annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15658771
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380208
Et andet syn 1989590
Jesu ord 1522457
Åndelig Føde 1514772
Galleri
Forsøg
Hvem er online?
0 registrerede 358 gæster og 22 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Muhammad/Hitler

Siden fremkomsten af ​​islam, som den sidste og alt- compassing Besked til menneskeheden op til det øjeblik , forlod sine modstandere ingen mulighed for at forpurre det og bremse dens tilhængere . Lige fra dag ét, de gjorde deres bedste for at dræbe det i opløbet ved hjælp af forskellige måder.

På grund af det faktum, at denne nye religion besidder alle mennesker lige med hensyn til rettigheder , pligter , menneskelig værdi , osv., uanset deres etniske , sociale eller økonomiske baggrunde, de rige og ledende skikkelser i Makkah , frygtede, at de ville miste deres prestige og rigdom , stod hårdnakket i lyset af den daværende spirende Message . De forsøgte at sætte forskellige former for forhindringer for at hindre udbredelsen af ​​islam , i febrilske forsøg på at bevare deres positioner, og forhindre enhver form for trussel mod deres interesser.

I deres krig mod islam , de prøvede mange slags våben: kropslig tortur , økonomiske sanktioner , falsk propaganda og finansiel forførelse, hvoraf ingen var nogen frugt.

Med hjælp af Allah , Den Mest Ophøjede , så viljen, tålmodighed og udholdenhed af profeten Muhammed sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) og hans trofaste følgesvende kan Allah være tilfreds med dem Islam kunne bestå alle de hårde tests . Den overlevede alle strabadser og udvidet sin spændvidde til at omfatte ikke blot den arabiske halvø , snarere rummelige lander udenfor.

Ved det tiende århundrede, islam blev den vigtigste religion , eller i det mindste , det er flertallets religion nationer i et område, der dækker mere end halvdelen af ​​den civiliserede verden strækker sig over tre kontinenter fra Pyrenæerne og Sibirien i Vest-og Nordeuropa til den fjerneste slutningen af ​​Asien , op til Kina og New Guinea i øst ; fra Marokko i Nordafrika til den sydlige spids af Afrika , der dækker to tredjedele af det afrikanske kontinent.

Det er en af ​​de mest slående fakta af menneskets historie , at udbredelsen af ​​islam i løbet af sådan et stort område fandt sted inden for tre århundreder. Mest slående af alt, inden for et halvt århundrede efter Hijrah ( profeten Muhammeds sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) Migration fra Mekka til Al- Madeenah ) , islam allerede havde erobret hele Nordafrika fra Egypten til Marokko , alle de mellemøstlige lande fra Yemen til Kaukasien og fra Egypten til de landområder uden Centralasien ( del af Centralasien , svarende omtrent med moderne Usbekistan og sydvest Kasakhstan) .

Hvad gør islam spredes ?

Der er mange grunde til, at nationer har , fra fortid til nutid , så klar til at omfavne Islam , hvad der er påpeget af Muhammad Asad , en jødisk konvertit til islam , sandsynligvis være den forreste :

"Islam forekommer mig som en perfekt stykke arkitektur . Alle dets dele er harmonisk udtænkt til at supplere og støtte hinanden , intet mangler , med det resultat af en absolut balance og solid fatning. Alt i undervisningen og postulatet om Islam er i sin rette sted. " [ Islam at the Crossroads , s. 5 ]

De fleste af vestlige forfattere , især dem under indflydelse af Kirken, aldrig har undladt at beskylde islam for spredning ved sværdet . Årsagerne til denne fordom ligger primært i, at udbredelsen af ​​islam ofte har fundet sted på bekostning af kristendommen. Mens Islam har i århundreder fået mange konverteringer fra kristendom uden megen indsats eller organiserede missionsvirksomhed , har kristendommen næsten aldrig været i stand til at opnå konverteringer fra Islam på trods af sofistikerede midler og velorganiserede missionsvirksomhed , og det har altid været på et ulempe i sin konkurrence med islam i fjorten århundreder.

Dette har forårsaget dens missionærer og de fleste af orientalister at udvikle en kompleks i sig selv ved at afbilde islam og indføre det som en regressiv, vulgær religion vilde mennesker .

