annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10662306
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2079926
Et andet syn 1795003
Jesu ord 1378895
Den Evige Filosofi 1173025
Galleri
Blitz your Bliss
Hvem er online?
2 registrerede ABC ,(1 usynlig), 17 gæster og 216 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 5 < 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15989 - 13/08/2013 11:27 Re: glad Eid [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Treram..

På Værdidebat.no har en debattør under overskriften ”Den angrende muslim”, skrevet et ganske fint lille indlæg med spark og reference til tidligere diskussioner, bl.a. her på debatten, god fornøjelse:

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat10/thread418786/#post_418786

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15991 - 14/08/2013 06:30 Re: glad Eid [Re: Simon]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Hej Simon.
Jeg har läst om Akkari´s overraskende kovending, så er der måske håb forude, for at andre også kan ändre opfattelse af de danske värdier og ytringsfrihed.
Om det så vil hjälpe meget i den nuvärende situation, hvor anden og tredie generationsindvandrerne viser tänder, tror jeg näppe, men man har jo lov at håbe.

Vi ser jo at imamen i den ny stormoske i Köbenhavn,er särdeles gode venner med den egyptiske leder af det muslimske broderskab, hvilket vi danskere nok ikke er så begejstret for,fanatikkerne kan godt blive hvor de kommer fra, de er helt uönskede i vort lille engang så fredelige land.

En skönne dag vil vi måske endog höre dem stå og skråle ud over Köbenhavn i deres megastore höjtalere for at kalde til bönnemöde, det skulle ikke da ikke undre mig om de fik trumfet det igennem.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#15992 - 14/08/2013 09:48 Re: glad Eid [Re: treram]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1128
Islam er en religion af barmhjertighed

Hvis du hører ordet af 'islam', måske nogle af jer der er forbundet med terrorisme, andre mener, at islam er relateret til fattigdom, traditionelle og efterladt. Faktisk disse udtalelser opstår, fordi misforståelser om islam.

Islam er både en religion og en livsform, islam står for et bestemt sæt af religiøse overbevisninger, islam betegner virkningen af ​​at underkaste sig, overgive sig til, og falder i overensstemmelse med vilje og glæde for Allah. De »magtsyge" af islam muslim. De er dem, der tror på de seks søjler af islamiske trossystem og tage del i de fem søjler i islamisk praksis.

Islam, der blev viderebragt af Profeten Muhammad (fred være med ham) i det 6. århundrede, er blevet den næststørste religion i verden, der har en fjerdedel af verdens befolkning. Mange ikke-muslimer konverterer til islam, fordi de finde sandheden, er det rationelt religion, er der ingen doctrins i islam.

Nowdays mange mennesker misforstår om Islam, de tror, ​​at det er spredt ved sværdet. Desuden er det forbundet med terrorisme. Disse udtalelser helt forkerte. Islam er en fredens religion, barmhjertighed og tillader ikke terrorisme. Islam forbyder undertrykkelse, Allah den Højeste siger i en qudsee Hadith:

"O mine tjenere, ja jeg har forbudt undertrykkelse over mig selv, og jeg har forbudt det blandt jer, så vær ikke undertrykkende."

Islam er ikke spredes ved sværdet. Den Messengger (fred være Allah (alle mægtige) siger om Koranen: "Vi har ikke sendt dig som en barmhjertighed til menneskeheden ".

Ibnu AbbasMay Allah favor ham sagde: "hvems følge profeten fred være med ham, vil de få barmhjertighed i verden
Islam kom med nåde for al skabelse gennem skønheden i den islamiske lovgivning, der fastsætter retfærdighed, fairness og fortaler, begrundelsen for sikkerheden og stabiliteten i fællesskaber. Allah den Højeste siger i den hellige Koran:

Umoral omfatter, hver større synd lide shirk, dræbte en anden ulovligt, seksuel handling uden gift, plyndring, arrogant, ydmyge til de andre. Bad adfærd omfatter enhver synd og ondskab i relation til rettigheder Allah. Undertrykkelse omfatter enhver handling undertrykker til livet er, til sjælen, til ejendommen, og deres hædersbevisninger.

