annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705206
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383701
Et andet syn 1992932
Åndelig Føde 1529625
Jesu ord 1524671
Galleri
Kortnæbbet Delfin Nørresundby
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 483 gæster og 33 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Black Magic

Dette spørgsmål har en lang historie gennem tiderne og tider
Gennem profeter og budbringere
Der er visse ting forbudt af Allah Ta'ala og udtrykkeligt forklaret i Koranen. Blandt sådanne forbudte handlinger er den handling af sort magi og trolddom. 'Black Magic' kan omfatte amuletter, talismaner, potions, charms, trylleformularer, eksorcisme, trolddom, orakler, Palmistry, spådomskunst osv. uhyggelig af sådanne ting eller handlinger i islam er til gavn for menneskeheden.

Sort magi er en ubestridelig kendsgerning, som det er nævnt flere gange i den hellige Koran og Sunnah. Dog er dens praksis fordømmes i Islam, og gør ens bøn uacceptabelt for fyrre dage, og tro på, hvad trolden eller troldmand siger anser man være en vantro så godt.
Islam forbyder sort magi (sihr) og mange Quran vers og Hadith har kraftigt fordømt dette som en syndig handling. For eksempel Profeten Muhammed (fvmh) siger:
"Den, der blæser på knob praksis magi, og hvem praktiserer magi er en mushrik (polyteist)." (At-Tabarani)
Ordet "sihr" er blevet nævnt næsten 60 gange i Koranen, forklarer, hvordan de ikke-troende tilskriver mirakler Allahs profeter med sort magi. Disse vers er angivet at rydde at Allahs sendebud aldrig kan være som de verdslige tryllekunstnere.

Sort magi dybest set indebærer tilbedelsen af ​​Satan og onde ånder for at få dæmoniske kræfter og skade uskyldige mennesker i Allah. Tilbede andet end The Allah betragtes som "kufr" i islam og dermed disse tryllekunstnere er praktiserende kunsten at Utroskab (kufr), som er totalt forbudt i islam. Den grundlæggende motiv for sort magi praktikere er at skade og vildlede andre med vrangforestillinger, hvilket igen er uden for grænserne for islam. En ting mere observeret i sorte tryllekunstnere er, at de begynder at tro at verden er i deres hænder, og de kan gøre hvad de vil, glemmer, at det øverste skaberen af ​​hele levende og ikke levende ting er alene Allah. De har endda udnytte uskyldige mennesker til at tro det samme. For at forhindre den menneskelige generation falder ned i straf for "shirk", har Allah forbudt sort magi og trolddom. Allah siger i Koranen:

"Og de fulgte hvad Shaitans råbte af trolddom i regeringstid Sulaiman, og Sulaiman var ikke en vantro, men de Shaitans vantro, de lærte mænd trolddom og der blev sendt ned til de to engle på Babel, Harut og Marut, men disse to lærte noget menneske, indtil de havde sagt: "Sandelig vi er kun et forsøg, derfor ikke være en vantro." Selv da mænd lært af disse to, magi hvorved de kunne forårsage en adskillelse mellem en mand og hans kone, og de kan ikke skade med det nogen undtagen med Allahs tilladelse, og de lært, hvad skade dem og ikke gavne dem, og helt sikkert de ved, at han, der købte det bør ikke have nogen andel af god i det hinsidige og det onde blev den pris, som de solgte deres sjæle, de havde, men kendte dette "(Al-Baqarah: 102).

For at fritage en person fra kløerne på sort magi, recitere nogle Quran vers kan have en enorm betydning. Koranen, den ene Bog blandt mange, er blevet sendt som en kur og barmhjertighed for sine tilhængere og for dem, der søger denne hellige bog for helbredende formål. Recitation af Surah Al-Falak, Surah Al-Naas, og de ovennævnte vers af Surah Al-Baqarah kan være nyttige i at fordrive virkningerne af sort magi.

Selvom ingen har magt til at skade eller beskytte os end Allah, og alligevel enhver muslim bør myndiggøre dem gennem at praktisere islam, læse Koranen, der tilbyder Prayers og efter Allahs påbud.

http://www.youtube.com/watch?v=lFFAoJvRazM

http://www.youtube.com/watch?v=4k6kb2LJKvM&feature=related

Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 16:10
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Min ”religion”
af Anonym
27/04/2024 07:03
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Selskab overvejer at lukke flyrute melle..
27/04/2024 17:05
Propalæstinensisk protestlejr opløst p..
27/04/2024 16:55
Store mængder kokain fundet i banankass..
27/04/2024 16:14
20 soldater dræbt i Cambodja ved eksplo..
27/04/2024 15:51
Støttedemonstration vil have Spaniens p..
27/04/2024 15:26
Nyheder fra Religion.dk