annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9785136
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1930384
Et andet syn 1703591
Jesu ord 1293437
Den Evige Filosofi 1092963
Galleri
Rødhus december
Hvem er online?
0 registrerede 128 gæster og 11 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.

Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Hvem gemmer sig bag HansKrist

vigtigere end hvad der gemmer sig bag verdens væren blinker må være hvad der gemmer sig bag ham HansKrist og hvad ham HansKrist disker op med og skriver her på trosfrihed

en stakkels mand på 60 år

der dog har et liv

og indimellem også et godt liv

sorg, især kærestesorg, har jeg ikke formået at undgå, og her har jeg nok betalt en lidt stor pris (men hvilken pris har ikke også mine kærester betalt ved at de turde binde an med mig). Men hvor har kærligheden dog været givende her på det sidste.

Nå men 60 år er jo ingen alder og jeg glæder mig til de næste 60 år her på jorden

mange kærlige hilsner HansKrist

PS:

lidt om billederne

mig blandt havtorn som jeg høster i rigelige mængder og har i fryseren at tage af (ca 20 kg rengjorte her). Det med tungen er det et forsøg på at se lidt fræk ud Hansi? Eller hvad har du gang i der???

mig i min havkajak ude på Limfjorden i regnvejr, bemærk den russiske coaster eller skib i baggrunden.

og mig ved min elskede nordjyske riviera, gerne Rødhus som på billedet, eller Blokhus og Løkken er der jeg tager til og kropper med Vesterhavet,,, jeg elsker strandlivet,, at lege og løbe på langs med stranden, og at svømme, jeg er lidt af en vandhund

siddende med min faster til en fest hvor vi bare hyggede os eller morede os

og så er der sidste skud på stammen min fars oldebarn Anton (som min far også hedder Anton, så han er opkaldt efter min far),, og oldebarnet Anton ham påstår familien ligner mig Hans-Kristian så meget. Og det er korrekt at ham og mig vi svinger fantastisk sammen.

Engang jeg legede med ham som knapt 4 år gammel dreng, trak han mit hoved tæt ind til sig så vore pander var sammen og vi stirrede hinanden intenst i øjnene og han sagde: "du er ikke nogen monster, du er min ven". Lige der vandt drengen mit hjerte.

Og manden bag Anton og mig er min arbejdsgiver gennem mange år, entreprenør og minkfarmer mmm, og ham og jeg vi har igennem 10 år renset vandløbene (å løb og bække) i Videbæk Kommune.

Det er ikke et lige kønt syn hvad der gemmer sig bag HansKrist (vil til min fordel siger at disse billeder er taget i en periode hvor livet virkelig var hård ved mig). Håber jeg kan komme til at se noget mere glad og harmonisk ud i fremtiden. Men altså billederne er taget i en priode, nemlig her det sidste års tid, hvor jeg har haft ikke så lidt at kæmpe med, slås med.

Det har slidt på manden er jeg ikke i tvivl om, men at have reddet den værste storm af og være ude på den anden side vel i behold (selv om jeg lige der blev lidt gammel på kort tid) er nu skønt for mig at kunne konstatere.

Er det noget du ønsker vi skal spørge ind til, siden du gør sig meget ud af at påpege hvor svær en periode det har været???? Nej det ser jeg ingen grund til.

Meget vigtig i en svær periode er forsat at turde face sig selv (turde se sig selv i øjnene) og face andre, være sammen med andre ansigt til ansigt. Pyhha det er lettere sagt end gjort, for mest af alt har man jo lyst til at gemme sig og gå i sort.

Nå men der er noget barnligt over ham HansKrist og jeg må nu aflægge dette det barnlige og se at vokse fra nogle af de værste umodne træk der tilsyneladende bliver ved og ved med at hænge ved mig og min personlighed. Så nu vil jeg slippe den mand som jeg lige har smidt 5 portræt billeder af her i Galleriet.
Seneste indlæg
Er livet blevet til ved en skabelse,
af Gerth
19/08/2022 23:43
X fil ?
af Gerth
19/08/2022 01:21
Er det muligt at blive ven med Gud?
af Gerth
18/08/2022 00:23
korrigere misforståelser
af somo
16/08/2022 14:13
Så er der linet op...
af Gerth
15/08/2022 21:52
Nyheder fra DR
Tidligere chefanklager i Mexico anholdt ..
20/08/2022 06:40
Bronzevinderen Karstoft tror, der er 'me..
19/08/2022 23:50
Restaureret maleri blev en joke på nett..
19/08/2022 23:36
Endnu en heldig dansker vinder over 100 ..
19/08/2022 23:12
Skibe fra Anden Verdenskrig viser sig p..
19/08/2022 22:50
Nyheder fra Religion.dk