annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
Mad for sjov
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 510 gæster og 47 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 4 af 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#14776 - 13/02/2013 13:05 Re: Truende Love [Re: somo]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Hvor pænt af somo at bibeholde min lille ændring af overskriften. griner

Kan man håbe på, at han så småt begynder at forstå islams sande natur og sharia lovenes vederstyggelighed, eller er det blot den sædvanlige religiøse uvidenhed, som præger de islamiske propagandister. ler

Håbet er jo lysegrønt. smiler

Mvh

Ole Bjørn :o) engel

Top Svar Citer
#14790 - 15/02/2013 08:51 Re: Truende Love [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Islam som samfundsbyggende ideologi er faktisk ret dysfunktionel, og det er skam en empirisk begrundet realitet – forskrifterne fremmer kun fornedrende og uværdige menneskesyn der matcher visse jødiske og kristnes.
Man må bare sige, at den reformation og oplysningstid der engang afklædte kristendommen dens politiske magt, er selve udviklingsprocessen der mangler i områder af verden hvor politiske kræfter opretholdes med et islamisk herredømme. Kritik er overformynderi bygger simpelthen på en bedre forståelse af menneskelige behov Somo, og mennesker har altså ikke noget naturligt behov for at underkende og nedvurdere sig selv, så lad du præster om den slags.
Det ér trist at se mennesker domineres af religiøs dogmetro i det 21 århundrede, men grunden er ingenlunde uforståelig, idet sådanne behov for underkastelse blot er en adfærd der betinges af visse kulturers masochistiske stimuli. Dog ser vi jo en masse mennesker frigøre sig og erobre en sund dømmekraft med både selvbestemmelse og mere socialt interessante livssyn, ja endda muslimer med tillid til mere moderate styreformer – Q.E.D! Erdogan smiler stadig af idéen.
Men måske du alligevel trænger til små pauser mellem koranlæsningen, at du underliggende har behov for at skæve til Salman Rushdie, der synes at tegne sig et oplysningsbehov? - forresten har du slet ikke godt af også at underkaste dig YouTube som forklaringsportal, men så igen, ska’ vi måske bare være glade så længe du ikke kaster dig over et udråbstårn med fuld skrue på megafonen? ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (15/02/2013 08:54)
Top Svar Citer
#14792 - 15/02/2013 10:51 Re: Truende Love [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1462
Muhammad var den ringeste i zenit af hans resultater
Hvis en mands verden beundrede resultater eller rigdom og berømmelse, han har fået ikke ændrer ham, hvis han kan forblive så ydmyg som han var i begyndelsen af ​​sin karriere, det viser, at personens karakterstyrke, moral og dyd. På trods af hans uovertrufne resultater, tvinger som selv hans fjender til at placere ham på toppen af ​​de største mænd i menneskets historie, profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser, var fattigere og mere ydmyg, da han trådte Makka sejrrigt end han var på begyndelsen af ​​hans mission.
De, der oplevede Messenger ville sige: "En med sådan et ansigt kan ikke lyve."


Et ansigt afslører sin indre verden og karakter. De, der så Profeten Muhammad, fred være med ham og velsignelser, kunne ikke hjælpe, men beundre hans udseende, og hvis de var fordomsfri, anerkende hans sandfærdighed. For eksempel 'Adbullah ibn Salam, den mest berømte jødiske lærde i den tid, troede på ham på hans første syn af ham og sagde:'. En med sådan et ansigt kan ikke lyve '
Hvis en brand-fly hævdede, at det er solen, kan dets løgn kun vare indtil solen stiger. Tyrkiske folk siger, at en løgner er lys forbrænder kun indtil sengetid, hvilket betyder, at en løgn har kun en meget kort levetid. Så vil en svigefuld en foregiver profetskab snart blive opdaget, og ingen vil acceptere ham som en sand profet.

