missionsvirksomhed , har kristendommen næsten aldrig været i stand til at opnå konverteringer fra Islam på trods af sofistikerede midler og velorganiserede missionsvirksomhed , og det har altid været på et ulempe i sin konkurrence med islam i fjorten århundreder.

Dette har forårsaget dens missionærer og de fleste af orientalister at udvikle en kompleks i sig selv ved at afbilde islam og indføre det som en regressiv, vulgær religion vilde mennesker .

Hvis historien skal læses med en objektiv øje , vil sådanne påstande let blive aflivet .

Ud over mange andre grunde, som er ansvarlige for udbredelsen af ​​islam , er det eksemplariske livsstil og vedvarende bestræbelser enkelte muslimer til at overføre budskabet om islam i hele verden , der ligger til grund for erobring af hjerter af Islam . Islamisk universalisme er tæt forbundet med princippet om " påbød det gode ' for islam er at blive spredt af muslimer ved hjælp af dette princip. Dette princip skal viderebringe budskabet Islam til alle mennesker i verden, og at etablere en model islamiske samfund på verdensplan .

Blandt hver fire mennesker i verden , en af ​​dem er muslimer. Muslimer er steget med over 235% i de sidste halvtreds år på op til næsten 1,6 mia . Til sammenligning har de kristne kun steget med 47% ... Islam er den næststørste religiøse gruppe i Frankrig, Storbritannien og USA .

Følgende statistik viser væksten af ​​islam i verden fra (1989-1998) :

Nordamerika: (25%)

Afrika: (2,15 %)

Asien: ( 12.57 %)

Europa: ( 142,35 %)

Latinamerika: ( 4,73 %)

Australien: ( 257,01 %)

Vestlige hård mediekampagne mod islam og muslimer eskalerede efter 11. september angrebene . Tendentiøse medier , især i USA , styrtede ind i et febrilsk konkurrence for at skildre islam som en religion baseret på vildskab , intolerance og blod - tørst.

Ikke kun i medierne var muslimer chikaneret i USA , Storbritannien, Australien , og andre europæiske lande ; snarere , blev de angrebet fysisk i deres hjem , på gaden, på offentlige steder , og i deres moskeer , islamiske centre osv. Den samme holdning blev desværre opretholdt mod Noble Islams profet sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) og Noble Koranen .

Islamofobi nåede sit højdepunkt , da en dansk avis offentliggjorde afskyelige karikaturer forestille profeten sallâ ` alayhi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) som en terrorist . Den ædle Quran blev også skændet i USA og visse andre lande , hvilket indikerer den dybe had mod islam og muslimer .

Der har været mange stive regler og ekstremistiske procedurer vedtaget mod muslimer i USA og visse europæiske lande , under påskud af deres " krig mod terror" . Mange muslimske elever blev forbudt i at fuldføre deres studier , mange familier udstationerede , islamiske aktiviteter, begrænset eller standses, muslimske mænd og kvinder, der udsættes for sofistikerede kontrol og screening procedurer i lufthavnene , kvinder med hijab og mænd med skæg hånet eller chikaneret , osv. Kort sagt, en muslim er blevet for dem et ord synonym til " mistanke " .

Ikke desto mindre , selv efter begivenhederne i september , en bølge af nye muslimer omfavnede Islam over hele verden . I USA alene, mere end 30000 personer omfavnede Islam.

I år 2020 , er islam forventes at blive den største religion i verden .

For at opsummere, på trods af alle de febrilske forsøg på den del af Fjender islam, gamle og nye, er Islam stadig fejer hen over kloden let og fredeligt , og dermed erobre og oplysende sind og hjerter , uanset hvor hårdt og indviklede deres sammensværgelser er. Allah , den mest glorværdige , siger i Koranen ( hvad betyder ) : "Det er Ham ( Allah ) Hvem har sendt Sin Budbringer med vejledning og den sande religion for at manifestere det over al religion , selvom de , der forbinder andre med Allah kan ikke lide det . " [ Koranen 9: 33]

http://www.youtube.com/watch?v=gRyTdEwzFW0
Top Svar Citer
#17042 - 22/04/2014 11:23 Re: Muhammad/Hitler [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 615
Dette er, hvad ikke-muslimer sige læse og tænke over det, hvis du følger den videnskabelige metode for tænkning er , at få dette resultat ....

Du har måske hørt om bogen, skrev en forsker fra Vesten om " hundrede mest indflydelsesrige mennesker i historien ," The 100: en rangordning af de mest indflydelsesrige personer i historie , og hvad jeg har bemærket er, at denne klassifikation selv overraskede forfatter , før alle andre !

Denne forfatter har at holde sig væk stor indsats fra denne klassificering , lavet , og især , fordi billedet af islam er blevet fordrejet i Vesten dårligt, og fordi det kunne skade bogen, men han var i stand til at undslippe denne sandhed, at Muhammad " fred og velsignelser af Allah på ham var den mest indflydelsesrige mand "i menneskehedens historie er !

