annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15656153
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379975
Et andet syn 1989385
Jesu ord 1522378
Åndelig Føde 1513849
Galleri
Tiger den HansiKristi-lige af slagsen
Hvem er online?
3 registrerede ABC, Arne Thomsen ,(1 usynlig), 429 gæster og 43 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Tror du på, at du har en Sjæl?

SE NU AT FÅ NÆSEN OP AF DEN BIWEL

Verden buldrer derudad såvidt forståelsen af menneskets religiøse spiritualitet, og det skal vi kunne tale up to date om, intelligent om, ellers hægter vi os selv af,

Verden gik ikke i stå for 2000 år siden.

Når vi drøfter religiøse spirituelle forhold må vi ikke som du Jørgen Primdahl og Tikka spørge:

HVOR STÅR DET I BIBELEN?

Der er virkelig mange ting der ikke skal tilbageføres til Bibelen men ihvertfald først forstås. Evolutionsteorien er der heller ikke noget om i Bibelen, der er rigtig meget der ikke er i Bibelen fordi bibelen aldrig har været tænkt som en naturvidenskabelig verdensforklaring, men en spirituel bog om menneskets liv med Gud, gudsliv og dets i og med begivenheden KRISTUS, KIRKE, ENTUSIASME (i Gud Værens) SPIRITUALITET og bønsliv og gudstjeneste liv.

Hvad der skrives dagligt herom på en klog måde der viser at kristendommen kan man leve med og tænke videre med, forstås på en korrekt videnskabelig måde, er ikke småting, og Bibelen udgør en forsvindende my del, af hvad der udkommer på skrift hver dag. Måske vi skulle engang imellem løfte hovedet fra den biwel som Tikka også påstår er lig med hjernespind at læse bogstaveligt hvert ord.

Vi kan ikke være tjent med at jer Bibelfundamentalister uden Gudsliv og Spiritualitet, dræber enhver samtale med at docere jeres sekteriske form for kristendom, som ikke har nogen bred opbakning hos teologerne. Der er så mange vilkårlige tåbelige fejl i jeres gamle Russell udlægning af tingene.

Så prøv lige at opfør jer lidt civiliseret. I er slet ikke repræsentative for hvad kristendom er, og hvis I så begynder at dræbe enhver intelligent samtale straks i opstarten, så bliver stedet jo ihvertfald ikke attraktiv for intelligente tænkende mennesker.

Spør Tikka, hun har prøvet det du er en del af Jørgen og hun/han kalder det hjernespind. Snak i to tosser sammen med hinanden om hvorfor I havde brug for færdigsyede svar på alt fra en bog der aldrig har været tænkt at skulle give en verdensforklaring, nej bibelens ærinde er et andet ærinde som Paulus er inde på det i 1 Kor 2, og sådan skal det være fremover siger Paulus. Bogen er en spirituel bog, ikke en bog der fandeme har en forklaring på alt som du og Tikka tror.

Jeres læsninger af Bibelen er pivfalsk siger den teologiske videnskab, man kan slet ikke tillade at udlede hvad I udleder af hvad I læser i Bibelen og det den er tiltænkt at være får I sket ikke med, nemlig hvad den er beskæftiget med, menneskets Gudsliv, liv med Gud, den særegne kristne spiritualitet. Det mangler I totalt, undertrykt som det er blevet af jeres ikke åndelige forståelse læsning Bibelen.

Det er bare ikke godt nok hvad I leverer.

Det skal jo også være tilfredsstillende for intelligente tænkende mennesker at være her, for hvem jeres bogstavelige læsninger af Bibelen aldrig kan være interessant og værd at beskæftige sig med. Det er så uÅNDET og så ulig alt hvad Jesus og Paulus stod for og brugte og ofrede deres kiv til. Og som Albert Schweitzer siger, I er heldige med at Jesus og Paulus ikke kan tale idag, for da ville I få røven på komedie og I vil få en medfart noget mere barskt end den jeg gir jeg.
Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:46
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Kom op på bjerget...
af ABC
19/04/2024 10:33
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Randers og OB spiller uafgjort efter sen..
19/04/2024 21:07
Fængselsbetjentuddannelsen i Nykøbing ..
19/04/2024 21:05
Mand satte ild til sig selv foran retsby..
19/04/2024 20:20
Beredskabet opgiver at fjerne saks ved B..
19/04/2024 20:05
Formand i Danmarks Cykle Union trækker ..
19/04/2024 18:43
Nyheder fra Religion.dk