Muhammads største overbevisning om sin sag, sammen med hans oprigtighed og højtidelighed bevise hans profetskab
Selv en ubetydelig mand lille stående, i en lille gruppe i en omstridt sag af ringe betydning, kan ikke fortælle en lille, men skammelig løgn åbent og komfortabelt uden at vise sådan angst og uro, som vil gøre sine fjender opmærksom på hans bedrag. Da profeten Muhammad, må fred og velsignelser over ham udfordret alle til at komme til den sidste dag og udstødte mange vigtige taler i et stort fællesskab om en stor årsag, med stor lethed og frihed, uden tøven eller angst, med ren oprigtighed og stor højtidelighed, og i en intens og forhøjet måde, fremkaldte hans fjender, betyder det, at han var helt sikkert en profet taler, hvad Gud åbenbarede for ham.
Trods bliver ulærde, profeten Muhammed fred være med ham og velsignelser, talte om alle spørgsmål, og ikke er blevet modsagt lige siden.
Det er umuligt for en ulærde en til at tale om et emne der kræver ekspertviden, især før dem med specialiseret viden om dette spørgsmål. Men trods ulærde, profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser, talte på alle spørgsmål fra teologi og metafysik til medicin, historie, fysik og biologi, og ikke er blevet modsagt lige siden. Ud over, da han blev rejst op som en profet, kunst litteratur, veltalenhed og talekunst var på deres højeste, og Koranen, han modtog fra Gud udfordrede alle sine modstandere for at bringe lignende af et enkelt kapitel af sin men ingen har været i stand til at gøre det. Dette fører igen til, viser klart, at Muhammad, fred være med ham og velsignelser, er en Guds profet.


Muhammad måtte konfrontere alle former for prøvelser og forfølgelser efter profet og brugt for sin sag, hvad han havde.
Af hensyn til en bedrag ingen risikerer sit liv, rigdom og omdømme og bærer megen modgang og forfølgelser, medmindre han har store forhåbninger til mere velstand og store verdslige stillinger. Før hævder Profetskabet, profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser, var godt slukket og havde en respekteret plads blandt hans samfund. Men han var nødt til at konfrontere alle former for prøvelser og forfølgelser efter profet og brugt for sin sag, hvad han havde. Hans fjender bagtalte ham, hånede ham, slog ham, bortvist ham fra hans hjemland og førte krig mod ham. Han bar alle sådanne grusomme behandlinger og krigshandlingerne uden klage og bad Gud den Almægtige om tilgivelse af selv hans fjender. Den eneste årsag han forfulgte var at se alle tro på og tilbede den Ene Gud alene og dermed velstående i begge verdener og reddet fra pinsler i helvede.


Profeten Muhammad, fred være med ham og velsignelser, praktiseret med største oprigtighed og ærlighed, hvad han kommunikeres til andre.
Historien har været vidne til mange ledende personer, der siden de selv ikke praktisere, hvad de prædikede eller opformeret, ikke havde en stor hengiven følgende. Deres idéer ikke har en varig effekt på mennesker og de systemer, de etablerede varede ikke længe. Men profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser, praktiseret med største oprigtighed og ærlighed, hvad han kommunikeres til andre og var altid den første og fremmest i lydighed mod den religion, han bragte, i tilbedelse til Skaberen og i unddragelse af den religiøse forbud. Det viser hans fulde overbevisning om sin sag, og at han er en budbringer af Gud, som sendte ham til menneskeheden til at guide dem til den sande vej.
For hvad anden grund end at formidle Guds budskab til mennesker skal han have udholdt alle slags strabadser og forfølgelser, såsom at sove på jorden, lidelse sult i flere dage i træk, bruger en stor del af sit liv på slagmarkerne og militære kampagner, blive udvist fra sit hjemland, bliver underlagt mockeries og fornærmelser osv?


Man får en etableret karakter, indtil han er 30 og især efter 30 en mands karakter ændres ikke. Det er især meget vanskeligt for en at ændre sit temperament og placering, efter at han er fyrre. If-Gud forbyde sådan en tanke -! Der havde været nogen ufuldkommenhed og skamplet i karakteren af ​​Muhammad, fred være med ham og velsignelser, ville det helt sikkert have forekommet før hans profetskab. Derfor ingen med en smule intelligens og fairness, medmindre han er forudindtaget, kan acceptere, at en, der var aldrig hørt fortælle en løgn og vidne bedrage indtil man var 40, ville fremstå som den værste, ondeste trickster af menneskets historie efter fyrre.


