annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15925735
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2403299
Et andet syn 2007054
Åndelig Føde 1619601
Jesu ord 1536325
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
0 registrerede 49 gæster og 232 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Vær forsigtig,,,,,

1) En gris . Det vil spise noget, herunder urin, ekskrementer, snavs, rådnende dyrekød, maddiker eller rådnende grøntsager. De vil endda spise de ondartede svulster off andre svin eller dyr.

2) kød og fedt af en gris absorberer toksiner som en svamp. Deres kød kan være 30 gange mere giftige end oksekød.

3) Når man spiser oksekød eller vildt, det tager 8 til 9 timer at fordøje kød, så hvad lidt toksiner er i kødet langsomt sættes ind i vores system, og kan filtreres af leveren. Men når svinekød er spist, tager det kun 4 timer at fordøje kødet. Vi får således et meget højere niveau af toksiner inden for en kortere tid.

4) I modsætning til andre pattedyr, er en gris ikke sved eller svede. Sved er et middel, som toksiner fjernes fra kroppen. Da en gris ikke sved, forbliver toksiner i kroppen og i kødet.

5) Svin og svin er så giftige, at man næsten ikke kan dræbe dem med stryknin eller andre giftstoffer.

6) Landmændene vil ofte pen op svin inden for en klapperslange reden fordi grisene vil æde slangerne, og hvis bidt de ikke vil blive skadet af giften.

7) Hvis en gris bliver slagtet, orme og insekter tage til dens kød hurtigere og hurtigere end andre dyrs kød. I et par dage svin kød er fuld af orme.

køligt Svin og grise har over et dusin parasitter i dem, såsom bændelorm, flukes, orme og trikiner. Der er ingen sikker temperatur, hvor svinekød kan koges for at sikre, at alle disse parasitter, deres cyster og æg vil blive dræbt.

http://www.youtube.com/watch?v=vbJ691STgpk
Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Anonym
19/05/2024 04:29
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Vigtige præciseringer
af somo
16/05/2024 15:16
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Politiet har anholdt flugtbilist efter v..
19/05/2024 04:14
Russisk angreb på Kharkiv efterforskes ..
19/05/2024 04:00
Iransk medie: Vi fører samtaler med USA..
18/05/2024 23:24
UNRWA: 800.000 er flygtet fra Rafah i Ga..
18/05/2024 20:08
Israel har fundet lig af gidsel i Gazast..
18/05/2024 19:45
Nyheder fra Religion.dk