0
registrerede
49
gæster og
232
søgemaskiner online. |
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
|
|
Skribent: somo
Emne: Re: Vær forsigtig,,,,,
|
1) En gris . Det vil spise noget, herunder urin, ekskrementer, snavs, rådnende dyrekød, maddiker eller rådnende grøntsager. De vil endda spise de ondartede svulster off andre svin eller dyr.
2) kød og fedt af en gris absorberer toksiner som en svamp. Deres kød kan være 30 gange mere giftige end oksekød.
3) Når man spiser oksekød eller vildt, det tager 8 til 9 timer at fordøje kød, så hvad lidt toksiner er i kødet langsomt sættes ind i vores system, og kan filtreres af leveren. Men når svinekød er spist, tager det kun 4 timer at fordøje kødet. Vi får således et meget højere niveau af toksiner inden for en kortere tid.
4) I modsætning til andre pattedyr, er en gris ikke sved eller svede. Sved er et middel, som toksiner fjernes fra kroppen. Da en gris ikke sved, forbliver toksiner i kroppen og i kødet.
5) Svin og svin er så giftige, at man næsten ikke kan dræbe dem med stryknin eller andre giftstoffer.
6) Landmændene vil ofte pen op svin inden for en klapperslange reden fordi grisene vil æde slangerne, og hvis bidt de ikke vil blive skadet af giften.
7) Hvis en gris bliver slagtet, orme og insekter tage til dens kød hurtigere og hurtigere end andre dyrs kød. I et par dage svin kød er fuld af orme.
køligt Svin og grise har over et dusin parasitter i dem, såsom bændelorm, flukes, orme og trikiner. Der er ingen sikker temperatur, hvor svinekød kan koges for at sikre, at alle disse parasitter, deres cyster og æg vil blive dræbt.
http://www.youtube.com/watch?v=vbJ691STgpk
|
|
|
|