En liggende, svigefulde man ikke kan have en stor, trofast fanskare, der er klar til at ofre sig for ham. Trods blandt de fem største profeter, havde Moses og Jesus ikke har tilhængere så hengivne som Muhammads ledsagere.
En liggende, svigefulde man ikke kan have en stor, trofast fanskare, der er klar til at ofre sig for ham. Trods blandt de fem største profeter, havde Moses og Jesus ikke har tilhængere så hengivne som Muhammads ledsagere. Tilhængerne af Moses, fred være med ham, forrådte ham, da han forlod dem i fyrre dage at modtage Toraen på Sinaibjerget, og begyndte at tilbede en guldkalv, som Samiri lavet til dem. Selv efter så mange års intellektuel og åndelig træning i ørkenen, med undtagelse af to gudfrygtige mænd, de ikke adlyder hans for at bekæmpe


Amalekiterne, folk i Goliat. Som for Jesus, være med ham fred, en af ​​hans mest hengivne tolv disciple forrådte ham og forsøgte at forelægge ham til hans fjender. Men tilhængere af Muhammed, fred være med ham og velsignelser, kendt som de kammerater, var så helliget ham, at de ofrede til ham deres liv og ejendom og deres familier og stammer. Selvom opdraget blandt et naturfolk og i et klima af uvidenhed, blottet for eventuelle positive forestillinger om det sociale liv og administration, uden Skriften og nedsænket i mørke uciviliserede æra efter profeterne, i en meget kort periode, blev de i fodsporene på deres ophøjede leder, profeten Muhammed, mestrene, guider og blot herskere af de mest civiliserede og socialt og politisk avanceret folk og stater, og regerede verden fra øst til vest i en verden beundret mode.


Ligeledes blev utallige krævende og dybtgående lærde og verdensberømte forskere og rene, åndelige mestre opdraget blandt de efterfølgende generationer efter de kammerater. Den civilisation de etablerede var den mest storslåede én historie nogensinde har kendt. Er det tænkeligt, da, at alle disse mest lysende stjerner i menneskets historie fulgte en liggende, løgnagtig en? Gud forbyde sådan en tanke!
Profeten Muhammad, fred være med ham og velsignelser, var den mest berømte af menneskeheden for høj moralsk adfærd og dyd.
Profeten Muhammad, fred være med ham og velsignelser, var den mest berømte af menneskeheden for høj moralsk adfærd og dyd. Han dukkede op i hjertet af en ørken, som var næsten den mest uciviliserede del af den daværende beboet verden, og hvor folk blev nedsænket i de værste former for umoral. Så, hvem du tror, ​​bragte ham op som den mest dydige ene med den højeste moral og



bedste adfærd? Han havde mistet sin far, mens han endnu var i livmoderen af ​​sin mor. Da hans mor døde, var han kun seks år gammel. Det var umuligt for hans bedstefar og onkel at bringe ham op som den mest dydige af alle tider, som de selv ikke har alle de gode moralske kvaliteter Muhammad havde og i samme grad som han havde. Hans lærer var Gud, som han selv sagde: Min Herre uddannet mig og lærte mig gode manerer, og hvor godt han uddannet mig og hvor smukt Han lærte mig gode manerer!
Ingen i menneskehedens historie har været i stand til at kombinere i sig selv alle de dyder og gode kvaliteter så perfekt som profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser.
Menneskets historie har set mange dydige personer. Imidlertid har ingen nogensinde kunnet kombinere i sig selv alle de dyder og gode kvaliteter så perfekt som profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser. Der har været mange generøse


mennesker, men de har ikke været i stand til at vise nok mod, når og hvor det er nødvendigt. Ligeledes har der været mange modige mennesker, som ikke har været i stand til at være overbærende og generøse i samme grad. Men profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser, kombineret i hans person alle de dyder og prisværdige kvaliteter på højeste niveau.
Dyd og god moral også kræve balance. For eksempel, hvis gavmildhed overskrider sine grænser, det ændrer i ekstravagance. Tilsvarende hvis sparsommelighed ikke kan holdes inden for moderate grænser, skifter det til nærighed. Courage er normalt forveksles med overmod og dialektik eller demagogi nogle gange tages for at være intelligent. Desuden dyd kræver at vide, hvordan de skal handle i visse betingelser.


