annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9533835
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1880851
Et andet syn 1676246
Jesu ord 1262087
Den Evige Filosofi 1064050
Galleri
Et historisk fly, man helst vil glemme.
Hvem er online?
2 registrerede Gerth ,(1 usynlig), 155 gæster og 13 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta

Paulus og kristendom

Paulus bragte i kristendommen farlige begivenheder og omdannede dem fra en religion til Israels børn til en verdensreligion og overførte dem fra monoteisme til treenigheden og sagde om Kristi guddommelighed og Helligåndens guddommelighed og opfandt historien om forløsning for at sone for menneskelige fejl og afskaffede de træk, som Jesus selv efterlyste, såsom omskæring og ikke at spise kød. Grisen skabte med et ord en ny religion

men hvorfor alt dette? Hvad ville Paulus med kristendommen? .
I begyndelsen må vi nævne, at Paulus påstod, at hans teorier ikke var en bagvaskelse fra ham eller en personlig dom over ham, men snarere at det var de åbenbaringer, der blev åbenbaret for ham.

Han hævdede at se Jesus efter sin opstandelse, selvom han aldrig havde mødt ham i sit liv og aldrig havde set ham.


Det betyder, at Paulus brugte følgende midler til at sikre accept af hans ideer:

For det første: Ingen af ​​Kristi disciple blev hørt om de principper og lærdomme, han byggede omkring Kristus og forkyndte for mennesker.

For det andet: Hans forkyndelse af hans principper og ideer blandt grækerne og hedninger i deres lande, og disse trådte ind i kristendommen og troede på, hvad Paulus lærte dem. Disse mennesker kendte ikke den korrekte lære om Kristi religion, fordi de ikke kendte Jesus, ikke så ham og hørte ikke om ham, undtagen i det omfang Paulus fortalte dem:

For det tredje: For at sikre disse menneskers indtræden i hans kald kaldte han for dem de principper,
, så han forklarede korsfæstelsen for dem på en måde, der ville tilfredsstille dem, og han afskaffede for dem omskæring og begrænsede dem ikke til at følge læren om Torahen, fordi han vidste, at det græske samfund afviste deltagelse med jøderne i religion

For det fjerde: Paulus var ikke tilfreds med denne bedrift med at forkynde sin lære blandt hedningerne, men arbejdede derimod med at skrive breve, der bar disse lærdomme, og hans formål bag det var at sikre, at der ikke ville sive andre ideer til dem. Han ville ikke være tilfreds med et besøg i kirken, men ville vende tilbage til det, hjælpe det, opmuntre det eller skrive et brev til det.
Som et resultat af disse midler, som Paulus brugte, blev hans breve, der bærer hans lære og principper, grundlaget senere, og de er blandt de fremherskende og udbredte for følgende.

_ Paulus 'lære forblev i de breve, han efterlod, skrevet, mens Kristi lære var mundtlig, glemt og slettet af tidens handling


Det var bestemt til, at Paulus 'breve skulle være kriteriet og grundlaget for at acceptere andre bøger, og det var fordi det første, som kirken accepterede, var disse breve, så det fungerede, at de breve og evangelier, der blev accepteret derefter, var helt i overensstemmelse med hvad var i disse breve, og at acceptere disse breve og gøre dem til grundlag havde en indvirkning på mig. Udryddelse og afbrænding af det, der er tilbage af Kristi tilhængeres lære, hvad enten det er i form af breve eller evangelier, der tilskrives dem.

Og vi må ikke glemme, at Det Nye Testamente, som vi kender i dag, er påvirket af Paulus mere end hvad


1/2 لماذا الإسلام؟ | حوار هادئ بين منصور وهاشم وزائر


https://www.youtube.com/watch?v=LUDpmfaPFUQ


2/2 لماذا الإسلام؟ | حوار هادئ بين منصور وهاشم وزائر


https://www.youtube.com/watch?v=oLgKy2me1Fo
Seneste indlæg
PROSTITUTION, PORNO OG LGBT I DANMARK
af Gerth
28/06/2022 17:19
korrigere misforståelser
af somo
28/06/2022 13:09
Kommer alle gode mennesker i himlen når de dør?
af Gerth
27/06/2022 11:04
Livskvalitet
af Arne Thomsen
27/06/2022 09:51
Gudedrik...
af ABC
21/06/2022 21:24
Nyheder fra DR
Mette Frederiksen forventer voldsom krit..
28/06/2022 19:57
30-årig mister livet i gokart-ulykke i ..
28/06/2022 19:45
Cykelunion lemper coronaregler før Tour..
28/06/2022 19:44
Dødstallet er opjusteret til 50, efter ..
28/06/2022 19:01
Havneområde i Aabenraa spærret af efte..
28/06/2022 18:48
Nyheder fra Religion.dk