annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15655816
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379948
Et andet syn 1989363
Jesu ord 1522370
Åndelig Føde 1513757
Galleri
Himmellandskab
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 382 gæster og 46 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Muhammad/Hitler

Dette er, hvad ikke-muslimer sige læse og tænke over det, hvis du følger den videnskabelige metode for tænkning er , at få dette resultat ....

Du har måske hørt om bogen, skrev en forsker fra Vesten om " hundrede mest indflydelsesrige mennesker i historien ," The 100: en rangordning af de mest indflydelsesrige personer i historie , og hvad jeg har bemærket er, at denne klassifikation selv overraskede forfatter , før alle andre !

Denne forfatter har at holde sig væk stor indsats fra denne klassificering , lavet , og især , fordi billedet af islam er blevet fordrejet i Vesten dårligt, og fordi det kunne skade bogen, men han var i stand til at undslippe denne sandhed, at Muhammad " fred og velsignelser af Allah på ham var den mest indflydelsesrige mand "i menneskehedens historie er !

Michael H. Hart, forfatter af bogen siger:

Kære læsere , kan de spekulerer på, hvorfor jeg har navnet " Muhammed " er placeret på toppen af ​​listen i denne bog, men der er tvingende argumenter for, at Muhammed er den eneste mand, der lykkedes på begge niveauer , religiøse og verdslige er . Indflydelsen af ​​Muhammads stadig som strak trods passage af 14 århundreder , og Muhammed er den eneste politiske leder, som har formået at skabe en suveræn , som var meget religiøs og videnskabelig succes, så han fortjener den mest indflydelsesrige person i historien til at være:

Det er denne enestående kombination af verdslig og religiøs indflydelse, som jeg føler giver Muhammad skal betragtes som den mest indflydelsesrige eneste figur i menneskehedens historie.


Forfatteren af ​​denne forskning , der er grundlaget for det videnskabelige arbejde , der ikke er af religion eller tro , berømmelse , eller på anden måde påvirket, men metoden i bogen er et udvalg af en person, der er mest indflydelsesrige i løbet af århundreder. Derfor er den videnskabelige metode førte ham til Profeten Muhammad , fred og velsignelser Allah være med ham at sætte på toppen af ​​listen , fordi han var den største politiske, militære og sociale person. Det betyder, at alle, der ser ud til profeten af islam gennem videnskabeligt perspektiv , ser ham som den bedste inspiration.

Det betyder også, at dem, der repræsenterer islam og dens profet som en terrorist religion , eller hævde , at islam vold , tilbageståenhed og uvidenhed støtte , de bygger deres image eller deres syn på formodninger , lidenskab og uvidenhed. Den Hellige Profet syn på sig selv som en tjener af Allah og Allahs Sendebud, og at han er lige så menneskelig som vi er, og det er et bevis på dens sandhed , fordi ingen som ham i menneskehedens historie en stor bog ( Koranen ) , Blessed ambassade og innovative ideer har gjort , og etableret en stærk stat , og gjorde så meget .... og derefter siger , alt dette er ikke min, men fra den Almægtige Allah !

Hvis vi ser på de forfattere, digtere og opfindere gennem århundrederne , finder vi, at ingen af ​​dem har den nye opfindelse eller skabelse lavet , og det har tilskrevet en anden! Ligesom det er med en analfabet mand, der levede i et samfund, præmier og prale meget elsket, og kom med alle disse resultater , og førte hende tilbage til den Almægtige Allah ... Hvorfor ? Logikken kræver os til at sige : Han er Allahs Sendebud .

Hvorfor er en ikke-muslimske lærde som Michael H. Hart , som ikke konverterer til islam , og siger så : Muhammad ( fred være med ham ) er den eneste politiske leder, som lykkedes på både det religiøse og det verdslige plan? ! Svaret er meget simpelt, Muhammad (fred være med ham) er breits god ! Jeg har tænkt mig at stille dette spørgsmål til alle, der tvivler på oprigtigheden af profeten : Er der en mand i hele historien , der har gjort noget stort , og derefter henføres til en anden?

Ja, der er Allahs profeter fred være med dem, herunder profeten Muhammed , som havde været den sidste af profeterne , og Allah sagde om ham ("Say," "O people, I am a messenger of Allah to you all, enabling the Kingdom of the heavens and the earth. there is no god but Him. He gives life and causes death. So believe in Allah and His Messenger, the Prophet who is illiterate, of Allah and His words believes, and follows him, that ye may be guided "") [Al-Araf: 158]..

http://www.youtube.com/watch?v=SX8kNIO0g3Q
http://www.youtube.com/watch?v=PqctFNQ5DQA
Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 13:19
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Kom op på bjerget...
af ABC
19/04/2024 10:33
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Mand satte ild til sig selv foran retsby..
19/04/2024 20:20
Beredskabet opgiver at fjerne saks ved B..
19/04/2024 20:05
Formand i Danmarks Cykle Union trækker ..
19/04/2024 18:43
Droner gjorde ingen skade, siger Iran
19/04/2024 18:35
Bryggerigigant lukker med deres største..
19/04/2024 17:49
Nyheder fra Religion.dk