For eksempel bør den selvrespekt, som en svag mand bære før en magtfuld man bliver, hvis den magtfulde man antager det, indbildskhed. Den ydmyghed, som en magtfuld mand bør bære før en svag man bliver, hvis overtages af en svag mand, selvfornedrelse. Overbærenhed og offer (af ens rettigheder) på ens egen konto er god og en dyd, men når du er færdig på vegne af andre, det er dårligt, og en forræderi. En borger kan bære tålmodigt med hvad der sker med ham personligt, men det er utilladeligt for ham at, på vegne af nationen, bærer tålmodigt hvad der bliver gjort for nationen. Hvorimod stolthed og indignation på vegne af nationen er prisværdig, på ens egen regning de ikke er.
Profeten Muhammad var perfekt afbalanceret i sine dyder og gode moralske kvaliteter.
Profeten Muhammad var perfekt afbalanceret i sine dyder og gode moralske kvaliteter. Han var helt modig hvor at vise mod var nødvendigt, mens han var helt mild, tilgivende og ydmyg blandt mennesker. Han var perfekt værdigt, men også meget imødekommende. Der var ingen mere generøs end ham, men han var også sparsommeligt og fordømte ekstravagance. Kort sagt, fandtes alle dyder og gode kvaliteter i ham i en velafbalanceret kombination.

Profeten Muhammad havde alle de væsentlige egenskaber vedrørende Profeter
Ifølge teologer er der seks væsentlige punkter i profetskab fælles for alle profeterne. De er sandfærdighed, troværdighed, kommunikation af Guds befalinger, intelligens, ufejlbarlighed og er fri for alle former for kropslige og mentale defekter. Historien er et vidnesbyrd om, at profeten Muhammed, fred være med ham og velsignelser, havde alle disse seks væsentlige egenskaber i en mest perfekte måde.

Muhammads resultater er uden sidestykke i historien
En mand møder i sit liv mange situationer, hvor han skal træffe beslutninger med nogen forsinkelse og tøven. Mange beslutninger, der træffes i sådanne situationer kan give ham store problemer. Profeten Muhammad, fred være med ham og velsignelser, gjort så store fremskridt i så kort tid som 23 år, at de er uden sidestykke i menneskehedens historie. Han svigtede aldrig, og alle hans beslutninger viste sig at være sandt.
Mere end det, uanset hvad han gjorde og hvad han sagde, ikke vedrørte kun hans egen tid, men han rettet alle tider og steder og til alle befolkninger og niveauer over hele verden til at komme indtil den sidste dag. Da ingen af ​​hans ord ikke er blevet modsagt hidtil har ingen nogensinde kunnet kritisere ham for nogen af ​​hans handlinger, udtalelser og beslutninger. Er det muligt for en, der ikke er en profet undervist af Gud, den alvidende, at have en sådan intelligens, fremsyn, skarpsindighed, indsigt, sund fornuft og forsigtighed
Top Svar Citer
#14794 - 15/02/2013 11:36 Re: Truende Love [Re: somo]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Har vi her en ny Hanskrist i svøb? Alenlange ligegyldige propagandataler for en religiøs opfattelse, som ingen her gider beskæftige sig med. griner

Hvad bliver det næste mon? At somo begynder at udstede bandbuller mod alle andre debattører og rose sig selv som den bedst begavede her og Muhammeds naturlige arvtager? griner

Det bliver spændende at se den fortsatte udvikling.

Mvh

Ole Bjørn :o)

Top Svar Citer
#14795 - 15/02/2013 12:49 Re: Truende Love [Re: ole bjørn]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3676
Sted: Nørresundby
somo som den nye HansKrist i svøb, du må da ha spist søm mand,,

vi ligner overhovedet ikke hinanden, ikke på en eneste parameter man ville kunne opstille,, ville der være sammenfald,,,

men hvordan skulle du dog også kunne overskue dette når du slet ikke læser mine indlæg, endsige forstår dem, prøver at forstå hvad jeg skriver,, du gør som simone også indrømmede det, som han læser mig,, og længere er du ej heller kommet, du bliver stående ved som du læser mig, tyder mig,,, og der skal nu engang tekstnær debat til for at jeg kan og vil kunne forsvare mig imod jeres tydninger af hvad jeg skriver,,,

men I tør jo ikke en tekstnær debat med mig,,,
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 4 af 6 < 1 2 3 4 5 6 >


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Mand fundet død i skurvogn i Dragør
29/04/2024 11:39
Salling Group omsatte for rekordmange mi..
29/04/2024 11:38
Kamerafælder skal undersøge grænselan..
29/04/2024 11:31
Spaniens premierminister efter tænkepau..
29/04/2024 11:22
Danmarks håndboldherrer indleder OL mod..
29/04/2024 11:18
Nyheder fra Religion.dk