Hvis historien skal læses med en objektiv øje , vil sådanne påstande let blive aflivet .

Ud over mange andre grunde, som er ansvarlige for udbredelsen af ​​islam , er det eksemplariske livsstil og vedvarende bestræbelser enkelte muslimer til at overføre budskabet om islam i hele verden , der ligger til grund for erobring af hjerter af Islam . Islamisk universalisme er tæt forbundet med princippet om " påbød det gode ' for islam er at blive spredt af muslimer ved hjælp af dette princip. Dette princip skal viderebringe budskabet Islam til alle mennesker i verden, og at etablere en model islamiske samfund på verdensplan .

Blandt hver fire mennesker i verden , en af ​​dem er muslimer. Muslimer er steget med over 235% i de sidste halvtreds år på op til næsten 1,6 mia . Til sammenligning har de kristne kun steget med 47% ... Islam er den næststørste religiøse gruppe i Frankrig, Storbritannien og USA .

Følgende statistik viser væksten af ​​islam i verden fra (1989-1998) :

Nordamerika: (25%)

Afrika: (2,15 %)

Asien: ( 12.57 %)

Europa: ( 142,35 %)

Latinamerika: ( 4,73 %)

Australien: ( 257,01 %)

Vestlige hård mediekampagne mod islam og muslimer eskalerede efter 11. september angrebene . Tendentiøse medier , især i USA , styrtede ind i et febrilsk konkurrence for at skildre islam som en religion baseret på vildskab , intolerance og blod - tørst.

Ikke kun i medierne var muslimer chikaneret i USA , Storbritannien, Australien , og andre europæiske lande ; snarere , blev de angrebet fysisk i deres hjem , på gaden, på offentlige steder , og i deres moskeer , islamiske centre osv. Den samme holdning blev desværre opretholdt mod Noble Islams profet sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) og Noble Koranen .

Islamofobi nåede sit højdepunkt , da en dansk avis offentliggjorde afskyelige karikaturer forestille profeten sallâ ` alayhi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) som en terrorist . Den ædle Quran blev også skændet i USA og visse andre lande , hvilket indikerer den dybe had mod islam og muslimer .

Der har været mange stive regler og ekstremistiske procedurer vedtaget mod muslimer i USA og visse europæiske lande , under påskud af deres " krig mod terror" . Mange muslimske elever blev forbudt i at fuldføre deres studier , mange familier udstationerede , islamiske aktiviteter, begrænset eller standses, muslimske mænd og kvinder, der udsættes for sofistikerede kontrol og screening procedurer i lufthavnene , kvinder med hijab og mænd med skæg hånet eller chikaneret , osv. Kort sagt, en muslim er blevet for dem et ord synonym til " mistanke " .

Ikke desto mindre , selv efter begivenhederne i september , en bølge af nye muslimer omfavnede Islam over hele verden . I USA alene, mere end 30000 personer omfavnede Islam.

I år 2020 , er islam forventes at blive den største religion i verden .

For at opsummere, på trods af alle de febrilske forsøg på den del af Fjender islam, gamle og nye, er Islam stadig fejer hen over kloden let og fredeligt , og dermed erobre og oplysende sind og hjerter , uanset hvor hårdt og indviklede deres sammensværgelser er. Allah , den mest glorværdige , siger i Koranen ( hvad betyder ) : "Det er Ham ( Allah ) Hvem har sendt Sin Budbringer med vejledning og den sande religion for at manifestere det over al religion , selvom de , der forbinder andre med Allah kan ikke lide det . " [ Koranen 9: 33]

http://www.youtube.com/watch?v=gRyTdEwzFW0
Seneste indlæg
Så er der linet op...
af Anonym
20/04/2024 10:30
Kom op på bjerget...
af Anonym
20/04/2024 06:35
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:46
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Nyheder fra DR
Haiti er hærget af vold: Bander bortfø..
20/04/2024 11:04
Politi undersøger sprængning af pengea..
20/04/2024 10:06
Mand, der satte ild til sig selv i New Y..
20/04/2024 09:53
Skidt kvalifikation sender Magnussen lan..
20/04/2024 09:49
Forsvarsmesse mødes af pacifister: Jeg ..
20/04/2024 09:27
Nyheder fra Religion.dk