Michael H. Hart, forfatter af bogen siger:

Kære læsere , kan de spekulerer på, hvorfor jeg har navnet " Muhammed " er placeret på toppen af ​​listen i denne bog, men der er tvingende argumenter for, at Muhammed er den eneste mand, der lykkedes på begge niveauer , religiøse og verdslige er . Indflydelsen af ​​Muhammads stadig som strak trods passage af 14 århundreder , og Muhammed er den eneste politiske leder, som har formået at skabe en suveræn , som var meget religiøs og videnskabelig succes, så han fortjener den mest indflydelsesrige person i historien til at være:

Det er denne enestående kombination af verdslig og religiøs indflydelse, som jeg føler giver Muhammad skal betragtes som den mest indflydelsesrige eneste figur i menneskehedens historie.


Forfatteren af ​​denne forskning , der er grundlaget for det videnskabelige arbejde , der ikke er af religion eller tro , berømmelse , eller på anden måde påvirket, men metoden i bogen er et udvalg af en person, der er mest indflydelsesrige i løbet af århundreder. Derfor er den videnskabelige metode førte ham til Profeten Muhammad , fred og velsignelser Allah være med ham at sætte på toppen af ​​listen , fordi han var den største politiske, militære og sociale person. Det betyder, at alle, der ser ud til profeten af islam gennem videnskabeligt perspektiv , ser ham som den bedste inspiration.

Det betyder også, at dem, der repræsenterer islam og dens profet som en terrorist religion , eller hævde , at islam vold , tilbageståenhed og uvidenhed støtte , de bygger deres image eller deres syn på formodninger , lidenskab og uvidenhed. Den Hellige Profet syn på sig selv som en tjener af Allah og Allahs Sendebud, og at han er lige så menneskelig som vi er, og det er et bevis på dens sandhed , fordi ingen som ham i menneskehedens historie en stor bog ( Koranen ) , Blessed ambassade og innovative ideer har gjort , og etableret en stærk stat , og gjorde så meget .... og derefter siger , alt dette er ikke min, men fra den Almægtige Allah !

Hvis vi ser på de forfattere, digtere og opfindere gennem århundrederne , finder vi, at ingen af ​​dem har den nye opfindelse eller skabelse lavet , og det har tilskrevet en anden! Ligesom det er med en analfabet mand, der levede i et samfund, præmier og prale meget elsket, og kom med alle disse resultater , og førte hende tilbage til den Almægtige Allah ... Hvorfor ? Logikken kræver os til at sige : Han er Allahs Sendebud .

Hvorfor er en ikke-muslimske lærde som Michael H. Hart , som ikke konverterer til islam , og siger så : Muhammad ( fred være med ham ) er den eneste politiske leder, som lykkedes på både det religiøse og det verdslige plan? ! Svaret er meget simpelt, Muhammad (fred være med ham) er breits god ! Jeg har tænkt mig at stille dette spørgsmål til alle, der tvivler på oprigtigheden af profeten : Er der en mand i hele historien , der har gjort noget stort , og derefter henføres til en anden?

Ja, der er Allahs profeter fred være med dem, herunder profeten Muhammed , som havde været den sidste af profeterne , og Allah sagde om ham ("Say," "O people, I am a messenger of Allah to you all, enabling the Kingdom of the heavens and the earth. there is no god but Him. He gives life and causes death. So believe in Allah and His Messenger, the Prophet who is illiterate, of Allah and His words believes, and follows him, that ye may be guided "") [Al-Araf: 158]..

http://www.youtube.com/watch?v=SX8kNIO0g3Q
http://www.youtube.com/watch?v=PqctFNQ5DQA
Top Svar Citer
annonce


Seneste indlæg
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Arne Thomsen
25/03/2019 22:14
Rizq af Allah og Zakat
af ABC
25/03/2019 20:56
Reinkarnation og andre ting...
af ABC
25/03/2019 20:10
Mellemrummet
af Simon
25/03/2019 08:06
MYSTISK IDENTITET
af Gerth
24/03/2019 23:55
Nyheder fra DR
USA fordømmer den voksende antisemitism..
26/03/2019 03:32
Venezuelas regering betegner nyt strømn..
26/03/2019 01:39
Trump-modstander er blevet anholdt i New..
26/03/2019 01:07
Parlamentet kan tage brexit-magt fra May..
26/03/2019 00:03
Lægemangel eksploderet i Venstres reger..
25/03/2019 22:43
Nyheder fra Religion.dk
Buddhist: Buddha er imod social kontrol
21/03/2019 08:32
Festligt forårsjævndøgn over hele ver..
20/03/2019 09:20
Forfatter: Ligestillingens rødder er gu..
20/03/2019 06:00
Newroz-myten om frihedskæmperen Kawa
19/03/2019 13:42
Lektor: Justin Bieber tror på Gud. Hans..
19/03/2019 11:05