Islam er fuld af barmhjertighed og langt fra undertrykkelse. Lad os tage et kig på Sunnah som en anden grundregel efter Koranen. Fra Abu Hurairah May Allah glæder ham, kan Profeten fred være med ham sagde:Fra Jarir bin Abdullah May Allah tilfreds med ham, kan Profeten fred være med ham sagde: "Allah elsker ikke dem, der ikke elsker en anden" [Berettet af Bukhari].

I islam er der Jihad. Det er forskelligt fra terrorisme er Jihad opretholdes for at beskytte rettigheder, ejendom og ære, ikke at besætte og tage de rettigheder og egenskaber som kolonisator gjorde, men at fastlægge toppen af ​​barmhjertighed, der er Tawhid og Jihad har Etiquettes der skal følges. Disse Etiquettes dukke op fra Allah og profeten. gerne, ikke at dræbe børn, civile, kvinder og ældre mennesker, selv de dyr, og ikke at dræbe tilbagekøb, fanger, forstyrre dem eller tortur fjendens døde krop, og ikke at ødelægge bulding for tilbedelse.

Fra disse Ayaat og Sunnahs / hadeeths og stadig mange flere fra historien om Sahabah og andre rigteous predecasors. Vi kommer til konklusion, at islam er langt fra terrorisme handlinger og undertrykkelse og andre negative handlinger, tværtimod islam er fuld af nåde, peacefullness, og retfærdighed endda til andre religioner.

http://www.youtube.com/watch?v=oi1siCIJAy4
Top Svar Citer
#15994 - 15/08/2013 05:35 Re: glad Eid [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Al-Qaeda som nok må betegnes som värende muslimer har påtaget sig skylden for drab på over 800 andre muslimer alene i ramadan måneden i Irak, desuden er der i år i Irak myrdet med koldt blod over 4000 mennesker, af militante fanatiske muslimer.

Jo jeg ser tydeligt at islam er en fredelig religion, der kun vil menneskene det godt, de smadrer hinandens moskér, huse og egendele med deres evindelige vejsidebomber, hjernevaskede hjernedöde selvmorder bombemänd.
Muhammad p.h.i.ö. har gjort et godt arbejde,men han var vel lige så sindsyg som alle Talibannerne er, de er kun ude på at sätte udviklingen tilbage på stenalder niveau.

Og Somo du skulle pröve at läse nogle aviser istedet for koranen som i bund og grund er en morderisk knaldroman, så kunne du muligvis fornemme hvad der sker i den virkelige verden.
Terrorisme eller Jihad går ud på et, at myrde uskyldige mennesker og det er muslimerne specielt gode til, så er det lige meget om de er fränder.
Redigeret af treram (15/08/2013 05:39)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#16001 - 16/08/2013 10:13 Re: glad Eid [Re: treram]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1128
Islamisk lov
Fra Gud til folket
Et curriculum og forfatningen af ​​livet i denne verden og det hinsides
Udretning livet for en muslim
Islam er uskyldig af aktionerne i regeringerne
Anvendelsen af ​​islamisk lov
Vil give tryghed og beskyttelse og lykke
Muslimske og ikke-muslimske
Ligesom
Amr ibn al-Aas i erobringen af ​​Egypten


Der er ikke sådan noget som en moderne mekanisme af sharia, da dens kilde er ufejlbarlige inspiration (åbenbaring). Således er denne sharia, i virkeligheden, er gældende i alle tider og steder og omfattende for hver eneste situation og lejlighed. Derpå har vores lærde opkaldt følgende primære kilder til sharia:
1.. Koranen og Sunnah 2.. Ijma '(konsensus muslimske lærde).
Der er andre kilder til Sharia. Blandt disse er:
1.. Qiyas (Analogi) 2.. Istislah (Behandling af offentlighedens interesser)
3.. Istihsan (Anvendelse af skøn på en retsafgørelse, og godkendelse)
4.. Sharia af tidligere religioner, som ikke modsiger Sharia af islam.
5.. Al-Istishab (godkendelser fra fortiden, der gælder i den nuværende og fremtidige). 6.. Profetens Companion udtalelse.
Der er ikke enighed blandt lærde om de sidste seks kilder Sharia. Men at anvende afgørelsen fra Qiyas (Analogi) er aftalt af alle muslimske lærde, undtagen Ahl-al-Zaher, og deres uenighed i denne sag ikke har nogen vægt.


Den muslimske hersker skal anvende Sharia Hudud herskende (islamisk lov). Han burde ikke være eftergivende med at anvende dem, uanset de mulige konsekvenser. Faktisk er det Allah, der har ordineret disse regler på hans slaver, og han ved, hvad der er godt for dem. Allah siger (fortolkning af betydningen): {Bør ikke ham, der har skabt det? Og han er den mest venlig og høflig (til hans slaver) All-Aware (af alt)} [67: 14]..
Allah er den mest elskværdig, den mest medfølende, så han ikke bestille folk gøre, hvad der er dårligt for dem, eller hvad der kan føre til perversion og Frarøvelsen. Er der nogen handling værre end at dræbe mennesker, undertrykt dem, stjæler dem, misrespecting deres værdighed, ødelægge deres transaktioner? Ingen tvivl om, at forstyrre anvendelsen af ​​Sharia-loven øger andelen af ​​forbrydelser, og at sidstnævnte fælles normale ting, som ses i verden i dag, som har erstattet Sharia ved menneskeskabte lov. Denne afledte lov er ikke baseret på noget grundlag for sandhed eller retfærdighed.
På den anden side, hvis islamisk lov, nemlig er Hudud anvendes i et givet land, er den anvendt på de muslimske borgere alene. Hvis en muslim og en ikke-muslim bringe en affære foran en dommer, bør han studerer det og give en rimelig beslutning færre hver enkelt af dem sine fulde rettigheder. Når ikke-muslimer har levet i et muslimsk land, men de er altid blevet behandlet efter nogle særlige kriterier. Der er bøger i Fiqh, som afgør Zimmi s (ikke-muslim der bor i et muslimsk land) rettigheder på en Sharia anvende state.

Der er altid håb i reformer og en tilbagevenden til islamisk lov
Anvendelsen af ​​islamisk lov
Vil give tryghed og beskyttelse og lykke

Infidel kan blive en god muslim
For en grund
Må ikke forveksle kultur, skikke og traditioner
Og mellem
Den korrekte islamiske tilgang

Det er noget en skat for den ikke-troende
Hans liv ændres til det bedre

Kan ikke opgive det
20000 Amerikanerne konvertere til islam hvert år youtube


http://www.youtube.com/watch?v=UlELJIo5E5E
Hvis du ønsker at vide islam ordentligt
[Skal studere Koranen og Hadith]

Og ikke gennem handlinger af tilfældige mennesker


Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 5 < 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
Kan man blive ven med Gud?
af Jørgen Primdahl
22/03/2023 19:38
Tro, håb og kærlighed
af Gerth
22/03/2023 18:01
Guddommelige bøger...
af ABC
20/03/2023 17:55
hjertes og sjæls lykke i ramadanen
af somo
20/03/2023 13:23
Den skinnende sol på verden
af somo
20/03/2023 13:13
Nyheder fra DR
Stigende covid-19-smitte og flere indlæ..
23/03/2023 15:49
Sverige kræver forklaring på Ungarns t..
23/03/2023 15:08
Energibranchen efter kæmpebeløb til n..
23/03/2023 14:53
Thailandsk politi afslører svindlernetv..
23/03/2023 14:24
Politiet advarer folk med gæld: Kontakt..
23/03/2023 14:03
Nyheder fra Religion.dk